oce ko duo eune ser
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto dobijem ovako malo elo kad pobijedim, prije sam dobivao po 40, onda po 20, a sad mi palo na 9, dokle ce to padati i po kojem kriteriju daju taj elo,
ako budem dobivo po 9 necu nikad prec 1200
zasto dobijem ovako malo elo kad pobijedim, prije sam dobivao po 40, onda po 20, a sad mi palo na 9, dokle ce to padati i po kojem kriteriju daju taj elo,
ako budem dobivo po 9 necu nikad prec 1200
ovisi o broju odiranih gameova...
na početku je iznos dobivenog/izgubljenog elo-a jako velik, pa se postepeno smanjuje
ako je 9 više se ne bude smanjivalo samo malo povečalo
meni je prosjek da dobijem ili izgubim 11-14 elo-a (imam malo preko 700 ranked gameova u season2) (tak je u 95% slučajeva) jedino može biti razlika ak igraš s nekim duoQ, a razlika u elou vam je velika...
Da li neko znam da li bi se moglo naci ovako slovo ''S'' i ''C'' treba mi za promjenu summoner namea.Ko mi nade dobiva smite beta key i virtual cookie :)
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lv31t3sCVx1r18y5qo1_500.png
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/ws088/team_marin_veceraje_janjci_about_to_kick_their/
Team "Marin veceraje" (Janjci) about to kick their support..
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/ws088/team_marin_veceraje_janjci_about_to_kick_their/
Team "Marin veceraje" (Janjci) about to kick their support..
:O
Izgleda da je Hrvatska scena izgubila jedinog kandidata za S2 finale :(
prejako.. najjaci su mi ovi koji nisu shvatili da je to sprd
@Blizek
Možda čovjek samo liči na njega
To je George, bio je u Francuskoj u to vrijeme
Stvarno ne znam šta bi rekao... izgleda sam sam osuđen na totalne idiote. Naravno imam sve više i više negativan omjer poraza i pobjeda i sve gore suigrače dobivam. FU Riot!
Također, sad prije reworka, nemoj ocekivat da mozes carryiat team sa Evelyn. Da si s ovim scoreom i farmom imao npr. Jaxa ili nocturnea, dobio bi sigurno.
Ista stvar je i meni s Kayle AD na topu, redovno imam duplo vise killova, duplo bolji KDR od ostatka teama, pa cak i protivnickog, ali jako tesko mogu carriat team u situacijama kad je overall situacija izjednacena.
Prije malo vise od mjesec dana dosao sam na 1507 elo. Onda sam bio na moru 3 tjedna, vratio se doma i odmah igrao ranked (velika greška).Pao sam na 1346 i sad u 4 dana sam digao elo na 1521.
Stvarno ne znam šta bi rekao... izgleda sam sam osuđen na totalne idiote. Naravno imam sve više i više negativan omjer poraza i pobjeda i sve gore suigrače dobivam. FU Riot!
Također, sad prije reworka, nemoj ocekivat da mozes carryiat team sa Evelyn. Da si s ovim scoreom i farmom imao npr. Jaxa ili nocturnea, dobio bi sigurno.
Ista stvar je i meni s Kayle AD na topu, redovno imam duplo vise killova, duplo bolji KDR od ostatka teama, pa cak i protivnickog, ali jako tesko mogu carriat team u situacijama kad je overall situacija izjednacena.
Ma znam ali živcira me kada vidim lika 300+ pobjeda i onda ima 1/13 na kraju... onak wtf!? Kao da imaju krumpir umjesto mozga
Nekad i ja bitcham jer mi je team fucked up, ali sad kad vidim ovaj SS sam sretan što uglavnom dobijem tim koji barem zna metu, jer ovo je katastrofalno, od summoner spellova do team compova....
Šta vam znači AP, AD i ostale kratice?
Šta vam znači AP, AD i ostale kratice?
AD = attack damage za fizičke napade i skillove
AP = ability power za spellove
bot = donja staza
mid = srednja
top = gornja staza
miss = govori se svaki puta kada netko od protivnika nedostaje kako bi upozorio kolege na mogući gank
re = kada se taj isti vrati na svoj lane (stazu)
Da jako su popravili matchmakeing... još gori idioti ovaj put... stvarno više ne znam šta da radim
Patch jos nije doso na servere?
Da jako su popravili matchmakeing... još gori idioti ovaj put... stvarno više ne znam šta da radim
Patch jos nije doso na servere?
EUN je... ia igrao s novom Eve... Btw ajd molim vas ko je EUN neka me doda ne mogu više igrat s ovim imbecilma... 8ZujO8
Malo si si previše umislio da mozes carryat majmune sa eve.Teško ces ti sam u 50 min nešto riješit sa eve.
Nije, jedino su nerfali najbolji dio urgotove igre - early. Sada na lv2 sa combom e i 3q nemožeš skinut pola hpa protivničkog carrya
Nije, jedino su nerfali najbolji dio urgotove igre - early. Sada na lv2 sa combom e i 3q nemožeš skinut pola hpa protivničkog carrya
A duži CD na E? I super kratak range na ultiju?
A duži CD na E? I super kratak range na ultiju?
Jbga, ja mislim da su nerfovi bili nužni možda je nerf na ult bio previše, ali po meni je urgot stvarno top tier bot lane bio i trebao je biti nerfan
Bilo je vrijeme da nerfaju urgota,previse je jak bio na botu u early game,mogao je potpuno shutdownat ad-a.
Već me iritira da se stalno svi živi bune na matchmaking. Pa nije matchmaking kriv kaj vi dobivate debile u teamu,krivi su debili koji igraju ovu igru. Kak da pobogu riot složi da ne dobite debile u teamu :D. Mislim da vi neki uopce ne kuzite koji su jedini problemi pri matchmakingu. Problem nastane ako ste recimo 1.6k elo i spoje vas sa 1.3k ili 1.9k elo-om,to je onda loš matchmaking jer nije baš fer da su takve razlike u elo-u u game. Stalno se svi žale kak dobivaju debile,idiote,trollove itd... Pa dobivam ih i ja al se ne dojdem odma na forum žalit. Nastavim igrat dalje i ak ja dobro igram kad tad ću doc na elo koji zaslužujem. Mislim da bi tema trebala biti da se zatraži pomoć pri igranju/kupnji itema/taktikama, da se pohvale ljudi kad dobro odigraju,stave novosti,videi i opcenito komentira igra. A ne da ih dio tu stalno posta kak dobiva debile u teamu i da je nemoguce izici iz "900 elo-a" zbog takvih ljudi bla bla bla. Znam onda koji put kod takvih likova ici provjerit match history i najdem da i oni feedaju masovno neki game al naravno to je sad nebitno jer to neće tak i tak postati tu...
ostatak na Teemo
Koji waste of ip lol
Nego imas puno champova xD