League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.509.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

koga mi Vaša cijenjena profesionalnost preporuca za soloQ? :)

kha zixa vec znam igrati

3 jayce
3 kha zix
10 elise
onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad se builda BoTRK jer je prilicno broken item, daje atk speed, lifesteal, AD, i jos ima active koji je jako dobar protiv tanky teamova (active uzima 15% full HP-a). Takodjer je dobar za kiteanje zbog tog activea, a blue build Ez je najbolji adc za kiteanje, tako da ides savrseno zajedno.

@shimeface Jayce - plusevi - Top/Mid, mozda Jungle i ADC, iako se nikako ne preporucuje. Odlican poke sa E+Q. E radi percentage dmg, znaci dobar je za tanky topove. Vrlo jak i prije 6 lvla jer mu taj 6 lvl ne daje skoro nista, pa moze iskoristiti to da ubije nekog tko ovisi o ultu i 6om lvlu. Mozes carryati vec sa nekih 3/0 skorom bez problema, puno sam puta carryao team sam.

Minusevi - ako zaostanes tesko se vratiti, ako te focusaju u teamfightu gotovo sigurno umires prije nego napravis kakav dmg, cak prije ADC-a. Los protiv hard CC teamova.

KhaZix - plusevi - Top/Mid/Jungle, moze soloati bilo koga u isolationu (danas sam imao 18/4, 450 AD, sa jednim Q sam ubio njihovu Annie...). Countera gotovo sve AP midove.

Minusevi - Ako zaostanes jos se teze vratiti nego sa Jayceom, ako imaju bilo kakav vision, ult ti je useless. Bez mnogo AD nemas dmg na Q jer se skalira po Bonus AD, znaci ne ukupno, nego ono sto si kupio/masteriesi/rune

Elise - plusevi - Top/Mid/Jungle/Support, razarac tankova, strong gankovi, ako uhvatis njihovog ADC-a u Cocoon vjerojatno je gotov. Takodjer jaka prije 6og lvla.

Minusevi - Ne bih znao bas sigurno jer je ne igram puno, ali mislim da je slaba protiv high mobility champova, nezz sto jos.

To je moje Silver misljenje, znam da ce sad netko doci "da, pa u platinumu to nije tako." "pa ovaj Pro to igra ovako, builda ovako ili onako.".

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 23:36 (GamerX9).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
shimeface kaže...

kha zixa vec znam igrati

Izlazi novi patch. Nerfovali su Elise.

http://eune.leagueoflegends.com/news/patch-310-notes

EDIT:My bad.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 0:08 (Notorious).
16 godina
neaktivan
Notorious kaže...

Taj patch je izašao...

EUW: MushRoomD
15 godina
Notorious kaže...
shimeface kaže...

kha zixa vec znam igrati

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxijbrNFHI1qii6tmo1_400.gif

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Nego, recite, Syndra ili Xerath za soloQ?
19 Syndra
4 Xerath
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

otkako sam usao u silver svaki game lagga, nije mi jasno zasto, client mi se crasha bez razloga, steka champion select.... mora da je ovaj silver proklet

onaj koji jesam
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

otkako sam usao u silver svaki game lagga, nije mi jasno zasto, client mi se crasha bez razloga, steka champion select.... mora da je ovaj silver proklet

Proklet si, nema druge nego se vrati u bronzu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 2:19 (deadmaus1337).
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

EUW ima problema sa lagovima ( zlobnici bi rekli "nakon dugo vremena!" ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
@gamerx9

Sydra mi je mnogo bolja :D imho jel
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni nekako vise vaze na Xeratha, onak 55% > 45%. To su jedina dva AP mida koje nemam, al cu ih u roku 2 tjedna i tako oboje imat.

Xerath zato jer ima jako mali CD na ult, a radi puno dmg (350 + AP na 3 lvl ulta, po jednom barrageu, znaci puta 3...) i AoE dmg je. Ja sam tip igraca koji ce doci u teamfight, ili pokupiti triple, ili nikoga, ali prije nego umrem ostaviti sve sa 200 hp. Xerath to moze, a Syndra focusa jednog sa ultom, pokupi kill, ali ostali su svi iznad pola hp.

Gledao sam i dosta Xerath/Syndra videa na YT. Pronasao sam negdje da su na Riotovoj ljestvici tezine Orianna, Cassiopeia i Syndra jedini na 100/100. Cass mi je drugi champion kojeg sam kupio(na 10 lvlu) i bila mi je main dugo vremena, sad mi je drugi most played, prvi mi je Zed, a treca Orianna, tako da nemam problema sa time :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...
shimeface kaže...

EUW ima problema sa lagovima ( zlobnici bi rekli "nakon dugo vremena!" ).

Sad ce nas RIOT nagraditi sa cak 3 IP boosta. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
13 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...
shimeface kaže...

pa cuj, nije ni u bronzi tako lose, bar znas da neces naletit na nekog malog od 15 godina koji misli da ce jednog dana bit Dyrus jer je upravo uso u gold....

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 13:29 (shimeface).
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...
deadmaus1337 kaže...
shimeface kaže...

pa cuj, nije ni u bronzi tako lose, bar znas da neces naletit na nekog malog od 15 godina koji misli da ce jednog dana bit Dyrus jer je upravo uso u gold....

Da, al 90% ljudi u bronzi je zapravo diamond skill level, al su u bronci jer ih fideri sputavaju. ELO hell, tj.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
GamerX9 kaže...

Meni nekako vise vaze na Xeratha, onak 55% > 45%. To su jedina dva AP mida koje nemam, al cu ih u roku 2 tjedna i tako oboje imat.

Xerath zato jer ima jako mali CD na ult, a radi puno dmg (350 + AP na 3 lvl ulta, po jednom barrageu, znaci puta 3...) i AoE dmg je. Ja sam tip igraca koji ce doci u teamfight, ili pokupiti triple, ili nikoga, ali prije nego umrem ostaviti sve sa 200 hp. Xerath to moze, a Syndra focusa jednog sa ultom, pokupi kill, ali ostali su svi iznad pola hp.

Gledao sam i dosta Xerath/Syndra videa na YT. Pronasao sam negdje da su na Riotovoj ljestvici tezine Orianna, Cassiopeia i Syndra jedini na 100/100. Cass mi je drugi champion kojeg sam kupio(na 10 lvlu) i bila mi je main dugo vremena, sad mi je drugi most played, prvi mi je Zed, a treca Orianna, tako da nemam problema sa time :P

Syndra ti je bolja za teamfight jer ako si u poziciji izburstat ćeš ADC-a bez problema, a nakon toga možeš u Valhallu jer nije ni bitno, AP carry se uvijek može tradeat za AD carrya.

14 godina
League Of Legends

Ja najvise igram nidalee u solo q na topu .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Syndra ti je bolja za teamfight jer ako si u poziciji izburstat ćeš ADC-a bez problema, a nakon toga možeš u Valhallu jer nije ni bitno, AP carry se uvijek može tradeat za AD carrya.

syndra bolja za teamfightove? nema sanse , syndra je bolja za pick up dok se nista konkretno ne radi na mapi jer ona nema dovoljno velik range da dode do adc-a kad se teamfight razvija u pravilnon smislu , a xerath moze izburstat i drzat zonu na svih 5 ljudi koji dolaze i oko objektiva je 10x bolji , a da bas pricamo o syndri i xerathu neznan kako si nasa bas ta 2 heroja , ali ja ti preporucujen xeratha

EU West: slimyyy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Eee dečki šta mi je bolje uzet Corki-a ili Varus-a ?

Nick mi je : slemee744

Dodajte me.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Varusa naravno, Corki ima prevelika mana koštanja.
12 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Varusa naravno, Corki ima prevelika mana koštanja.

A šta bi bilo najbolje kupit za igranje top-a i bot-a ?

12 godina
League Of Legends
Trazim novog tanky heavy CC junglera za soloq,u slucaju ako niko nece junglat.Pa evo dajte prijedloge i recite zasto bi toga kupia.
8 Nautilus
5 Sejuani
22 Jarvan IV
0 Nijedan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bartaul kaže...
Trazim novog tanky heavy CC junglera za soloq,u slucaju ako niko nece junglat.Pa evo dajte prijedloge i recite zasto bi toga kupia.

Jarvan je po meni prejak u jungli trenutno, ak hoćeš tryhardati u soloq onda piči s njim :D

Jedino treba malo paziti s ultom da ne shebeš svoje iz teama kad dunkaš.

S Nautilusom nisam puno junglao, trebao biti, al igrao sam ga prije ko supporta, pun k CC-a, imaš pull, slow i stun prije lvl 6, gankovi prejaki, clear time malo sporiji od Jarvana.

Sejuani igram dosta i svakako bi ju prepopučio, nema tak puno CC-a, al ima dobar slow i AoE stun ulti koji je predobar dok chaseaš.

Jarvanova prednost je relativno niski cd na E-Q combo, i radi damage čak dok je full tank, dok sa Nautilusom je druga priča.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
15 godina
League Of Legends

Pozdrav,
Zamolio bi,ako ima netko dobrog srca,da sa mnom dijeli pbe account,posto svi znate da su registracije zatvorene vec duze vrijeme i vjerojatno se uskoro nece otvorit,a acc vam ako mi ne vjerujete ionako ne mogu ukrast jer je na vasem mailu i vi mozete mijenjat password.
Ja bi ionako rijetko bio na njemu,da isprobam tu i tamo nekog champa ili skin posto se tamo dobiva ip i rp tjedno,ili da vidim i isprobam nadolazece promjene.
Eto,ako se nade netko,neka se javi :)
Hvala :D

EDIT:Nasao,ne treba ipak :) 

Markinho19
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 22:23 (markinho19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Preporucujem nautilusa cisto jer sve sta zahtijeva je savladavanje hooka..dalje mozes radit sto got oces.  budući da hook ima ogroman range, mozes gankat gotovo bilo gdje bez obzira dal je lane spushan prejako ili ne jednostavno hook, passive , i e + red buff i tu najcesce ne pomaze niti flash. Kasnije na lvl 6 dok ulti pridodas combou + red buff..ouch Vrlo je "noob friendly" znaci pri divanju ili u early fightovima ne trebas posebno pazit na poziciju i ostalo jer imas debilno velik shield na w, slow i hook koji mozes upotrijebit za escape. Zbog svojeg ogromnog cc-a nema veze koliko cc-a ima laner za kojeg gankas dapace ponekad neprijatelje sam znam zavrsit bez pomoci lanera..

O teamfightovima se ne treba niti pricat, nautilus sasvim solidno unistava sve po redu i peeka za carrije..Jarvan cetvrti ima moc postavljanja enemy carrije u poziciju da su totalno izlozeni nukovima i dmgu osim ako ne iskoriste flash ili poseban escape ability.

Znaci Jarvan4 - jaci u teamfightovima, zesce kaznjava vlastite pogreske 

Nautilus - opakiji gankovi, nesto slabiji no i dalje jako koristan u teamfightovima

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja preporucan jarvana, mada nautilus nije los, ako oces cc masinu uzmi nautuilusa, ako oces malo dps-a uzmi jarana.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo offtopic , ali bi li bilo dovoljno za igranje lol-a bez lag-anja komp : dual core 2,2 ghz i 2 gb Ram ?

Windows 7.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Malo offtopic , ali bi li bilo dovoljno za igranje lol-a bez lag-anja komp : dual core 2,2 ghz i 2 gb Ram ?

Windows 7.

Pričalo se par desetaka hiljada puta o tome. Uglavnom, LoL je loše optimizovana igra, pa fps ti bude kako ti grah padne.

12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Sleme kaže...

Windows 7.

Pričalo se par desetaka hiljada puta o tome. Uglavnom, LoL je loše optimizovana igra, pa fps ti bude kako ti grah padne.

Da,ne ili ponekad ??

17 godina
League Of Legends

Priuštio si Bear Cavarly Sejuani skin za ovaj mjesec :D

Novi efekti su super, narandžasto crvene boje, i dok vrti W zvuk je kao kod mlaznih motora aviona :D

Također kad se recallaš počne plesati onaj ruski polka dance na medvjedu {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel' ko upratio ovo? http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1jhzkq/tenacity_stacks_best_bug_this_patch/

Zbog ovog bug-a Irelia može nagurati 95% tenacity: Zephyr, 2x Merc Threads (2 različita enchancementa, također samo se tier 1 bootsi mogu uzeti jednom, tier 2 možete nastaviti stackati) + cleanse i irelia pasiv može nagurati do 95%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice