League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.388.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NoDiggity kaže...
sveupitni kaže...
agent47thehitman kaže...

nije =) nego =P promjeni taj build pod hitno

Šta fali?

thormail je unique passive

i infinity edge je isto unique passive...

a ni nemaš lifesteala...

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
14 godina
protjeran
armenx3m kaže...
NoDiggity kaže...
sveupitni kaže...
agent47thehitman kaže...

Šta fali?

a ni nemaš lifesteala...

ma nisam ni vidio drugi infinity xD umjesto drugog infinity-a kupis bloodthirster,umjesto drugog thormaila kupis frozen mallet

14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo nakon 7 izgubljenih za redom na rankedu 2 čiste pobjede 

ez <3 

šteta za onaj jedan death s ezrealom, nexus turrets dive u 25 minuti :P 

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Better nerf Irelia

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3T2-_rEew0A

Koji tardovi ja nevjerujem 

Irelia got better nerfed! Lifesteal nerf, hm, dali je to bilo potrebno ( a žele umanjiti važnost healing supporta )? Shaco je dobil nerf, i dalje je loš u late gameu, nzm dal će ovo uopće biti ikakav nerf za Rammusa.

Opet irelia ??

pa ovako je rijetko ko igra, a ja sam je taman kupio ( jučer )

nerfanje lifesteala ? isto glupost

ako igraš AD carry naravno trebaš lifesteal, ali da se toliko regeneriraš u teamfightu ?

bez toga nemožeš preživjet teamfight jer te svi fokusiraju

ovo će biti jak udarac na AD carry

15 godina
neaktivan

koji fail build hahaha ovo sam se dobrano nasmijao XD i ti si napravio 32 kila s takvim buildom sad zamisli koliko su ocajni bili,u biti ne cudim me sinoc sam upalio normal nakon sigurno godinu dana posto je to bzv za igrat nema team playa i saznao sam zasto vise normal ne igram maltane pa me ne mogu ubit to je ocaj,em neznaju farmat em neznaju kupovat em nema wardova itd

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina

AP Shyvana sa 10 killova, interesantno.

LoL EU West - KingNothing666
13 godina
neaktivan
sveupitni kaže...
agent47thehitman kaže...

Šta fali?

neuzimaju se dva infinity edga,i nikad 2 thornmaila,zapravo thornmail ti i nije item za svakog champa,i u vecini situacija uopste nije viabla

16 godina
neaktivan
League Of Legends

nerfana irelia <3<3 i nekakvi maleni na rammusu i shaciju predivno. A to što će nam wriggle za 3% lifesteala smanjit,preživjet ćemo mi ad-i već nekako :D,ireliu će prestat igrat u svakom game kao do sad pa nam i neće trebat tolko life steala dok ona konstantno skaće po carryima.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 12:59 (death_zombi).

1 3 hvala 0
16 godina
NoDiggity kaže...

Igram ja s account-om bez runa {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Čak i s ovim nerfovima Irelia bude i dalje OP :D True dmg FTW.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

koji fail build hahaha ovo sam se dobrano nasmijao XD i ti si napravio 32 kila s takvim buildom sad zamisli koliko su ocajni bili,u biti ne cudim me sinoc sam upalio normal nakon sigurno godinu dana posto je to bzv za igrat nema team playa i saznao sam zasto vise normal ne igram maltane pa me ne mogu ubit to je ocaj,em neznaju farmat em neznaju kupovat em nema wardova itd

Nisu bili ocajni nego su pocetnici(lvl 15) i jos uce.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
armenx3m kaže...
NoDiggity kaže...
sveupitni kaže...
agent47thehitman kaže...

Šta fali?

a ni nemaš lifesteala...

ma nisam ni vidio drugi infinity xD umjesto drugog infinity-a kupis bloodthirster,umjesto drugog thormaila kupis frozen mallet

Ne vidim ni potrebu za phantomom, jer fiora ima već dovoljno as sa e skillom, a i nije neki posebno AA champ

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znan sta se cudite oko nerfanja lifesteala, RIOT nerfa sustain od početka sezone 2. A problem kod irelie nisu brojevi, nego jednostavno previse mehanizama koje je ugradeno u nju. Slow, stun, gap closer, life steal. Nesto kao i Lee Sin,

moš ti njega nerfat, ali jednostavno ce on uvik bit jak. Iako bi ja Lee Sina lako rješia, da bi mu manu. A mislin da dosta ljudi ne shvaca, da borba protiv Irelie je kao borba protiv Warwicka, ne boris se protiv njegovog life bara, nego mana bara.

Kad ostane bez mane, lako se rjesi.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Better nerf Irelia

Irelia got better nerfed! Lifesteal nerf, hm, dali je to bilo potrebno ( a žele umanjiti važnost healing supporta )? Shaco je dobil nerf, i dalje je loš u late gameu, nzm dal će ovo uopće biti ikakav nerf za Rammusa.

Opet irelia ??

ako igraš AD carry naravno trebaš lifesteal, ali da se toliko regeneriraš u teamfightu ?

tocno to... ovak tesko prezivis team fight... a kamoli sad :S sad neces moc fokusat opce neg ces morat bit odozada i klat tankove -_-

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
League Of Legends

hahaha pobjeda u 16 minuta

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

hahaha pobjeda u 16 minuta

ja sam danas jednu pobjedil i jednu izgubil, svaka je trajala po 15 min!

League of Legends Nick (WEST): hRay
13 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Ne znan sta se cudite oko nerfanja lifesteala, RIOT nerfa sustain od početka sezone 2. A problem kod irelie nisu brojevi, nego jednostavno previse mehanizama koje je ugradeno u nju. Slow, stun, gap closer, life steal. Nesto kao i Lee Sin,

moš ti njega nerfat, ali jednostavno ce on uvik bit jak. Iako bi ja Lee Sina lako rješia, da bi mu manu. A mislin da dosta ljudi ne shvaca, da borba protiv Irelie je kao borba protiv Warwicka, ne boris se protiv njegovog life bara, nego mana bara.

meni upravo to nije bilo jasno,oni misle da se sve moze rijesit sa promjenom par brojki.imam viktora,i kako je ocito da taj lik ima isuvese velik range na laseru,ponekad je potrebno promjenit citav jedan spell da se champ dovede u red

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Better nerf Irelia

Opet irelia ??

tocno to... ovak tesko prezivis team fight... a kamoli sad :S sad neces moc fokusat opce neg ces morat bit odozada i klat tankove -_-

Da ali ja taj lifesteal nerf gledam s druge strane: pozicioniranje AD carrija će postati još važnije, nema više da staneš u sred teamfighta i hilaš se ko lud.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
agent47thehitman kaže...
Mad_Badger kaže...

meni upravo to nije bilo jasno,oni misle da se sve moze rijesit sa promjenom par brojki.imam viktora,i kako je ocito da taj lik ima isuvese velik range na laseru,ponekad je potrebno promjenit citav jedan spell da se champ dovede u red

samo što viktor ima jedan ogromni problem- jedan item slot manje! i mnogi na forumu se žale da je jedna evolucija premalo, a ovi su iz riota rekli da budu nesto riješiti, a znamo svi njihovo riješvanje nečega - SOON(tm)!!!

League of Legends Nick (WEST): hRay
15 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Imas dobar point u tome,nego problem kod Irelie je sto je Irelia  najlakse objasnjeno ona nikada nece moci biti balansirana,ili ce biti op ili up,problem je isto sto i ljudi pickaju retardirane pickove protiv nje bez sustaina,bez shielda i onda se zale kada ih pobjedi i onda dode flame po Riotovim forumima i to je to.I gledam gotvo niko nezna tradeati hebeni dmg protiv nje jednostavo ljudi puste da ona upali W da ih autoattacka i samo bjeze od nje.Ali sto se tice ove situacije oko nje i Riot je dosta kriv, zato sto su je buffali 2-3 tjedna nakon sto je izasla,da je mozda nisu nista buffali mozda se ljudi nebi toliko zalili etc i mozda bi sada bilo bolje,ali eto RIOT ftw.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:23 (scarface797).
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Da ali ja taj lifesteal nerf gledam s druge strane: pozicioniranje AD carrija će postati još važnije, nema više da staneš u sred teamfighta i hilaš se ko lud.

to nece bit nikakvi za ad carrye koji ih znaju igrat , a to da stoji usred TFa to su samo noobovi koji nisu savladali ad carrya , pozicioniranje sad nije veci problem niti malo zbog toga oni koji su radili tako nastavit ce i rezultat ce im bit smrt

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:58 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Jungle irelia "uopce nije jaka2
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Tkalle kaže...
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Better nerf Irelia

Opet irelia ??

ma da sve je to istina... ali nisi shvatio... ja dok igram ad carry-a uvjek me tim jednostavno ignorira... mislim moj.. niko me ni ne cuva nit nist :S zato i imam 990 elo :S

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sumanjm da će biti toliki nerf na lanternu, šta umjesto 27hp per hit bit će 22 ili tako nešt, ništa šta bi se bitno izrazilo na laneu, možda jedino BT na ad carryiam koji kad opali critc se na hila i po 300hp-a na creepu. Pa zna bit iritanto kad igraš ap, opališ sve na jednog carry, ostane mu 100 hp, a on se okrene ulupi 5 shoot-a na creepa i vrati se punim healthom. Donkle sličan problem imaju i champovi tipa olaf, riven, ali nije toliko izraženo osim možda AP galio :D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj brat čim je kupio Teemota zaljubio se u njega malog gljivara.

Gljivar Gljivar
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Gle irelia uopce nije problem u top lineu,veoma lagano se rijesi, top line sluzi za farmanje i lvlanje ne za kilanje to morate shvatiti ne ulazis u sukob s njom ako nije gank u pitanju ili ako je jednostavno losa pa mozes ju kilat:)

nikad ali nikad ju se ne smije towerdiveat to znaci ur dead,jednostavno farmaj konstantno i pazi da si wardan da te ne genkaju i to je sve

irelia je jako koristan champ u team fightu ona je inicijator a za to treba champ primjera lee koji ju moze knock out iz grupe i dati ostatku tima vremena da proba ubiti carrye.

Moj prob u top line je pant i malph s cime i kako counterat ih jer ta dva jednostavno ti ne dopustaju da farmas zbog range spella{#}

When you are halfway up,you are always halfway down

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Današnja poprilično uspiješna partija sa prijateljem na botu, jedino što smo se samo nas 2 nafidali. :|

http://i.imgur.com/JHbtb.jpg

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

eo fiCoO i ja samo osnovali klan wnb

ovo je nasa stranica http://wnb.pf-control.de/

trazimo igrace za lol, cod4 i mc

eo i nasa fb stranica http://www.facebook.com/WnbGamers

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Better nerf Sona ;)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 18:44 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice