League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.915.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
darko099 kaže...

Mali offtopic, zanima me kako se zove ovaj headset sto igraci nose na LCS-u?

to nije headset, to je izolacija da ne cuju zvukove izvana, vjerovatno to moraju nositi zbog komentiranja, publike...a ispod toga imaju inear slusalice/headset

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 10:18 (definho).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

imaju headset oko vrata za voice chat,in ear za in game zvuk i ono za izolaciju

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://imgur.com/a/xTVoW

Gold III se iz ovakve perspektive uopće ne čini lošim.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

http://imgur.com/a/xTVoW

Gold III se iz ovakve perspektive uopće ne čini lošim.

To znaci da sam ja zapravo u top 5% igrača na serveru? Stvarno se ne čini loše obzirom na to koliko sam zapravo "loš" u ovoj igri.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
15 godina
Logigamer kaže...

Tako je bilo prosli tjedan, al mene zanima ovo od sinoc, imaju headset, koli izolira sve izvana, mene samo zanima kako se zove taj headset, imalu su taj headset i na dreamhacku i na world championshipu...

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Na Dreamhacku su koristili Sennheiser Hmec 466 ali ne isplati ti se iskesirati 500 dollar za sluse.

@Blizek  Dont play LOL anymore and still in top 3%  SWAG

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 12:24 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Na Dreamhacku su koristili Sennheiser Hmec 466 ali ne isplati ti se iskesirati 500 dollar za sluse.

@Blizek  Dont play LOL anymore and still in top 3%  SWAG

WOW SO HARDCORE, YOUR MOM MUST BE PROUD.

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nobo

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I to što kažeš, a kada igraju protiv Koreanaca i Kineza?
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Korejaca*

www.twitch.tv/mushroomd
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Logigamer kaže...

Tako je bilo prosli tjedan, al mene zanima ovo od sinoc, imaju headset, koli izolira sve izvana, mene samo zanima kako se zove taj headset, imalu su taj headset i na dreamhacku i na world championshipu...

Zove se Peltor.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

igram bo5 za platinum dobijem prve 2 i fali mi jos jedan win za plat i onda odem na 5 lose streak, neznam ni sam sto sam radio u tim gameovima too much derping zzzz

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Korejaca*

Back to school

Ke?!
17 godina
League Of Legends

Počeo sam igrati s olafom jungle dosta, i lik mi prelud tamo, dobri gankovi, relativno brzo clear time i sve super, jako mi se dopada ko jungler i probat ću ga mainati budući da u zadnje vrijeme samo jungle pičim.

Danas sam išao top s njim i zapala me Riven, sad kolko sam čuo Olaf bi trebao biti dobar counter protiv Riven, al me jednostavno ownala, stun i shield su me ubijali, i dok sam imao ultu još sam mogo kolko tolko tradeat al inače nisam imao šanse, kasnije je dobila jedan kill na našem jungleru i tolko me ownala da nisam imao šanse. 

Sad ne kužim što sam radio krivo, ona je išla full AD build, znači bt, last whisper itd. a ja full tanky build, warmogs, frozen mallet i slično, mada sam uspio jedva jedan item završiti jer ostatak team je gubio fatalno, pa smo surrender.

Trebao bi savjet kak točno Riven counterati sa Olafom.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Počeo sam igrati s olafom jungle dosta, i lik mi prelud tamo, dobri gankovi, relativno brzo clear time i sve super, jako mi se dopada ko jungler i probat ću ga mainati budući da u zadnje vrijeme samo jungle pičim.

Danas sam išao top s njim i zapala me Riven, sad kolko sam čuo Olaf bi trebao biti dobar counter protiv Riven, al me jednostavno ownala, stun i shield su me ubijali, i dok sam imao ultu još sam mogo kolko tolko tradeat al inače nisam imao šanse, kasnije je dobila jedan kill na našem jungleru i tolko me ownala da nisam imao šanse. 

Sad ne kužim što sam radio krivo, ona je išla full AD build, znači bt, last whisper itd. a ja full tanky build, warmogs, frozen mallet i slično, mada sam uspio jedva jedan item završiti jer ostatak team je gubio fatalno, pa smo surrender.

Upravo suprotno, Olaf je counter Riven!

Evo jedno fino objašnjenje, kako igrati protiv nje sa championselect.net...

''As Olaf, you counter her by maxing your E first, and letting her engage you.  Bait out her shield, wait the 3 seconds for it to die, then hit her with your own E while her stuff is on CD.  If she tries to trade with you, just pop W and through a Q at her - at this point, she'll try to run, giving you another easy E to land on her.  Your Q is awesome at destroying her mobility, so landing them is essential to winning the lane.''

14 godina
League Of Legends

A vele ljudi farm, farm, farm... mene je Riven ownala s Yorickom, mogao sam ja pokeati, ali ništa više. Puno jači skill od mene.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Morgotth kaže...

Upravo suprotno, Olaf je counter Riven!

Evo jedno fino objašnjenje, kako igrati protiv nje sa championselect.net...

''As Olaf, you counter her by maxing your E first, and letting her engage you.  Bait out her shield, wait the 3 seconds for it to die, then hit her with your own E while her stuff is on CD.  If she tries to trade with you, just pop W and through a Q at her - at this point, she'll try to run, giving you another easy E to land on her.  Your Q is awesome at destroying her mobility, so landing them is essential to winning the lane.''

Da to sam i mislio, da Olaf countera Riven.

Štit je bacala poslije stuna, znači, engagea me sa stunom i onda baci štit, i tu nisam mogao tradeati jer je već previše dmg napravila na meni, i ak smo ostali s odprilike istim postotkom hp ili ja više da bi ju mogao dovršiti passivom, onda me pokosila ultom i gotovo.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 16:03 (tommy2103).
13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

neznam kakav je olaf nakon nerfa jer ga nisam igrao nako nerfa, ali olaf je prije mogao dobit riven (naravno da govorimo o istom skill matchupu, ako je malo bolja riven od tebe vjerovatno ce te stompat.) ako je pametna vjeroatno ce pokusat shieldat tvoj e, samo joj razbijes shield s axeom i opet joj napravis cijeli dmg od E i taj E dmg od olafa je bolestan posebice jer vecina builda dmg s riven a ne hp.. neznam vise jel olaf uopce toliko dobar pick za top nakon nerfova i tih gluposti, mozda uopce ni nemoze dobit riven na topu vise.

Nez ovo je moje misljenje al ga nisam igrao nakon nerfa mozda nisam u pravu xD

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan
League Of Legends

unakazili su ga, sad je dobar pick za jungle, al top je u qrcu, previse su mu podigli cooldown na E i ukinili pasiv od ulta

Ke?!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto poceo i ja ranked i ide me dosta dobro, preferiram solo top i jungle. Solo vecinom idem sa Pantheonom i Garenom al me zanima, posto ju rijetko vidjam, kakva je Riven? Prije sam igrao s njom i bila mi je perfektna. Sve abilities su super i stvarno je uzitak igrat s njom. Al mi se cini da je nakon ovog zadnjeg patcha nesto nerfana pa bih vas pitoa jel se isplati kupit? Stvarno mi lezi kao champ al me zbunjuje to sto ju odavno nisam vidio ni u ranked ni u normal pa sto je bilo s njom???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Eto poceo i ja ranked i ide me dosta dobro, preferiram solo top i jungle. Solo vecinom idem sa Pantheonom i Garenom al me zanima, posto ju rijetko vidjam, kakva je Riven? Prije sam igrao s njom i bila mi je perfektna. Sve abilities su super i stvarno je uzitak igrat s njom. Al mi se cini da je nakon ovog zadnjeg patcha nesto nerfana pa bih vas pitoa jel se isplati kupit? Stvarno mi lezi kao champ al me zbunjuje to sto ju odavno nisam vidio ni u ranked ni u normal pa sto je bilo s njom???

Riven is a pretty cool gal, jumpin around, not giving  a fuck. Play her!

16 godina
neaktivan
chewbacca kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Korejaca*

Back to school

I korejci i koreanci je pravilno, ali bolje zvuči korejci, zato sam ga ispravio.

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo jos nisan dozivia u rankedu, pogotovo sa diamond i plat igracima. Znaci last pick san i uzmen tarica, oni imaju j4 jungle, blitza i varusa na botu a ja supportan mf (ad od onog tima ESC, koji su diamond na 5v5).

Wardan tri i njihov lane brush radi blitza i jarvana, a mf overextenda stalno. Dode jarvan kroz river i stunnan ga, nista se nije desilo i lik opet izviri i mf ga vidi. Ja joj pingan back a ona ide po 1 cs i dode na pola lanea, normalno jarvan je e+q, blitz pulla i umre. Lik je odma pocea rageat da zasto nisan warda taj brush a vidia je jarvana 3 puta. Prije toga je nas zed da jarvanu fb iako san mu warda blue buff i pinga da je blitz isto to warda i da ce ga mozda invadeat. MF se vrati u lane i sad jarvan dode sa leda, kroz nas blue buff i posto je ova overextendana blitz je pulla i ubiju je. Opet mene okrivi da zasto nisan to warda u sestoj je*enoj minuti. Onda se tome pridruzia i zed koji je da fb i ku*ca nije napravia cili game i pocea flejmat bot lane. Cilo to vrime akali na topu gubi 0-4, a kayle 0-3 i onda se svemu tome pridruzi akali i pocne flejmat, al malo manje od ove dvojice. Ovaj sta je igra mf je napisa nekih 30 recenica sa caps lockon i vidi se da nema vise od 14 godina, a ni ovaj zed nije bolji. Na kraju se svelo na to da san ja najgori igrac kojeg su vidili, a svi imaju po 0-4, ja san umra jedanput do tad. Da ne kazen kako je MF pala sa 2150 na 1900 u roku od tjedan dana pa me ni ne cudi sta je tako los. Mislin da bi ih samo sa ovin flejmanjen moglo bannat na tjedan dana sve. Tako da se ne brinete za elo hell, ima ga svugdi i uvik ce ga bit, samo sta na vecen elo-u ima vise losih igraca koji misle da znaju sve.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
chewbacca kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Korejaca*

Back to school

I korejci i koreanci je pravilno, ali bolje zvuči korejci, zato sam ga ispravio.

Nije poanta u tome što je pravilno a što ne, nego ispravljaš nekog kao da je tema ''Hrvatski standardni jezik'' a ne tema o LoL-u. {#}

Onda bi ja trebao ove dalmoše ispravljati do besvijesti (bez uvrede svima). To je sasvim nebitno u ovoj temi.

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ovo jos nisan dozivia u rankedu, pogotovo sa diamond i plat igracima. Znaci last pick san i uzmen tarica, oni imaju j4 jungle, blitza i varusa na botu a ja supportan mf (ad od onog tima ESC, koji su diamond na 5v5).

Wardan tri i njihov lane brush radi blitza i jarvana, a mf overextenda stalno. Dode jarvan kroz river i stunnan ga, nista se nije desilo i lik opet izviri i mf ga vidi. Ja joj pingan back a ona ide po 1 cs i dode na pola lanea, normalno jarvan je e+q, blitz pulla i umre. Lik je odma pocea rageat da zasto nisan warda taj brush a vidia je jarvana 3 puta. Prije toga je nas zed da jarvanu fb iako san mu warda blue buff i pinga da je blitz isto to warda i da ce ga mozda invadeat. MF se vrati u lane i sad jarvan dode sa leda, kroz nas blue buff i posto je ova overextendana blitz je pulla i ubiju je. Opet mene okrivi da zasto nisan to warda u sestoj je*enoj minuti. Onda se tome pridruzia i zed koji je da fb i ku*ca nije napravia cili game i pocea flejmat bot lane. Cilo to vrime akali na topu gubi 0-4, a kayle 0-3 i onda se svemu tome pridruzi akali i pocne flejmat, al malo manje od ove dvojice. Ovaj sta je igra mf je napisa nekih 30 recenica sa caps lockon i vidi se da nema vise od 14 godina, a ni ovaj zed nije bolji. Na kraju se svelo na to da san ja najgori igrac kojeg su vidili, a svi imaju po 0-4, ja san umra jedanput do tad. Da ne kazen kako je MF pala sa 2150 na 1900 u roku od tjedan dana pa me ni ne cudi sta je tako los. Mislin da bi ih samo sa ovin flejmanjen moglo bannat na tjedan dana sve. Tako da se ne brinete za elo hell, ima ga svugdi i uvik ce ga bit, samo sta na vecen elo-u ima vise losih igraca koji misle da znaju sve.

Vidim već drugi put se žališ na platinum i diamond elo igrače. Pretpostavljam da si nedavno se podigao sa eloom i sad ti u game dolaze plat/diamond elo igrači. Neznam šta si ti očekivao da je na platinumu i diamondu sve idealno, pogotovo sa ovim systemom. Flamanja, feedanja, trolanja itd svega toga i dalje ima sam je toga dosta manje neg u "elo hellu" . Evo, npr ja sam neki dan igro bot s diamondom treshom. Igro sam varusa, imo u 15 min 60 vise cs-a od eza, 2-0 i lik meni cijelo vrijeme govori bez ikakvog razloga :" Fuckin retard playing this varus with no dmg" , "Why did this retard buy skin for this low champion" i sl. ja gledam lika i sam šutim, neću počet ništ govorit da lik ne otiđe još afk i sj*** nam game. Rjetko kad mi se tak nešto događa, al događa se, al sve skupa situacija je daleko bolja od "elo hella" . Tak da nemoj biti toliko začuđen s takvim situacijama na high elou. Nije stvar u elou, problem je u igračima.

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
League Of Legends

Napokon nešto dobro u LOL-u {#}

Alal sreca da je mf bila njab Alal sreca da je mf bila njab
There is no good or evil: only power and those too weak to seek it.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas cijeli dan samo jedan lose.

Napokon da se i meni malo posrecilo. {#}

... ...

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
puls4R kaže...

Vidim već drugi put se žališ na platinum i diamond elo igrače. Pretpostavljam da si nedavno se podigao sa eloom i sad ti u game dolaze plat/diamond elo igrači. Neznam šta si ti očekivao da je na platinumu i diamondu sve idealno, pogotovo sa ovim systemom. Flamanja, feedanja, trolanja itd svega toga i dalje ima sam je toga dosta manje neg u "elo hellu" . Evo, npr ja sam neki dan igro bot s diamondom treshom. Igro sam varusa, imo u 15 min 60 vise cs-a od eza, 2-0 i lik meni cijelo vrijeme govori bez ikakvog razloga :" Fuckin retard playing this varus with no dmg" , "Why did this retard buy skin for this low champion" i sl. ja gledam lika i sam šutim, neću počet ništ govorit da lik ne otiđe još afk i sj*** nam game. Rjetko kad mi se tak nešto događa, al događa se, al sve skupa situacija je daleko bolja od "elo hella" . Tak da nemoj biti toliko začuđen s takvim situacijama na high elou. Nije stvar u elou, problem je u igračima.

Jesan ja reka da na plat/diamondu nema "elo hella"? Samo san napisa sta mi se danas desilo da ostali forumasi koji misle da je tu sve bajno vide da ce uvik bit ovakvih ljudi. Cak na challengeru ima likova koji flejmaju, tako da nije do ela nego do ljudi koje dobijes u timu.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 0:41 (puls4R).
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Šta da kupim Caitlyn ili Graves ? Igram ADC naravno. I obrazložite zašto.

6 Graves
30 Caitlyn
Darko
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 8:13 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Šta da kupim Caitlyn ili Graves ? Igram ADC naravno. I obrazložite zašto.

Ako možeš samo jednoga uzmi Caitlyn jer je jača u ovom trenutku od Gravesa ( veći range je njezin najjači adut ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 11:00 (Blizek).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice