League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.388.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Treba jos nesto zajedno sa njom

EDIT: Evo nasao sam, trebalo je fn + print screen

EUNE: kocunar
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 0:30 (kocunar).
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Ahriiiii kaže.../cut

Gledaj, igrao sam s tobom, i kažem ti - nemoj još u ranked. Zbog mehanike i načinja razmišljanja. Čisto zato što ti se može potrefiti da padneš bezveze u Bronze, a to ne zaslužuješ jer za razliku od većine ljudi već sada nemaš mentalitet "najbolji/a sam, ostali su smeće", što znači da s boljom mehanikom ćeš se uzdignuti.

Odigrali smo jednu i to jos kad sam tek ucila Lulu mozda drugi game s njom  bio  {#}

Ali slazem se s tobom svakako ne zurim nigdje dok imam pomoc probat cu.... meni je svaki game prilika da naucim nesto novo, naucim na greskama.

Stav taj nikad necu imat bar "nadam se" jer ga vidim svaki put kad igram normal... i takvi najcesce zavrse onako kako zavrse {#}  ja i poraz prihvacam kao good game jer sam izvukla iz njega pouku kako ne igrati drugi put ili kakomogu biti bolja :)

Ali ti si mi bio velika pomoc oko wardanja... dosta mi je pomoglo moram reci stvarno je :D{#}

Cijenim sve savjete {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 5:48 (Ahriiiii).
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

prvi game najjaci bio, jel tako Tkalle

prvi game je bio zesci xDD vi trgate bazu a ja stavljam shroomove xD 

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vrhunski link

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 11:20 (sprEEEzy).
15 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Odigrali smo jednu i to jos kad sam tek ucila Lulu mozda drugi game s njom  bio  {#}

Ali slazem se s tobom svakako ne zurim nigdje dok imam pomoc probat cu.... meni je svaki game prilika da naucim nesto novo, naucim na greskama.

Stav taj nikad necu imat bar "nadam se" jer ga vidim svaki put kad igram normal... i takvi najcesce zavrse onako kako zavrse {#}  ja i poraz prihvacam kao good game jer sam izvukla iz njega pouku kako ne igrati drugi put ili kakomogu biti bolja :)

Ali ti si mi bio velika pomoc oko wardanja... dosta mi je pomoglo moram reci stvarno je :D{#}

Cijenim sve savjete {#}

Da bogdom svako tako razmišlja.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Valjal' ovo čemu? Fejlao sam onaj ult shadow ali opet je win Neodlučan

Nisam stavio video o.O

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 13:42 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Imam pitanje za sve one koji koriste LOLreplay

Kad god sad probam gledati neki match nakon 10 sek gamea dobijem UNABLE TO DOWNLOAD SPECTATOR DATA prije sam mogla gledati bar nesto sad mi za svaki game javlja to

Repaire opcija nema ucinka pa me zanima dal ima tko slican problem ili kako vama radi a meni nece mozda mi fali nesto...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

mozda nemas mjesta na local disk C, to se i meni dogadjalo pa sam obrisao višak i od tad normalno radi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ima li netko za duo? Bronze I sam, ne hvalim se, ali mislim da tu ne pripadam, stari acc. koji je kupljen i sada vracen nazad je dignut na +3 iz velikog minusa na rankedu i sada i ovaj dizem sa -13 i evo na -8 sam i htio bi izaci iz bronce bar do kraja sezone, samo mi treba netko da to odradim sto brze jer mogu kerijat i sam, ali mislim da bi ovako islo lakse, igram jungle/top i adc koji mainam, bilo tko tko razumije igru bi dobro dosao (kazem jos jednom, nemam se cime pohvalit ali mislim da shvacam igru), server je EUNE: definho

malo ljudi u ovoj bronci pridaje paznju farmi i ako si na lejnu u kojem mozes puno farmat lako mozes iskerijat gejm, a najteze ti je kada na topu/midu u svom timu imas covjeka koji uopce ne pridaje paznju farmi i bude zgazen od protivnika koji u 15 minuta ima +50 farme, ali kako to utuviti nekom u glavu? kako utuviti da se mora pratiti pick order a ne call order? ja mislim da su u bronci zapeli tako ajmo reci malo ''gluplji'' igraci, zelim napredovat u ovoj igri i trebam nekog tko bi mi rekao i pomogao u mom naumu izlaska iz bronce pa eto, dobrodosli ste :)

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 14:02 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hm laptop je nov nema ni tjedan dana ali je na starom isto bio taj problem... google mi i nije bas neki friend citam da dosta ljudi ima taj problem ali nitko nema konkretno rijesenje nazalost...
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Valjal' ovo čemu? Fejlao sam onaj ult shadow ali opet je win Neodlučan

Nisam stavio video o.O

Odlicno. Lijepo je vidjeti da jos netko radi to sa Zedom. Ja sam 3-4 puta tako finishao, jednom kad je teamscore bio 10/44, a ja 9/3, cijeli lane spushao od outer turreta do nexusa, jer se vidjelo da ako bi i isao u 5 v 5 fight, samo bih izgubio game, ovako sam rekao da samo kradu vrijeme, nek im ne daju back, kad je vec bilo prekasno dosla trojica, ali tu je power of shadows :)

Nego da vidite kakav mi je matchmaking posljednjih dana:

Carry sa Lucianom. Carry sa Lucianom.
Jedna s Twitcha jucer... Jedna s Twitcha jucer...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:48 (GamerX9).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma lolreplay ima poprilican broj bugova, meni rade normalno svi serveri osim Usa. Nemogu gledati na miru Fabbbya preko njega {#}

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajd ako netko hoce duo Silver IV sam promotion, prvu izgubio, a ne bih bas da ne prodjem jer je to 7 put u 5 dana da sam u promo. Add EUNE: TheColdSlaYer. {#}

EDIT: Nisam uspio, opet je briljirao matchmaking i mene samoga stavio sa 4 unrankeda sa po 100 normala, dok je njihov tim imao dva golda, ostali silver, svi preko 500 normala i 500 rankeda... Early 5/0, ali je ashe nekako uspjela napraviti 0/7 u 10 minuta. Top 1/4, jungle 0/3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 18:34 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.surrenderat20.net/2013/08/red-post-collection-update-on-eu-server.html

"My next champ will be storming Summoner's Rift directly after our next addition to the League. GypsyLord's second champ stole the spot ahead of me."
Gypsylord je dizajnirao Vi, RiotEzreal suska nam da je novi champ zensko, ona cura s cloud tetovazama na pax wallpaperu http://i.imgur.com/g2ddTJ1.jpg
sestra od Vi o kojoj prica Abyss Shopkeeper. Female punker chick with a rocket pack, Believe. 
Btw New main huehuehue{#} 
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:33 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima netko za duo, EUW, trenutno sam b3, i kako i svi kažu mislim da tamo ne pripadam,al stvarno, igram jungl i supp

EUW:cantonaking

0 1 hvala 0
17 godina
League Of Legends

isprobajte kodove, trebali bi valjat, može se koristiti isti na različitim divizijama.

WWK9W7QEME9PTK

WWPA3YXUWWJAA7

inače ovo je za arcade heca i riot blitza.

ak je neko slučajno na oceaniji ubost će sto posto. {#}

edit 1: prvi neće radit na EUNE sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 18:51 (leo_819).

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala za Blitza {#}, nisam koristio prvi jer imam taj heca skin vec pa ko bocne bocne (EUW ofc ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

isprobajte kodove, trebali bi valjat, može se koristiti isti na različitim divizijama.

WWK9W7QEME9PTK

WWPA3YXUWWJAA7

hvala za blitza :D

17 godina
League Of Legends

a fejlo sam jer sam hecarima dvaput redeemao :D

moguće da bude za par minuta još kodova, stay tuned.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ima netko tko bi mi pomogao da dobijem 3 wina u promotionu za silver? (5 put promotion)

Nemam vremena, jer mi se ništa neda, a da mi se i da, nebi imo vremena.

0 0 hvala 0
15 godina
leo_819 kaže...

WWK9W7QEME9PTK

WWPA3YXUWWJAA7

Ja prije par dana uzeo oba skina... Koje sam ja srece. {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

WWK9W7QEME9PTK

WWPA3YXUWWJAA7

e jbga meni nece ni jedan xd

17 godina
League Of Legends

evo blitza: WWDYC7GVKDE6VW

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

evo blitza: WWDYC7GVKDE6VW

Hvala, oduvijek sam želio taj skin. {#}

EUNE: h3lhunter v2
14 godina
neaktivan

Fck svi vec usani :S Imas jos koji da mi u pm stisnes?

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Nisam ni ja ništa uspio zgrabiti :c

Edit:

Jučer sam se totalno osramotio u rankedu. Uglavnom igrao sam Nasusa, i ja sam par minuta stojao kod turreta (ne zato što je protivnik bolji bio), nego zato što sam tražio gdje se nalazi courier {#}

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 19:45 (Aliser).
14 godina
Aliser kaže...
Tkalle kaže...

Nisam ni ja ništa uspio zgrabiti :c

Ja sam 2 minute poslije posta išao iskoristiti ovaj za Riot Bitchcranka, i usean je bio.

EUNE.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Meh ja sam imo posla a ne ko ovaj swag hajro samo masturbise i gleda bug i mange :P

17 godina
League Of Legends

jbg nema više, neko ga je očito prije tebe maznuo.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice