League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.485.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
Toni123_ kaže...
Tkalle kaže...

Nevezano uz ovo gore  : El se moze na euw s mobom kupit rp? Ako je vazno ja sam na T(Š)-Comu.

Pa vald si sposoban pogledat u shop jel se moze na EUW(shop-purchake RP....)  .. na EUNE se moze za 20 kuna kupit 200 rpa a 50 kn 550 rpa .. vip,tele2 i ht

Opet vi i plaćanje RP mobitelom... Zar vas ne dođe jeftinije u CRO kupiti paysafe i uplatiti 430 RP više za istu cijenu?

A gdje toga ima za uzet? A i imam 200kn na mobu pa reko da uzmem rp za to posto ne trosim nista...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Na svakom tisak kiosku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Toni123_ kaže...
Tkalle kaže...

Nevezano uz ovo gore   : El se moze na euw s mobom kupit rp? Ako je vazno ja sam na T(Š)-Comu.

Pa vald si sposoban pogledat u shop jel se moze na EUW(shop-purchake RP....)  .. na EUNE se moze za 20 kuna kupit 200 rpa a 50 kn 550 rpa .. vip,tele2 i ht

Opet vi i plaćanje RP mobitelom... Zar vas ne dođe jeftinije u CRO kupiti paysafe i uplatiti 430 RP više za istu cijenu?

A gdje toga ima za uzet? A i imam 200kn na mobu pa reko da uzmem rp za to posto ne trosim nista...

Nema te opcije na westu.

lol [eu]east: cpt z0mbie
14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

Na svakom tisak kiosku

I kolko ima na toj kartici para?

12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Tkalle kaže...
Toni123_ kaže...
Tkalle kaže...

Nevezano uz ovo gore   : El se moze na euw s mobom kupit rp? Ako je vazno ja sam na T(Š)-Comu.

Nema te opcije na westu.

Paysafe? Ima, vec sam nekoliko puta kupovo

Tkalle kaže...
rosimic90 kaže...

Na svakom tisak kiosku

Dobis na papiricu, imas od 50, 100, 200 i 500 kn.

15 godina
Tkalle kaže...
rosimic90 kaže...

Na svakom tisak kiosku

Imas kartice od 50, 100, 200, 500 kuna, s tim da mozes kombinirat npr. 20 eura 150kn (2 paysafea 100+50). Al paysafe uzima sebi neki postotak od potrosenih para tako da ispadne malo vise.

EDIT: Kolega je bio brzi. {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 17:27 (darko099).
15 godina
League Of Legends

jel se itko prijavio za danasnji game4glory? ja jesam na EUNE, jos uvijek nisam dobio mail s uputama, kada bih otprilike trebao dobiti?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima nekog prijavljenog za sad ovaj match sta je u 21:30? 

Usput go go go register : https://www.game4glory.net?referrer=521ba1edbb790

14 godina
League Of Legends

Level 25, prvi Penta kill. {#}

Igram Dravena, na midu mi bježe Warwick i Lucian s manje od pola hp, gadjam ih s Q, stanu jedan pored drugog, ja ulti - Double kill.

Katarina low hp - Triple kill. Amumu 1v1 - Quadra kill. I na kraju Veigar dodje do mene - Penta kill. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Gledanje PAX-a nakon OGN-a je kao gledanje paraolimpijade...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ma US je uzas. Jedini dobar tim im je C9 jer kopira Koreance, CLG je samo sjenka od onoga sto je bio, TSM se raspada  a Vulcun koji nije nista posebno  se kvalificirao samo zato sto su drugi timovi jos gori od njih. Sramota Narodu!

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ma US je uzas. Jedini dobar tim im je C9 jer kopira Koreance, CLG je samo sjenka od onoga sto je bio, TSM se raspada  a Vulcun koji nije nista posebno  se kvalificirao samo zato sto su drugi timovi jos gori od njih. Sramota Narodu!

Vulcun ti je inače dva puta pobijedio C9, mogli su 3 ali je C9 napravi comeback kada su bili u velikom nekom zaostatku.

Tako da će biti gusto među C9 i Vulcun kada (i ako) budu igrali u finalima.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
neaktivan
League Of Legends

clg je sad team dublelift 

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

C9 je koristio gotovo identican strat tokom cijelog splita i jedino se Vulcun uspio pripremiti protiv toga. To ne znaci da su ista posebno, cak i EU ima drasticno bolje timove od Vul i to ce se viditi na Worldsima. Predvidam Azijsku dominaciju tijekom cijelog turnira.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

DCG

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sad sam sa frendom upao u match sa nekim Diamondom iz HR koji boosta nekog lika i streama na twitchu. Ako netko zeli gledat: http://www.twitch.tv/respectd/

EDIT: I na kraju je ispalo da lik nema pojma. Stvarno je diamond, pokazao nam je na streamu acc, ali sam ja iz silvera igrao 10 puta bolje od njega...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 23:33 (GamerX9).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

west  tons of  smurt  {#}

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://www.surrenderat20.net/2013/08/pax-prime-relaunch-panel-sivir-relaunch.html {#}

12:45 shots fired for egon {#}

Upravo gledam i updateat cu ovaj post s novim infom

-Rammus Visual Update soon TM

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 5:03 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tkalle kaže...

Vjerojatno hoce... 

U pola 8 ima da se nacrtate online i dodate Yishtar-a on ce na invitat. 

Ako nas bude za 20 mozemo odigrat neki mali turnir...(Gubitnici protiv Gubitnika i Pobjednici protiv Pobjednika ) 

Posto je bilo preko 25 zadnji puta dok sam gledao to nadam seda ce nas biti 20.

Nevezano uz ovo gore  : El se moze na euw s mobom kupit rp? Ako je vazno ja sam na T(Š)-Comu.

Vjerojatno je bilo vec 99 puta pitano, ali to je euw jel tako?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

:D

Evo jedne pocetnice :D

Igram na EUNE 30 lvl trebala bih pocet igrat ranked ali  kad vidim kako je u normal sve me strah kak ce ranked izgledat :(

Uglavnom igram support (Nami, Lulu, Jannu itd...) ponekad Ahri, Evelyn i slicno...

Nisam za adc i to jednostavno izbjegavam jer ne snalazim se u toj ulozi

Uglavnom trazim adc za igru koji ne flame-a koji igru shvaca kao igru... :D 

pm nick ako ima takvih

i vezano za paysafecard 

kad uzmete 100 kn i 50 kn iako je to protuvrijednost 20 uera za koje dobijete 3260 RP

dobit cete puno manje to jest 2620 :) jer se racuna 50 kn kao 5 eura i 100 kn kao 10 eura  pa cisto info iz prve ruke 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 10:55 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se igra večeras,koga treba dodati???

EUW:cantonaking

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

kad uzmete 100 kn i 50 kn iako je to protuvrijednost 20 uera za koje dobijete 3260 RP

dobit cete puno manje to jest 2620 :) jer se racuna 50 kn kao 5 eura i 100 kn kao 10 eura  pa cisto info iz prve ruke 

Da, i onda taj ostatak sa oba dvije kartice se kombinira i kupi se dodatan paket RP-a.

https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
13 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

:D

Evo jedne pocetnice :D

Igram na EUNE 30 lvl trebala bih pocet igrat ranked ali  kad vidim kako je u normal sve me strah kak ce ranked izgledat :(

Uglavnom igram support (Nami, Lulu, Jannu itd...) ponekad Ahri, Evelyn i slicno...

Nisam za adc i to jednostavno izbjegavam jer ne snalazim se u toj ulozi

Uglavnom trazim adc za igru koji ne flame-a koji igru shvaca kao igru... :D 

Za tebe je najbolje da uzmes jednog Champa pa ces  znati od glave do pete njegov build (kao Athene on je unstoppable sa ryzom recimo) , uvjek ces imat najrune za njega naj misterse i bit ces sigrna.........BLABLABLA...Jedan savjet : Manje pogibaj jer ce ti to dat velik plus , za mene djeluje.  Nemoj letit u smrt ko muva bez glave .. nauci champov build u detalje ... pa zaigraj ranked .. 1 ces morat .. bronca 5 nije težak al ni lagan (  igro sam na bratovom acc broncu 5 jednom pa znam ) {#}

League of Legends EUNE : SUPYhehe
16 godina
neaktivan
Toni123_ kaže...

Za tebe je najbolje da uzmes jednog Champa pa ces  znati od glave do pete njegov build (kao Athene on je unstoppable sa ryzom recimo) , uvjek ces imat najrune za njega naj misterse i bit ces sigrna.........BLABLABLA...Jedan savjet : Manje pogibaj jer ce ti to dat velik plus , za mene djeluje.  Nemoj letit u smrt ko muva bez glave .. nauci champov build u detalje ... pa zaigraj ranked .. 1 ces morat .. bronca 5 nije težak al ni lagan (  igro sam na bratovom acc broncu 5 jednom pa znam ) {#}

Grdno se varaš

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 12:46 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
Toni123_ kaže..

?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 12:50 (skandalouz).
13 godina
neaktivan
Toni123_ kaže...

Grdno se varaš

A cuj men je tak bilo ja govorim iz iskustva nezz za tebe

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zvučiš kao nov u LoL, tako i lolking kaže o tebi. Inače Banned je Platinum.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
Toni123_ kaže..

?

Lik je 3. na EUW najbolji ryze nekoc bio i 1.

Njegov kanal

15 godina
League Of Legends

Stvarno ?! {#}  

Athene dobar ? {#} {#}  {#}  {#}

Moj PC  
13 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice