To je taj balkanski mentalitet. Hrvatski, srpski i bosanski jezik je jedan te isti jezik, sa minornim razlikama.
Deca najte zastranit s teme. U vrijeme globalizacije vi o jezicima...
To je taj balkanski mentalitet. Hrvatski, srpski i bosanski jezik je jedan te isti jezik, sa minornim razlikama.
Deca najte zastranit s teme. U vrijeme globalizacije vi o jezicima...
Ma nije to o jezicima, nego lik podbada svakog ko napise nesta, citira pa napise da fali zarez ili da se ne pise odvojeno, pa boli nas đoko za pravopis sve ovdje. Popeo se na onu stvar svakome, sta on ima odma nesta za dalmatince bla bla, ako mu nepase ovaj hrvatski nek ide na neki tačka ba forum.
de otvorite si temu i tamo se prepirite a nas pustite na miru i suta je meč ako nekog zanima (sad pogledo) jel tsm ako izgubi od clg-a može izgubit mjesto na worlds
de otvorite si temu i tamo se prepirite a nas pustite na miru i suta je meč ako nekog zanima (sad pogledo) jel tsm ako izgubi od clg-a može izgubit mjesto na worlds
Da ako TSM/CLG izgubi gube onda i mjesto na worlds i morat će ići na relegation matcheve kako bi izborili mjesto za S4.
Danas mi Riven na bot laneu krala killove, ja sa Dravenom u 10. minuti imao 1-0-5.
Da bi na kraju ja imao 17-1 ( Quadra i 3 Triplea ) a Riven 7-6.
Karma is a bitch.
prodajem gold 5 euw acc
Da ako TSM/CLG izgubi gube onda i mjesto na worlds i morat će ići na relegation matcheve kako bi izborili mjesto za S4.
Ne, onaj koji izgubi ide protiv gubitnika između curse-dignitas u borbu za 5. mjesto koje nemora ići u relegation match.
Ne, onaj koji izgubi ide protiv gubitnika između curse-dignitas u borbu za 5. mjesto koje nemora ići u relegation match.
Ahh da, totalno sam zaboravio za to. e.e
Ma nije to o jezicima, nego lik podbada svakog ko napise nesta, citira pa napise da fali zarez ili da se ne pise odvojeno, pa boli nas đoko za pravopis sve ovdje. Popeo se na onu stvar svakome, sta on ima odma nesta za dalmatince bla bla, ako mu nepase ovaj hrvatski nek ide na neki tačka ba forum.
Kako si samo znao da ne volim ljude koji ne paze na pravopis
Banned piše prilično razumljivo,ne koristi previše svoje dijalektne riječi
nego se služi onim opće poznatim,te ga tako razumije cijeli forum,dok
se to naprotiv ne može reći za neke "domaće" dijalekte.
Ako ja,kao Hercegovac koji studira u Splitu,mogu govoriti savršeno jasnim
književnim jezikom,onda bome možete i vi.
90% nas je zavrsilo osnovnu skolu, naravno da mozemo govorit knjizevnim jezikom, ali ne zelimo..
A i ak vam se ne svida kajkavski i tovarski ko vas je*e, imate ignore gumb, kaj sad 2 stranice pisete o tome.. Budite sretni dok na medimurskom nisam poco pisat..
Iskreno,hoćeš da ja počnem pisati na svom dijalektu?
Oh zaboravih,moj je najsličniji književnom jeziku,opet bi me razumijeli.
Kao završio si 8 godina osnovne,teško ti je smoći malo kulture pa pisati
da te svi mogu razumijeti?
Ne budi dijete,nitko te ne traži da pišeš točnim književnim,no barem budi
pošten pa piši onako da te svi koji čitamo ovu temu razumijemo,u redu?
Inače savršeno se slažem s srpskim/bosanskim/hrvatskim dok ga mogu razumijeti.
Ajmo fajrunt
Aatrox je premocan jungler i top,stvarno jak champ.
I no anderstnd diz mesiđez, pls tak inglsh plize.
90% nas je zavrsilo osnovnu skolu, naravno da mozemo govorit knjizevnim jezikom, ali ne zelimo..
A i ak vam se ne svida kajkavski i tovarski ko vas je*e, imate ignore gumb, kaj sad 2 stranice pisete o tome.. Budite sretni dok na medimurskom nisam poco pisat..
pa dobro pasa oko, nemoj mi zamjerit, ali beton ti je ovaj post sestre mi, reci ako te ko bude diro da mu kicmu u cvor sabijemo.
Ajmo fajrunt
Aatrox je premocan jungler i top,stvarno jak champ.
To ti iz onih normala danas zaključio?
Sorry for not propeller englado,pls no copy pasterino
MushRoomD si me zamjenio s nekim? :P
Ma s nekom od tvoje braće sam igrao par gejmova Aatroxom na topu danas
Ma s nekom od tvoje braće sam igrao par gejmova Aatroxom na topu danas
Neznam ja ocemu ti pricas xD ja sam Eune btw i nick mi je Pandza90.
Ti znas Luku (viva la Pandza)?
Trazin duo partnera, bija san silver I, dosta neaktivan pa san pada divizije, pa ako oce iko do gold V s menon nek se javi. Samo da ima priko 500 winova ili da zna igrat.
najbolje da zovnete našu jadranku kosor da prevodi po forumu,žena zna sve svjetske jezike.pipl mast trast as!!
Neznam ja ocemu ti pricas xD ja sam Eune btw i nick mi je Pandza90.
Ti znas Luku (viva la Pandza)?
Da, znam ga, igrao je na accu nekog prijatelja
Trazin duo partnera, bija san silver I, dosta neaktivan pa san pada divizije, pa ako oce iko do gold V s menon nek se javi. Samo da ima priko 500 winova ili da zna igrat.
Oprosti, ali preko 500 winova a da je ispod golda, ne možeš goru varijantu tražiti
Hey,ja sam s 400 winova još bio u Silveru,da bi
sa ispod 500 došao do Gold II/I,nadam se Platini do 500 winova...
THERE'S STILL HOPE
EDIT:
Jbga imam 507 ranked winova,ali nema veze,Plat do S4 <3
#KrepoWorldsWeBelieve
Inače ne bih komentirao, ali sada se možeš pokriti ušima. Nažalost, ovo je bilo i moje mišljenje, ali budući da mi cura godinama studira jezike u Italiji i jedan od jezika jest Hrvatsko-Srpski, začudio bi se kako su to ustvari dva različita jezika. Možemo se sporazumijeti, ali gramatika je nebo i zemlja razlika.
Tako da završimo ovu raspravu. EOD.