League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.378.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Za ljude koje zanimaju pojedinosti patcha koji dolazi, napravio sam blog na kojem cu svaki patch detaljno opisati. Ne planiram stavljati patch preview video jer smatram da to mozete pogledati bilo gdje. bacite oko ako vas zanima ;)

http://patch-lol.blogspot.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 14:01 (DeepStick).

6 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...
KingNothing kaže...

Jel znao itko za ovo:

"Također, s novom zakrpom dolaze i tri nova skina, i to za Gravesa i Kog'mawa. Na posljetku, tu je i novi item pod imenom Maw of Malmortius - 35 Mr i 55 Ad ofenzivni predmet sa jedinstvenim passiveom koji igraču dodaje toliko štete koliko mu trenutno postotaka HP-a nedostaje. Također, isti aktivira jedinstveni štit koji blokira 300 magične štete ukoliko izvor iste ošteti igrača na manje od 25% maksimalnog zdravlja. Lulu patch trebao bi se na EUW i EUNE serverima desiti oko srijede. Do tada, strpljen-spašen."

http://gamereport.tportal.hr/183137/League-of-Legends-upoznajte-Lulu.html

taj item nemre bit istinit,pa sta ce bit sa mundom? oce moc sve ubit sa 20% hpea?

Za item od 3300 golda nije uopste OP :S

Shazbot !
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Bot:Jedino za bot neznam sta...mozda neki olaf i...nezz sta bi bot

Solo top Irellia može i Mordekaiser isto zna biti brutalan mada se Irellia nekako forsa na taj top i super to radi, jungler Može Noc, Može WW, mid Malzahar, Može Vlad ako ga znaš igrat, može Ryze... bot, trebaš suporta i ad carry-a sada šta preferiraš od toga uzmeš. Sup Alistar, Janna možda trenutno 2 najbolja, a AD C može Urgot, ili bilo koji drugi... Urgot zbog ogromnog rangea...

cemu urgot? previse ljudi ga je pocelo igrat nakon zadnjen turnira , mislin taj heroj je early/mid game moze bit counteran od toliko AD carrya bot lane i supportova da boli glava , ali kuzin ja sve to on je sad fotm {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 15:02 (Anzulolz).
13 godina
League Of Legends

ili uzmeš fioru pa se zaebavaš po laneu sa W/E i ultijem.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Bot:Jedino za bot neznam sta...mozda neki olaf i...nezz sta bi bot

Solo top Irellia može i Mordekaiser isto zna biti brutalan mada se Irellia nekako forsa na taj top i super to radi, jungler Može Noc, Može WW, mid Malzahar, Može Vlad ako ga znaš igrat, može Ryze... bot, trebaš suporta i ad carry-a sada šta preferiraš od toga uzmeš. Sup Alistar, Janna možda trenutno 2 najbolja, a AD C može Urgot, ili bilo koji drugi... Urgot zbog ogromnog rangea...

cemu urgot? previse ljudi ga je pocelo igrat nakon zadnjen turnira , mislin taj heroj je early/mid game moze bit conteran od toliko AD carrya bot lane i supportovo da boli glava , ali kuzin ja sve to on je sad fotm {#}

urgot ono wnp like pro ppl -.-

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
KingNothing kaže...

Jel znao itko za ovo:

"Također, s novom zakrpom dolaze i tri nova skina, i to za Gravesa i Kog'mawa. Na posljetku, tu je i novi item pod imenom Maw of Malmortius - 35 Mr i 55 Ad ofenzivni predmet sa jedinstvenim passiveom koji igraču dodaje toliko štete koliko mu trenutno postotaka HP-a nedostaje. Također, isti aktivira jedinstveni štit koji blokira 300 magične štete ukoliko izvor iste ošteti igrača na manje od 25% maksimalnog zdravlja. Lulu patch trebao bi se na EUW i EUNE serverima desiti oko srijede. Do tada, strpljen-spašen."

taj item nemre bit istinit,pa sta ce bit sa mundom? oce moc sve ubit sa 20% hpea?

Upravo to 3300golda pored atma's je malo blesavo, za te pare kupiš atma's i negatron cloak. Em imaš veći dmg, više mr, jedino dobro čemu ovaj item služi jest anti-burst i kao takav bi se mogao dobor uklopiti za champove tipa fiora, riven, možda čak i na ad carry, ali za offtankove čisto sumnjam.

Preskup item, a onih 18% critc je previše dmg + 60 ad na 3khp i 45armora, neusporedivo....

13 godina
neaktivan
DeepStick kaže...

Za ljude koje zanimaju pojedinosti patcha koji dolazi, napravio sam blog na kojem cu svaki patch detaljno opisati. Ne planiram stavljati patch preview video jer smatram da to mozete pogledati bilo gdje. bacite oko ako vas zanima ;)

Dobro bi mi došao neki response ekipe...

Jel Vam je ovo bilo od neke pomoći ili je stranica samo jedna u nizu stranica sa korisnim informacijama?

Iako postoji pregršt useful stranica, ovo je napravljeno za ekipu kojoj se ne da surfati da bi pronašli ovakvu informaciju...

13 godina
neaktivan
vgetik kaže...
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
KingNothing kaže...

Jel znao itko za ovo:

Upravo to 3300golda pored atma's je malo blesavo, za te pare kupiš atma's i negatron cloak. Em imaš veći dmg, više mr, jedino dobro čemu ovaj item služi jest anti-burst i kao takav bi se mogao dobor uklopiti za champove tipa fiora, riven, možda čak i na ad carry, ali za offtankove čisto sumnjam.

Preskup item, a onih 18% critc je previše dmg + 60 ad na 3khp i 45armora, neusporedivo....

jedini champion kojemu paše low HP ( koji mi trenutno pada na pamet ) je Olaf

dobiš AS i AD ako uklopiš taj item

15 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
vgetik kaže...
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
KingNothing kaže...

Jel znao itko za ovo:

Olafu zapravo treba dosta healtha da može spammat E i da može doći do carrya sa ultom.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
DariusXX kaže...

Olafu zapravo treba dosta healtha da može spammat E i da može doći do carrya sa ultom.

Mislio je na low current health, a ne na max health.

two camels in a tiny car
13 godina
DeepStick kaže...
DeepStick kaže...

Dobro bi mi došao neki response ekipe...

Jel Vam je ovo bilo od neke pomoći ili je stranica samo jedna u nizu stranica sa korisnim informacijama?

Iako postoji pregršt useful stranica, ovo je napravljeno za ekipu kojoj se ne da surfati da bi pronašli ovakvu informaciju...

Keep on the good work ;)

LOL EU Nordic and East: InvisoO
13 godina
neaktivan

iskreno, odaziv ekipe u ovih nekoliko sati od objave prvog posta me zacudio :) imam preko 120 posjeta do sada... blog ce uskoro dobiti i upgrade :)

13 godina
League Of Legends

Neznam šta da uzmem, Xerath je zabavan za igrat, Viktor isto, a Fiora ima velik dmg early game.

11 Viktor
6 Xerath
6 Fiora
LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zakon je novi item, bash za trinda na midu. :D

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

el jos uvjek primaju zahtjeve za refund skinova? ja sam prek juce poslal pa me zanima dal cu dobit rp natrag...

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
17 godina
neaktivan
Septah kaže...

Zakon je novi item, bash za trinda na midu. :D

Trynda na midu  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Neznam šta da uzmem, Xerath je zabavan za igrat, Viktor isto, a Fiora ima velik dmg early game.

viktor zato sto moze firin mah lazerrrr

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako me brojike dobro služe ova Lulu bude OP.

Na lvl 18 baciš shield na ad carry-a i pošto je pix-i na ad carry-u, a neki prosjek AS za ad carry-a je 1.5, znači da bude ad carry minimalno 6x napao. Po tome pix-i napravi 3X39 mag dmg-a što je 117mag dmg-a po 1 hitu. Pa sad ako ad carry napravi 6 hita je ogromnih 720 dmg-a - mag resist + dmg od ad carry-a. A da ne govorim o CC-ima koje ima. 2s 80% slow od Q-a, 2.5s od W-a i ulti koji 1 s KB-a i ostalih 7 s slowa za 60%. I što je najbolje možeš ga castat na tanka koji ide prvi nutra.

Po meni je malo previše. Ali volio bih ju igrat jungle. Njezin Q + W + pasivni skill ju čine odličnog gankera.

1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Btw se zna kad dolazi patch sa Lulu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

omjer -23

17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Btw se zna kad dolazi patch sa Lulu?

Sutra ili četvrtak

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
League Of Legends

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Once a troll ever a troll 4:50-5:05 

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

phreak bi igra soraku jungler a da moze

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
deathlegend kaže...

phreak bi igra soraku jungler a da moze

ma on je kreten

15 godina
neaktivan
Ja sam to vidio(raka jungler) btw ovaj W je potpuno isto kao i spell od Raste iz DotA-e
15 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Ja sam to vidio(raka jungler) btw ovaj W je potpuno isto kao i spell od Raste iz DotA-e

A da nije indeticno isti kao polymorph spell iz wowa? Kao i od raste. Ma nemaju sta novo izmislit pa samo kopiraju..

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 14:12 (puma_vkci).
14 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

A da nije indeticno isti kao polymorph spell iz wowa? Kao i od raste. Ma nemaju sta novo izmislit pa samo kopiraju..

a ajde ti zmisli... mislim nije rjesenje sto kopiraju al tesko je zmislit.

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

not sure if trolling or just stupid... prva igra u kojoj se susrices sa polymophrom je wow? {#}

EU West: slimyyy
15 godina
League Of Legends

Onaj novi item je prejak, mislim da ce dobit nerf odmah sljedeci patch.

Sad ce sve trynde i olafi imat jos veci dmg i ubit ce te u pola sekunde.{#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice