League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.362.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Ferritin kaže...

Onaj novi item je prejak, mislim da ce dobit nerf odmah sljedeci patch.

Sad ce sve trynde i olafi imat jos veci dmg i ubit ce te u pola sekunde.{#}

Kako će imati veći dmg od BT, taj item daje 55 dmg + max 40dmg, ali to znači da si već mrtav tj. imaš 0 hp, jedino trynda ima koristi, tako da bih reko da daje optimalno 20+ dmg, dakle sve zajedno 75 dmg-a što je manje 25 od punog BT koji usput daje sustain kakav taj item ne može pružiti. Jer onih 400 shield šta dobiješ je neusporedivo pored sustaina od BT. Tj. poanta je da sa BT dobiš puno veći taj ''shiled protection'' od life steal nego taj bonus 400. Jedina prednost je taj +38 mr i tu bi trebalo ući dublje u analizu da li sustain od BT ima prevagu nad dmg reduction od tih +38mr...

15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
puma_vkci kaže...
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Ja sam to vidio(raka jungler) btw ovaj W je potpuno isto kao i spell od Raste iz DotA-e

A da nije indeticno isti kao polymorph spell iz wowa? Kao i od raste. Ma nemaju sta novo izmislit pa samo kopiraju..

not sure if trolling or just stupid... prva igra u kojoj se susrices sa polymophrom je wow? {#}

da

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je Xypherous reka za polymorph koji su prozivali neorginalnim. S obzirom da je 2012. i sve je već viđeno, drugo i nemoš.

"I don't really care about being unique. Executing something well is far more important than being unique."

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima tko da je 30 lvl i da zna dobro igrat solo top ili mid a da na eastu igra, ako ima molio bih ga da se javi u sto kracem roku

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#} Danas me neki lik reportao i prozvao noobom, da ne govorim o njegovom scoru. 0.15.2 {#}{#}. Kakvih moronskih lowara ima u ovoj igri, nemogu dočekat da dodjem do lvl 30.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

{#} Danas me neki lik reportao i prozvao noobom, da ne govorim o njegovom scoru. 0.15.2 {#}{#}. Kakvih moronskih lowara ima u ovoj igri, nemogu dočekat da dodjem do lvl 30.

nažalost situacija se ti neće naglo poboljšati

znam da me jedan lik isto nazivao noobom jer sam preuzeo ''carry'' situaciju

jer je prvi dio gejma rasturao a kasnije sam ja ipak bio glavni carry

lik mi piše ''noob corki, report him'' a ja napravio quadru i završni score 23/4 {#}

17 godina
neaktivan

Aaa, sada je server pao, jer najavljeno je da će ga ugasiti u 02:00, a sada je trenutno 01:06, a baš mi je dobro s Teemom krenilo taman je počeo meč 3/0/2. Btw šta će sada biti kada se server ponovo digne? Bit će kao da ni nisam počeo taj meč ili?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
ParaNO1d kaže...

Aaa, sada je server pao, jer najavljeno je da će ga ugasiti u 02:00, a sada je trenutno 01:06, a baš mi je dobro s Teemom krenilo taman je počeo meč 3/0/2. Btw šta će sada biti kada se server ponovo digne? Bit će kao da ni nisam počeo taj meč ili?

A ja online, di si sad Chuck Norris..

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
ParaNO1d kaže...

A ja online, di si sad Chuck Norris..

Ja sam na EU Nordic... btw u igri je pisalo da u 02:00 gase, a na Riot forumu piše da u 01:00... damn... a baš mi je išlo  {#}

13 godina
neaktivan
Bera kaže...

samo ce ti se pogorsati situacija,jer na lvl 30 svi su "pro",ako samo pogledas stranicu dvije unazad,vidjet ces kako sam pohvalio lika,a neki su poljuvali,a ja i dalje garantujem kako je bolji od vecine 30 lvl,taj lik neprati slijepo guide,nerusha jedan te isti item,od 10 partija sa njim do sad,niti jednu nije flejmao,champove uvijek prije testira vs bots,nego li ode u normal game,ali eto nekima je ponos toliki da moraju popljuvati bas svakoga,a samo kad bi imao stream morao bi bit uber pro cool

17 godina
agent47thehitman kaže...
Bera kaže...

samo ce ti se pogorsati situacija,jer na lvl 30 svi su "pro",ako samo pogledas stranicu dvije unazad,vidjet ces kako sam pohvalio lika,a neki su poljuvali,a ja i dalje garantujem kako je bolji od vecine 30 lvl,taj lik neprati slijepo guide,nerusha jedan te isti item,od 10 partija sa njim do sad,niti jednu nije flejmao,champove uvijek prije testira vs bots,nego li ode u normal game,ali eto nekima je ponos toliki da moraju popljuvati bas svakoga,a samo kad bi imao stream morao bi bit uber pro cool

Pises o tom liku ko da je Isus a ti si ga vidio kako hoda po vodi i pravi od vina coca colu. . ., u ostalom kako se uopste usudjujes napisat da su svi na lvl 30 "pro" pa aludirat na neke ljude s foruma, kad si osobno banovan vise puta zbog QQ "pro" ja vidio zeal i onda trollam i prestajem igrat stava? Prvo pogledaj sebe pa onda komentiraj druge molim te!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
scarface797 kaže...

Once a troll ever a troll 4:50-5:05 

dat ingliš

14 godina
neaktivan
League Of Legends

4v5 win u rankedu

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova Lula ''support my ass'', ovo još nisam vidio kako lako farmat na mid-u, pukneš pixi na svog minono čekaš da naprave malo dmg na melee minone i samo stisneš q i eto cijeli wave farman sa sigurnost svoga towera, rofl.

I baš čitam malo po forumima i ljudi kažu da je najgore kao support na bot-u, kažu da ultie ne vrijedi na ad carryiu ništa samo 400hp bonus,a ako ne ideš na ap q ne radi nikakav dmg pa se ne isplati to lvl-at prvo, shield daje 280 na lvl 5 isto tako nije bog zna šta, jedino polymorph, ali isto tako je to zafrknuto koristiti jer neznaš  šta je bolje dati speed buff ili nekog pretovriti u vjevericu.

Naprotiv, ne kažem da je ona loša, ali ona je meni nešto poput prenerf orianne, ultie pukneš offtanka, protivnočkog carria pretvoriš u vjevericu te staviš shield na svog, te da ne kažem o 80% slow, jest da zvuči kao odličan supp, ali nije baš tako u praksi, pogotovo na bot lane jer jednostavno nemoš imat toliki harras koliko na midu solo.

da se ne kaže da nema dmg[20min] da se ne kaže da nema dmg[20min]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj Irelijin nerf je koma, uopče nema sustaina više, kombinirano sa situacijskim stunom i malim početnim burstom mislim da nije više jedan od boljih pickova za top. Naravno mid-late game je odlična i dalje ali lane phase su joj skarali totalno.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
agent47thehitman kaže...
Bera kaže...

Pises o tom liku ko da je Isus a ti si ga vidio kako hoda po vodi i pravi od vina coca colu. . ., u ostalom kako se uopste usudjujes napisat da su svi na lvl 30 "pro" pa aludirat na neke ljude s foruma, kad si osobno banovan vise puta zbog QQ "pro" ja vidio zeal i onda trollam i prestajem igrat stava? Prvo pogledaj sebe pa onda komentiraj druge molim te!

ja nikad za sebe nisam rekao da sam pro,par ljudi sa kojima igram odavde znaju da sam dobar jungler,al isto tako mi kazu da regam,i vecinom odustaju sa mnom igrati zbog toga,no cudno mi je kako se ti uvijek nadjes tu u rijecima pro i slicnim,nemoj ovo osobno shvatit al sjecas se kad sam ja bio lvl 25 i kad si me ti i par momaka ismijali zbog tiamata na udyru,dok samo dvojica su se lijepo potrudila uputila me buildovima,i objasnili mi,no nemam namjeru se sa tobom raspravljati dalje,ostani u svojoj "i know everything zoni",po mogucnosti me ignoriraj,nisam toliko ponosan da necu priznati kad je neko bolji od mene,sto ovaj igrac za koga sam rekao jeste,al necu ici naokolo ismijavati svakog ko pocne igrati igru,pusa

14 godina
protjeran
League Of Legends

ja sam prezgodan!

ontopic:lulu op

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol http://26.media.tumblr.com/tumblr_m17xufKtYY1r88l59o1_500.gif

Ontopic: Nautilus Mid es TROLOLOLOLOLOL

Shazbot !
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e da sam se sjetio toga kad sam vidio video, 

a on topic: mf odlican carry

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne da mi da ubacim copy/paste u odgovor na temu ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:40 (DeepStick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeepStick kaže...

Ne da mi da ubacim copy/paste u odgovor na temu ?

puno sam toga napisao, ali ukratko... ubacio sam jos linkova na blog pa bacite oko ;)

http://patch-lol.blogspot.com/

16 godina
League Of Legends

Irelia ili Miss Fortune?

Volim i bruisere i AD Carrie pa me samo zanima koji champ je trenutno bolji.

16 Irelia
11 Miss Fortune
LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ah sad baš kad je admin htio strimati naš meč cro4lola da konačno pokažemo bug hr svijetu kako je moj tim prejak ( pardon prenoobast ), dvojica moraju imati školu do 8 i ne stižu do 8 i 15... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:12 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ako ima netko neki account i htio bi ga mjenjati za cod4 ili minecraft ili dead island ili nesto cetvrto nek mi se javi na pp, "otkupljujem" par accountova :D

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

SPARTAAAA TO GOOD

neznam zasto da ljudi vise toliko ne igraju :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Možete li napisali build za Teemo-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SheldonCooper kaže...

Lantern, Greaves, Frozen Mallet, Wits end, Black cleaver, do zadnjeg nikad ne dođem, al' taj bi bio neki situational item.

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
neaktivan

HAHA. Penta i Ace s Yi-om uz 0 smrti  {#}

17 godina
SheldonCooper kaže...

LOL SB Guide

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

:D

...I put on my robe and a wizard hat...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice