- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidim "PL" kod nekog u imenu, nemoram ni pitati koji je ovo server
Korak do dajmonda.
Pa i zaslužio si. Kolko se sjećam ti igraš lol još od početka (sjećam se onog tvog warwick builda
). Treba te nagradit za sve te godine i sate utrošene u LoL 
Bit slike je da se moze carryati sam, nije sve tako usrano kak ti mislis. Od svih winova koje imam 80% sam carryao sam uz minimalnu pomoc tima, 10% 50/50 sa nekim iz tima, a ovih preostalih 10% je netko mene carryao jer nisam imao dobar game i zasrao sam. Zbog toga i jesam skocio za 5 divizija u 2 tjedna nakon sto sam poceo gledati svoje greske, podizati moral timu, ne flejmati i ne gledati kako neka "proxy 0/11 diana sa 70 farma" igra nego sam se usredotocio na svoj lane i svoju igru i uspio carryati tim sam i smatram da sam svojom igrom zasluzio biti tu gdje jesam. Ako cu se jos dizati, bit ce to zasluzeno mojom igrom, a ne jer me neko boostao, ili sam stajao i flejmao i nas i njihov tim, umjesto da se trudim pobijediti.
Korak do dajmonda.
Pa i zaslužio si. Kolko se sjećam ti igraš lol još od početka (sjećam se onog tvog warwick builda
). Treba te nagradit za sve te godine i sate utrošene u LoL 
Ja ti imam zapravo malo sati uloženih u igranje lola ( u odnosu na mnoge sa foruma, pa samo pogledaj broj ranked igara
), al dosta pratim pro scenu i sve to.
Ah, taj WW guide, to je bilo davno. Lijepa sjećanja
. I sad se može igrat sličan build, tj. igra se, Botrk umisto Madred's Bloodrazorsa i Spirit Visage na njemu danas rokaju.
vidim "PL" kod nekog u imenu, nemoram ni pitati koji je ovo server
Igro neki dan sa nekim poljakom, ima 98 u imenu i neki ga ljudi odmah počeli trolat i flejmat i vrijeđat. Uzeli troll kompoziciju i onda sam moro livat champion select. Za sat vremena igro s njim i rokao je sa Kog'Mawom žestoko. To što je neko poljak niš ne znači, to su glupe predrasude, čak i u low ELO-u.
LoL na EUW i na EUNE je potpuno drugacija igra, istinu kažu
Tisuću puta prožvakana tema, nemoj započinjati. Neki kažu da je isto, neki ne, ja sam igrao i na jednom i na drugom (gold/plat) i meni je isto. Isto kaže i Tiridus, n.1. igrač na EUNE koji ima ako se ne varam D1/Challenger i na EUW. Neki kažu da je drugačije, neki ne. Ne započinji to, tisuću puta prožvakano.
Bera ajde daj summoner name da vidimo na lolkingu kako si ti to zapeo u EloHellu...
Bera ajde daj summoner name da vidimo na lolkingu kako si ti to zapeo u EloHellu...
Evo ti moj pa gledaj kako sam zapeo u elohellu Cr0Sexy
bez problema,ja igram sa 2.0Ghz i 1gb ram,grafa radeon hd 2600xt, pa rijetko kad zašteka,iako se uvijek dogodi kad netreba,ti sa ovim bez problema
malo gledam ovog Viktora. Jel taj champ viable? Mislim ne vidim ga uopce da se igra, a nije toliko los kolko se cini. Zanima me malo kakav mu je game. Hvala
malo gledam ovog Viktora. Jel taj champ viable? Mislim ne vidim ga uopce da se igra, a nije toliko los kolko se cini. Zanima me malo kakav mu je game. Hvala
Zanimljiv je i ako se pravilno builda može biti jak. S time da mi je enhancment na gravity field ima puno više koristi od lasera. Ljudi ga najviše mrze zbog toga što enhancment uzima jedan slot. Da ga riot preradi i napravi kao khazixa to bi bilo bolje.
napokon skupio 3150 ip-a :)
malo sam gledao champove, pantheon mi se čini ok champ, ima zabavan ult, jel težak za naučiti?
Ima još koji dobar champ za 3150, a da je više za top / jungle? olaf mi tu spada nekako, malo sam čitao i većina kaže da je dosta oslabljen?
napokon skupio 3150 ip-a :)
malo sam gledao champove, pantheon mi se čini ok champ, ima zabavan ult, jel težak za naučiti?
Ima još koji dobar champ za 3150, a da je više za top / jungle? olaf mi tu spada nekako, malo sam čitao i većina kaže da je dosta oslabljen?
pant nije težak i dobar je champ možeš dobar bit ako ga malo naučiš ali nije težak
Meni je patheon odlican za mid i za counter ap champione.
Olaf je dosta oslabljen istina, kao jungler još ima kakvog takvog potencijala, al za top je dosta preslab po mojem mišljenju, mada ne igram top pa nebi sad točno znao,
al kolko sam čitao, tak svi govore.
Pantheon je dosta zabavan champ i ak se nauči dobro, što nije tak teško može biti jako opasan i koristan.
onda pantheon :) fala decki
SK opet izgubio...protiv Alternate, bili u prednosti od početka, i onda Npyh počne fight kod dragona 2 protiv 3 ili 4, ATN dobije 4:0 killova kad su SK dolazili jedan po jedan, i od tud ATN ih samo pregazio.
Candypanda i Npyh su preloši u zadnjih par gameova, bot lane uvijek najgori u timu.
dal da kupim brand-a ili vladimira ili kojeg lika preporucujete da je dobar za lvl-anje
a da nije samo od 6300
dal da kupim brand-a ili vladimira ili kojeg lika preporucujete da je dobar za lvl-anje
a da nije samo od 6300
Pa svi su dobri ako ih znas igrati.
Elo hell je cista glupost
sam sam se uvjerio, evo frenda mrdno iz B3 u B2 za jedno popodne.
Vi što ste zapeli u bronci mozete samo tako izać ono kao od šale bez obzira dobili fidere ili ne, bitno je bit carry
.
I ja sam isto dao dokaze za to prije nekih 20-ak strana, igrao na bronze V accountu koji je sad silver I nakon 15 dana igre, 52 wina 5 losseva 
Elo hell je cista glupost
sam sam se uvjerio, evo frenda mrdno iz B3 u B2 za jedno popodne.
Vi što ste zapeli u bronci mozete samo tako izać ono kao od šale bez obzira dobili fidere ili ne, bitno je bit carry
.
niko ne govori da postoji elo hell nego jednostavno neko je jednostavno upija igru bolje od drugih i to je to , da ljudima iz diamonda nece bit problem igrat bronze , silver , gold , ali onima koji nisu toliko brzo napredovali u igri njima ce bit teze , istina je da ima dosta trollova i takvih stvari i da to moze izgubit game kad je tvoj skill tu negdi , ali nekome iz diamonda nece njega bit briga jel flamea , place nego iz tvog teama i takve stvari nego ce ga izcarryat sam i zadnja stvar koliko san god ljudi boosta oko 10-ak svakakvih liga/divizija ja nikad nisan dobia tu kolicinu leavera koliko vidin da ljudi pisu na forumu , ja mislin da je to preuvelicavanje
Ja leavera nisam imao u zadnjih 50 rankeda a nisam tako daleko od elo hella (gold IV) a i ljudi uvijek izostave kada u protivnickom teamu netko leava pa dobiju free win.
Ja san ima leavere u 3 partije od zadnjih 5, u svojem i tuđem timu.
Sta mislite dali bih se leave u vasem ili protivnickom teamu trebao nekako odraziti na kolicinu dobivenih/izgubljenih LPa u ranked gameovima?
Jer nije isto ako izgubite 4v5, 3v5 ili ako dobijete game 5v4.
| 15 | Nesto bih se trebalo napraviti |
|---|---|
| 2 | Dobro je ovako kako je |
| 12 | ... ja sam ovdje biciklom |
ma ljeto je kad "najbolji" igraći krenu igrat sad kad jesen dođe sve će se smirit i bit će raj naspram ovoga
Koga za top za 4800?
| 4 | Vladimir |
|---|---|
| 17 | Kennen |
| 12 | Parizer |
Koga za top za 4800?
kennena puno igraju na topu i dosta je dobar koliko sam vidio ja sam ga probo ali ga još trebam naučit ali nije loš