Jel ovo neki novi skin sto tristana ima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
<3333333
Opa, reklamiraju moj mis
Idem i ja probat kak govore ovi pro likovi tipa dyrus scarra igrat sto manje champova masterat ih da su mi uvijek pouzdan izbor. Mozda zvuci dosadno ali u zadnje vrijeme dosta igram cassiopeiu i bas je zabavna a i nije laka za masterat a prakticki je mozes uvijek izabrat.
One TSM down, let's go for next one :)
Nego ak vam se da potrazite moj post u kojem sam reko da ce Jacky bit u top 3 ap carrya, jos preksutra da razbije Regia i S2 WC here we come :)
Edit: Hazar a kaj bi onda TRM i Westrice rekli koji su do no.1 mjesta dosli s Teemo-om odnosno Akali, ili HSGG i Hazzard s Nidom

Idem i ja probat kak govore ovi pro likovi tipa dyrus scarra igrat sto manje champova masterat ih da su mi uvijek pouzdan izbor. Mozda zvuci dosadno ali u zadnje vrijeme dosta igram cassiopeiu i bas je zabavna a i nije laka za masterat a prakticki je mozes uvijek izabrat.
Baš i ne.
One TSM down, let's go for next one :)
Nego ak vam se da potrazite moj post u kojem sam reko da ce Jacky bit u top 3 ap carrya, jos preksutra da razbije Regia i S2 WC here we come :)
Edit: Hazar a kaj bi onda TRM i Westrice rekli koji su do no.1 mjesta dosli s Teemo-om odnosno Akali, ili HSGG i Hazzard s Nidom
Ne kuzim te pa upravo sam to htio reci ,kad uspijes nekog champa dovest do savrsenstva tipa froggen anivia onda povecavas izglede sa pobjedu svog tima.
A ovo da ne mozes uvijek izabrat cassiopieu,pa ne znam,nema nekog pravog countera,neki ce reci galio,ja sam ga izdominiro sa cassom,kassadin bi bio problem ajmo rec,talon i leblanc mozda
Piše da će summoner icon biti free iliti biti redeem code na streamu. A skin će se prodavati.
Taj galio je bio totalni noob onda. Pored tih što si nabroja ja ću ovako na brzinu dodati - Ahri, Xeratha, Orianna, usudio bi se reć i iskusni Vladimir (mada nisam siguran u to), Katarina nije tolko loša, Veigar, Zyra, Diana.. možda ima još netko ali nmgu se sitit sad.
Prodajem lol acc lvl 30 na westu...oko 30 chapmiona...PM+par skionva
Piše da će summoner icon biti free iliti biti redeem code na streamu. A skin će se prodavati.
Valjda ce netko od vas okorljelih stream gledatelja postat kod nama na forumu.
Govori frend "Katarina buff", ja pickam Katarinu (iovako ionako igram s njom zadnjih mjesec dana) i 21/2/6 i penta ...ovi su poludili :D
Gledam kojeg champa da kupim sada, što mislite o Swainu?
Negdje u svibnju sam downloadao kompletni instalacijski folder za lol. Sada ga nigdje ne mogu naći, nego samo downloader.
Imate li vi kakav link za to?
Naime, prilično često mijenjam komponente/računala/etc i uvijek iz početka moram instalirati lol. Pa onda to traje par sati dok se skine, pa dok se instalira... Ovako imaš uvijek zadnju verziju i deri.
taj riven skin će dobiti besplatno svi koji će ići u ameriku gledat finale(znači kupiti ulaznicu i doći gledat), a mi ostali ak hocemo, kupimo skin kad dodje.
btw. Gangnam style phreak FTW!!!
Negdje u svibnju sam downloadao kompletni instalacijski folder za lol. Sada ga nigdje ne mogu naći, nego samo downloader.
Imate li vi kakav link za to?
Naime, prilično često mijenjam komponente/računala/etc i uvijek iz početka moram instalirati lol. Pa onda to traje par sati dok se skine, pa dok se instalira... Ovako imaš uvijek zadnju verziju i deri.
Ja imam League of Legends na C:\ i Riot Games u Program Files ...samo updejtove skinem i to je to :)
taj riven skin će dobiti besplatno svi koji će ići u ameriku gledat finale(znači kupiti ulaznicu i doći gledat), a mi ostali ak hocemo, kupimo skin kad dodje.
btw. Gangnam style phreak FTW!!!
http://elohell.net/images/chill/8b6efedf8fb988df5f22066386885eb8.gif
To bi bilo
Ja imam League of Legends na C:\ i Riot Games u Program Files ...samo updejtove skinem i to je to :)
Znači, toliko je jednostavno? Nema ključeva u registryju i sl?
Naravno da ne, sebičan sam, pokušat ću ga uzeti za sebe.
Znači, toliko je jednostavno? Nema ključeva u registryju i sl?
Nikakvi ključevi. Doma imam LoL na 4 računala, sve copy paste
Gledao malo guideova i streamove za Swaina, definitivno ga uzimam :)
yo. Znaci mijenjam account na eastu za account na westu.
Razlozi za to su jednostavni: na westu mi igra cijela ekipa, a ja zaglavio ovdje :(
Account ima :
-oko 30-40 championa
- 5 skinova (assylum shaco, sheriff caitlyn, forsaken olaf....)
- 300+ winova
- 3000IP trenutno
- 2 RUNEPAGE: FULL AD I AP
Mijenjam se za isto tako account lvl 30, elo mi nije bitan uglavnom da ima oko 30tak champsa, 5 skinova, bar 200 winova i rune bar nekakve eto :D
Kod mene neće nikako i nikako. Pokušavam kopirati instalaciju i na laptop i na drugo stolno računalo, ali uvijek se javlja slijedeća poruka...
Gdje griješim? Mislim, ako samo copy paste, onda ne bi trebao nigdje pogriješiti.
Kod mene neće nikako i nikako. Pokušavam kopirati instalaciju i na laptop i na drugo stolno računalo, ali uvijek se javlja slijedeća poruka...
Gdje griješim? Mislim, ako samo copy paste, onda ne bi trebao nigdje pogriješiti.
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
Skini ovaj mali installer, i pokreni ga, skinuti će ti nekih 100mb s neta i to je to. To je onako obavezno, no neka računala nemaju do kraja updejtan DirectX.
o hebo ja njima milu majkicu, jasno mi je da je dx, zato sam i pitao :D