Oce ko duo ranked na westu, da idemo od 1250 do nebesa :D (yeah right) pm if u wanna!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moram harisa (trolla) boostati u ELo-u (duo q), raditi pro madakafa baron stealove s ez ultom i slicne pro mastorije :DD
Molim ??? Ti si fejlo botlane ko dubre :D i onaj baron steal je luck
moram harisa (trolla) boostati u ELo-u (duo q), raditi pro madakafa baron stealove s ez ultom i slicne pro mastorije :DD
baron steal je majstorija koja se uči i rijetki ju usavrše, poput mene. a ti si bil takav fail- nič koristi osim šilda... jebote bacam ulty i ti mi s ultom bacis nunu-a kaj ga ne ubijem.AAAA...
baron steal je majstorija koja se uči i rijetki ju usavrše, poput mene. a ti si bil takav fail- nič koristi osim šilda... jebote bacam ulty i ti mi s ultom bacis nunu-a kaj ga ne ubijem.AAAA...
Da s ultom bi ubio 60 % hp nunua, uleces stalno bez mane na njih misleci da sam ja soraka ........
I baron steal je LUCK !
cestitan ti , vidia si harisa kako supporta 2 puta zaredon ja igran sa njin od 2010 jos ga nisan vidia da igra supporta da ne trolla sa itemima i postupcima 
Baron steal je nešto najbolje što se može dogoditi u lolu, a pogotovo kad ga stealas sa nidalee.
Baron steal je nešto najbolje što se može dogoditi u lolu, a pogotovo kad ga stealas sa nidalee.
a Ezreal sa pola mape ?
Govorim iz osobnog iskustva.
cestitan ti , vidia si harisa kako supporta 2 puta zaredon ja igran sa njin od 2010 jos ga nisan vidia da igra supporta da ne trolla sa itemima i postupcima 
Wait what? To je moguce? Video or it didn't happen..
cini mi se pocela je ogromna migracija igraca sa easta,osjetim znatno losije ekipe nego inace.sion mid,stavio leonu top protiv munde,sa udyrom ga 4 puta nisam mogao genkat,kayle 45 minuta 3 itema,kaze supporta nekog,bice njihovu ekipu,alistar 3 puta baca protivnika preko zida i spasava ga,ljudi mu se zahvaljuju a on govori kak sam ja noob,jer sam morao sa nasusom ubit nekako preko rijeke izduzit stap sta ja znam.volio bi makar otic 1500+ elo sam da ovo vise nesrecem
i ponovo su uvrede kurwa
cini mi se pocela je ogromna migracija igraca sa easta,osjetim znatno losije ekipe nego inace.sion mid,stavio leonu top protiv munde,sa udyrom ga 4 puta nisam mogao genkat,kayle 45 minuta 3 itema,kaze supporta nekog,bice njihovu ekipu,alistar 3 puta baca protivnika preko zida i spasava ga,ljudi mu se zahvaljuju a on govori kak sam ja noob,jer sam morao sa nasusom ubit nekako preko rijeke izduzit stap sta ja znam.volio bi makar otic 1500+ elo sam da ovo vise nesrecem
i ponovo su uvrede kurwa
Zanimljivo
Kako točno funkcionira tribunal. Znam da se treba složiti s još nekoliko ljudi za dobivanje IP-a, ali me zanima ostalo. Znači koliko IP-a se dobije po riješenom slučaju, kad "sjedni" IP-i i ako ima ograničenje koliko tribunala možeš riješiti?
i ponovo su uvrede kurwa
Zanimljivo
Vjerojatno misli na one lose igrace koji misle da su dobri pa da gube jer su njihovi timovi losi, a zapravo su oni, igro sam jucer sa poljacima koji su bili jako dobri
Jel gleda tko sad ovo finale luzera, i ako gelda , di gleda??
Hahahahahahaha, nicely said! BTW jeste gledali ujutro TSM vs. Dignitas? E to su bile napete runde 
Hahahahahahaha, nicely said! BTW jeste gledali ujutro TSM vs. Dignitas? E to su bile napete runde 
gledao sam hahah TSM je bio uvjerljivo bolji
Da uzmem Ireliu ili Rumblea za 4800?
Inace igram solo top
Da uzmem Ireliu ili Rumblea za 4800?
Inace igram solo top
irelia
Koliko mi otprilike ip-a treba za 2 stranice runa na 20-om lvlu ?
35k
Ranked mi počeo...idiot me prisilio da igram Teema ko junglera...baš me zanima kak će ispast.
Nikako
Ranked mi počeo...idiot me prisilio da igram Teema ko junglera...baš me zanima kak će ispast.
lose
ja sam junglo sa timom
moze se ocistit jungla,pa i neki gankovi uradit sa crvenim,al ima premal hp za to,i uvijek sam se treso ocel me sako samo dotac nozicem i ubit me 
Ovaj Voyboy me tako razocarao. Nez kako se zove ovaj koji je igrao aniviju, al svaka mu dala
Ovaj Voyboy me tako razocarao. Nez kako se zove ovaj koji je igrao aniviju, al svaka mu dala
Nisam gledo al scarra ili bigfatjiji su jedini mogli igrat Aniviu...
lose
Victory
6/4/6
Frozen Mallet, Wriglers Lantern, Berserker Boots, Bloodthirster i onda su se predali.
Voyboy je imao rana 3 killa, ali ih nije iskoristio.
btw. ne kužim zašto Rammusa ne igraju ? što ga je onaj zadnji nerf dosta sje*ao ili ?
Još uvik je op najjaci tenk uz mordea. Doslovno nemoš mu ništa u teamfightu, a on tebe dere sa ulton i return dmgon.
i ponovo su uvrede kurwa
Meni je "kurwa" ostala u navici još i prije nego se stari server splitao. A ono, nisam poljak.