League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.914.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
odjavljen
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
DarkoKwon kaže...

Šta da kupim Caitlyn ili Graves ? Igram ADC naravno. I obrazložite zašto.

Ako možeš samo jednoga uzmi Caitlyn jer je jača u ovom trenutku od Gravesa ( veći range je njezin najjači adut ).

Catlyn sam i kupio, stvarno OP heroj, prvi game sam imao mnogo kilova iako sam prvi put probao heroja, dobio sam sa randomima neke pre made hrvate svi su 30 lvl bili :D A drugi game sam igrao sa fiderima i znaci uspio sam izkerijat game, nisam vjerovao da sam dobio taj game :D Stvarno je OP heroj i zadovoljan sam.

Darko
14 godina
neaktivan
League Of Legends

OP?

Inače, ljudi koliko dobivate bodova u rankedu?

Trenutačno sam Silver I s 73 boda...otkad sam ušao u Silver I (top elo mi je bio 1527 u preseason, ali pao jer sam pomagao frendovima 1000 elo..so shit happens) dobivam po 7-11 bodova kada dobijem. S time da sam zadnju dobio 6 bodova iako sam imao scor 25/10/24 i 293cs u 55min s kassom....baš imam feeling da ću do 100 da odigram još 20 gejmova minimum...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 12:30 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ekipa zašto se sad dobije toliko malo pointsa za win?Od 2-5 svaki game dobijem a gubim od 5-10

tako da se vrtim oko 80 pointsa u silver 1 i nemoguće se kvalificirat za gold sa takvim sistemom,dodjem do 90 izgubim 1 game onda opet sve ispocetka....

GG Riot GG

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

Ekipa zašto se sad dobije toliko malo pointsa za win?Od 2-5 svaki game dobijem a gubim od 5-10

tako da se vrtim oko 80 pointsa u silver 1 i nemoguće se kvalificirat za gold sa takvim sistemom,dodjem do 90 izgubim 1 game onda opet sve ispocetka....

Upravo sam to gore bio napisao...sve ovisi, frend u silver 2 i jedan u bronzi iv dobivaju 10-30....mi smo na presjeku za gold pa žele da se pomučimo malo :)

12 godina
neaktivan

ma neznam čini mi se preloš ovaj sistem bodovanja. dodjem na 97 bodova onda 1  game izgubim pa mi uzme 11 bodova...

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=jdmhwvcis4e1ocgr8m2c.png kad vidim ova dva boda dodje mi da genocid napravim :)

GG Riot GG
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Taj ranked sistem uništava čar igre, znaš igrati, a ne možeš se dokazati zbog glupog bodovanja. Ne moguće je da dobiješ sve gamove za redom kako bi napredovao u sledeću diviziju. Sjećam se prije u dote, imaš test game za ulazak u ligu. Imaš par testera koji su high skilled i ako primjete da si dobar, upadaš. A kada upadneš onda si na konju, igraš i napreduješ i ne moraš da brineš o nekom lederu, rankovanju.

To bi bilo odlično kada bi bilo u LOLu, ali ja kada vidim na kojem sistemu radi taj ranked i ne nabija mi se 30 lvl, kad znam da neću nikad napredovati na viši nivo, imam osjećaj da ću se zaglaviti u silveru i moću se samo slikati.

Darko

2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

A ti si jedan od onih koji misle da kada dođu na lv 30 u normalu više ne mogu napredovati? Dobivam bolje igrače u normalu, nego na rankedu...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobivate manje bodova u Diviziji I, npr. Silver 1, sistem daje manje bodova jer vam je hidden elo premalen za gold, onda se morate dokazati i nabiti dosta winowa za ulazak u gold, nije tu kriv riot, kriv je vaš hidden elo koji je premalen za ulazak u gold.

Ovaj season su stavili malo teže uvjete da ulazak u gold, jer kad se jednom udje, nemože se ispasti, pa zato sad zahtjeva malo i više truda za onaj free skin za kraju sezone.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Taj ranked sistem uništava čar igre, znaš igrati, a ne možeš se dokazati zbog glupog bodovanja. Ne moguće je da dobiješ sve gamove za redom kako bi napredovao u sledeću diviziju. Sjećam se prije u dote, imaš test game za ulazak u ligu. Imaš par testera koji su high skilled i ako primjete da si dobar, upadaš. A kada upadneš onda si na konju, igraš i napreduješ i ne moraš da brineš o nekom lederu, rankovanju.

To bi bilo odlično kada bi bilo u LOLu, ali ja kada vidim na kojem sistemu radi taj ranked i ne nabija mi se 30 lvl, kad znam da neću nikad napredovati na viši nivo, imam osjećaj da ću se zaglaviti u silveru i moću se samo slikati.

Prestani uspoređivat LOL i Dotu. Ako se je nemoguce se dokazat u rankedu zasto onda streameri imaju par accountova na velikome elu? Chaox je dokazo da ako znas igrat da ces doc do velikog ela bez problema. Practice makes perfect. Ako igras i ucis na pogreskama dizat ces se. I prestani pricat gluposti jer nisi ni lvl30 niti imas znanje o igri koje ti mislis da imas.

EUNE: vR Kaiser
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 13:32 (xKaiseRx).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kod mene na mainu ja sam većinu vremena dobivo između 18-30, sad dobivam po oko 15.

Na smurfu gold V dobivam po 39 :D . Al znam jednog frenda koji je popiz*** kad je imao 8 pobjeda za redom, dobivo po 2-4 po game i nakon toga jednu izgubio, i izgubio 16 pointova :D . Vjerojatno sve zavisi koliki ti je hidden elo i koliko dobivaš/gubiš gameova.

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Niggas...

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
xKaiseRx kaže...
DarkoKwon kaže...

Prestani uspoređivat LOL i Dotu. Ako se je nemoguce se dokazat u rankedu zasto onda streameri imaju par accountova na velikome elu? Chaox je dokazo da ako znas igrat da ces doc do velikog ela bez problema. Practice makes perfect. Ako igras i ucis na pogreskama dizat ces se. I prestani pricat gluposti jer nisi ni lvl30 niti imas znanje o igri koje ti mislis da imas.

Ne poredim dotu i lol, već poredim sistem rankovanja, napredovanja. Meni se osobno više sviđa taj sistem koji je korišten na Gareni, a ovaj sistem u lola samo zatupljuje ljude, više misle o tome ko će im upasti u tim i mole se da im ne bude fider ili leaver, onda idu na forum plaču kako su dobili fidere i livere, nerviraju se i zanemruju napredovanje. Igrači više razmišljaju o winu, nego kako doći do wina. Na gareni u moje doba i kada izgubiš, kažeš sebi nema veze bio je dobar game i mnogo sam iz njega naučio, lose ti ne utiče na psihu, poslije 10 loseva ti je svejedno.

I ako ja nisam 30 lvl ne mogu sada prokomentarisati nešto ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 14:06 (DarkoKwon).
16 godina
DarkoKwon kaže...
 u moje doba

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...
xKaiseRx kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne poredim dotu i lol, već poredim sistem rankovanja, napredovanja. Meni se osobno više sviđa taj sistem koji je korišten na Gareni, a ovaj sistem u lola samo zatupljuje ljude, više misle o tome ko će im upasti u tim i mole se da im ne bude fider ili leaver, onda idu na forum plaču kako su dobili fidere i livere, nerviraju se i zanemruju napredovanje. Igrači više razmišljaju o winu, nego kako doći do wina. Na gareni u moje doba i kada izgubiš, kažeš sebi nema veze bio je dobar game i mnogo sam iz njega naučio, lose ti ne utiče na psihu, poslije 10 loseva ti je svejedno.

I ako ja nisam 30 lvl ne mogu sada prokomentarisati nešto ?

odi igrat dotu i suti

16 godina
neaktivan
League Of Legends

www.twitch.tv/tourdeleague

Tu će se streamati mali cup sa 4 ekipe, 3 bosanske, 1 hrvatska sa buga. Koga zanima nek gleda

bo3 je

prve dvije ekipe igraju u 15:00

druge svije u 18:00

finale sutra

www.twitch.tv/mushroomd
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wut? oO ja sam trenutno gold 3, i trebalo mi je 4 wina za promotion series za gold 2 koje namjeravam dns(bez defeatova), svaki game cca +25(hidden elo ~1670)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

lol 

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam ja gubim oko 15-ak lp a dobivam oko 30 xD

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav svima,evo čitam neko vrijeme pa da se priključim raspravi :D

igram na eune upravo uletio u platinum 5,ranked ekipa se isto bliži platinumu...gura se malo po malo.

Ovaj novi sistem je dosta drugačiji ali meni se sviđa,recimo imam prijatelja koji se bori za challengera i dobija za win u prosjeku oko 4 lp što je dosta frustrirajuće jer se za defeat gubi dosta više...

Zadnjih dana nisam imao toliko leavera od normala,do rankeda YOLO q ftw...ali što ćeš,stisneš zube i ideš dalje,važno je zadržat pobjednički mentalitet u glavi i fokusirat se maksimalno na svoju poziciju...

Vidim da ekipa skače na svaku izjavu od darka,napadaju ga i onda se ljudi čude kad čitaju na redditu kako je lol community toxic prema novim igračima lola i puno ljudi koji levelaju smurfove isto tako gledaju,pa onda ajmo pokazat da to nije slučaj bar ovdje na balkanu :D

Poruka za tebe darko,jasno mi je da si igrao moba igrice i da nisi newbie sto se tiče vrste igre,ali da imaš malo gejmova u lolu imaš i samo malo umjereniji što se tiče izjava,više pitaj nego tvrdi i neće ljudi skakat na svaki tvoj post.

btw cait nije op,a ako je onda moraš pojasnit po čemu je, ovo pišem iz razloga što pretpostavljam da sad igraš sa igračima koji su manje više novi u moba igricama(pričam generalno) i naravno da ćeš sa svojom prenesenom mehanikom osnovnim znanjem biti bolji od većine njih u lejnu gdje igraš ali to ne znači da je određeni heroj op ili nije op za takvo nešto moraš imat znanje o svim herojima i kako su prolazili kroz patcheve da li su nerfani,buffani itd itd.

Evo ja sad učim singeda to mi je želja jer su mi 2 main role top lane i support,pa sam ga probao u normalu i stvarno nije lagan,vrlo je slab 1 na 1 posebice rano kada nema gear,ako se nafarma nezaustavljiv je,ali sam dobio 2 trol picka top,prvi puta vayne nisam mogao prdnut drugi puta gragas....Ali u tom heroju se skriva veliki veliki potencijal samo ga treba isfurat na pravi način.

da se vratim na cait još samo jednu stvar,da ima najveći range a ostalo?protiv ljudi koji znaju igrat ovu igru na svaki tvoj pokusaj q ces dobit harass jer je animacija jako jako spora,neće ti nitko stat u trap,escape je ok ništa extra a ulta se itekako da izbjeć....

6 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ne napada njega niko zato sto je novi i nezna sve nego zato sto je novi a misli da zna sve..

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

11 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Neznam dal je to tko primijetio, ili samo ja dobivam takve, al u zadnje 3,4 runde stalno dobivam likove ono lvl 24-27 sa kakvih 100, 120 rundi sve skupa odigranih, kakav je to matching, barem jedan u mojoj ekipi. Lik uzme twitcha za ad carry, lijepo skin ima i sve, a nema osnovne ad rune, baš ništa, nema pojma o farmanju ni last hittanju, support taric ima veći ad od njega. 

Sad sam imao dva lika se svađaju ko će mid, jer oba dva imaju rune samo za mid. Ja imam 800 pobjeda, znači sve skupa negde oko 1600 matcheva, kak ja dojdem u ekipu s njima.

Najgori su mi ti što misle da ak su lvl 30 i ideju igrat s ljudima koji su lvl 24, misle da će dobiti neprijatelje lvl 24, a ono dobiju sve lvl 30, pa ovaj njegov lvl 24 nezna hodati po mapi, katastrofa.

Sad u zadnje vrijeme sve više mi se to događa.

Ne tvrdim da svi lvl 24 su takvi nesposobni, i ja sam bio takav vjerojatno i gori, al jednostavno nemaju što raditi onda u igri s lvl 30 ak im to nisu smurfovi.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 16:20 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

ma neznam čini mi se preloš ovaj sistem bodovanja. dodjem na 97 bodova onda 1  game izgubim pa mi uzme 11 bodova...

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=jdmhwvcis4e1ocgr8m2c.png kad vidim ova dva boda dodje mi da genocid napravim :)

Sve ti zavisi o elo-u koji je sad skriven. Ja san ima 82 boda i nakon 1 wina me bacilo u promotion, a prije toga san dosa do 94 i tek nakon wina san isa u promotion. Al ja dobijan oko 27 pointsa i gubin oko 10 tako da mi je elo veci nego nekima u toj diviziji pa su mi sanse vece da prije doden do promotiona nego oni. Mozda cak i skippan koju diviziju ako me uvati win streak ka i neke druge.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dođite na Silver III i igrajte s min. 2 retarda u timu,I dare you.
Carry the team,yeah. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

pozdrav svima,evo čitam neko vrijeme pa da se priključim raspravi :D

igram na eune upravo uletio u platinum 5,ranked ekipa se isto bliži platinumu...gura se malo po malo.

Ovaj novi sistem je dosta drugačiji ali meni se sviđa,recimo imam prijatelja koji se bori za challengera i dobija za win u prosjeku oko 4 lp što je dosta frustrirajuće jer se za defeat gubi dosta više...

Zadnjih dana nisam imao toliko leavera od normala,do rankeda YOLO q ftw...ali što ćeš,stisneš zube i ideš dalje,važno je zadržat pobjednički mentalitet u glavi i fokusirat se maksimalno na svoju poziciju...

Vidim da ekipa skače na svaku izjavu od darka,napadaju ga i onda se ljudi čude kad čitaju na redditu kako je lol community toxic prema novim igračima lola i puno ljudi koji levelaju smurfove isto tako gledaju,pa onda ajmo pokazat da to nije slučaj bar ovdje na balkanu :D

Poruka za tebe darko,jasno mi je da si igrao moba igrice i da nisi newbie sto se tiče vrste igre,ali da imaš malo gejmova u lolu imaš i samo malo umjereniji što se tiče izjava,više pitaj nego tvrdi i neće ljudi skakat na svaki tvoj post.

btw cait nije op,a ako je onda moraš pojasnit po čemu je, ovo pišem iz razloga što pretpostavljam da sad igraš sa igračima koji su manje više novi u moba igricama(pričam generalno) i naravno da ćeš sa svojom prenesenom mehanikom osnovnim znanjem biti bolji od većine njih u lejnu gdje igraš ali to ne znači da je određeni heroj op ili nije op za takvo nešto moraš imat znanje o svim herojima i kako su prolazili kroz patcheve da li su nerfani,buffani itd itd.

Evo ja sad učim singeda to mi je želja jer su mi 2 main role top lane i support,pa sam ga probao u normalu i stvarno nije lagan,vrlo je slab 1 na 1 posebice rano kada nema gear,ako se nafarma nezaustavljiv je,ali sam dobio 2 trol picka top,prvi puta vayne nisam mogao prdnut drugi puta gragas....Ali u tom heroju se skriva veliki veliki potencijal samo ga treba isfurat na pravi način.

da se vratim na cait još samo jednu stvar,da ima najveći range a ostalo?protiv ljudi koji znaju igrat ovu igru na svaki tvoj pokusaj q ces dobit harass jer je animacija jako jako spora,neće ti nitko stat u trap,escape je ok ništa extra a ulta se itekako da izbjeć....

malo sam cringeao na ovaj post

17 godina
League Of Legends

Dat score...

ok ok
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Zašto mi povlači svaki put update kada se prebacim s west an east server ?

Tog prije nije bilo

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Dobivate manje bodova u Diviziji I, npr. Silver 1, sistem daje manje bodova jer vam je hidden elo premalen za gold, onda se morate dokazati i nabiti dosta winowa za ulazak u gold, nije tu kriv riot, kriv je vaš hidden elo koji je premalen za ulazak u gold.

Ovaj season su stavili malo teže uvjete da ulazak u gold, jer kad se jednom udje, nemože se ispasti, pa zato sad zahtjeva malo i više truda za onaj free skin za kraju sezone.

Teško, jer moj normal ratio jest 82x winova naspram 68x lost-eva, a u normalu kada soliram većinom dobivam 1500+. Svaki ajmo reći 3-4 meč naletim na nekog 1800-2100 ELO u normal-u, a ako se ne varam, tu ti se dosta gleda hidden elo. Čitam na forumima da dosta ljudi ima takve bodove kada prelaze iz Silver u Gold, ili iz Gold u Platinum itd. itd.

Vjerujem da kada se popnem u Gold V budem dobivao više.

Ljuba, pozdrav man, dobrodošao ovdje, pročitaj PM na forum.hr da se nasmiješ{#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo meni sad frend ( imo je highest elo 1700 u s2,ali je pao prije s3 ) je počeo iz silvera II,došao do 93 pointa silver I i sad zadnja 3 gejma 2 LP, 2 LP i 1 LP... Pretpostavljam da imaju velike kriterije za prijeći iz silvera u gold ( to možda pojašnjava onu distribuciju igrača koja je negdje na početku prošle stranice ili dvije ). Priznajem,frustrirajuće.

EDIT: Za one kojima se neda tražiti :D http://imgur.com/a/xTVoW

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:10 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam upravo danas igrao na smurfu(west) igrao sam u Silver I i došao do promotiona u Gold V.

Za win i lose sam dobivao/gubio podjednak broj LPa,a nisam bio gold u S2 (završio sam sezonu sa cca 1500 elo) .

Ne bih rekao da LP gain rate ima veze s prelaskom iz lige u ligu, nego isključivo sa MMR(matchmaking rating).

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ja sam upravo danas igrao na smurfu(west) igrao sam u Silver I i došao do promotiona u Gold V.

Za win i lose sam dobivao/gubio podjednak broj LPa,a nisam bio gold u S2 (završio sam sezonu sa cca 1500 elo) .

Ne bih rekao da LP gain rate ima veze s prelaskom iz lige u ligu, nego isključivo sa MMR(matchmaking rating).

Evo sad je izgubio 19 XD

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice