Koja 2 championa da kupim ? Imam oko 13000 ip
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ona s kojim ti se igra
Nautilus, Orianna. Nautilus-4 CC, Orianna je malo up al je teška za igrat pa da se zabavljaš.
Lol a je ste posrali, da ez neće imat dmg ako kupi manumane? xd. Ja osobno ne kupujen, al ao neko oće nek kupi. Daje ok dmg.
Naravno da Ezreal nece imati damage sa Manamune. Protivnicki AD carry koji kupuje prave AD carry iteme ce sabiti Ezreala u bilo kojem scenariju.
Manamune jednostavno je los item za AD carryja i ne daje "ok dmg" kao sto si reko. Osim naravno ako pricamo o <1000 ELO, onda nema smisla raspravljat.
Nautilus, Orianna. Nautilus-4 CC, Orianna je malo up al je teška za igrat pa da se zabavljaš.
Orianna nikad nije ni bila, niti je trenutno UP.
Nemam baš nekog AP mid-a,pa mi je sljedeći buy sigurno AP champion.Mislio sam kupiti Katarinu po preporuci prijatelja.Ona mi se čini odlična i lagana+dobija rework.Ima li netko bolji AP do 3150 IP?(osim Kassadina)
Nemam baš nekog AP mid-a,pa mi je sljedeći buy sigurno AP champion.Mislio sam kupiti Katarinu po preporuci prijatelja.Ona mi se čini odlična i lagana+dobija rework.Ima li netko bolji AP do 3150 IP?(osim Kassadina)
Karthus?
Anivia.
Karthus?
Karthusa imam,zaboravio sam spomenuti.S njim suckam žešće.
Anivia.
Hvala.Vjerojatno ću prvo Katarinu pa onda Aniviu.
Katarina je strašno zabavna i brza, ima je posvuda, Anivia će ti se poslije nje činiti troma i možda dosadna, ali ima strašan burst i više pridonosi timu nego Katarina jer ima i stun i slow i ledeni zid dok Katarina nema ništa ustvari 
elo je sranje, uopce nije mjerilo skilla
mene zanima zasto ljudi sa 200 winowa idu igrat ranked,isprobavaju champione na rankedu,odigrao sam preko 2.5k gameova u ovoj igrici i svaki put pobijedio izgubio uvijek je neki moron koji mora unistiti igru. npr sad champ select vec je pocelo fuu u noob i takve stvari -.-
a trollovi koji znaju igrat samo jedan lane? 
slazem se hazar..u LoL-u ima previse noobova i trollova koji ti samo spustaju elo
Sve potrebne informacije mozete naci na ovom linku
dali se taj turnir igra od doma ili se igra kod njih negdje, dali se mora platit kakva kotizacija, i nadodajte jos nesto sto se po vama cini bitnim
dali se taj turnir igra od doma ili se igra kod njih negdje, dali se mora platit kakva kotizacija, i nadodajte jos nesto sto se po vama cini bitnim
to je online turnir,ne placa se nista
http://www.lolking.net/summoner/euw/29982645#history
zadnja partija s galiom gdje su ljudi pisali report galio he is too good for this elo ali eto dvije pobjede za redom prije tog 2 poraza za redom, ko da sam doso u kockarnicu i kakav tim dobijes pogotovo ako si support ili support jungler. Za sad sam na tih 1100 ali mislim da sam bolji od toga ali mozda se varam...
http://www.twitch.tv/ipllol?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=tournaments.leagueoflegends.com
TsM vs LgD izravni prijenos ako nekoga zanima! TSM vodi 1-0 nakon prvog meča :)
Jedna fantastična pratija sa Yorickom na top laneu....
Samo jedna preporuka frozen heart je puno bolji na yoricku nego thornmail,a i ako imas frozen heart i trebas jos armora razmisljaj o sunfireu,atmas,guardian,randuins omen,thron mail nije uopce toliko dobar item.
znaci igra se od doma? kad se mozemo prijavit
covjek je stavio link,potrudi se procitati
A da i odigramo umjesto tebe?
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Westrice dobio Akali 
Zao mi mTw-a koji je nije bannao 
Odlična Morgana....
Ček, Aphromoo=Aphromew???
Zar nije on u onom TSM.Evo?
Odlična Morgana....