Jel sad u ponoć il kad već završava S3 dolazi i patch sa svim promjenama za S4?
Sutra u 23:59 sine, kao što sam rekao par postova iznad.
Da ljudi shvaćaju ovu igru ozbiljnije nego što bi trebali i da bi se uz nju trebali zabaviti, a ne koristiti ju da na njoj i drugim igračima liječe svoje komplekse
Misliš da ljudi ovdje na forumu to već neznaju? Svaki 5. post u ovoj temi se svodi na to da je netko imao trolla, rejđera, afk-a ili poljaka u timu...
Aha..hmm.. možda onda stignem doći u diamond, trenutno sam P1 sa 85 bodova.
Hvala na linku Ahri, ali tamo baš i ne piše ono šta mene zanima, hehe 
Da ljudi shvaćaju ovu igru ozbiljnije nego što bi trebali i da bi se uz nju trebali zabaviti, a ne koristiti ju da na njoj i drugim igračima liječe svoje komplekse
Misliš da ljudi ovdje na forumu to već neznaju? Svaki 5. post u ovoj temi se svodi na to da je netko imao trolla, rejđera, afk-a ili poljaka u timu...
Nema mi smisla kad netko kaže da su Poljaci noobare, to tako djetinjasto zvuči.
Iz svake države ima jednak omjer onih dobrih i loših igrača, nisu svi Poljaci loši.
Ionako imam 2 Poljaka u teamu, i super su dečki, rasturamo.
A jesil možda primjetio da vam je MMR sličan?
A jesil možda primjetio da vam je MMR sličan?
Ne znam, moguće je da i je jer tamo negdje od silvera rijetko igram normale, a i ne znam šta si time zapravo htio reći.
edit: ups mislim da nisi mislio na mene 
3v3 ranked team Silver IV vs Gold II gg... šta reći... #ritopls 
Kakve su to masterije na j4?
I tako, nakon mjeseca pišanja krvi, kidanja živaca radi igrača koji samo znaju reć "KURWAA", napokon je došlo i to vrijeme da i ja uđem u Silver.
http://www.lolking.net/summoner/eune/31221092 
Vayne carrymachine. 
Sutra u 23:59 sine, kao što sam rekao par postova iznad. US VRIJEME!!!
http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20131111T235959&p0=43&msg=Season+3+End&csz=1
a drugi je ovaj
neznaš kojem da vjeruješ
3v3 MMR ti nema veze sa solo queue.
Ima, itekakve.
Kad sam sa prijateljima krenuo igrati 3v3 layout našeg solo q-a je bio Bronze I, Gold III, Plat V. Upali smo u gold II nakon 4/5 placement matcheva.
Dok recimo par mojih prijatelja koji su Bronze II, Bronze III i Bronze I upali u Bronze IV nakon 3/5
Pa se preračunajte..
http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20131111T235959&p0=43&msg=Season+3+End&csz=1
.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
                    U solo Q sam silver 2, skor 6/6, da li moram imati 10 pobjeda da mi se prizna rezultat za sledecu sezonu?
U solo Q sam silver 2, skor 6/6, da li moram imati 10 pobjeda da mi se prizna rezultat za sledecu sezonu?
ne,odigrao si potrebnih 10 placement matcheva
Čekaj malo.
Znači ja sam sada Diamond 5. Hoćeš reći sutra kada budem igrao da ću igrati i dalje u Diamond 5? Da će tek kada krene početak sezone biti soft elo reset? Što znači da npr, ako ja budem Diamond 1 u zima mi se soft reset od Diamond 1 i vjerojatno ostajem u Diamondu u s4?
Bas razmisljam, onak, lik zavrsi S3 u Bronze V, plati nekome da ga izboosta do Platinum MMR-a u preseasonu i kad bude soft reset, S4 zapocne u Goldu, dvije lige iznad zavrsetka S3. Ako je to moguce, prema ovome sto gore pise.
Čekaj malo.
Znači ja sam sada Diamond 5. Hoćeš reći sutra kada budem igrao da ću igrati i dalje u Diamond 5? Da će tek kada krene početak sezone biti soft elo reset? Što znači da npr, ako ja budem Diamond 1 u zima mi se soft reset od Diamond 1 i vjerojatno ostajem u Diamondu u s4?
Ne, u sezoni 4 ćeš za razliku od ove sezone moći ispasti iz tiera ako gubiš, tako da nema uđi u diamond i igraj ranked svakih 20 dana da ne dropaš tier.
Čekaj malo.
Ne, u sezoni 4 ćeš za razliku od ove sezone moći ispasti iz tiera ako gubiš, tako da nema uđi u diamond i igraj ranked svakih 20 dana da ne dropaš tier.
Ma znam to, nego sam mislio da soft reset kreće od sutra, a ne tek kada krene s4. što znači da ja mogu izgrindati brutalno sada u preseasonu (npr s dia 5 na 2) i onda kada dođe s4 na to ide soft reset?
Što se tiće tog ELO reseta pročitajte sve ovdje:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1qc67n/season_3_ending_season_4_resets/
Imate odgovore i od Riota.
Thanks Aliser 
Zadnjih tjedan dana na smrfu od silvera 4 do gold 5, 85% gejmova morgana mid GG, mislio sam da ce me clampat u silveru 1 da nece bit sanse, al imao sam velik mmr i dobivao 25lpa za win, a prije toga preskocio iz silvera 4 na silver 2.
Morao sam zaključiti season 3 sa svojim najdražim chempionom 
Dang, time to play 1 ranked with Riven B4 the season ends 
I ja sam isto napravio sa Zedom, mislim si, zadnji game, idemo se zabavljat. I tako igramo, 15/6 score stompamo svaki lane, Jayce 0/4, Veigar 1/2, Vayne 1/3, Leona 0/4, Nasus 4/2. 15. minuta, nasa Lulu ode afk. Nakon 3 minuta napise Riven "bg, report lulu."
I onda pocne prvo veigar "lows, HAHAHHAH :DDDDDDD", pa mu napisem "we owned you laning phase, u are playing 5 v 4." "Shut up Zed ur pathetic idiot HAHAHAHA :DDDDD"
Dobili smo jedan fight mi, pa jedan oni, pa mi, pa oni i tako, reklo bi se da smo se jos drzali. Trebalo im je 30 minuta da zavrse 5 v 4, a svake minute barem dva reda u chatu kako smo "pathetic" i "retarded" ili "go play tetris noobs" uz to je na kraju i nakon gamea u chat pisao da me reportaju za unskilled (sa 13/8 i 7cs/min). Da spomenem samo, Jayce koji je bio najglasniji u chatu zavrsio je s 2/6, a Veigar koji je uz njega srao cijelo vrijeme je imao 3cs/min...
Kako mi je ponekad zao sto se ne moze stavit ruka u monitor da dodje njemu na drugu stranu da mu razbijem zube. 
I ja sam isto napravio sa Zedom, mislim si, zadnji game, idemo se zabavljat. I tako igramo, 15/6 score stompamo svaki lane, Jayce 0/4, Veigar 1/2, Vayne 1/3, Leona 0/4, Nasus 4/2. 15. minuta, nasa Lulu ode afk. Nakon 3 minuta napise Riven "bg, report lulu."
I onda pocne prvo veigar "lows, HAHAHHAH :DDDDDDD", pa mu napisem "we owned you laning phase, u are playing 5 v 4." "Shut up Zed ur pathetic idiot HAHAHAHA :DDDDD"
Dobili smo jedan fight mi, pa jedan oni, pa mi, pa oni i tako, reklo bi se da smo se jos drzali. Trebalo im je 30 minuta da zavrse 5 v 4, a svake minute barem dva reda u chatu kako smo "pathetic" i "retarded" ili "go play tetris noobs" uz to je na kraju i nakon gamea u chat pisao da me reportaju za unskilled (sa 13/8 i 7cs/min). Da spomenem samo, Jayce koji je bio najglasniji u chatu zavrsio je s 2/6, a Veigar koji je uz njega srao cijelo vrijeme je imao 3cs/min...
Kako mi je ponekad zao sto se ne moze stavit ruka u monitor da dodje njemu na drugu stranu da mu razbijem zube. 
.