Sad se trejdam sa kolegom replik91 i dobijem dva gifta i to oba skinovi za jannu. Tempest i Forecast 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad se trejdam sa kolegom replik91 i dobijem dva gifta i to oba skinovi za jannu. Tempest i Forecast 
Ja sam dobio Piltover customs Blitza, meni odgovara 
Edward is back in GG.
Edward is back in GG.
Jedino što mogu na to reći jest gg.
Edward is back in GG.
Jedino što mogu na to reći jest gg.
Točno to :D
Može jedan aplauz za kolegu slinu? Nakon brojnih losanja promotiona, i dosta borbe i muke, stigao je u diamond 

Može jedan aplauz za kolegu slinu? Nakon brojnih losanja promotiona, i dosta borbe i muke, stigao je u diamond 

mogu samo komentirat da ovaj west nabijen na k*rac
hue hue hue :D

Najveća greška što sam prebacio acc na west, no imam slinA među prijateljima cijelo vrijeme sam konto da je neki stranac....

Najveća greška što sam prebacio acc na west, no imam slinA među prijateljima cijelo vrijeme sam konto da je neki stranac....
Ne ta slina, vec slimyyy
Edward is back in GG.
Frajer otišao u NA i pao na kvaliteti za duplo.
GG NA 2 stronk, much skill.
Edward is back in GG.
Frajer otišao u NA i pao na kvaliteti za duplo.
GG NA 2 stronk, much skill.
Not really.
Pozz. Dobar build za Nasusa ?
igrao si protiv full ad teama?
sad sam primjetio da kad leavaš champion select a u promotionu si da se piše samo "X" a ne gubitak cijelog promotiona (ugodno iznenađenje)
sad sam primjetio da kad leavaš champion select a u promotionu si da se piše samo "X" a ne gubitak cijelog promotiona (ugodno iznenađenje)
sreckovic,ja jedanput nisam stigao pickati i sjeba lo mi je cijeli promotion :D
LULU...
Pala penta sa Cait 
ne radi clip2net... so no picture
Heimer je brutalno OP sada...ne kužim why ga ne igraju toliko često :(
Stavit 3 turreta na mid u trokut formaciju, čekat da te dođu genkat, otić među turrete i uzeti double.
Repeat
???
Profit
Dal netko ovdje igra Aatroxa često, tj dal bi mogao dati par savjeta koji build može najbolje iskoristiti njegov sustain, govorim što se tiče junganja. Znači ja ga igram samo jungle, nisam još probao top jer ne volim tu poziciju.
Ovak negde bi izgledal moj build, počnem sa machete te prvo završim wriggle's lantern, onda ovisno dal sam dobio nešto kilova, pokušavam rushati Botrk, al u međuvremenu uzmem giant's belt, čisto da mogu towerdivati kad je hitno.
Kad završim Botrk, sljedeći item koji završim su boots, pa Randuin's omen.
Sad sljedeći item par puta sam išao sa bloodthirsterom, a nekad Hydrom, budući da je razlika nekih 100 golda nisam siguran koji item bolje paše. U zadnjem patchu aatrox je nerfan što se tiče basic damagea, stoga treba nekoliko ofenzivnih itema da iskoristiš ultu i taj njegov sustain.
EUW: MushRoomD
On je po meni oduvijek bio OP i uvijek će ostati OP. U pravim rukama. Sjećam se jednom prilikom donger doalzi pred baron pit, slaže pentu 1vs5 i uzima barona. wut wut.
Yup.
Kad ce vise taj preseason joj ocu svoju victorious elise hehe
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Zasto RIOT forsira stalno nove ADC heroje ? Ja taman kada sam mislio da cu kupiti sve adc heroje, ono izadje jos njih 5 i svaki kosta 6300.
Ja sam ih danas napokon sve otključao nakon 2 god igre i 200 kn rp-a :D
zadnji champ; teemo. mrzim malog smrada
Njega necu nikad ni kupiti, on mi je nekako vise APC.
Ja sam ih danas napokon sve otključao nakon 2 god igre i 200 kn rp-a :D
zadnji champ; teemo. mrzim malog smrada
Jučer sam čito kako je neki lik kupio sve champe osim Teema, onda su mu prijatelji krenili slat teema preko giftova i ovaj je molio riot preko emaila da ga izbrišu i Riot mu je obriso Teema :)