League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.704.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
skandalouz kaže...
stickman1 kaže...

Ja sam ih danas napokon sve otključao nakon 2 god igre i 200 kn rp-a :D

zadnji champ; teemo. mrzim malog smrada

Jučer sam čito kako je neki lik kupio sve champe osim Teema, onda su mu prijatelji krenili slat teema preko giftova i ovaj je molio riot preko emaila da ga izbrišu i Riot mu je obriso Teema  :)

2 puta*

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan

pozz narode!

na kojem serveru igrate večina (mislim na ovaj forum)?
ja sam goldaš, najviše kaj sam uspel je gold II, no nisam se previše zamarao da dođem do plat V... (ovo vrijedi i za west i za NE)

ako se kad skupite timski igrat onak radi druženja i zafrkancije dodajte (naravno ako želite) Si13Nt (west) i CroKc (NE).

12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Zasto RIOT forsira stalno nove ADC heroje ? Ja taman kada sam mislio da cu kupiti sve adc heroje, ono izadje jos njih 5 i svaki kosta 6300.

Zato sto je negdje (mislim da na Redditu) netko napisao, odnosno pozalio se da je najmanje ADC-a. Njih je na 120 championa bilo 13 sto je tek oko 10% i bilo je premalo championa za tako vazan role. Zato riot stavlja prvenstveno ADC-e. A ovo za 6300, nije to zato jer je ADC. Svaki novi champ je prvo 7800 pa 6300.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Dal netko ovdje igra Aatroxa često, tj dal bi mogao dati par savjeta koji build može najbolje iskoristiti njegov sustain, govorim što se tiče junganja. Znači ja ga igram samo jungle, nisam još probao top jer ne volim tu poziciju.

Ovak negde bi izgledal moj build, počnem sa machete te prvo završim wriggle's lantern, onda ovisno dal sam dobio nešto kilova, pokušavam rushati Botrk, al u međuvremenu uzmem giant's belt, čisto da mogu towerdivati kad je hitno.

Kad završim Botrk, sljedeći item koji završim su boots, pa Randuin's omen.

Sad sljedeći item par puta sam išao sa bloodthirsterom, a nekad Hydrom, budući da je razlika nekih 100 golda nisam siguran koji item bolje paše. U zadnjem patchu aatrox je nerfan što se tiče basic damagea, stoga treba nekoliko ofenzivnih itema da iskoristiš ultu i taj njegov sustain.

Ja sam dosta junglao s aatroxom prije nerfa. Uglavnom krećem sa doran bladeom, jer ako na lvl 1 uzmeš W imaš dovoljno sustaina da i bez leasha uzmeš smiteless, ne trebaju ti čak ni LS rune, a ipak counterjungling i ganking potencijal je veći sa više dmg-a i HP-a.

Na prvom backu bih obično uzeo još jedan dorans blade, a ako sam uspio skupiti par killova/assista i ako imam passiv onda bih odmah išao na Bilgewater cutlass. Ukoliko gubimo, preskočio bih bilgewater i išao odmah na spirit of ancient golem. Dalje složiš spirit visage, randuins i peti item situational. Ako gledaš nešto ofenzivno, pored BoTRK-a po meni najbolje paše zephyr jer se aatrox najbolje skalira na attack speed zbog W, a i tenacity izvrsno dođe.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 15:37 (FlyBoy).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

#2muchswag

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze

15 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaci ovako, imam 6 rune pageova, 4 prazna koje sam uzeo kad je bilo 2u1 sale. Ako imate dobrih savjeta sto napraviti samo pisite.

Izmijenio bi svih 6, i ove 2 koje imam pune.

1. AP vs AD: 9 Flat AP Glyphs (plavi), 9 Flat Armor Seals (zuti), 9 Scaling MR Marks (crveni) i 3 Flat AP Quints.

Tu me zanima jel u redu ako uzmem odmah od pocetka da imam flat armor kad igram protiv AD mida (zed, jayce, lee), a da mi se MR scale-a za late game?

2. AP vs AP: 9 Flat AP Glyphs, 9 Flat MR Marks, 9 Scaling Armor Seals, 3 Flat AP Quints.

Zanima me isto sto i gore za armor, isplati li se uzimati flat MR early pa da se Armor scale-a za late game.

3. AD Bruiser: 9 Flat AD Marks, 9 Flat Armor Seals, 9 Flat MR Glyphs, 1 AD Quint, 1 Armor Quint, 1 MR Quint.

4. AD Assassin/ADC + LS: 9 Flat AD Marks, 2 LS Quints, 1 AD Quint, 9....., 9.....

Znaci zanima me koliko je vazno kad si assassin tipa Zed/Kha imati armor/MR ili je bolje ici na Armor Pen ili nesto trece (atk speed ili crit chance mozda?). Zato sam ostavio ovo prazno.

5. AD vs AP mid (zed): 9 Flat AD Marks, 2 LS Quints, 1 AD Quint, 9 Flat MR Glyphs, 9 Scaling Armor Seals.

6. Ne znam, vi meni recite :P Mozda support (iako ga nikad ne igram) ili nesto za jungle?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 20:06 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GamerX9 kaže...
DarkoKwon kaže...

Zasto RIOT forsira stalno nove ADC heroje ? Ja taman kada sam mislio da cu kupiti sve adc heroje, ono izadje jos njih 5 i svaki kosta 6300.

Zato sto je negdje (mislim da na Redditu) netko napisao, odnosno pozalio se da je najmanje ADC-a. Njih je na 120 championa bilo 13 sto je tek oko 10% i bilo je premalo championa za tako vazan role. Zato riot stavlja prvenstveno ADC-e. A ovo za 6300, nije to zato jer je ADC. Svaki novi champ je prvo 7800 pa 6300.

Mogu to da razumijem, ali ne mogu da razumijem kako ne smanje cijene starijim ADC herojima.

Darko
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa smanjili su MF na 3150 nedavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Znaci ovako, imam 6 rune pageova, 4 prazna koje sam uzeo kad je bilo 2u1 sale. Ako imate dobrih savjeta sto napraviti samo pisite.

Izmijenio bi svih 6, i ove 2 koje imam pune.

1. AP vs AD: 9 Flat AP Glyphs (plavi), 9 Flat Armor Seals (zuti), 9 Scaling MR Marks (crveni) i 3 Flat AP Quints.

Tu me zanima jel u redu ako uzmem odmah od pocetka da imam flat armor kad igram protiv AD mida (zed, jayce, lee), a da mi se MR scale-a za late game?

2. AP vs AP: 9 Flat AP Glyphs, 9 Flat MR Marks, 9 Scaling Armor Seals, 3 Flat AP Quints.

Zanima me isto sto i gore za armor, isplati li se uzimati flat MR early pa da se Armor scale-a za late game.

3. AD Bruiser: 9 Flat AD Marks, 9 Flat Armor Seals, 9 Flat MR Marks, 1 AD Quint, 1 Armor Quint, 1 MR Quint.

4. AD Assassin/ADC + LS: 9 Flat AD Marks, 2 LS Quints, 1 AD Quint, 9....., 9.....

Znaci zanima me koliko je vazno kad si assassin tipa Zed/Kha imati armor/MR ili je bolje ici na Armor Pen ili nesto trece (atk speed ili crit chance mozda?). Zato sam ostavio ovo prazno.

5. AD vs AP mid (zed): 9 Flat AD Marks, 2 LS Quints, 1 AD Quint, 9 Flat MR Glyphs, 9 Scaling Armor Seals.

6. Ne znam, vi meni recite :P Mozda support (iako ga nikad ne igram) ili nesto za jungle?

Pogledaj moje rune pa si po tome složi {#}

14 godina
odjavljen
GamerX9 kaže...

To nisam znao, ja sam nju davno kupio, ali svejedno mi je drago da su smanjili bar jednog adc heroja, bar zbog drugih igraca. Jos da hoce smanjiti dravena, ne igra mi se taj heroj, ali moram ga imati u svojoj adc kolekciji, a neda mi se bacati 6300 na heroja prema kojem ne gajim neku strast.

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
GamerX9 kaže...

To nisam znao, ja sam nju davno kupio, ali svejedno mi je drago da su smanjili bar jednog adc heroja, bar zbog drugih igraca. Jos da hoce smanjiti dravena, ne igra mi se taj heroj, ali moram ga imati u svojoj adc kolekciji, a neda mi se bacati 6300 na heroja prema kojem ne gajim neku strast.

Onda radije potroši pare na rune page i rune. Nitko te ne sili da kupiš champove. Da znaš koliko sam ja potrošio IP na champove koje ne mislim igrati ili mi se ne sviđaju..takvih imam nekih 20-tak, ali mi trebaju da se mogu trejdati u champ selectu ;)

Evo baš idem uzeti Riven/Lee Sin kojeg ne vjerujem da ću igrati, ali samo da imam za trejd.

15 godina
X-Plosiv kaže...

Onda radije potroši pare na rune page i rune. Nitko te ne sili da kupiš champove. Da znaš koliko sam ja potrošio IP na champove koje ne mislim igrati ili mi se ne sviđaju..takvih imam nekih 20-tak, ali mi trebaju da se mogu trejdati u champ selectu ;)

Evo baš idem uzeti Riven/Lee Sin kojeg ne vjerujem da ću igrati, ali samo da imam za trejd.

