Kak bi rekao ocelote ... Holy Moly xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve su preporuke za build za Riven. Probao sam ju igrat i stvarno mi se sviđa, planiram ju kupit ali sam u 4 meča isporbavao različite buidlove pa nikako da nađem optimalni
Woah wth ............ I dont even .................
Kažu da sa svakih 15 minuta smijeha produžiš život za jedan dan. Fala Dario na tih dva dana.
Kakve su preporuke za build za Riven. Probao sam ju igrat i stvarno mi se sviđa, planiram ju kupit ali sam u 4 meča isporbavao različite buidlove pa nikako da nađem optimalni
Woah wth ............ I dont even .................
Kažu da sa svakih 15 minuta smijeha produžiš život za jedan dan. Fala Dario na tih dva dana.
prvo sam pomislio da pricaju ruski :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YRyGvsGbHnM
New main huehuehue
Nakupilo se ip-a
| 22 | Cassiopeia |
|---|---|
| 8 | Lee sin |
| 13 | Ahri |
| 0 | Fiora |
Nakupilo se ip-a
najbolje bi bilo eci peci pec jer je svaki od tih heroja predobar..
Hmm koga bih:
| 9 | Warwick |
|---|---|
| 1 | Akali |
| 4 | Janna |
| 1 | Sona |
| 28 | Kennen |
Ma mislim da lee sin otpada jer ne junglam bas,a izmedu ahri i cassio.. mislim da cu cass,a ahri za sljedeci put ;)
Kad izlazi ovaj novi patch... nemogu docekat Fioru =).
zkj uvjek naprave neki dobar champ dok ja taman skupim za eza? xD
upravo gubimo 2-17,a 10 minuta je :) ranked
ja jungle li, cho top, annie mid, corki i nunu bot! :)
protiv morde, ahri, ashe, sor, udyr hehe
mislim da uopce nisam cuo muziku u igri osim - an allie has been slain :)
Javio mi je error kod updateanja patcha i poslao sam log kako je pisalo i sada update stoji na 33% i piše Scaning files i ništa se ne događa 
Javio mi je error kod updateanja patcha i poslao sam log kako je pisalo i sada update stoji na 33% i piše Scaning files i ništa se ne događa 
ugasi launcher i ponovo ga upali
pozz LoL narode...zanima me dal postoje ljudi kojima je do zafrkancije i razbibrige za vrijeme igranja LoL-a...mislim na ono, da im nije bitno da LoL igraju kompetitivno (čitaj ranked) nego da se zabave s ljudima i trolaju jedni druge u custom matchevima :D
ja igram ovaj LoL još i prije nego je počela prva sezona i mogu samo kazati kak mi se ranked više uopće ne igra....
pa pozivam zato ljude dobre volje nek me addaju (west: Si13Nt east: CroKc), nadjemo se na TS-u, mumbleu, skype-u ili nečem trećem pa odigramo 2-3 partije dnevno ili kako se već dogovorimo pa malo odahnemo uz ovu razbibrigu :)
pozz LoL narode...zanima me dal postoje ljudi kojima je do zafrkancije i razbibrige za vrijeme igranja LoL-a...mislim na ono, da im nije bitno da LoL igraju kompetitivno (čitaj ranked) nego da se zabave s ljudima i trolaju jedni druge u custom matchevima :D
ja igram ovaj LoL još i prije nego je počela prva sezona i mogu samo kazati kak mi se ranked više uopće ne igra....
pa pozivam zato ljude dobre volje nek me addaju (west: Si13Nt east: CroKc), nadjemo se na TS-u, mumbleu, skype-u ili nečem trećem pa odigramo 2-3 partije dnevno ili kako se već dogovorimo pa malo odahnemo uz ovu razbibrigu :)
Count me in ;D : west: Vatra
ugasi launcher i ponovo ga upali
Nije pomoglo, onda sam restartao laptop i ništa i onda sam i router pa je napokon updateo i sada ponovo radi :)
Ne to nije normalno, svi se trgaju za Fioru i Olafa, 2354243 puta zaredom me vraća u champ selection jer budale quitaju stalno, i onda konačno se dva dogovore, onda Fiora protiv Pantheona na topu feeda ko budala, stalno krepava pod njegovim tornjem, a Olaf jungler krepa 3 put zaredom dok pokušava malog dragona ubiti -.- strave, nebum danas opće igral.
Ljudi moze malo pomoci?
Recite mi koja od ova dva champa se vise isplati uzimat! I samo malo objasnite svoj odabir
Irelia, gledam vec neko duze vrijeme... OP solo top.. nema sta
Nautilus, Koliko god ljudi govore da nevalja! Uvijek je dobar junglerer a i na laneu je izvrstan
| 30 | Irelia |
|---|---|
| 1 | Nautilus |

Ne to nije normalno, svi se trgaju za Fioru i Olafa, 2354243 puta zaredom me vraća u champ selection jer budale quitaju stalno, i onda konačno se dva dogovore, onda Fiora protiv Pantheona na topu feeda ko budala, stalno krepava pod njegovim tornjem, a Olaf jungler krepa 3 put zaredom dok pokušava malog dragona ubiti -.- strave, nebum danas opće igral.
ja upravo na takvim stvarima,i jos nekim ingame sam po 4 put banovan
ajd sto dosadjuju izlazeci,dok nedobiju champa kojeg zele,nego kad ulete pocinju oni epic tower divi na lvlu 1-2,flash i slow se iskoristi u roku 5 skundi,i onda kad jungler dodje tesko da moze i genkat
kad bi se malo strozije bilo,recimo da nemozes uzeti champa u rankedu ako ga nisi kupio (sasvim realna stvar,ukida one koji testrijaju champa tu) i kad bi se recimo,moralo odigrati 10 partija (tj dobit 10 pobjeda) sa champom prije nego li se i kupljeni moze pickati u rankedu
ono sto mi je glupo,al stvarno glupo su custom partije,zasto ja tu nemogu da namjestim pocetni gold? zelio bi da testiram buildove ali moram provesti 10-15 minuta prije nego uopce build dobijem,jako jako glupa stvar
Uzmi ireliu,ja sam ju kupio jucer i odlicna je, a nautilusa sam probal i nije mi bas neke
Ljudi moze malo pomoci?
Recite mi koja od ova dva champa se vise isplati uzimat! I samo malo objasnite svoj odabir
Irelia, gledam vec neko duze vrijeme... OP solo top.. nema sta
Nautilus, Koliko god ljudi govore da nevalja! Uvijek je dobar junglerer a i na laneu je izvrstan
ja bi nautilusa,jer kolko sam vidio bolji je tanker,a s obzirom da radi ad i ap,u svakom trenutku se mozes prilagodit igri,a opet ljubitelj sam junglera,pa bi i zbog toga
Evo jedna lipa partija na rankedu
:
vidi,nebih da smanjim vrijednost tvoje partije,ali sion protiv kojeg ste igrali vam je omogucio to
Kupio sam fioru,odigra 2 matcha sa njom,prejaka je,sve killove dobivam bez problema,jadan moj tim,a i neprijateljski samnom :D,kad smo zavrsili match ja sam bio na 13k golda a svi ostali na 8,sve sam u 2 hita ubijao osim tanka,njega u 3-4 :D+quadra sa ulti ^^
:
vidi,nebih da smanjim vrijednost tvoje partije,ali sion protiv kojeg ste igrali vam je omogucio to
Kako me nerviraju takvi postovi, znaci cim neko dobro igra, odmah je kriv onaj koji je feeda?
Pa jesi ikad razmislia da je on ima 1/5 zati sta ga je izowna? A ne svaki post, ovaj te je nafida onaj te je nafida, PA JEBO*E NARAVNO KAD IGRAN KO PRO I UBIJAN SVE PO REDU :D
:
Da samo sion, vidi tryndu i graves protiv kojeg je bio vjerojatno na lane-u :D
Jel se dobije vise IP u ranked mečevima?