a sta taj vertical sync znaci opce? xD
locka fps na 60
Maknio sam to i sada mi je u igri sve crno, sve čujem ali ništa ne vidim... Radim sada Repair nadam se da će se popravit
a sta taj vertical sync znaci opce? xD
locka fps na 60
Maknio sam to i sada mi je u igri sve crno, sve čujem ali ništa ne vidim... Radim sada Repair nadam se da će se popravit
Svaka ti čast ako ti nekome mozes pustit kill s dariusom...al ja jednostavno nemogu odolit kad vidin nekoga low health pa da ga ne ultan...
najmanji je problem uzet svaki kill sa ultijen ali onda se nemate pravo žalit šta niko drugi u vašen teamu nema dmga nego onda vi sami lipo carryajte taj game...
šta se tiče warmogsa na AD carryu nemojte ni pomišljat na to, totalno neisplativo i nepotrebno
Pa sta je po tebi bolje banshee's veil ili GA ili ima i neki 3. moguci item?
ovisi o situaciji ali uglavnon GA
Ovisno o tome jel igraš protiv jačeg AP ili AD... BV kontra AP, bar si jednom siguran :D, a GA protiv AD, premda ipak preferiram dobro pozicioniranje i baš ako je sila GA.
ovisi o situaciji ali uglavnon GA
Ovisno o tome jel igraš protiv jačeg AP ili AD... BV kontra AP, bar si jednom siguran :D, a GA protiv AD, premda ipak preferiram dobro pozicioniranje i baš ako je sila GA.
Kao što je slimyyy reka ovisno o situaciji, a kakva je situacija to bi ti trebao najbolje vidit.
Jer jedan BV je potpuno beskoristan protiv npr. Irelie, onda radije QSS (GA) u tom slučaju..
pozz ljudi jel ima koji klan ovdje iz hrv koji onako malo ozbiljnije igra LoL preko ts-a ili neš... ja sam još nov ali imam puno vremena i želio bi igrat sa nekom dobrom ekipom da se lakše naučim igrat
pozz ljudi jel ima koji klan ovdje iz hrv koji onako malo ozbiljnije igra LoL preko ts-a ili neš... ja sam još nov ali imam puno vremena i želio bi igrat sa nekom dobrom ekipom da se lakše naučim igrat
ima dosta ljudi koji ozbiljnije igraju al to su ti uglavnon noliferi tipa scar i haris
Svaka ti čast ako ti nekome mozes pustit kill s dariusom...al ja jednostavno nemogu odolit kad vidin nekoga low health pa da ga ne ultan...
najmanji je problem uzet svaki kill sa ultijen ali onda se nemate pravo žalit šta niko drugi u vašen teamu nema dmga nego onda vi sami lipo carryajte taj game...
šta se tiče warmogsa na AD carryu nemojte ni pomišljat na to, totalno neisplativo i nepotrebno
QQS uzimas kad u teamu imaju nekoga tipa taric,shen,maokai nekakvi veliki CC-eri , kad u teamu imaju brusiere tipa irelia , darius onda GA , GA pomaze i psihicki jer kad oni vide tebe sa tin GA-on znaju da in triba dosta vrimena da te ubiju , tipa zasto je GA bolji od warmogsa jer warmogs ti daje 700HP-a ako se ne varan vise manje i health regen , to je 1 autoattack ad carrya u late game dok u GA-u dobijes visak armora a i te 3 sekunde dok si mrtav da tvoj team dovrsi ili tebe zastiti u ton trenutku tako da nikad ali bas u nikakvoj situaciji ne uzimaj warmogs neisplativ je
Jeste probali Rengara? Dojmovi?
QQS uzimas kad u teamu imaju nekoga tipa taric,shen,maokai nekakvi veliki CC-eri , kad u teamu imaju brusiere tipa irelia , darius onda GA , GA pomaze i psihicki jer kad oni vide tebe sa tin GA-on znaju da in triba dosta vrimena da te ubiju , tipa zasto je GA bolji od warmogsa jer warmogs ti daje 920 ( 1300 nastackan ) HP-a ako se ne varan vise manje i health regen , to je 1 autoattack ad carrya u late game dok u GA-u dobijes visak armora a i te 3 sekunde dok si mrtav da tvoj team dovrsi ili tebe zastiti u ton trenutku tako da nikad ali bas u nikakvoj situaciji ne uzimaj warmogs neisplativ je
Fixed
The time will come /evil laugh
danas sam se regao,l4 zasad... noob sam i eto volio bi neku domacu ekipu naci da mi pomogne,igra mi se svidja i voljan sam ucit... pa ako neko moze neka pm posalje ili stogod vec
OMG, nemogu vjerovat, imam 170 farma u 20-oj min, a rengar ima 55(vec dugo to nisam imo jer junglam u zadnje vrjeme) ali moj team nemoze prije 20 min bez teamfighta.. nafeedaju ko stoka -.-
P.S : ode moja 70+ razlika u vjetar -.-
EDIT : ZANEMARITE CHAT, MALO SAM REGAL...
OMG, nemogu vjerovat, imam 170 farma u 20-oj min, a rengar ima 55(vec dugo to nisam imo jer junglam u zadnje vrjeme) ali moj team nemoze prije 20 min bez teamfighta.. nafeedaju ko stoka -.-
Rage zbog normal gamea, e ovo je novo.
Kvalifikacije za grcku, stream
http://www.twitch.tv/eslhr
Rage zbog normal gamea, e ovo je novo.
ah ma nisam rageal ono za prav... neg sam bil malo srdit/tuzan nemogu opisat taj osjecaj jer samo skupljam losove..
Lip comeback iQ-a. Ako ste gledali mogli ste vidit kolko pozicioniranje AD carryja znači..
Pošto sam u LoL-u relativno nov nemam puno iskustva. Jučer napravim neku glupost, poginem i lik u chatu napiše: noob, report him! Znači on mene želi reportat zato što sam novi i što sam napravio grešku? Stvarno bezveze.
BTW: Jesu ovi updejtovi ovako česti ili je to samo u zadnja 2 tjedna?
Stvarno ne znam što bih više rekao... dobio sam ban na 7 dana zbog toga što previše reportam!!! Naime kao u mailu stoji da manje od 60% mojih reportova ne bude točno. Ja samo reportam kada me neko vrijeđa, kada je leave ili previše fida i sada ispada da sam ja kriv ako to ne prođe na tribunalu... stvarno sam razočaran. Najbolje da više nikada ne reportam nikoga, da nikada ne pišem ništa na chat... prejadan je comunity u LOL-u
Najjace mi je u ovoj igri sta ima toliko glupih vrsta reporta. Primjerice unskilled player. Najveca glupost u povijesti :)
Evo dvije s Xin-om.
Jao kako sam prije mrzio Master Yi-a,i likove koji bi s njim doletjeli i uništili In.Turret,Inh. pa Nexus na kraju,
dok sam to sam uradio partiju prije.
Oni naravno imali nafdanu Katarinu,ja gledam glupo mi se ić hvatiti s njim,odoh na stranu
i rasturim im 5 turreta zajedno s minionima,uključujući i 2 Nexus turreta.
Ali važno da su nas razbijali cijelo vrijeme...
Najjace mi je u ovoj igri sta ima toliko glupih vrsta reporta. Primjerice unskilled player. Najveca glupost u povijesti :)
Zbog toga reporta ne možeš biti banan..... Služi zato da pomogneš novom igraču da matchmaking sustav bude blaži prema njemu.
Lip comeback iQ-a. Ako ste gledali mogli ste vidit kolko pozicioniranje AD carryja znači..
DiskoLuzer ( Swain ) je izgubio partiju, 2-3 puta je bezveze initiateao i jednom im se to osvetilo ( kad su imali 2 inhibitora srušena, poslali Pomonola u bazu i siegali toranj ). Da su bili strpljiviji, minioni bi pushali za minutu i jedan bi se morao povući u obranu. Ali sve u svemu sjajna partija!
Jel znate neku stranicu gdje bi mogao pratiti događanja sa hrvatske lol scene, dakle neki turniri sa streamovima clan warovi...
DiskoLuzer ( Swain ) je izgubio partiju, 2-3 puta je bezveze initiateao i jednom im se to osvetilo ( kad su imali 2 inhibitora srušena, poslali Pomonola u bazu i siegali toranj ). Da su bili strpljiviji, minioni bi pushali za minutu i jedan bi se morao povući u obranu. Ali sve u svemu sjajna partija!
Al bio je stvarno napet game
Stvarno ne znam što bih više rekao... dobio sam ban na 7 dana zbog toga što previše reportam!!! Naime kao u mailu stoji da manje od 60% mojih reportova ne bude točno. Ja samo reportam kada me neko vrijeđa, kada je leave ili previše fida i sada ispada da sam ja kriv ako to ne prođe na tribunalu... stvarno sam razočaran. Najbolje da više nikada ne reportam nikoga, da nikada ne pišem ništa na chat... prejadan je comunity u LOL-u
We purposely targeted players who were using reports as a threatening or bullying tool and personally displayed toxic behaviors that we felt were severely toxic to others in their games.
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=28527430#28527430