ja ih imam oko 50-60 a igro njih 15 razlicitih :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Dap, stedio sam do 6300 da kupim nekog championa. Danas dodjem do tih 6k i onda skuzim da mi je ostalo 5, 6 championa za 6k i od tih ni jedan mi ne treba/ne zelim ga. Za tih 6k sam kupio 30-tak runa da popunim ove pageove sto imam. Rune ti uvijek trebaju, a kad imas barem po 3, 4 championa za svaki lane neces kupovati i dalje champione koji ti ne trebaju. Ja sam napravio gresku sto sam prvo pokupovao sve mid champione, i sad je ispalo da pola njih ne igram (Gragas, Lux, Fizz, Malzahar...), a koliko se runa za to moglo kupiti... Pa zaboga odigrao sam 900 rankeda bez i jedne armor rune, a s Gragasom nemam uopce rankeda, sa Lux 5, sa Fizzom 2. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Al nije to lose znati i heroje koje ne igras, ja kupujem sve adc (to mi je main role), jer ih zelim sve znati igrati, jer kako cu drugacije kontrirati protivnickog adc (recimo dravena), ako ja nikad nisam igrao sa tim herojem i onda ne znam njegove mogucnosti. Treba znati kako dise svaki heroj.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Dap, stedio sam do 6300 da kupim nekog championa. Danas dodjem do tih 6k i onda skuzim da mi je ostalo 5, 6 championa za 6k i od tih ni jedan mi ne treba/ne zelim ga. Za tih 6k sam kupio 30-tak runa da popunim ove pageove sto imam. Rune ti uvijek trebaju, a kad imas barem po 3, 4 championa za svaki lane neces kupovati i dalje champione koji ti ne trebaju. Ja sam napravio gresku sto sam prvo pokupovao sve mid champione, i sad je ispalo da pola njih ne igram (Gragas, Lux, Fizz, Malzahar...), a koliko se runa za to moglo kupiti... Pa zaboga odigrao sam 900 rankeda bez i jedne armor rune, a s Gragasom nemam uopce rankeda, sa Lux 5, sa Fizzom 2. {#}

Zato se smurfovi baziraju na ne pravljenju iste greške {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ima iko za trejdanje giftova

EUNe Lovac Luka

Don Quichotte is Not Dead
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ko hoce nek izvoli {#}

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije bajno al' je prolazno, social life /off ovaj vikend Smijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ako nekog zanima kako u 20 gameova od Bronze 1 do Bronze 3, dajem instrukcije.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel još nekom ili samo meni pao FPS nakon zadnjeg update-a ?

Imo sam oko 5o , a sad je oko 2o stalno :/

Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Seems legit.

EDIT: Nzm dal iti jedan acc na svijetu vrijedi 500 eura, a kamoli moj sa 60% champova, D2 ratingom i nekoliko skinova koje sam dobio od RIOT-a/preko nagradnih igara {#}

Seems legit Seems legit
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Tomek.Klc kaže...

Ako nekog zanima kako u 20 gameova od Bronze 1 do Bronze 3, dajem instrukcije.

ako nekog zanima kako u 5 dana sa silver IV na platinum V :D

zanemarite to je bio samo san

HOW ABOUT NO
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:53 (Kulo Vi Britania).
13 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Ja sam imao drugačiji problem, s cca 200-300 odjednom bilo 70-120 i znalo lagati u teamfightu

"I fixed this issue. Here is solution, let me know does it work for you:

1. First run LOL and do REPAIR. It takes 5-30 minutes usually.
2. If you still have same problems with FPS, enter custom game, and go settings. Remove Vsync and put it on UNCAPPED.

I had to do this few times, I've put option to vysnc 25 fps, then 30, then 60, then removed it and put uncapped and then my fps were all good."

15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Nije bajno al' je prolazno, social life /off ovaj vikend Smijeh

same goes for me...

kako i s ucenjem/ispitima, tako i s LoL-om, sve u zadnje vrijeme, hunting Gold 60ak hrs left 44 LP :D

Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde, danas cu biti nocna ptica pa cemo nesto smisliti s tvojim goldom. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Netko zeli duo? Pokusavam uhvatit platinum , Gold 1 sam 80 poena. 

West: Ivan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Jel istina ovo šta mi je pričao prijatelj da sad na početku sezone ide opet Provisional 10 gameova, ali npr. ako si bio Plat 1, i izgubiš svih 10 baci te u Plat 3-5, a ako pobjediš tipa 8-10 može te ubacit u Diamond ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Sleme kaže...

Ja sam imao drugačiji problem, s cca 200-300 odjednom bilo 70-120 i znalo lagati u teamfightu

2. If you still have same problems with FPS, enter custom game, and go settings. Remove Vsync and put it on UNCAPPED.

I had to do this few times, I've put option to vysnc 25 fps, then 30, then 60, then removed it and put uncapped and then my fps were all good."

Još kad bi bilo na Hrvatskom xD

Prestigio multipad 8 ultra duo
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Još kad bi bilo na Hrvatskom xD

1. Pokreni LoL i pokreni Repair. Traje 5-30 min.

2. Ako još imaš problema sa FPS-om, napravi i pokreni custom game, odi u opcije. Isključi Vsync i stavi je na "uncapped".

Morao sam to napraviti par puta, najprije sam postavio opciju vsynca na 25 fps, potom 30, nakon toga 60 i konačno sam postavio "uncapped" i tada si mi fps-i bili stabilni.

--------

opciju repair nađeš tako da pokreneš klijent, ali se ne logiraš nego u gornjem desnom kutu odmah pored X-a i minusa ima ikonica 2 vrška, tu klikni i tamo je repair. tražio sam repair je8enih 20 minuta.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
15 godina
League Of Legends

Jel ima koga na westu da hoce victorious elise skin.

Imam 3v3 team u goldu ali trebam 10 pobjeda za gold nagrade

lnova65

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice