League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.386.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...

da je,veca igracina od vecine na forumu,ukljucujuci i mene,pogledaj koji je lvl pogledaj mu buildove,igrao sam sa likom,nije samo skill taj koji cini igraca,cini ga i njegovo ponasanje,dakle kad je jedan imao 0-5 score,niti jednom lik nije apsolutno rekao ista,samo lijepo napisao dont feed pls,it will be hard to win,zatim buildovi koje na 15 lvlu nepocinje sa phantom dancerom,i na tako malom lvl igru pocinje sa potionima,i ne nije smurf,neg jednostavno igracina,i da su svi ovakvi sta se lola tice uff

Istina , mi ne koristimo  revive+ heal kao summoner spelove. On je s tim najveci jebac ikad ! HUE HUE HUE

Shazbot !
13 godina
neaktivan
League Of Legends

slusaj shvatam ja dozu ljubomore,koja ukljucuje to da lik sa tako malim lvlom a zna sta radi,al nije mene to zadivilo,zadivio me njegov nacin igre,njegova smirenost,a score dovoljno govori

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 17:02 (agent47thehitman).

0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

koga neka kupim : renektona , nocturnea ili talona? :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XFX kaže...

Renekton

ima pravi stun

ulti mu daje HP i aoe dmg

može se igrat solo top

Nocturne bi razmotrio zbog mogućnosti junglanja..

14 godina
neaktivan
XFX kaže...

talon ti je isto ok za solo top.. ima odlican ad dmg :) jedino ga lako counterat s armorom :/

Now you see me, now you don't :D
14 godina
XFX kaže...

renea

LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
League Of Legends

Jel yorick op il sam ja noob jer me owna solo top ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Jel yorick op il sam ja noob jer me owna solo top ?

Isto ko i s WWom ili Irelijom, to je borba protiv njegovog mana bara kak je netko to nazval prije. Bildaš armor i life steal/spell vamp i koristiš grmlje da izbjegneš ghoule. Može ga se counterati lako s pažljivim igranjem. 

On topic, Tiamat Fiora OP, čuda radim na smurfu. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 21:32 (Septah).
13 godina
neaktivan

Slažem ti i sad smo prijavljeni na kup...evo neka postava pa vi ako znate sta bolje recite

Solo top:Shen

Mid:Ahri

Jungle:Nocturne

Bot:Jedino za bot neznam sta...mozda neki olaf i...nezz sta bi bot

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 22:09 (vOLT).
17 godina
vOLT kaže...

Slažem ti i sad smo prijavljeni na kup...evo neka postava pa vi ako znate sta bolje recite

Hahahahahahaha, this totally made my day, thx man. Btw koji si level onak usput?

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
15 godina
vOLT kaže...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
vOLT kaže...

Hahahahahahaha, this totally made my day, thx man. Btw koji si level onak usput?

Stvarno ti je jadan život.

Lik ne zna, što ga sprdaš.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina
Keops kaže...
Unimatrix 007 kaže...
vOLT kaže...

Ja sam se šalio, zato sam i pitao za level, jer ako je novi igrač onda mu treba više toga pojasniti, a ovo tvoje mogu uzet kao uvredu i prijavit te btw.

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
14 godina
protjeran
vOLT kaže...

na koji si turnir prijavljen?

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Solo top Irellia može i Mordekaiser isto zna biti brutalan mada se Irellia nekako forsa na taj top i super to radi, jungler Može Noc, Može WW, mid Malzahar, Može Vlad ako ga znaš igrat, može Ryze... bot, trebaš suporta i ad carry-a sada šta preferiraš od toga uzmeš. Sup Alistar, Janna možda trenutno 2 najbolja, a AD C može Urgot, ili bilo koji drugi... Urgot zbog ogromnog rangea...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
League Of Legends

Najdramaticnija igra ikad. Fala Bogu da im je Riven leavala zadnjih 5 min :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

pa kakvi su ovo buildovi {#}

14 godina
agent47thehitman kaže...
KKristijan kaže...

pa kakvi su ovo buildovi {#}

ja sam mjenjao totalni build 2 puta :D

kad je otisao riven kupio warmog i ono smece za manu

15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Mundo sa Infinity edgom  hahahahha {#}

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
KKristijan kaže...

Mundo sa Infinity edgom  hahahahha {#}

Puno veći fail su 2 Warmoga,a ne IE... zaprvo,IE je vrlo,vrlo dobar 5. ili 6. item za njega,zapravo odličan item jer mu dmg ode u nebesa zbog svog ogromnog AD steroida ( min 100 dmg )

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
Keops kaže...
Unimatrix 007 kaže...
vOLT kaže...

neki neznaju ni na 30 lvl-u,sad kad su mi neki frendovi dosli do 30 lvl i odmah idu igrat ranked,ja ih pitam zasto njihov odg pa da igram samo s 30 lvl oni su pro,nazalost takvi su skoro svi

16 godina
League Of Legends

Jel znao itko za ovo:

"Također, s novom zakrpom dolaze i tri nova skina, i to za Gravesa i Kog'mawa. Na posljetku, tu je i novi item pod imenom Maw of Malmortius - 35 Mr i 55 Ad ofenzivni predmet sa jedinstvenim passiveom koji igraču dodaje toliko štete koliko mu trenutno postotaka HP-a nedostaje. Također, isti aktivira jedinstveni štit koji blokira 300 magične štete ukoliko izvor iste ošteti igrača na manje od 25% maksimalnog zdravlja. Lulu patch trebao bi se na EUW i EUNE serverima desiti oko srijede. Do tada, strpljen-spašen."

http://gamereport.tportal.hr/183137/League-of-Legends-upoznajte-Lulu.html

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
KingNothing kaže...

Jel znao itko za ovo:

"Također, s novom zakrpom dolaze i tri nova skina, i to za Gravesa i Kog'mawa. Na posljetku, tu je i novi item pod imenom Maw of Malmortius - 35 Mr i 55 Ad ofenzivni predmet sa jedinstvenim passiveom koji igraču dodaje toliko štete koliko mu trenutno postotaka HP-a nedostaje. Također, isti aktivira jedinstveni štit koji blokira 300 magične štete ukoliko izvor iste ošteti igrača na manje od 25% maksimalnog zdravlja. Lulu patch trebao bi se na EUW i EUNE serverima desiti oko srijede. Do tada, strpljen-spašen."

kao da si nam postao neki članak iz starih novina :D

League of Legends Nick (WEST): hRay
17 godina
neaktivan
Any tips kako laneat protiv ww-a? I tko je counterpick njemu?

Dugo nisam solo top igra i rekoh aj idem malo :) : izaberem fioru (rune: arpen, armor, ali me i quint dmg flat masteries 21/9/0.)

I jej protiv wwa.... Lik me ostavio na 6. A on je bia na 9 plus 100cs je ima ja jedva 40.... Tako izrejpano sam se osjeća poslje gamea kao da me crnaca izj***o...

Jednostavno lik je uza dorans bootse i armor i više mu nikakvi dmg nisam radio i tu je stao moj laning jer čim dojdem Q i ne mos mu nis.... Naravno jungle smo imali i unatoč mom bitchanju kako ww pusha nije došao :D cio game :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer kupio Orinnu i moram reci da je odlicna {#}

Early game nas shaco ownao sa genkovima al kasnije nisu nista mogli {#}

Lopticu nabacim ww-u na glavu, on ulta na ahri, naravno svi njega napadaju, onad jos moja ulta +w = gg {#}

ori ori
LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pixi kaže...

Jucer kupio Orinnu i moram reci da je odlicna {#}

Early game nas shaco ownao sa genkovima al kasnije nisu nista mogli {#}

Lopticu nabacim ww-u na glavu, on ulta na ahri, naravno svi njega napadaju, onad jos moja ulta +w = gg {#}

Ja nju igram samo zbog ulte, ostalo je sve shit, al ulta je mmmmm. 

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Jel znao itko za ovo:

taj item nemre bit istinit,pa sta ce bit sa mundom? oce moc sve ubit sa 20% hpea?

13 godina
League Of Legends

uuuuuu opasan item... bit će gadno. ajde bar da je bez tog štita...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam vise,znaci 15-0 od tog mojih 6 i fb,i kasnije gubis samo zbog ovih tankera,kak je samo glupa igra ovaj lol,uzmes 2 tanka,cekas late game i win

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice