League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

Jel' ko upratio ovo? http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1jhzkq/tenacity_stacks_best_bug_this_patch/

Zbog ovog bug-a Irelia može nagurati 95% tenacity: Zephyr, 2x Merc Threads (2 različita enchancementa, također samo se tier 1 bootsi mogu uzeti jednom, tier 2 možete nastaviti stackati) + cleanse i irelia pasiv može nagurati do 95%.

Malo sam čitao komentare na tom linku sto si poslao. Jedan lik kaže da kad stackaš tolko tenacitiya fiddleov fear traje 0,75 sekundi, presmišno čovječe. I još dodaš malo na taj build damagea i pretvoriš se u lean mean killing machine. {#}

12 godina
League Of Legends
A sta nitko neprica o sejuani :) di ona trenutno stoji,nesto slicno nautilusu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bartaul kaže...
A sta nitko neprica o sejuani :) di ona trenutno stoji,nesto slicno nautilusu?

jučer je frendu pucao net pa sam ga moram mijenjati a igrao je samo nju . bio je ranked i stvarno je jako. Onaj W mi je prejeb*n spell za clean. A o ulty se nema što govoriti, nešto jako brutalno. Jako viable pick!

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
17 godina
League Of Legends

Sejuani nije tolko CC-mašina, više distruptor, njezin Q ima knockup pa možeš omesti bilo koji channeling skill.

S full tank buildom još možeš raditi nešto damagea jer W radi 2% hp ratio, i u kombinaciji sa E slowaš pola teama.

Znači odlična je kod startanja fightova, dobre mogućnosti da zaštitiš svojeg carrya, gankovi su dosta jaki,

i teško ju ju ignorirati u teamfightovima, uneseš se carryu u lice sa Q i mora nešto poduzeti.

Sad loše strane; jungle time nije tak brz, nema nekog sustaina u jungli, što se tiće CC-a moraš biti u neposrednoj blizini da bi djelovao (osim ulte)

Jungleri kao Xin, Jarvan, Vi te ownaju ak idu counter jungle, znači slaba je kod counter-junglanja.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 10:20 (tommy2103).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Super 2 divizije pao u dva dana zbog leavera, 9 game za redom 1 afk. Trebalo mi je 3 tjedna climbati se.Prokleti i eune

I WISH THEM CANCER
CANCER
CANCER

CANCER

CANCER
CANCER 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 11:51 (Bera).
Moj PC  
0 15 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Dont take it so seriously. Gledaj na to s pozitivne strane, bit ćeš puno više sretniji jednom kad se popneš za tri divizije... Jbg, tko je vidio cijeniti slabi trud? :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Super 2 divizije pao u dva dana zbog leavera, 9 game za redom 1 afk. Trebalo mi je 3 tjedna climbati se.Prokleti i eune

I WISH THEM CANCER
CANCER
CANCER

CANCER

CANCER
CANCER 

I wish you wouldn't write such bad posts :/

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Korak do dajmonda.

Korak do dajmonda Korak do dajmonda
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

8 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

jednostavno ne razumijem ni ovaj trenutacni matchmaking sistem, moze li netko objasnit updatea li se moj MMR na dnevnoj bazi tj. instantno ili ima neki period kad se updatea svima? pitam jer sam sada u dan-dva (jucer i danas malo ujutro) digao ranked W/L ratio sam -8 na +2 i usao u Bronze I, ali i dalje sam jedino ja svaki game od svih igraca koji ima ratio 0 do +2, a svi ostali imaju po najmanje -10 krenuvsi od onih iz Silvera V pa do Bronze V? i da, za prvi win sam dobio +7 iako je moj MMR daleko bolji od vecine Bronze I igraca, barem koliko sam gledao (a gledao sam preko lolnexusa svaki game i bas usporedivao...)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Korak do dajmonda.

Sretno ;) 

btw:  Neka je malo obrisao malo postova  hm , hm ,hm..{#}

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Korak do dajmonda.

Tak je i nofak mislio, pa je pao u platinum V  {#}

lol [eu]east: cpt z0mbie
12 godina
neaktivan
definho kaže...

jednostavno ne razumijem ni ovaj trenutacni matchmaking sistem, moze li netko objasnit updatea li se moj MMR na dnevnoj bazi tj. instantno ili ima neki period kad se updatea svima? pitam jer sam sada u dan-dva (jucer i danas malo ujutro) digao ranked W/L ratio sam -8 na +2 i usao u Bronze I, ali i dalje sam jedino ja svaki game od svih igraca koji ima ratio 0 do +2, a svi ostali imaju po najmanje -10 krenuvsi od onih iz Silvera V pa do Bronze V? i da, za prvi win sam dobio +7 iako je moj MMR daleko bolji od vecine Bronze I igraca, barem koliko sam gledao (a gledao sam preko lolnexusa svaki game i bas usporedivao...)

Kolicina LP-a se ne određuje po tome kakvi su tvoji igraci u timu nego po MMR-u. Ja sam sa 51% u Bronze I winrate dobivao oko 10 za win i isto toliko gubio. Sad sam na 58% winrate (Silver IV) dobivam 45 LP, gubim manje od 10 uvijek. I osim toga skoro svaku u timu imam po 2, 3 gold igraca sa 50% winratea, cak mi se dogodilo da sam igrao sa Plat V, 46% winrate.

Isto tako MMR nema veze jesi li ti Bronze I ili Diamond V. Ako si Bronze I 70% winrate, vec te onda stavlja sa Goldom, ali ako si Diamond V sa 40% winrate, igrat ces sa Silverima, mada neznam ko iz Diamonda ima 40%.

MMR je isti npr. Bronze I 51% i Silver V 49% winrate, tako da ste ti u Bronze I sa +2 i on u Silver V sa -8 isti.

16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Blizek kaže...

Korak do dajmonda.

Tak je i nofak mislio, pa je pao u platinum V {#}

Lolking me bro, sve kerijam, čak i kad moram AD, first time Ashe 16/2/12 u Plat 1 protiv Naut/blitz/Malph. A i kad igram sup/jungle kerijam ko veliki.

Šalu na stranu, on je bzvz odusto i sad se trola. Ja svaku partiju oću pobijedit i trudim se najbolje što mogu. Primjetio sam na sebi dosta velik napredak otkad sam krenuo u ranked avanture, pogotovo sa Nami. Prije sam je jako loše igro, skoro svaki Q fulo, a sada je vrlo rado pickam jer sam postao confident sa njom.

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
death_zombi kaže...
Blizek kaže...

Korak do dajmonda.

Tak je i nofak mislio, pa je pao u platinum V {#}

Lolking me bro, sve kerijam, čak i kad moram AD, first time Ashe 16/2/12 u Plat 1 protiv Naut/blitz/Malph. A i kad igram sup/jungle kerijam ko veliki.

Šalu na stranu, on je bzvz odusto i sad se trola. Ja svaku partiju oću pobijedit i trudim se najbolje što mogu. Primjetio sam na sebi dosta velik napredak otkad sam krenuo u ranked avanture, pogotovo sa Nami. Prije sam je jako loše igro, skoro svaki Q fulo, a sada je vrlo rado pickam jer sam postao confident sa njom.

Nofak je razmažen, naviknuo se na dobrog ADa u team rankedu a u solo Qu dobije tarda pa poludi.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 14:10 (Lord Nofak).
12 godina
League Of Legends

Zkj se na EUW nemoze prijavit, svaki puta sign up failed {#}.

There is no good or evil: only power and those too weak to seek it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
breader kaže...

Zkj se na EUW nemoze prijavit, svaki puta sign up failed {#}.

Upisi ispravnu lozinku pa ces moc. {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Nofak je razmažen, naviknuo se na dobrog ADa u team rankedu a u solo Qu dobije tarda pa poludi.

nofak se navika na slimya , a ne noob zombie-a {#}

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Dal je istina da se od sad moze na tisku kupit paysafe card?

1 0 hvala 0
15 godina
IvanKovacic kaže...
Dal je istina da se od sad moze na tisku kupit paysafe card?

Mozes ima vec vise od godinu dana

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
12 godina
League Of Legends
U kojoj su sad poziciji recimo nasus,rammus ili zac? Volim kad mogu okrenit fight i peelat za adc-a,isto tako da champ ima puno CC-a i da moze bit front line initiator.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Zac i Nasus u odličnoj poziciji, no nije mi jasno gdje je nestao Rammus iz postojeće mete, to je odličan jungler, dosta cc-a a i dmg-a. Možda su apc jednostavno postali prejaki za njega...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Diana 0/11, proxy Diana, 70 farma, kao ona će nešto pushati. Super da vidimo sta nam jos kur.ac od eune za danas pripremit

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Diana 0/11, proxy Diana, 70 farma, kao ona će nešto pushati. Super da vidimo sta nam jos kur.ac od eune za danas pripremit

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
17 godina
Bartaul kaže...
U kojoj su sad poziciji recimo nasus,rammus ili zac? Volim kad mogu okrenit fight i peelat za adc-a,isto tako da champ ima puno CC-a i da moze bit front line initiator.

Kao što je guls rekao što se tiče Nasusa i Zaca, oba dva mogu raditi solidan damage sa full tank buildom, uglavnom dobro stoje.

Što se tiče rammusa, da ispao je iz mete, i rijetko ga se viđa, al ja ga igram često kad imam priliku, može biti prejak initiator, i super dobar kod chaseanja.

Sam po sebi je dosta tanky champ i ima predobre gankove, Q mu omogućuje visoku pokretljivost pa je lako gankati i kroz lane.

Ima najdulji CC u igri mislim, maxani taunt je 3 sekunde, što za bilo kojeg adc-a je sigurna smrt. 

Odličan je protiv ad orijentiranih timova. 

Al ga je lako kitati kroz minione ili sa slowovima kad pokušavaš uhvatit nekog sa powerball, također nema nikakvog aoe CC-a

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL na EUW i na EUNE je potpuno drugacija igra, istinu kažu

Moj PC  
2 14 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Rammus 0/13, Proxy Rammus, 63 farma, kao on ce nesto pushati. Slika od prije nekih mjesec i po'. Back in the Bronze.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

vidim "PL" kod nekog u imenu, nemoram ni pitati koji je ovo server

Moj PC  
3 11 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Korak do dajmonda.

Pa i zaslužio si. Kolko se sjećam ti igraš lol još od početka (sjećam se onog tvog warwick builda {#}). Treba te nagradit za sve te godine i sate utrošene u LoL {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 15:41 (AmonZero).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Bit slike je da se moze carryati sam, nije sve tako usrano kak ti mislis. Od svih winova koje imam 80% sam carryao sam uz minimalnu pomoc tima, 10% 50/50 sa nekim iz tima, a ovih preostalih 10% je netko mene carryao jer nisam imao dobar game i zasrao sam. Zbog toga i jesam skocio za 5 divizija u 2 tjedna nakon sto sam poceo gledati svoje greske, podizati moral timu,  ne flejmati i ne gledati kako neka "proxy 0/11 diana sa 70 farma" igra nego sam se usredotocio na svoj lane i svoju igru i uspio carryati tim sam i smatram da sam svojom igrom zasluzio biti tu gdje jesam. Ako cu se jos dizati, bit ce to zasluzeno mojom igrom, a ne jer me neko boostao, ili sam stajao i flejmao i nas i njihov tim, umjesto da se trudim pobijediti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

Korak do dajmonda.

Pa i zaslužio si. Kolko se sjećam ti igraš lol još od početka (sjećam se onog tvog warwick builda {#}). Treba te nagradit za sve te godine i sate utrošene u LoL {#}

Ja ti imam zapravo malo sati uloženih u igranje lola ( u odnosu na mnoge sa foruma, pa samo pogledaj broj ranked igara {#} ), al dosta pratim pro scenu i sve to.

Ah, taj WW guide, to je bilo davno. Lijepa sjećanja {#}. I sad se može igrat sličan build, tj. igra se, Botrk umisto Madred's Bloodrazorsa i Spirit Visage na njemu danas rokaju.

Bera kaže...

vidim "PL" kod nekog u imenu, nemoram ni pitati koji je ovo server

Igro neki dan sa nekim poljakom, ima 98 u imenu i neki ga ljudi odmah počeli trolat i flejmat i vrijeđat. Uzeli troll kompoziciju i onda sam moro livat champion select. Za sat vremena igro s njim i rokao je sa Kog'Mawom žestoko. To što je neko poljak niš ne znači, to su glupe predrasude, čak i u low ELO-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 15:54 (Blizek).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice