- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da
Ako si sam zaradio pare ne vidim problem, međutim ako su ti starci/rodbina davala to je onda već drugo...
70% toga su moje pare.
A ko je tu slimyyy, croatiansmurf?
"lanoche", a wierdek je "prime"
Taj turnir se igra u subotu ?
Taj turnir se igra u subotu ?
Da
samo 500 pfff, koliko djelis skinova ja sam mislio da si i vise potrosio :D
pusti ti price nije on nikome poklonia skin 
mene po clientu pito da biram skin, zato sto ne zna kako bi potrosio rp :D
http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-skin-sale-127-157
Full Metal Rammus, uvijek sam si želio taj skin dok sam igrao rammusa non-stop :D
Mislim da budem ga uzel sad bez obzira, pa budem počel igrat s njim samo radi skina 
Oce li bit stream od tog ESL?
Edit:Ima li igraca koju su challenger ili diamond tamo,i ako ima koliko?
Oce li bit stream od tog ESL?
Edit:Ima li igraca koju su challenger ili diamond tamo,i ako ima koliko?
Bit ce stream.
Dosta je igraca diamond ima nekih igraca koji su bili challenger, ali trenutacno nije nijedan(cini mi se).
A Draven? On je ovako ko ja kad liti pcrnin, to je isto neka blaga verzija, mada nije crn ko Zac.
A Draven? On je ovako ko ja kad liti pcrnin, to je isto neka blaga verzija, mada nije crn ko Zac.
Šta hoćeš reć da je Dravena poštar napravio, kolko znam on i Darius su braća, a Darius je bijel.
Zanima me što vi mislite, odnosno od kojeg championa je vama lore najzanimljiviji? Meni osobno su najbolji od Lux i Orianne.
P.S. ako ih uopće čitate...
Zanima me što vi mislite, odnosno od kojeg championa je vama lore najzanimljiviji? Meni osobno su najbolji od Lux i Orianne.
P.S. ako ih uopće čitate...
Meni lično i dalje čitav Freljord ima najbolji lore.
Da li se netko prebacivao na EUW s EUNE?
Trenutačno sam plat 5 na EUNE, i gledam ako se prebacim na EUW da me ne baci u gold ili niže ili tako nešto :/
Trenutačno sam plat 5 na EUNE, i gledam ako se prebacim na EUW da me ne baci u gold ili niže ili tako nešto :/
prebacivao sam se ja i mislim da te nece stavit u plat 5 nego nesto tipa gold 1,2 ovisi kolki mmr imas
edit: lvlupam novi acc na westu pa ako je nekom dosadno kao meni sad neka doda RealShinteki da odigramo koju, trenutno lvl 5 ili nesto tako xD
prebacivao sam se ja i mislim da te nece stavit u plat 5 nego nesto tipa gold 1,2 ovisi kolki mmr imas
edit: lvlupam novi acc na westu pa ako je nekom dosadno kao meni sad neka doda RealShinteki da odigramo koju, trenutno lvl 5 ili nesto tako xD
Ranked: 307 - 281
Normal: 941 - 771
Nadam se da će biti ok :D..ali za svaki slučaj probam se prvo popesti na Platinum 3 ovdje, pa se onda prebacim, tako da ne "ispadnem" iz platinuma.
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
wtf :/
pa ono, što nije spika da kao...odigraš 1 game i to je to :D
sve više izgleda da mi je bolje podignuti drugi acc na euw :D
budem podizao EUNE account pa budem vidio :)
Bok,kupio sam paysafe card od 100 i od 50 posto se sad moze u hrv,i fali mi 1 euro da bi nadopunio prijenos pa jel to moguce ikako nabavit?
kako se zovu naši na esl-u da znam
I Brand je onda niger
Svi sad počeli kupovati ove LCS ikone jedino ja nemam dovoljno RP-a :c
Svi sad počeli kupovati ove LCS ikone jedino ja nemam dovoljno RP-a :c
stavis onaj od 2 ojra :D tolko mozes izprosit ispred konzuma xD samo budi iskren i recida trebas za ikonicu LCS tima xD

.
Arrrrrrrrrrr