League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

oce ko duo eune ser

LOL East :Kresho

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

zasto dobijem ovako malo elo kad pobijedim, prije sam dobivao po 40, onda po 20, a sad mi palo na 9, dokle ce to padati i po kojem kriteriju daju taj elo,

ako budem dobivo po 9 necu nikad prec 1200 

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

zasto dobijem ovako malo elo kad pobijedim, prije sam dobivao po 40, onda po 20, a sad mi palo na 9, dokle ce to padati i po kojem kriteriju daju taj elo,

ako budem dobivo po 9 necu nikad prec 1200 

ovisi o broju odiranih gameova...

na početku je iznos dobivenog/izgubljenog elo-a jako velik, pa se postepeno smanjuje 

ako je 9 više se ne bude smanjivalo samo malo povečalo 

meni je prosjek da dobijem ili izgubim 11-14 elo-a (imam malo preko 700 ranked gameova u season2) (tak je u 95% slučajeva) jedino može biti razlika ak igraš s nekim duoQ, a razlika u elou vam je velika...

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Na 2:03 se nalazi bitan trenutak.

Kad tu osobu prepoznaš u videu onda znaš da već predugo igraš LoL i pratiš competitive LoL scenu {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li neko znam da li bi se moglo naci ovako slovo ''S'' i ''C'' treba mi za promjenu summoner namea.Ko mi nade dobiva smite beta key i virtual cookie :)

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lv31t3sCVx1r18y5qo1_500.png

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 21:03 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

{#}

@Blizek

Možda čovjek samo liči na njega

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 21:08 (AmonZero).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

:O
Izgleda da je Hrvatska scena izgubila jedinog kandidata za S2 finale :( 

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

prejako.. najjaci su mi ovi koji nisu shvatili da je to sprd

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

{#}

@Blizek

Možda čovjek samo liči na njega

To je George, bio je u Francuskoj u to vrijeme

EUW. KaiseRxy
17 godina

Stvarno ne znam šta bi rekao... izgleda sam sam osuđen na totalne idiote. Naravno imam sve više i više negativan omjer poraza i pobjeda i sve gore suigrače dobivam. FU Riot!  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Stvarno ne znam šta bi rekao... izgleda sam sam osuđen na totalne idiote. Naravno imam sve više i više negativan omjer poraza i pobjeda i sve gore suigrače dobivam. FU Riot!  {#}

Također, sad prije reworka, nemoj ocekivat da mozes carryiat team sa Evelyn. Da si s ovim scoreom i farmom imao npr. Jaxa ili nocturnea, dobio bi sigurno.

Ista stvar je i meni s Kayle AD na topu, redovno imam duplo vise killova, duplo bolji KDR od ostatka teama, pa cak i protivnickog, ali jako tesko mogu carriat team u situacijama kad je overall situacija izjednacena.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 0:31 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prije malo vise od mjesec dana dosao sam na 1507 elo. Onda sam bio na moru 3 tjedna, vratio se doma i odmah igrao ranked (velika greška).Pao sam na 1346 i sad u 4 dana sam digao elo na 1521. 

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 0:37 (kaiserus).

0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...
ParaNO1d kaže...

Također, sad prije reworka, nemoj ocekivat da mozes carryiat team sa Evelyn. Da si s ovim scoreom i farmom imao npr. Jaxa ili nocturnea, dobio bi sigurno.

Ista stvar je i meni s Kayle AD na topu, redovno imam duplo vise killova, duplo bolji KDR od ostatka teama, pa cak i protivnickog, ali jako tesko mogu carriat team u situacijama kad je overall situacija izjednacena.

Ma znam ali živcira me kada vidim lika 300+ pobjeda i onda ima 1/13 na kraju... onak wtf!? Kao da imaju krumpir umjesto mozga

17 godina
ParaNO1d kaže...

Stvarno ne znam šta bi rekao... izgleda sam sam osuđen na totalne idiote. Naravno imam sve više i više negativan omjer poraza i pobjeda i sve gore suigrače dobivam. FU Riot! {#}

Nekad i ja bitcham jer mi je team fucked up, ali sad kad vidim ovaj SS sam sretan što uglavnom dobijem tim koji barem zna metu, jer ovo je katastrofalno, od summoner spellova do team compova....

LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 4:45 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Upalite ovu pijesmu, uzmite Xin-a phantom dancer, mobility boost i nešto još i igraj te pre dobro haha :D  

vorpen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ris kaže...

Upalite ovu pijesmu, uzmite Xin-a phantom dancer, mobility boost i nešto još i igraj te pre dobro haha :D  

Orginal je bolja :P

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
League Of Legends

Šta vam znači AP, AD i ostale kratice?

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
leobugi kaže...

Šta vam znači AP, AD i ostale kratice?

AD = attack damage za fizičke napade i skillove
AP = ability power za spellove
bot = donja staza
mid = srednja
top = gornja staza
miss = govori se svaki puta kada netko od protivnika nedostaje kako bi upozorio kolege na mogući gank
re = kada se taj isti vrati na svoj lane (stazu)

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
17 godina

Da jako su popravili matchmakeing... još gori idioti ovaj put... stvarno više ne znam šta da radim  {#}

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Da jako su popravili matchmakeing... još gori idioti ovaj put... stvarno više ne znam šta da radim {#}

Patch jos nije doso na servere?

EUW. KaiseRxy
17 godina
xKaiseRx kaže...
ParaNO1d kaže...

Da jako su popravili matchmakeing... još gori idioti ovaj put... stvarno više ne znam šta da radim  {#}

Patch jos nije doso na servere?

EUN je... ia igrao s novom Eve... Btw ajd molim vas ko je EUN neka me doda ne mogu više igrat s ovim imbecilma... 8ZujO8

13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Da jako su popravili matchmakeing... još gori idioti ovaj put... stvarno više ne znam šta da radim {#}

Malo si si previše umislio da mozes carryat majmune sa eve.Teško ces ti sam u 50 min nešto riješit sa eve.

14 godina
neaktivan
League Of Legends
Kako je sada Urgot užasan :(
RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Veco97 kaže...

Nije, jedino su nerfali najbolji dio urgotove igre - early. Sada na lv2 sa combom e i 3q nemožeš skinut pola hpa protivničkog carrya

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Veco97 kaže...

Nije, jedino su nerfali najbolji dio urgotove igre - early. Sada na lv2 sa combom e i 3q nemožeš skinut pola hpa protivničkog carrya

A duži CD na E? I super kratak range na ultiju?

RHCP
15 godina
neaktivan
Veco97 kaže...
entertainer kaže...
Veco97 kaže...

A duži CD na E? I super kratak range na ultiju?

Jbga, ja mislim da su nerfovi bili nužni možda je nerf na ult bio previše, ali po meni je urgot stvarno top tier bot lane bio i trebao je biti nerfan

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bilo je vrijeme da nerfaju urgota,previse je jak bio na botu u early game,mogao je potpuno shutdownat ad-a.

Već me iritira da se stalno svi živi bune na matchmaking. Pa nije matchmaking kriv kaj vi dobivate debile u teamu,krivi su debili koji igraju ovu igru. Kak da pobogu riot složi da ne dobite debile u teamu :D. Mislim da vi neki uopce ne kuzite koji su jedini problemi pri matchmakingu. Problem nastane ako ste recimo 1.6k elo i spoje vas sa 1.3k ili 1.9k elo-om,to je onda loš matchmaking jer nije baš fer da su takve razlike u elo-u u game. Stalno se svi žale kak dobivaju debile,idiote,trollove itd... Pa dobivam ih i ja al se ne dojdem odma na forum žalit. Nastavim igrat dalje i ak ja dobro igram kad tad ću doc na elo koji zaslužujem. Mislim da bi tema trebala biti da se zatraži pomoć pri igranju/kupnji itema/taktikama, da se pohvale ljudi kad dobro odigraju,stave novosti,videi i opcenito komentira igra. A ne da ih dio tu stalno posta kak dobiva debile u teamu i da je nemoguce izici iz "900 elo-a" zbog takvih ljudi bla bla bla. Znam onda koji put kod takvih likova ici provjerit match history i najdem da i oni feedaju masovno neki game al naravno to je sad nebitno jer to neće tak i tak postati tu...

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 17:46 (death_zombi).

2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Potrošio sam danas 22k IP-a, 6300 na novi rune page za tank rune (što mi je bilo potpuno nepotrebno), 6300 za EZ-a te ostatak na Teemo i tank rune. Sada opet "farmam" IP

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Najbrži kaže...

ostatak na Teemo

Koji waste of ip lol

Nego imas puno champova xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 18:29 (Don Strongtoni).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice