League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...

nema smisla gledat aphroomov stream jer njegova izjava , da u solo queue mozes igrat i radit sta god oces jer te poteze i playeve sta on radi je na njihovu pogresku , na turnirima to neces vidit cesto

Reko sam da gleda njegov stream jer Aphro igra razlicite adove i tam moze vidjet kako se igra koji ad i jel mu pase taj stil.. Cisto sumnjam da ce ic na IEM VII pa da mu treba novi ad za to..

I da po meni je Draven samo za SoloQ jer ako na turnirima ides hvatat Q u sred tf-a neces stic ni prvi Q uhvatit..

Btw: Curse.NA ftw..

@CrsCop first time ashe yolo

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pentalift GG

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar

1 0 hvala 0
14 godina

Kako mi je je*en doublelift, lik treša po svima i boli ga k. ali za razliku od ostalih amerikanaca lik treša i rastura u gameu. I što je najbolje lika uopće ne zanimaju one pe?erske fore sa vlogom u kojem se ispriča...

steam:hcplankton
15 godina
Keops kaže...

Kako mi je je*en doublelift, lik treša po svima i boli ga k. ali za razliku od ostalih amerikanaca lik treša i rastura u gameu. I što je najbolje lika uopće ne zanimaju one pe?erske fore sa vlogom u kojem se ispriča...

http://i.imgur.com/cJFUf.jpg

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Kojeg ad carrya bi mi preporučili da je play style sličan Miss Fortune? Razmišljam kojeg novog da uzmem, imam Ashe, Tristanu i MF, al su mi dosadili skroz, pa tražim nešto novo :D 

Nakupilo se nešto IP-a :P

kao prvo: dobro da mjenjas champa jer ja imam iskustva s tim, znaci igram malpha top i ownam svaki(doslovno svaki) game imam 15/3(il nesto slicno) i onda mi dosadi i mislim ma lako cu vec sam pro s njim nema frke i pocnem se zaletavat i pocnem gubit i onda nema vise nazad(ista stvar mi se prosli tijedan sa chogathom dogodila) 

kao drugo: ja bi ti preporucio dravena jer mislim da je jednostavno op champ

i kao trece(nema veze s nicim): kolko IP-a imate??(pitanje za sve onak zanima me)

15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Trejdam SC2 za WoW gametime
13 godina
neaktivan

kolko IP-a imate??(pitanje za sve onak zanima me)

22k i nes sitno

17 godina
neaktivan
League Of Legends

jel netko gleda IPL  CLG vs WE ? kakoooo me iritira ovaj fakin kinez il sta je vec -_-" nijedan teamfight cijelo vrijeme samo splitpusha a ovi ne smiju izac iz baze -_-" waaa objesija bi ga za jaja xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...

jel netko gleda IPL  CLG vs WE ? kakoooo me iritira ovaj fakin kinez il sta je vec -_-" nijedan teamfight cijelo vrijeme samo splitpusha a ovi ne smiju izac iz baze -_-" waaa objesija bi ga za jaja xD

Pre+eben game, ža mi je malo CLGa zbog to splitpusha, ali jbg, jel idu u loser bracket ako izgube?

16 godina
neaktivan

I CLG NA i CLG EU idu u loser bracket. Meč je bio odličan, iako mi je isto žao CLG-a ali eto što je tu je . Pokazali su se još jednom kao odličan tim . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Bravo WE, outplayali su clg.eu u late gameu, onaj solo top, caimeo je vrhunski odradio svoj posao, nijednom ga nisu uhvatili praktički.

btw, zašto ekipa ne banna Eve kad igraju protiv M5? Uvijek siluje...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 2:18 (FlyBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I gosu pepper opet krade Alexu pentu xD

two camels in a tiny car

3 0 hvala 0
15 godina
Lord Nofak kaže...

I gosu pepper opet krade Alexu pentu xD

Egonu uzor  {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
14 godina
neaktivan
League Of Legends

mjenjam wow mop acc nekativan za lol acc!

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Dat taric cosplay {#}  

Gemzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Moze mi netko reci zasto na svom acc-u na lolu nemam ranked 3v3 i ranked 5v5 a imam solo/duo a kad napravim drugi acc imam tamo 3v3 i 5v5 ranked ali nemogu igrat zato sto nisam 30lv a na ovom drugom jesam i nemam 5v5 i 3v3 pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zato sto nemas tim, da bi igrao 3v3 i 5v5 moras imati tim, dok ga nemas mozes samo soloq. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan

@win4crazzy

Tako sam i uradio. Igrao sam normal sve dok nisam pobjedio 2-3 zaredom i evo sad 2 wina solo/duo zaredom :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 9:44 (deadmaus1337).
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Zato sto nemas tim, da bi igrao 3v3 i 5v5 moras imati tim, dok ga nemas mozes samo soloq. 

Provjeri pp, odgovori mi da znam. Ty.
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
tommy2103 kaže...

Eee, ovo je jako detaljno objašnjeno, svaka čast, dosta je pomoglo :) 

Al dobri su i drugi savjeti, hvala ljudi.

Igrao sam na par navrata Eza, i nije mi nikako pasao, jako squishy od početka, makar ima teleport, i nisam uspijevao gurati lane s njim, neznam, možda mu nisam baš dao šansu :P

Graves mi se čini jako trom, i neznam kak bi se naviknul na njega, jer kod mf mi se najviše dopala mobilnost.

Ja sam uvijek mislio da je obrnuto što se tiče ad carrya, da se champi tipa vayne ezreal ne igraju solo, jer su mi se činili jako squishy u early gameu i da bi bio potreban dobar support, to jest da su više za duo queue, gdje možeš računati na supporta, budući da bi ga frend igral. 

Al ja pretežito igram solo, budući da igram jednu, max dvije partije dnevno.

Sa MF sam igrao jako puno, i mislim da sam je dosta izvježbao, al jednostavno ti dosadi kad nekog champa siluješ s igrom :D meni se to dogodilo s njom baš zato jer kad sam kod igrao adc, uzimao sam nju.

Pa moram naći zamjenu, za sad suzio sam izbor na Corkia i Varusa, a kolko vidim niko nije spomenuo Cait, gdje bi ona spadala?

caitlyn je jedino dobra sa supportovima tipa nunu , lulu , sona mozda , ona je heroj koji ima svoj sjaj u early i mid game-u , heroj koji triba shutdownat drugog adc-a i radit veliki pritisak na botlane-u jaka dosta je , ali otpada u lategame i zato se bas cesto ne picka , mozete npr vidit gameove od CRS.NA-a Cop je par puta igra caitlyn i to je ja mislin opet bilo sa supportovima tipa lulu i nunu , ti koji rade veliki pritisak i velik poke na lane-u , ali je vrlo rizican pick u solo queue jer rijetko tvoj random support poprati sa tvojon idejon koju si zamislia u glavi 

E ovo za caitlyn se nikako ne slažem, caitlyn je early game champ i kada oba dva ad-a dođu na lv6 caitlyn počinje gubiti(ako nije imala prednost), i midgame joj je najlošiji dio gejma. Late joj je ODLIČAN ako ima nunua a vrlo dobar ako ima nekog drugog supporta(još je ok taric). Ovo je jedno od pogrešnijih stvari kad neko kaže da je champ za 650 rangea, escapeom(ok malo lošiji ali ajde) i pasivom koji radi 250% dmga i može critati, loš late.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 10:41 (entertainer).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
deadmaus1337 kaže...

@win4crazzy

Tako sam i uradio. Igrao sam normal sve dok nisam pobjedio 2-3 zaredom i evo sad 2 wina solo/duo zaredom :D

drago mi je da sam ti nekako pomogo i sam znam kako je to kad udjes u seriju poraza tesko se izvuci nadam se da ce ti sad krenuti nabolje :)

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Anzulolz kaže...

dmg je najveci AKO on uvati svaku sikiru , ako u pola teamfighta ispadne sikira njegov dmg-a je smanjen na za pola , gubis Q i W , nemozes usporedivat jaycea i dravena , jayce se smatra da je los jer triba transformirat da dobije nove skillove , te se nije builda na isti nacin na koji sad top laneri igraju jayce-a , nema smisla gledat aphroomov stream jer njegova izjava , da u solo queue mozes igrat i radit sta god oces jer te poteze i playeve sta on radi je na njihovu pogresku , na turnirima to neces vidit cesto , jedino zasto se igraju heroji tipa ezreal , corki i vayne jer su to hyper carry-a , puno ljudi nije mislilo da je ezreal i da nema tog dmg-a , ali kako se uspostavilo vidite i sami da ima , bit toga je sta imas veliku razliku u ADC-a i na koji nacin da ih igras , ako zelis igrat solo queue i stvari slicne tomu , najbolje tie uzimat heroje ezreal , corki , graves , vayne , jer koliko god on oni tebe izownali u laneu , ti sa svojin base dmgon u teamfightu neces bit useless , ako zelis igrat nesto premade i tipa to , kog'maw , ashe , varus , koji mi se u zadnje vrime jako svidia i nemoze tako lako izgubit lane , ista stvar je sa APC-a , neces uzimat heroje anivia , orianna , karthus , ako nisi u premade , nego vise nesto ahri , diana sta netribas neku pomoc od svojin suigraca , nema bas ADC-a slicnome MF , jer ima razlicite uloge ovisno sa kakvin supporton igra , tipa nunu-MF je lane koji moze izdrzat bilo sta i sta moze harassat , imas MF-leona koji ima dosta dovoljan burst dmg da iz iznukat od 100-0% , u teamfightu je opet ona jedistvena po tome sta moze zone-at sa svojin slowon i passivon , a moze ako imas dobar front line mozes udrit ulti i napravit AoE , sve u svemu je dosta jedistvena ako je tako gledas 

Eee, ovo je jako detaljno objašnjeno, svaka čast, dosta je pomoglo :) 

Al dobri su i drugi savjeti, hvala ljudi.

Igrao sam na par navrata Eza, i nije mi nikako pasao, jako squishy od početka, makar ima teleport, i nisam uspijevao gurati lane s njim, neznam, možda mu nisam baš dao šansu :P

Graves mi se čini jako trom, i neznam kak bi se naviknul na njega, jer kod mf mi se najviše dopala mobilnost.

Ja sam uvijek mislio da je obrnuto što se tiče ad carrya, da se champi tipa vayne ezreal ne igraju solo, jer su mi se činili jako squishy u early gameu i da bi bio potreban dobar support, to jest da su više za duo queue, gdje možeš računati na supporta, budući da bi ga frend igral. 

Al ja pretežito igram solo, budući da igram jednu, max dvije partije dnevno.

Sa MF sam igrao jako puno, i mislim da sam je dosta izvježbao, al jednostavno ti dosadi kad nekog champa siluješ s igrom :D meni se to dogodilo s njom baš zato jer kad sam kod igrao adc, uzimao sam nju.

Pa moram naći zamjenu, za sad suzio sam izbor na Corkia i Varusa, a kolko vidim niko nije spomenuo Cait, gdje bi ona spadala?

Ti ezrela možeš bez problema igrati Ad solo ako treba, neki ljudi ga znaju igrati solotop. Puno ljudi griješi s njegovim buildom njega se mora napočetku buildati Trinity Force da dobije healtha, ap-a i attack speeda i usput mu nabaciš koji Doran blade... Ljudi jako griješe na njemu što idu prvo recimo Infinity edge ili blood ajde blood nekako ali opet bez trinity-a Ezi je 0...Njemu je odličan dmg s Trinity forcom a još je tanky dobije mane i svega pa nakon toga se ide na blood ili nešto drugo on je jednostavno takav champion s kojim treba ići hibrid early game :P!

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 12:19 (ris).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mjenjam LoL acc euw 30 lvl 900 winowa, 80 champova, 12 skinova(mecha kha zix, grim reaper hecarim, bioforge darius etc...) za eune lol acc ili acc sa pulsfire ezreal skinom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Igrao sam ga par puta i čini mi se da je najbolje krenuti sa phageom, pa onda bloodthirster i nakon toga dovršiti tri force.

steam:hcplankton
12 godina
protjeran
League Of Legends

builda se onako kako ide game,a ne npr igras protiv 2 ap-a a ti buildas frozen heart,build za championa ovisi o igri 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

vidim već 2 stranice rasprava o ad carryjima pa ko main ad carry moram i ja dat neki komentar. Evo pokušat ću analazirat svakog ad-a ukratko onako kakav se meni čini i kakvo imam opčenito mišeljenje o njemu dok ga vidim u gameovima. Vremena,tj meta se jako promjenila i unatoč tome što su ez i corki i dalje najigraniji ima podosta ostalih ad carrya koji su viable i u competive playu.

ashe- osrednji early game koji se brzo pretvara u slab mid game,al zato late je jaka,pogotovo ak dobro inicira borbu sa arrovom, previše zavisi o farmi i/ili killovima te zapravo nema nikakav escape ability.

caitlyn- ogroman range joj omogućuje da pusha i harasa protivnika u early game,u mid game malo opada jer ima carrya koji ce sa svojim skilovima + auto attack radit veci dmg tipa ez,corki,mf,graves... u late game prejaka,ima velik range,teško je do nje doć zbog e-a i trapova,a radi čisto solidan dmg. Svakako je viable opet,pogotovo uz supporta poput nunua.

corki-mislim da se tu nema puno kaj reći, on je predugo već među top 2 najigranija ad-a tak da svi znaju zašto je tako dobar :D.

draven- najzajeb***** ad, najviše healtha,ogroman dmg sa svojim sjekirama,jak je u svim djelovima game,pogotovo u late game zato jer tad ne ovisi toliko o sjekirama ko u mid i early game,a to mu je i najveći problem,teško je hvatat sjekire u tf-ovima. Doći će njegovo vrijeme... al svakako jedan od ad-ova sa velikim potencijalom

ezreal-isti opis ko i za corkija ,sam što je ez sad dosta oslabljen jer više nema attspeed debuff na w, ima taj escape i velik burst dmg,al po meni i nije više nešto toliko poseban s obziom na količinu kolko ga igraju.

graves-velik burst dmg,najjači early game,al malo opada poslije u usporedbi sa drugim ad carryima(zbog čega ga i igraju nešto manje nego prije).

kog maw- nije više što je nekad bio,ima prejak late game al nema nikakav escape i jako zavisi o teamu.

mf-jak early game, aoe ult,iako se malo igra u competitive play,po meni jedna od najboljih ad carry-a,al ima boljih koji rade veći dmg u mid/late game i imaju bolji escape zato ju vjerojatno gledamo manje na turnirima.

sivir- Neznam zašto ju niko ne igra na turnirima,al ono što ju čini najvećom prednošću da countera blitza,tarica i nunua. U late game sa ultom radi ogroman dmg,daje aoe buff na tvoje suigrače i stvarno mi se čini kao velik potencijal mada ju nitko baš i ne igra pretjerano.

trist-iako jedan od najjačiš(posle vayne ako se ne varama) champion u igri previše zavisi o farmi u early/mid game gdje teško preživljava jer ju je lako counterat. Tak da i nije baš viable pretjerano.

twitch-jedini ad carry koji opce neznam igrat i opće ga ne kužim tak da nebrem ga baš analazirat :D

varus-jak early game, super ulti,al ovak po ostalom i nije nešto,skillovi mu postaju relazivno beskorisni kasnije,nema nikakav escape ability i zasad nije viable mada mogo bi postat u s3

vayne-bolestan carry,treba sam nekako preživjet early game,dobit nekog farma i postaje stroj u drugom dijelu mid game i cijelom late game. Zavisi jako o pozicioniraju i treba ju dobro protectat al inaće je doslovce stroj.

Ne mora se više igrat ez corki i grave da bi se pobijedilo,izabareš bilo kojeg ad-a koji ti leži i samo ga treba dobro naučit igrat i kako iskoristit njegov potencijal.

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
entertainer kaže...

E ovo za caitlyn se nikako ne slažem, caitlyn je early game champ i kada oba dva ad-a dođu na lv6 caitlyn počinje gubiti(ako nije imala prednost), i midgame joj je najlošiji dio gejma. Late joj je ODLIČAN ako ima nunua a vrlo dobar ako ima nekog drugog supporta(još je ok taric). Ovo je jedno od pogrešnijih stvari kad neko kaže da je champ za 650 rangea, escapeom(ok malo lošiji ali ajde) i pasivom koji radi 250% dmga i može critati, loš late.

caitlyn ima spellove za kontrolu prostora , lane phase ona ce sebe okruzit trapovima i poke-at sta rijetki match up od protivnika moze izdrzat , nemoze se gledat samo zato jer caitlyn ima takvi range da je po tome odma odlicna late game , late game carry-i , tipa vayne , kog'maw , corki , varus oni imaju spellove koji skalliraju po HP-u , ili rade true dmg , neznan zasto bi caitlyn izgubila lvl 6 od bilo koga 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:45 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Mali ispravak,radi 250% dmga na creepovima i 150% dmga na chempionima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina

Onaj video da ne postoji elo hell, sto je lik prico da pobjedi vecinu puta kad je pozitivan a izgubi kad je negativan to mozda vrijedi za 1300-1400 + elo ali ovdje gdje sam ja zapeo to je ko da igras loto 7/39. Ja sa Vayne imam 40% pobjeda a prosjek mi je s njom 9/4/7. Sa Galiom imam dvije izgubljene a prosijek mi je 5/3/7 sa zyrom sam izgubio sa 8/5/4 sa ireliom sam izgubio a imo sam 7/4/8 onak to nist ne vrijedi. Čak sam uspio dvije pobjedit i dic se na 1050 i ovu trecu igram sa Galiom i dobivam lagano mid protiv ahri roamam vodimo i sve ali kak to ide na low elou malo malo se njih dvoje random zaleti u njihovu junglu da kakti counterjunglaju pa umru i ali jos uvijek mi dobivamo teamfightove i nakon zadnjeg kojeg smo dobili ostanu amumu i panth u jungli njihovoj mi se vratimo ubiju ih uzmu barona aceaju nas i pobjede...Mafija sused a o afk problemima da ne pričam. Ja imam oko 20 ranked partija ove sezone i u 2 sam imo afkera a u jos par njih je bilo onih sa problemima sa internetom a nijednom nisam igro 5v4 tak da, nadam se da bolja vremena dolaze...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice