Jel ga morete drobiti po eastu, west svetinja. Spike su prebacio sam na West, odigram 5 gameova i sad ti se malo posrećilo s ekipom pobjedio 4 od toga i ajmo sad pisati kak East ne valja,a West nitko ne flame, nitko nije noob, svi su bolji od East igrača. Baš me boli kifla za West, zašto? Što god vi napisali o njemu ja nikad nebudem ukeširao 100 i nešto kuna da bi se prebacio, a i teško da budu 75% posto ljudi na ovom forumu.
East je dobar server, sad kad imaju ovi rusi i još neke regije svoje servere, baš je dobro igrati. Ja vidim jedna rusa u 150 gameova, ali DOSLOVNO i u 95% slučajeva pričaju na engleskom.
Nejdem u neke "duboke" analize tih servera jer je nepotrebno i dajte prestanite s time.
EAST = WEST

ali sad cu dat svoje objektivno misljenje i svako ko se bar malo razumi ce se slozit sa menon , east i west su isti k*rac do diamond II pa nadalje , ima dosta kvalitetnijih igraca na westu u ton podrucju a sve ranije je isto i teamranked je dosta laksi na eastu , jer u teamu smo svi diamond i tako dobijamo D II , D I , challenger ljude protiv nas i tu se vidi razlika velika u kvaliteti izmedu servera i nigdi vise osin u te 2 stvari
'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'