Treba jos nesto zajedno sa njom
EDIT: Evo nasao sam, trebalo je fn + print screen
Treba jos nesto zajedno sa njom
EDIT: Evo nasao sam, trebalo je fn + print screen
Gledaj, igrao sam s tobom, i kažem ti - nemoj još u ranked. Zbog mehanike i načinja razmišljanja. Čisto zato što ti se može potrefiti da padneš bezveze u Bronze, a to ne zaslužuješ jer za razliku od većine ljudi već sada nemaš mentalitet "najbolji/a sam, ostali su smeće", što znači da s boljom mehanikom ćeš se uzdignuti.
Odigrali smo jednu i to jos kad sam tek ucila Lulu mozda drugi game s njom bio
Ali slazem se s tobom svakako ne zurim nigdje dok imam pomoc probat cu.... meni je svaki game prilika da naucim nesto novo, naucim na greskama.
Stav taj nikad necu imat bar "nadam se" jer ga vidim svaki put kad igram normal... i takvi najcesce zavrse onako kako zavrse ja i poraz prihvacam kao good game jer sam izvukla iz njega pouku kako ne igrati drugi put ili kakomogu biti bolja :)
Ali ti si mi bio velika pomoc oko wardanja... dosta mi je pomoglo moram reci stvarno je :D
Cijenim sve savjete
Vrhunski link
Odigrali smo jednu i to jos kad sam tek ucila Lulu mozda drugi game s njom bio
Ali slazem se s tobom svakako ne zurim nigdje dok imam pomoc probat cu.... meni je svaki game prilika da naucim nesto novo, naucim na greskama.
Stav taj nikad necu imat bar "nadam se" jer ga vidim svaki put kad igram normal... i takvi najcesce zavrse onako kako zavrse ja i poraz prihvacam kao good game jer sam izvukla iz njega pouku kako ne igrati drugi put ili kakomogu biti bolja :)
Ali ti si mi bio velika pomoc oko wardanja... dosta mi je pomoglo moram reci stvarno je :D
Cijenim sve savjete
Da bogdom svako tako razmišlja.
mozda nemas mjesta na local disk C, to se i meni dogadjalo pa sam obrisao višak i od tad normalno radi
ima li netko za duo? Bronze I sam, ne hvalim se, ali mislim da tu ne pripadam, stari acc. koji je kupljen i sada vracen nazad je dignut na +3 iz velikog minusa na rankedu i sada i ovaj dizem sa -13 i evo na -8 sam i htio bi izaci iz bronce bar do kraja sezone, samo mi treba netko da to odradim sto brze jer mogu kerijat i sam, ali mislim da bi ovako islo lakse, igram jungle/top i adc koji mainam, bilo tko tko razumije igru bi dobro dosao (kazem jos jednom, nemam se cime pohvalit ali mislim da shvacam igru), server je EUNE: definho
malo ljudi u ovoj bronci pridaje paznju farmi i ako si na lejnu u kojem mozes puno farmat lako mozes iskerijat gejm, a najteze ti je kada na topu/midu u svom timu imas covjeka koji uopce ne pridaje paznju farmi i bude zgazen od protivnika koji u 15 minuta ima +50 farme, ali kako to utuviti nekom u glavu? kako utuviti da se mora pratiti pick order a ne call order? ja mislim da su u bronci zapeli tako ajmo reci malo ''gluplji'' igraci, zelim napredovat u ovoj igri i trebam nekog tko bi mi rekao i pomogao u mom naumu izlaska iz bronce pa eto, dobrodosli ste :)
Odlicno. Lijepo je vidjeti da jos netko radi to sa Zedom. Ja sam 3-4 puta tako finishao, jednom kad je teamscore bio 10/44, a ja 9/3, cijeli lane spushao od outer turreta do nexusa, jer se vidjelo da ako bi i isao u 5 v 5 fight, samo bih izgubio game, ovako sam rekao da samo kradu vrijeme, nek im ne daju back, kad je vec bilo prekasno dosla trojica, ali tu je power of shadows :)
Nego da vidite kakav mi je matchmaking posljednjih dana:
Ma lolreplay ima poprilican broj bugova, meni rade normalno svi serveri osim Usa. Nemogu gledati na miru Fabbbya preko njega
Ajd ako netko hoce duo Silver IV sam promotion, prvu izgubio, a ne bih bas da ne prodjem jer je to 7 put u 5 dana da sam u promo. Add EUNE: TheColdSlaYer.
EDIT: Nisam uspio, opet je briljirao matchmaking i mene samoga stavio sa 4 unrankeda sa po 100 normala, dok je njihov tim imao dva golda, ostali silver, svi preko 500 normala i 500 rankeda... Early 5/0, ali je ashe nekako uspjela napraviti 0/7 u 10 minuta. Top 1/4, jungle 0/3.
http://www.surrenderat20.net/2013/08/red-post-collection-update-on-eu-server.html
jel ima netko za duo, EUW, trenutno sam b3, i kako i svi kažu mislim da tamo ne pripadam,al stvarno, igram jungl i supp
isprobajte kodove, trebali bi valjat, može se koristiti isti na različitim divizijama.
WWK9W7QEME9PTK
WWPA3YXUWWJAA7
inače ovo je za arcade heca i riot blitza.
ak je neko slučajno na oceaniji ubost će sto posto.
edit 1: prvi neće radit na EUNE sigurno.
Hvala za Blitza , nisam koristio prvi jer imam taj heca skin vec pa ko bocne bocne (EUW ofc )
isprobajte kodove, trebali bi valjat, može se koristiti isti na različitim divizijama.
WWK9W7QEME9PTK
WWPA3YXUWWJAA7
hvala za blitza :D
a fejlo sam jer sam hecarima dvaput redeemao :D
moguće da bude za par minuta još kodova, stay tuned.
ima netko tko bi mi pomogao da dobijem 3 wina u promotionu za silver? (5 put promotion)
WWK9W7QEME9PTK
WWPA3YXUWWJAA7
Ja prije par dana uzeo oba skina... Koje sam ja srece.
WWK9W7QEME9PTK
WWPA3YXUWWJAA7
e jbga meni nece ni jedan xd
evo blitza: WWDYC7GVKDE6VW
evo blitza: WWDYC7GVKDE6VW
Hvala, oduvijek sam želio taj skin.
Fck svi vec usani :S Imas jos koji da mi u pm stisnes?
Nisam ni ja ništa uspio zgrabiti :c
Edit:
Jučer sam se totalno osramotio u rankedu. Uglavnom igrao sam Nasusa, i ja sam par minuta stojao kod turreta (ne zato što je protivnik bolji bio), nego zato što sam tražio gdje se nalazi courier
Nisam ni ja ništa uspio zgrabiti :c
Ja sam 2 minute poslije posta išao iskoristiti ovaj za Riot Bitchcranka, i usean je bio.
EUNE.
Meh ja sam imo posla a ne ko ovaj swag hajro samo masturbise i gleda bug i mange :P
jbg nema više, neko ga je očito prije tebe maznuo.