League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.876.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...

ok....

uff kako bi im se ja ipsovao,samo da nisam banan {#} jbt covjece zao mi iako ja nisam u pitanju

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Well isn't this just lovely?

RHCP
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel netko preso s eu-w na eu-e radi cro4lol?

0 0 hvala 0
17 godina
ton7 kaže...

Jel netko preso s eu-w na eu-e radi cro4lol?

Ne, još uvijek čekamo... al mislim da neće s tog bit niš jer je prošlo već više od dva tjedna sigurno... I nitko niš ne objavljuje...

EDIT: evo nešto zanimljivo, ima usporedbu statistika između igrača http://www.lolking.net/

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 15:35 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Uff ova Fiora too stronk, wits end + cdr čuda rade.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakupilo se IP, a nisam siguran kojeg championa da uzmem....

13 Olaf
8 Pantheon
2 Katarina
21 Gankplank
2 Akali
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 16:26 (Bera).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

League of Legends je ponovno dio elitnog drustva ESL Major Seriesa u sezoni X. Hrvatska ima pravo poslati jednog predstavnika u zadnji krug kvalifikacija. 

Iskoristite priliku i uz ESL Premiume i standardne Cro4LoL Riot nagrade osvojite priliku uci u EMS borbu za cak 5000€ !

LoL EMS X

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 18:08 (xG4M3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

El ko sprobaval Olafa nakon buffa? I ak je nek rece kakav je.

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Prije buffa je bio zivotinja, a posli buffa nemoranm ni pricat

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ja osobno imam Olafa nakon buffa i predobar je!

RHCP
14 godina
neaktivan

znam da je zivotinja xD imam ga odprije jakooooooo dugoooooooooo xD al me samo zanimalo xD i sad sem ga sprobal.. tim mi je suckal pa nije pre dobar score al uspel sam scaryat xD

EDIT:Ez ili Fiora? ez mi je pre zakon za igranje,Fiora je isto al nezz el ce je jako nerfat sad poslje ovog tjedna.. tak da pitam za vase misljenje.

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 20:37 (Tkalle).
17 godina
League Of Legends

Olaf prelud haha, sad baš igral s njim solo top protiv Fiore, od početka me pushala dosta, bio u zaostatku s nekih 30 creepa, i izgubio toranj, al čim sam počeo gankat, malo se nafeedao i onda krš svukud :D 

Nautilus počne fight sa ultijem i ja odmah prvi u fight na njihovu tristanu focus, s Q  i E krepa u 3 udarca lol, strava, baš je prejak 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel igra netko sa Miss Fortune tu? Evo prije dok sam igrao LoL sam sa njom igrao i u 3-4 mjeseca igranja vidio sam samo dvoje ljudi da igra s njom.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Olaf u lategamu sa 4k hpa 320 attacka, niko mu nista nesmi, prvi uletim + ulta glupi malza ulta na mene ownam sve, napravin teški krš izađen sa 3 killa oden do golema naheelan se i opet haha.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

Jel igra netko sa Miss Fortune tu? Evo prije dok sam igrao LoL sam sa njom igrao i u 3-4 mjeseca igranja vidio sam samo dvoje ljudi da igra s njom.

Meni je ona glavni ad carry champ, od Gravesa, Vayne, Cait, Tristane, ona mi nekak najbolje paše, vjerojatno jer je lako farmat, ima dobar range i s par kilova jaki carry.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Volvox kaže...

Meni je ona glavni ad carry champ, od Gravesa, Vayne, Cait, Tristane, ona mi nekak najbolje paše, vjerojatno jer je lako farmat, ima dobar range i s par kilova jaki carry.

Ona je za mene brza i ima obične karakteristike za Ad carry, ja mislim da nema šanse da može konukrirati vayne... Vayne ima sve u teamfight i odličan je Ad carry među boljima...

vorpen
16 godina
neaktivan
Veco97 kaže...

Well isn't this just lovely?

Meni se desilo slično za IP, imao 6299 IP-a...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
ris kaže...

Ona je za mene brza i ima obične karakteristike za Ad carry, ja mislim da nema šanse da može konukrirati vayne... Vayne ima sve u teamfight i odličan je Ad carry među boljima...

vayne nije bolja od pogotovo nakon ovoga nerfa sta je dobila , MF ima i vise CC-a razliku od vayne dok je od vayne sad lane faza najgora svaki ad carry je moze pobjedit u njoj dok MF ima jednu od boljih , tako da po meni vayne vise nije tier 1 AD  carry izgubilo je to odavno MF 

EU West:slimyyy
15 godina
League Of Legends

Dan reklamira Hrvatsku....

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A jel moze HoN na Windows 7, jer meni nesto zeza, a gledao sa po netu, kazu da radi samo na Windows xp, ja bih stvarno htio igrat HoN pa ako mozete da mi objasnite malo vise o ovome

13 godina
neaktivan

i jos nesto...

Jel neko imao problema sa patchovanjom LoL-a?

Meni patchuje 3h a onda izbaci neki error,pa mi nije jasno..

14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

znam da je zivotinja xD imam ga odprije jakooooooo dugoooooooooo xD al me samo zanimalo xD i sad sem ga sprobal.. tim mi je suckal pa nije pre dobar score al uspel sam scaryat xD

EDIT:Ez ili Fiora? ez mi je pre zakon za igranje,Fiora je isto al nezz el ce je jako nerfat sad poslje ovog tjedna.. tak da pitam za vase misljenje.

Prije bih išao na Ezreala nego na Fioru

jer je Ezreal jako balansirani i nema uopče potrebe za nerfanje ili nešto sličnim

on je jak kolko ga ti dobro znaš igrati ( skillshotovi )

a Fiora, ubrzo će biti nerf ma 100% sam siguran, jer već sa par killova ima prejak dmg

mada možeš sada kupit i ownat sve do sljedećeg patcha hehe {#}

16 godina
League Of Legends

Ezreal i cassio su 2 najzabavnija championa za igrat.

A ako ih naučiš igrat kako treba isplatit će ti se (pogotovo u rankedu).

Fiora se lako može bait-at u tower ili svoj team (isto kao i master yi i maokai)

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Today on HSGG's stream-

http://i.imgur.com/eltC8.jpg

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Obrati paznju na broj gledalaca {#}

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
ris kaže...

vayne nije bolja od pogotovo nakon ovoga nerfa sta je dobila , MF ima i vise CC-a razliku od vayne dok je od vayne sad lane faza najgora svaki ad carry je moze pobjedit u njoj dok MF ima jednu od boljih , tako da po meni vayne vise nije tier 1 AD  carry izgubilo je to odavno MF 

Da, ali ono svejjedno može puno toga napravit sa E abilityom dok Mf moze davati dmg iza...:P

vorpen
17 godina
League Of Legends

skupio neke pare pa me zanima koji je bolji :

14 jarvan iv
1 garen
4 panthenon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sveupitni kaže...

Jarmander, može igrat nekolko uloga u timu. Najbolji je kao jungler, imo.

LoL EU West - KingNothing666
13 godina
neaktivan
ris kaže...

Da, ali ono svejjedno može puno toga napravit sa E abilityom dok Mf moze davati dmg iza...:P

MF moze radit AoE dmg sa svojin ultien, E slowa i W joj daje "ignite" tako da MF > Vayne 

EU West:slimyyy
17 godina
KingNothing kaže...
sveupitni kaže...

Jarmander, može igrat nekolko uloga u timu. Najbolji je kao jungler, imo.

to na jarvana misliš ili?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice