ok....
uff kako bi im se ja ipsovao,samo da nisam banan
jbt covjece zao mi iako ja nisam u pitanju
ok....
uff kako bi im se ja ipsovao,samo da nisam banan
jbt covjece zao mi iako ja nisam u pitanju
Jel netko preso s eu-w na eu-e radi cro4lol?
Jel netko preso s eu-w na eu-e radi cro4lol?
Ne, još uvijek čekamo... al mislim da neće s tog bit niš jer je prošlo već više od dva tjedna sigurno... I nitko niš ne objavljuje...
EDIT: evo nešto zanimljivo, ima usporedbu statistika između igrača http://www.lolking.net/
Uff ova Fiora too stronk, wits end + cdr čuda rade.
Nakupilo se IP, a nisam siguran kojeg championa da uzmem....
| 13 | Olaf |
|---|---|
| 8 | Pantheon |
| 2 | Katarina |
| 21 | Gankplank |
| 2 | Akali |
League of Legends je ponovno dio elitnog drustva ESL Major Seriesa u sezoni X. Hrvatska ima pravo poslati jednog predstavnika u zadnji krug kvalifikacija.
Iskoristite priliku i uz ESL Premiume i standardne Cro4LoL Riot nagrade osvojite priliku uci u EMS borbu za cak 5000€ !
El ko sprobaval Olafa nakon buffa? I ak je nek rece kakav je.
Prije buffa je bio zivotinja, a posli buffa nemoranm ni pricat
Ja osobno imam Olafa nakon buffa i predobar je!
znam da je zivotinja xD imam ga odprije jakooooooo dugoooooooooo xD al me samo zanimalo xD i sad sem ga sprobal.. tim mi je suckal pa nije pre dobar score al uspel sam scaryat xD
EDIT:Ez ili Fiora? ez mi je pre zakon za igranje,Fiora je isto al nezz el ce je jako nerfat sad poslje ovog tjedna.. tak da pitam za vase misljenje.
Olaf prelud haha, sad baš igral s njim solo top protiv Fiore, od početka me pushala dosta, bio u zaostatku s nekih 30 creepa, i izgubio toranj, al čim sam počeo gankat, malo se nafeedao i onda krš svukud :D
Nautilus počne fight sa ultijem i ja odmah prvi u fight na njihovu tristanu focus, s Q i E krepa u 3 udarca lol, strava, baš je prejak
Jel igra netko sa Miss Fortune tu? Evo prije dok sam igrao LoL sam sa njom igrao i u 3-4 mjeseca igranja vidio sam samo dvoje ljudi da igra s njom.
Olaf u lategamu sa 4k hpa 320 attacka, niko mu nista nesmi, prvi uletim + ulta glupi malza ulta na mene ownam sve, napravin teški krš izađen sa 3 killa oden do golema naheelan se i opet haha.
Jel igra netko sa Miss Fortune tu? Evo prije dok sam igrao LoL sam sa njom igrao i u 3-4 mjeseca igranja vidio sam samo dvoje ljudi da igra s njom.
Meni je ona glavni ad carry champ, od Gravesa, Vayne, Cait, Tristane, ona mi nekak najbolje paše, vjerojatno jer je lako farmat, ima dobar range i s par kilova jaki carry.
Meni je ona glavni ad carry champ, od Gravesa, Vayne, Cait, Tristane, ona mi nekak najbolje paše, vjerojatno jer je lako farmat, ima dobar range i s par kilova jaki carry.
Ona je za mene brza i ima obične karakteristike za Ad carry, ja mislim da nema šanse da može konukrirati vayne... Vayne ima sve u teamfight i odličan je Ad carry među boljima...
Well isn't this just lovely?
Meni se desilo slično za IP, imao 6299 IP-a...
Ona je za mene brza i ima obične karakteristike za Ad carry, ja mislim da nema šanse da može konukrirati vayne... Vayne ima sve u teamfight i odličan je Ad carry među boljima...
vayne nije bolja od pogotovo nakon ovoga nerfa sta je dobila , MF ima i vise CC-a razliku od vayne dok je od vayne sad lane faza najgora svaki ad carry je moze pobjedit u njoj dok MF ima jednu od boljih , tako da po meni vayne vise nije tier 1 AD carry izgubilo je to odavno MF
A jel moze HoN na Windows 7, jer meni nesto zeza, a gledao sa po netu, kazu da radi samo na Windows xp, ja bih stvarno htio igrat HoN pa ako mozete da mi objasnite malo vise o ovome
i jos nesto...
Jel neko imao problema sa patchovanjom LoL-a?
Meni patchuje 3h a onda izbaci neki error,pa mi nije jasno..
znam da je zivotinja xD imam ga odprije jakooooooo dugoooooooooo xD al me samo zanimalo xD i sad sem ga sprobal.. tim mi je suckal pa nije pre dobar score al uspel sam scaryat xD
EDIT:Ez ili Fiora? ez mi je pre zakon za igranje,Fiora je isto al nezz el ce je jako nerfat sad poslje ovog tjedna.. tak da pitam za vase misljenje.
Prije bih išao na Ezreala nego na Fioru
jer je Ezreal jako balansirani i nema uopče potrebe za nerfanje ili nešto sličnim
on je jak kolko ga ti dobro znaš igrati ( skillshotovi )
a Fiora, ubrzo će biti nerf ma 100% sam siguran, jer već sa par killova ima prejak dmg
mada možeš sada kupit i ownat sve do sljedećeg patcha hehe 
Ezreal i cassio su 2 najzabavnija championa za igrat.
A ako ih naučiš igrat kako treba isplatit će ti se (pogotovo u rankedu).
Fiora se lako može bait-at u tower ili svoj team (isto kao i master yi i maokai)
vayne nije bolja od pogotovo nakon ovoga nerfa sta je dobila , MF ima i vise CC-a razliku od vayne dok je od vayne sad lane faza najgora svaki ad carry je moze pobjedit u njoj dok MF ima jednu od boljih , tako da po meni vayne vise nije tier 1 AD carry izgubilo je to odavno MF
Da, ali ono svejjedno može puno toga napravit sa E abilityom dok Mf moze davati dmg iza...:P
skupio neke pare pa me zanima koji je bolji :
| 14 | jarvan iv |
|---|---|
| 1 | garen |
| 4 | panthenon |
Jarmander, može igrat nekolko uloga u timu. Najbolji je kao jungler, imo.
Da, ali ono svejjedno može puno toga napravit sa E abilityom dok Mf moze davati dmg iza...:P
MF moze radit AoE dmg sa svojin ultien, E slowa i W joj daje "ignite" tako da MF > Vayne
Jarmander, može igrat nekolko uloga u timu. Najbolji je kao jungler, imo.
to na jarvana misliš ili?