League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.385.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce ko duo ranked na westu, da idemo od 1250 do nebesa :D (yeah right) pm if u wanna!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
null kaže...

moram harisa (trolla) boostati u ELo-u (duo q), raditi pro madakafa baron stealove s ez ultom i slicne pro mastorije :DD

Molim ??? Ti si fejlo botlane ko dubre :D i onaj baron steal je luck 

Shazbot !
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
null kaže...

moram harisa (trolla) boostati u ELo-u (duo q), raditi pro madakafa baron stealove s ez ultom i slicne pro mastorije :DD

baron steal je majstorija koja se uči i rijetki ju usavrše, poput mene. a ti si bil takav fail- nič koristi osim šilda... jebote bacam ulty i ti mi s ultom bacis nunu-a kaj ga ne ubijem.AAAA...

League of Legends Nick (WEST): hRay
16 godina
null kaže...
hari85 kaže...
null kaže...

baron steal je majstorija koja se uči i rijetki ju usavrše, poput mene. a ti si bil takav fail- nič koristi osim šilda... jebote bacam ulty i ti mi s ultom bacis nunu-a kaj ga ne ubijem.AAAA...

Da s ultom bi ubio 60 % hp nunua, uleces stalno bez mane na njih misleci da sam ja soraka ........ 

I baron steal je LUCK !

Shazbot !
14 godina
neaktivan
null kaže...
hari85 kaže...
null kaže...

cestitan ti , vidia si harisa kako supporta 2 puta zaredon ja igran sa njin od 2010 jos ga nisan vidia da igra supporta da ne trolla sa itemima i postupcima {#}

EU West: slimyyy
15 godina
League Of Legends

Baron steal je nešto najbolje što se može dogoditi u lolu, a pogotovo kad ga stealas sa nidalee.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Baron steal je nešto najbolje što se može dogoditi u lolu, a pogotovo kad ga stealas sa nidalee.

a Ezreal sa pola mape ?

15 godina

Govorim iz osobnog iskustva.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Anzulolz kaže...

cestitan ti , vidia si harisa kako supporta 2 puta zaredon ja igran sa njin od 2010 jos ga nisan vidia da igra supporta da ne trolla sa itemima i postupcima {#}

Wait what? To je moguce? Video or it didn't happen..

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
League Of Legends

cini mi se pocela je ogromna migracija igraca sa easta,osjetim znatno losije ekipe nego inace.sion mid,stavio leonu top protiv munde,sa udyrom ga 4 puta nisam mogao genkat,kayle 45 minuta 3 itema,kaze supporta nekog,bice njihovu ekipu,alistar 3 puta baca protivnika preko zida i spasava ga,ljudi mu se zahvaljuju a on govori kak sam ja noob,jer sam morao sa nasusom ubit nekako preko rijeke izduzit stap sta ja znam.volio bi makar otic 1500+ elo sam da ovo vise nesrecem

i ponovo su uvrede kurwa

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

cini mi se pocela je ogromna migracija igraca sa easta,osjetim znatno losije ekipe nego inace.sion mid,stavio leonu top protiv munde,sa udyrom ga 4 puta nisam mogao genkat,kayle 45 minuta 3 itema,kaze supporta nekog,bice njihovu ekipu,alistar 3 puta baca protivnika preko zida i spasava ga,ljudi mu se zahvaljuju a on govori kak sam ja noob,jer sam morao sa nasusom ubit nekako preko rijeke izduzit stap sta ja znam.volio bi makar otic 1500+ elo sam da ovo vise nesrecem

i ponovo su uvrede kurwa

Zanimljivo

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako točno funkcionira tribunal. Znam da se treba složiti s još nekoliko ljudi za dobivanje IP-a, ali me zanima ostalo. Znači koliko IP-a se dobije po riješenom slučaju, kad "sjedni" IP-i i ako ima ograničenje koliko tribunala možeš riješiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

i ponovo su uvrede kurwa

Zanimljivo

Vjerojatno misli na one lose igrace koji misle da su dobri pa da gube jer su njihovi timovi losi, a zapravo su oni, igro sam jucer sa poljacima koji su bili jako dobri

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel gleda tko sad ovo finale luzera, i ako gelda , di gleda??{#}

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
18 godina
KKristijan kaže...

Hahahahahahaha, nicely said! BTW jeste gledali ujutro TSM vs. Dignitas? E to su bile napete runde {#}

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
15 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
KKristijan kaže...

Hahahahahahaha, nicely said! BTW jeste gledali ujutro TSM vs. Dignitas? E to su bile napete runde {#}

gledao sam hahah TSM je bio uvjerljivo bolji

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da uzmem Ireliu ili Rumblea za 4800?

Inace igram solo top

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
KKristijan kaže...

Da uzmem Ireliu ili Rumblea za 4800?

Inace igram solo top

irelia

15 godina
League Of Legends

Koliko mi otprilike ip-a treba za 2 stranice runa na 20-om lvlu ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

35k

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Ranked mi počeo...idiot me prisilio da igram Teema ko junglera...baš me zanima kak će ispast.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nikako

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

Ranked mi počeo...idiot me prisilio da igram Teema ko junglera...baš me zanima kak će ispast.

lose

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam junglo sa timom {#} moze se ocistit jungla,pa i neki gankovi uradit sa crvenim,al ima premal hp za to,i uvijek sam se treso ocel me sako samo dotac nozicem i ubit me {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj Voyboy me tako razocarao. Nez kako se zove ovaj koji je igrao aniviju, al svaka mu dala

0 0 hvala 0
16 godina
KKristijan kaže...

Ovaj Voyboy me tako razocarao. Nez kako se zove ovaj koji je igrao aniviju, al svaka mu dala

Nisam gledo al scarra ili bigfatjiji su jedini mogli igrat Aniviu...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 20:27 (Don Strongtoni).
14 godina
protjeran
NoDiggity kaže...
Doxy_CRO kaže...

lose

Victory

6/4/6

Frozen Mallet, Wriglers Lantern, Berserker Boots, Bloodthirster i onda su se predali.

Allianz osiguranje
15 godina
League Of Legends

Voyboy je imao rana 3 killa, ali ih nije iskoristio.

btw. ne kužim zašto Rammusa ne igraju ? što ga je onaj zadnji nerf dosta sje*ao ili ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Još uvik je op najjaci tenk uz mordea. Doslovno nemoš mu ništa u teamfightu, a on tebe dere sa ulton i return dmgon.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

i ponovo su uvrede kurwa

Meni je "kurwa" ostala u navici još i prije nego se stari server splitao. A ono, nisam poljak.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice