League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

izgleda da je lucian medju nama vec, u shopu ga nema ali pod profile-champions ima

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Moze preporuka rune+masteries za 3v3 Nasusa? 

{#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel' ko pogledao statse za Vayne? U tom jednom danu je dosta porastao pick rate Smijeh

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
rosimic90 kaže...

izgleda da je lucian medju nama vec, u shopu ga nema ali pod profile-champions ima

Tako je uvijek sa svim novim champovima, patch prije ga ubace u igru, na dan izlaska ga samo aktiviraju, pa ako si ulogovan prije patch release champa, možeš ga kupit, igrat a tek sutradan patchati igru.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nego sta mislite oce li biti nerf Yia :D ja il gubim il dobijam matcheve zvog njega od kad je izasao xD cim pokupi par kilova nezaustavljiv je :S a moze izbjec cc onim vrazijim q-om i facerolat okolo  xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 17:59 (Keiichi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigram 2 gamea u Platu i izgubim oba pa dobijem jedan i osvojim 29 lp...izgleda da mi je MMR to high {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Keiichi kaže...

Nego sta mislite oce li biti nerf Yia :D ja il gubim il dobijam matcheve zvog njega od kad je izasao xD cim pokupi par kilova nezaustavljiv je :S a moze izbjec cc onim vrazijim q-om i facerolat okolo  xD

slazem se da je zivina kad poberes par kilova. Prvo gank napravio double kill. Dalje sve po spagi ide :)

16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
Keiichi kaže...

slazem se da je zivina kad poberes par kilova. Prvo gank napravio double kill. Dalje sve po spagi ide :)

Bio je on i prije reworka beštija kao ad sa 2-3 early killa. Samo ljudi su to zaboravili jer je trajala era AP yi.

13 godina
League Of Legends

na kraju je imao 1/9/5, boosted accounts everywhere.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Je mrzim ljude koji oce dokazat da su neki championi dobri (fiora,gp,heimer,sion,TEETO),pa lockaju i onda govore kako je champ dobar a na kraju zavrse feedajuci cijeli game i neradeci nista pametno...Drugi put kad vidim vako nesto samo cu dodgat posto mi je sada bio jedan GP mid i ispocetka sam htio dodgat ali sam se predomislio...{#}

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Je mrzim ljude koji oce dokazat da su neki championi dobri (fiora,gp,heimer,sion,TEETO),pa lockaju i onda govore kako je champ dobar a na kraju zavrse feedajuci cijeli game i neradeci nista pametno...Drugi put kad vidim vako nesto samo cu dodgat posto mi je sada bio jedan GP mid i ispocetka sam htio dodgat ali sam se predomislio...{#}

A možda im ide dobro s njima? Što, svaki put kada vidimo nekog champa koji se ne igra često a netko ga uzme...ff,dodge,report?

lol

14 godina
X-Plosiv kaže...
Pandza90 kaže...

A možda im ide dobro s njima? Što, svaki put kada vidimo nekog champa koji se ne igra često a netko ga uzme...ff,dodge,report?

lol

Kolko sam ja skuzio on uopće nije to htio reći nego da neki igraju te champione koji se rijetko igraju samo da bi bili fora i u centru pažnje pa onda na kraju gube s njima jer im valjda nije bezveze nizak pick ratio. Mislim da ste ga krivo shvatili, ali moguće da sam i ja pogriješio.

14 godina
X-Plosiv kaže...
Pandza90 kaže...

lol

Kolko sam ja skuzio on uopće nije to htio reći nego da neki igraju te champione koji se rijetko igraju samo da bi bili fora i u centru pažnje pa onda na kraju gube s njima jer im valjda nije bezveze nizak pick ratio. Mislim da ste ga krivo shvatili, ali moguće da sam i ja pogriješio.

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Jel' ko pogledao statse za Vayne? U tom jednom danu je dosta porastao pick rate Smijeh

Ma vayne je monster u late gameu , pogotovo jos kad ju neko zna igrati , igram je jos otkad je releaseana i iman ~ 75 % winrate u rankedu . 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

kazem da postoji 100 drugi champovva koji rade bolje od tog...

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

kazem da postoji 100 drugi champovva koji rade bolje od tog...

Pa? Ako netko nekome leži i može winati, why not...dosta često vidim kada netko picka WW i onda bude "omg so bad, we loose", a nakraju taj isti WW carrya game

15 godina
neaktivan
makzy621 kaže...

Ma vayne je monster u late gameu , pogotovo jos kad ju neko zna igrati , igram je jos otkad je releaseana i iman ~ 75 % winrate u rankedu . 

EDIT: NVM, krivo sam procitao -.-

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 21:04 (Lord Nofak).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

WW ipak radi nesto a to je Attack Speed bonus za team i disable

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

NOVI GUIDE!! {#}

Vidimo se u sljedecoj epizodi, dobro vecer. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

nemam snage pogledat video do kraja. Ko da ima 5 godina decko. Stvarno svasta. Ljudi ga gledaju samo da se smiju. Tuzno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

NOVI GUIDE!! {#}

Vidimo se u sljedecoj epizodi, dobro vecer. {#}

čita kometare i kao engleski govori {#}

12 godina
League Of Legends

Yi je broken treba nerf sada, a i cudni lagovi na euw {#}.

EDIT: Pa omg lvl6 sam tek zar ne vidite, nemam što drugo uzet osim ghost i barier {#}.

LOL EUNE: oloferno
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 14:56 (breader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
breader kaže...

Yi je broken treba nerf sada, a i cudni lagovi na euw {#}.

Bez uvrede ali za BRONZE 5 je sve broken...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

da se nadovezem na vas gore

danas lik prijetio da ce trollati game ako pickam vayne(ja picko naravno sta bi drugo)... btw njegova teorija je bila da ako vidi vayne u svom timu da je to 100% lose i da onda on trolla s poppy

otisao u mid s annie(znaci double mid), nafeedo se, i late joj nitko nis nije mogao, twoshoot caitlyn, na kraju dobili game

bilo je dosta tu drame, annie se naljutila pa isla solo, afk itd, a njihov tim isto neki retardirani bio, caitlyn me ide kontrirati i onda na kraju ja nju zono umjesto ona mene

presmijesan game

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Yi op? Barrier i ghost lol. U vezi Vayne, ja isto cesto bannam vayne samo da je moji teammate-i neigraju jer dosta njih je sad krenulo igrati, a nemogu se nositi sa lane pressurom, fidaju i onda idu afk. Kostalo me previse prom gameova
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Gori sam nalistao champione koji su usless,poppy nije jedna od njih

0 4 hvala 0
15 godina
Bera kaže...
Yi op? Barrier i ghost lol. U vezi Vayne, ja isto cesto bannam vayne samo da je moji teammate-i neigraju jer dosta njih je sad krenulo igrati, a nemogu se nositi sa lane pressurom, fidaju i onda idu afk. Kostalo me previse prom gameova

LVL 6

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
16 godina
neaktivan
Bera kaže...
Yi op? Barrier i ghost lol.

Ispao si glup za trojicu.

13 godina

Možda bi bilo produktivnije da argumentiraš čovjeku zašto, umjesto da rabiš takve fraze. Nije da ste ovce čuvali skupa, jel.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Možda bi bilo produktivnije da argumentiraš čovjeku zašto, umjesto da rabiš takve fraze. Nije da ste ovce čuvali skupa, jel.

Mislim da je očito. Argument nije potreban, nije toliko glup, valjda.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice