League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.386.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

eo fiCoO i ja samo osnovali klan wnb

ovo je nasa stranica http://wnb.pf-control.de/

trazimo igrace za lol, cod4 i mc

eo i nasa fb stranica http://www.facebook.com/WnbGamers

tako je, i trazimo nove igrace za lol...i za zabavu i za ozbiljnije igranje

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Da ali ja taj lifesteal nerf gledam s druge strane: pozicioniranje AD carrija će postati još važnije, nema više da staneš u sred teamfighta i hilaš se ko lud.

ma da sve je to istina... ali nisi shvatio... ja dok igram ad carry-a uvjek me tim jednostavno ignorira... mislim moj.. niko me ni ne cuva nit nist :S zato i imam 990 elo :S

nema te sanse da zbog toga tako si pa , pa mi kad igramo premade mislis da mene iko cuva? scar i haris ( 2 bruiser/tanka) vataju killove vazno je pozicioniranje i naucis sa kojin ad carryon koliko mozes a zato viruj mi triba dosta vrimena , jedino na koga mozes ovisit je support 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:24 (Anzulolz).
17 godina
Luxy2501 kaže...
Jungle irelia "uopce nije jaka2

Zbog ovakvih noobova nerfaju Ireliu. Da obrazložim:

Dakle ti tu sarkastično izjavljuješ "kako ona uopće nije jaka" i prilažeš SS bez da vidimo tvoje protivnike i njihove levele. Pa budem onda ja rasčistio situaciju budući da mi je puna kapa ovakvih koji se "kurče" sa scorovima protiv low levela.

Skupio sam score-ove igrača pa pogledajte njihove levele i iteme, po meni ti nisi imal balansiran fight i Irelia nije OP zbog toga....

Ako se slučajno ne vidi lijepo, evo linka do veće slike:

http://i.imgur.com/F8u18.jpg 

scores scores
LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Luxy2501 kaže...

Dakle ti tu sarkastično izjavljuješ "kako ona uopće nije jaka" i prilažeš SS bez da vidimo tvoje protivnike i njihove levele. Pa budem onda ja rasčistio situaciju budući da mi je puna kapa ovakvih koji se "kurče" sa scorovima protiv low levela.

Skupio sam score-ove igrača pa pogledajte njihove levele i iteme, po meni ti nisi imal balansiran fight i Irelia nije OP zbog toga....

Kao prvo, ja se nisam k****cio, nego sam samo prikazao sta se moze napraviti, kao drugo isao sam duo sa frendom koji je poceo tek igrat.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
Luxy2501 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Luxy2501 kaže...

Kao prvo, ja se nisam k****cio, nego sam samo prikazao sta se moze napraviti, kao drugo isao sam duo sa frendom koji je poceo tek igrat.

U balansiranoj borbi sa lvl 30 igračima čak i prosječnog skilla, ne bi se ovak nešto moglo napraviti, jer protivnička Akali sigurno ne bi bila smeće za feedanje sa lošim summoner spellovima..... a kamoli na višem ELO-u...

15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Luxy2501 kaže...

Protiv takvih ljudi mozes i s Eve ownat. Nisi nista prikazao s tim  .................................

Shazbot !
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakupilo se IP... Which one should I get?

19 Olaf
3 Xin Zao
8 Pantheon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Scarov build op <3

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Scarov build op <3

Koji ownage jbt, enemy ima katastrofa score, better nerf Katarina (huehue)

13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Scarov build op <3

taj build radi i na udyru,velika hvala {#}

15 godina
neaktivan

Ocelote, oceloteee

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
League Of Legends

danas je bio moj dan 1 win i 5 defeata- FUCK YEA!!!

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 22:30 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

eeeeee imal ko account od league of legends da igram ja koji god napravim nece da ga prihvatii.....

13 godina
neaktivan

ili jel mi ko moze napravit account ako nije probleam al da radi 

13 godina
neaktivan

ili jel mi ko moze napravit account ako nije problem al da radi 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam ja ...

User: AreUfucking

Pass:KiddingMe69

i sad fof  odavde

Shazbot !
Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

necee pise invalid user name/pasword

13 godina
neaktivan
armins85 kaže...

necee pise invalid user name/pasword

not sure if trolling or just being stupid...

15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Tkalle kaže...

Da ali ja taj lifesteal nerf gledam s druge strane: pozicioniranje AD carrija će postati još važnije, nema više da staneš u sred teamfighta i hilaš se ko lud.

ma da sve je to istina... ali nisi shvatio... ja dok igram ad carry-a uvjek me tim jednostavno ignorira... mislim moj.. niko me ni ne cuva nit nist :S zato i imam 990 elo :S

nema te sanse da zbog toga tako si pa , pa mi kad igramo premade mislis da mene iko cuva? scar i haris ( 2 bruiser/tanka) vataju killove vazno je pozicioniranje i naucis sa kojin ad carryon koliko mozes a zato viruj mi triba dosta vrimena , jedino na koga mozes ovisit je support 

not true sir

btw HE SPEAKS HE SPEAKS, HARIS SPEAKS 

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Polupijan, s rajom.... Penta :) Annie

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 23:52 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

nisam mogo a da nepostujem http://www.lolking.net/summoner/euw/27314285#history jednostavno,takva igracina za svoj lvl da to nije normalno,tako lijepi buildovi,a iako sam ga malo zezao,lik mi je pokusao da objasni neke stvari,da je ovih vise,kakva bi igretina taj lol bio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova. Nakon 6 kupova na kojima smo nagrađivali 4 najbolje ekipe, zadnja 2 kupa te sad ponovo, nagrađujemo čak 6 najboljih ekipa! Za sljedeći kup pripremamo još noviteta i mogućnost da nagrade osvojite i samim sudjelovanjem na kupu. Ali o tome kad za to dođe vrijeme. Sada je vrijeme da najavimo - Cro4LoL #8!

Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/188493

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 8:53 (Čux).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

nisam mogo a da nepostujem http://www.lolking.net/summoner/euw/27314285#history jednostavno,takva igracina za svoj lvl da to nije normalno,tako lijepi buildovi,a iako sam ga malo zezao,lik mi je pokusao da objasni neke stvari,da je ovih vise,kakva bi igretina taj lol bio

Level 15, igra protiv botova, nice troll :D

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
agent47thehitman kaže...

Level 15, igra protiv botova, nice troll :D

et vec si dokazo da je lik veca igracina od tebe,znaci citavo vrijeme sam ga zezo,frajer je lijepo meni odgovaro,namjerno sam fido,a lik niti jednom nije napisao feed il nesto slicno,i pogledaj mu buildove,pa vidi ovdje po forumu 28 lvl sa 2 trinitya itd

15 godina

Vjerojatno smurf...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

et vec si dokazo da je lik veca igracina od tebe,znaci citavo vrijeme sam ga zezo,frajer je lijepo meni odgovaro,namjerno sam fido,a lik niti jednom nije napisao feed il nesto slicno,i pogledaj mu buildove,pa vidi ovdje po forumu 28 lvl sa 2 trinitya itd

Veća igračina od mene? Sigurno...

14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Tkalle kaže...

ma nisam samo zbog toga.. nego zbog noob tima... ja se znam pozicionirat ali moj tim isto fata kilove... i onda mene ostave da me npr voli uvati... a sta mu mogu s onim grizom mi uzme pola hp-a...

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da je,veca igracina od vecine na forumu,ukljucujuci i mene,pogledaj koji je lvl pogledaj mu buildove,igrao sam sa likom,nije samo skill taj koji cini igraca,cini ga i njegovo ponasanje,dakle kad je jedan imao 0-5 score,niti jednom lik nije apsolutno rekao ista,samo lijepo napisao dont feed pls,it will be hard to win,zatim buildovi koje na 15 lvlu nepocinje sa phantom dancerom,i na tako malom lvl igru pocinje sa potionima,i ne nije smurf,neg jednostavno igracina,i da su svi ovakvi sta se lola tice uff

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice