League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.874.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Da vjerojatno, prejak champ, mada podcijenjen po mojem mišljenju, meni je prezabavan za igrat, tak si full tanky svi od tebe bježe ko od vraga zbog ultija :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ne vjerujem da će nerfat fioru,solidna je al nije op,sam treba znat igrat protiv nje.

Da se osvrnem na ove postove o MF-u. Odlična je u early game zbog dobro bursta,prestabilna na lane sam nema nikakav escape ability,tak da ak protivnici team ima jumpera tipa irelia,maokai,fiora il puno cca a neigraš jako oprezno brzo ju sfocusaju. U globalno ona je jedna od najjačiš ad-e trenutačno al je jako situational,nebreš ju pickat protiv svakog teama. Isto je i s vayne,ak protivnicki team nemoze lako doci do tebe a ti imas 2 glomazna tenka vayne će razarat sam šta je nju gotovo svaki ad u early game dobije a kasnije prelako ju sfocusati sa dobrom teamom pa ju više ne igraju baš pretjerano.

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
sveupitni kaže...
KingNothing kaže...
sveupitni kaže...

skupio neke pare pa me zanima koji je bolji :

Jarmander, može igrat nekolko uloga u timu. Najbolji je kao jungler, imo.

to na jarvana misliš ili?

Da. Možeš ga igrat skoro full AD pošto je sam po sebi tanky, a možeš i bruisera (najjača opcija) i full tenka. Šta god da uzmeš nećeš pogriješiti.

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Vidim i guru igra na west... nisu se baš nešto proslavili {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

Pogledaj tko je igrao za njih... nisu baš u prvoj postavi.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
Tkalle kaže...

znam da je zivotinja xD imam ga odprije jakooooooo dugoooooooooo xD al me samo zanimalo xD i sad sem ga sprobal.. tim mi je suckal pa nije pre dobar score al uspel sam scaryat xD

EDIT:Ez ili Fiora? ez mi je pre zakon za igranje,Fiora je isto al nezz el ce je jako nerfat sad poslje ovog tjedna.. tak da pitam za vase misljenje.

Prije bih išao na Ezreala nego na Fioru

jer je Ezreal jako balansirani i nema uopče potrebe za nerfanje ili nešto sličnim

on je jak kolko ga ti dobro znaš igrati ( skillshotovi )

a Fiora, ubrzo će biti nerf ma 100% sam siguran, jer već sa par killova ima prejak dmg

mada možeš sada kupit i ownat sve do sljedećeg patcha hehe {#}

i kupio sam njega xD a nisam ni cito ;) hehehe on mi je pre zabavan.. q svaki pogodim :P a w ne bas jer je malo mali range a i nvm kad ga igram ad pa w nema neki prevec velik dmg

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
16 godina
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

Nemoj opet to pocinjat, molim te...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
death_zombi kaže...

ne vjerujem da će nerfat fioru,solidna je al nije op,sam treba znat igrat protiv nje.

Da se osvrnem na ove postove o MF-u. Odlična je u early game zbog dobro bursta,prestabilna na lane sam nema nikakav escape ability,tak da ak protivnici team ima jumpera tipa irelia,maokai,fiora il puno cca a neigraš jako oprezno brzo ju sfocusaju. U globalno ona je jedna od najjačiš ad-e trenutačno al je jako situational,nebreš ju pickat protiv svakog teama. Isto je i s vayne,ak protivnicki team nemoze lako doci do tebe a ti imas 2 glomazna tenka vayne će razarat sam šta je nju gotovo svaki ad u early game dobije a kasnije prelako ju sfocusati sa dobrom teamom pa ju više ne igraju baš pretjerano.

Oprosti, ali ja od kako igram Vayne jedino me Kog'maw i ponekad Caitlyn mogu dobiti earlygame, uvijek dobijem lane i outfarmam sve u oba tima.

Blizek kaže...

Ovaj Chaox je životinja, ko' i Doublelift. Uvijek me fascinira njihov stream, 8. min 0/0/0 score i imaju po 1800 golda dok ja budem sretan ako imam preko 1200 u tolko minuta. Kasnije se ta razlika još više poveća. :/

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 20:08 (KingNothing).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja obožavam ovu igru, i pošto radim i nemam puno slobodnog vremena, ono malo što ga imam iskoristim za LOL, jedino ne igram zadnjih par mjeseci jer sam se preselio u novu kuću gdje nema faken interneta a kad pokušam preko mobilnog nemoguće je za igrat jer je latency preko 400, jedino na stick od tele 2 je oko 150 ali opet zastajkuje, tko voli ovu igru zna kakav je filing kad ne možeš igrat ili kad imaš lag, inače sam lvl 30 dosta dugo i najdraži su mi casiopea, morgana, xin zhao i warwick....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
ton7 kaže...

Jel netko preso s eu-w na eu-e radi cro4lol?

Ne, još uvijek čekamo... al mislim da neće s tog bit niš jer je prošlo već više od dva tjedna sigurno... I nitko niš ne objavljuje...

Citaj komentare na eslu...

@Chux

Ponavljam opet, sad je riot na potezu. Nažalost su support nemože ništa, mi smo svoj dio maximalno brzo riješili i sad svi možemo čekat samo. Svi dodatni ticketi koji dođu će naravno isto biti obrađeni i poslani riotu kad ih se nakupi.

@Blenderp

erm transferi su disableani kolko sam vidio....trebalo je bit popravljeno jos prosli vikend ali nisu...receno je da ce bit kao na patchu fix za transfere...sad svi mi smo nestrpljivi i to za igranje al ono racunajte barem tjedan 2 max dok oni to rijese..njima je u pogledu da poprave transfere i da se mi prebacimo jer ce tako dobit jos jednu solidnu bazu igraca na kojoj ce zaradjivat putem sponzorstva turnira

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
17 godina
League Of Legends

Jao haha, koja runda s MF, ja i Kayle protiv Vayne i Karme :D strava, njihov Lee Sin jungler bio takva njubara, ide gank bot, i krepa u 2 vs 3 hahaha, krepaval sam od smijeha, vayne samo tumble okolo a nište štete ne radi :D MF>Vayne rofl, dobro ovo se svakako ne može računati ko normalan primjer, jer jako dugo nisam naišao na tako loše igrače i to ne u mojoj ekipi {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Epic match is ... EPIC.

U sedamdesetoj minuti (score otprilike 108:98 ) protivnici nam razbili dva glavna turreta i doveli nexus do 10 hp ( ne preuvelićavam, imam replay) i ja sam jedini ostao živ protiv irelie i katarine , u roku od 5 sec prodao pola builda (zhonya's hourglass, boots, rod of ages) i tankao karthusa kako bi mogao što duže drain-ati hp sa e spellom i uspilo mi je 1v2 .Katarina opalila rage quit jer sam heal-a (znam da je malo noob ali to me uvijek spasi)

I u slijedećih 10 min oni su pokušali uništit nexus ali se polu tank karthus pokazao neuništivim tako da je bio gg u kratkom roku.

A moj olaf stacka infinity-e -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 23:02 (razorst3).

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Isuse bože koji su ovo buildovi i to na lvl 30 :D

Ovaj Olaf...bez riječi :DDD a Riven 3 bloodthurstera lool 

To se dogodi nakon tak duge runde, sprobavaju ljudi sve živo :D 

6 0 hvala 0
16 godina

Suza mi je krenula kad sam vidio kaj je buildo na Kartha...

Spellovi, buildovi.. Isuse...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Epic match is ... EPIC.

U sedamdesetoj minuti (score otprilike 108:98 ) protivnici nam razbili dva glavna turreta i doveli nexus do 10 hp ( ne preuvelićavam, imam replay) i ja sam jedini ostao živ protiv irelie i katarine , u roku od 5 sec prodao pola builda (zhonya's hourglass, boots, rod of ages) i tankao karthusa kako bi mogao što duže drain-ati hp sa e spellom i uspilo mi je 1v2 .Katarina opalila rage quit jer sam heal-a (znam da je malo noob ali to me uvijek spasi)

I u slijedećih 10 min oni su pokušali uništit nexus ali se polu tank karthus pokazao neuništivim tako da je bio gg u kratkom roku.

A moj olaf stacka infinity-e -.-

mene samo zanima sto ti nisi uzeo frozen heart?

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

mene samo zanima sto ti nisi uzeo frozen heart?

Imao i prodao, kupio warmog, ronduin i guardian.Dobro je rekao kolega, nakon 85 minuta pokušavaš pobijediti na sve moguće načine jer ti se skupi 10 000+ golda pa možeš prodavat i mijenjat kako god hoćeš.

Master yi je bio ap u startu i na kraju promijenio build u ad.

Na karthusu mi se stackanjem archangela nakupilo dosta ap-a ,otprilike 650 , a sa ostalim ap itemima sam imao 900 tako da sam zadnjih 10 minuti žrtvovao 250 AP za neuništivost kako bi mogao uskočiti u team fight i što duže spammat sa Q spellom i drainat hp sa E.

I da nisam to napravio izgubili bi ,jer kao što sam i rekao, došlo je do trenutka kada je team fight bio ispred nexusa i zahvaljujući guardianu sam oživio i spasio nexus koji je bio na 10 hp-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 10:09 (razorst3).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li ijedan normalan igrac za ranked na eastu pun mi k ovih "my moona"

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina

Kada odigraš ovakav meč i izgubiš izgubiš volju za igrom, ovo ne da su noobovi nego su retardi... Ja stvarno ne vjerujem kakvih imbecila ima u igri

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

dečko moj, to im jest prva postava...takvi nickovi su im zato jer su im to smurfovi na westu -.-

17 godina
neaktivan
Wayne kaže...
Blizek kaže...
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

dečko moj, to im jest prva postava...takvi nickovi su im zato jer su im to smurfovi na westu -.-

Ajde mi reci zašto bi oni imali potrebu raditi 2 nova accounta na ESL-u samo radi smurfova na westu??? Pa Dacocro, Nigelf i Mrkii imaju accounte na oba servera, Cro Assasin i I Always Suck nemaju, a za ova 2 do sad nisam čuo... Znaš da možeš na ESL-u upisati koje nickove koristiš na kojim igrama, pa tako možeš i za oba EU servera na Lolu upravo iz razloga da se neradi bezveze 2 accounta na ESL-u.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta mislite koji je bolji?

8 Kassadin
17 Kennen
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 15:20 (yoza02).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
death_zombi kaže...

Oprosti, ali ja od kako igram Vayne jedino me Kog'maw i ponekad Caitlyn mogu dobiti earlygame, uvijek dobijem lane i outfarmam sve u oba tima.

Neznam protiv kakvih si ti to igral al vayne je prelako counterat,jedino šta joj dobar taric može dat odličan stability na lane. Ovak generalno graves ju lako može dobit ak dobro igra,kog maw isto kao što si i rekao,ashe ovisi al kasnije ak ju pogodi sa arrowom je death u sec,mf je oduvijek bila counter za nju još dok je vayne op bila tak da sad to radi još bolje,kenen ju razori sam tak. Protiv corkija,ez,cait,sivir(kod nje treba malo pažljivije igrat) je lako a i protiv tristana nije teško ak tristana nema dobrog supporta kraj sebe

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Isuse bože koji su ovo buildovi i to na lvl 30 :D

Ovaj Olaf...bez riječi :DDD a Riven 3 bloodthurstera lool 

To se dogodi nakon tak duge runde, sprobavaju ljudi sve živo :D 

kolko sam ja vidio i westrice je u guidu rekao da cim vise BT-a na riven to bolje

bas neki dan gledao wickda dok je igral imao je boots + 4 BT-a

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
League Of Legends

Stvarno? haha, a dobro, al ostali nisu imali previše smisla....

Evo jedna dobra s Maokaijem, zaboravil sam kak lik zabavan za igrati.

carry tank :D 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

https://www.youtube.com/watch?v=z4zUbklJDf8&feature=colike¨{#}

Kakvi retaji 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#} 

Kakvi retaji 

Edit : WTF BUG FORUM ??!!??!!?

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 16:57 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Stvarno? haha, a dobro, al ostali nisu imali previše smisla....

Evo jedna dobra s Maokaijem, zaboravil sam kak lik zabavan za igrati.

carry tank :D 

To mi se najviše sviđa kod njega. Mene obično zapadnu tankovi za igrat, pa čak i ako te super krene, ne utječeš puno na ishod partije. S maokaiem, ako te dobro krene, sky is the limit. Jedini quadra kill iman s njima, s Yorickom ne računam, s njim je više bio penta steal.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
League Of Legends

Bolji Jungler?

15 Olaf
9 Nocturne
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Bas sam danas igral Olafa prvi put u zivotu i mogu reci da sam dosta dobro, zapravo odlicno - fejlao :) Nakon par rundi skuzis da je ziva bolesnoca junglerska, za igrace koji vole KS :D

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice