League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.878.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Kakve su preporuke za build za Riven. Probao sam ju igrat i stvarno mi se sviđa, planiram ju kupit ali sam u 4 meča isporbavao različite buidlove pa nikako da nađem optimalni

Woah wth ............ I dont even .................         

Kak bi rekao ocelote ... Holy Moly xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Kakve su preporuke za build za Riven. Probao sam ju igrat i stvarno mi se sviđa, planiram ju kupit ali sam u 4 meča isporbavao različite buidlove pa nikako da nađem optimalni

Kažu da sa svakih 15 minuta smijeha produžiš život za jedan dan. Fala Dario na tih dva dana.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Kažu da sa svakih 15 minuta smijeha produžiš život za jedan dan. Fala Dario na tih dva dana.

prvo sam pomislio da pricaju ruski :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

mislim da smo se svi zasitili ovoga sto se tice lola {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 14:45 (agent47thehitman).

18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakupilo se ip-a 

22 Cassiopeia
8 Lee sin
13 Ahri
0 Fiora
LoL EU: ProFromZagreb
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 16:22 (lilwrba).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lilwrba kaže...

Nakupilo se ip-a 

najbolje bi bilo eci peci pec jer je svaki od tih heroja predobar..

15 godina
League Of Legends

Hmm koga bih:

9 Warwick
1 Akali
4 Janna
1 Sona
28 Kennen
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma mislim da lee sin otpada jer ne junglam bas,a izmedu ahri i cassio.. mislim da cu cass,a ahri za sljedeci put ;)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad izlazi ovaj novi patch... nemogu docekat Fioru =).

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zkj uvjek naprave neki dobar champ dok ja taman skupim za eza? xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
neaktivan
League Of Legends

upravo gubimo 2-17,a 10 minuta je :)   ranked

ja jungle li, cho top, annie mid, corki i nunu bot! :)

protiv morde, ahri, ashe, sor, udyr hehe

mislim da uopce nisam cuo muziku u igri osim - an allie has been slain :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:09 (newonezg).

9 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

That maokai

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Javio mi je error kod updateanja patcha i poslao sam log kako je pisalo i sada update stoji na 33% i piše Scaning files i ništa se ne događa  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Javio mi je error kod updateanja patcha i poslao sam log kako je pisalo i sada update stoji na 33% i piše Scaning files i ništa se ne događa {#}

ugasi launcher i ponovo ga upali

EU West:slimyyy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz LoL narode...zanima me dal postoje ljudi kojima je do zafrkancije i razbibrige za vrijeme igranja LoL-a...mislim na ono, da im nije bitno da LoL igraju kompetitivno (čitaj ranked) nego da se zabave s ljudima i trolaju jedni druge u custom matchevima :D

ja igram ovaj LoL još i prije nego je počela prva sezona i mogu samo kazati kak mi se ranked više uopće ne igra....

pa pozivam zato ljude dobre volje nek me addaju (west: Si13Nt  east: CroKc), nadjemo se na TS-u, mumbleu, skype-u ili nečem trećem pa odigramo 2-3 partije dnevno ili kako se već dogovorimo pa malo odahnemo uz ovu razbibrigu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Wayne kaže...

pozz LoL narode...zanima me dal postoje ljudi kojima je do zafrkancije i razbibrige za vrijeme igranja LoL-a...mislim na ono, da im nije bitno da LoL igraju kompetitivno (čitaj ranked) nego da se zabave s ljudima i trolaju jedni druge u custom matchevima :D

ja igram ovaj LoL još i prije nego je počela prva sezona i mogu samo kazati kak mi se ranked više uopće ne igra....

pa pozivam zato ljude dobre volje nek me addaju (west: Si13Nt  east: CroKc), nadjemo se na TS-u, mumbleu, skype-u ili nečem trećem pa odigramo 2-3 partije dnevno ili kako se već dogovorimo pa malo odahnemo uz ovu razbibrigu :)

Count me in ;D : west: Vatra

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Javio mi je error kod updateanja patcha i poslao sam log kako je pisalo i sada update stoji na 33% i piše Scaning files i ništa se ne događa  {#}

ugasi launcher i ponovo ga upali

Nije pomoglo, onda sam restartao laptop i ništa i onda sam i router pa je napokon updateo i sada ponovo radi :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
League Of Legends

Ne to nije normalno, svi se trgaju za Fioru i Olafa, 2354243 puta zaredom me vraća u champ selection jer budale quitaju stalno, i onda konačno se dva dogovore, onda Fiora protiv Pantheona na topu feeda ko budala, stalno krepava pod njegovim tornjem, a Olaf jungler krepa 3 put zaredom dok pokušava malog dragona ubiti -.- strave, nebum danas opće igral.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
14 godina

Ljudi moze malo pomoci? 

Recite mi koja od ova dva champa se vise isplati uzimat! I samo malo objasnite svoj odabir 

Irelia, gledam vec neko duze vrijeme... OP solo top.. nema sta

Nautilus, Koliko god ljudi govore da nevalja! Uvijek je dobar junglerer a i na laneu je izvrstan

30 Irelia
1 Nautilus
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...{#}

Ne to nije normalno, svi se trgaju za Fioru i Olafa, 2354243 puta zaredom me vraća u champ selection jer budale quitaju stalno, i onda konačno se dva dogovore, onda Fiora protiv Pantheona na topu feeda ko budala, stalno krepava pod njegovim tornjem, a Olaf jungler krepa 3 put zaredom dok pokušava malog dragona ubiti -.- strave, nebum danas opće igral.

ja upravo na takvim stvarima,i jos nekim ingame sam po 4 put banovan {#} ajd sto dosadjuju izlazeci,dok nedobiju champa kojeg zele,nego kad ulete pocinju oni epic tower divi na lvlu 1-2,flash i slow se iskoristi u roku 5 skundi,i onda kad jungler dodje tesko da moze i genkat

kad bi se malo strozije bilo,recimo da nemozes uzeti champa u rankedu ako ga nisi kupio (sasvim realna stvar,ukida one koji testrijaju champa tu) i kad bi se recimo,moralo odigrati 10 partija (tj dobit 10 pobjeda) sa champom prije nego li se i kupljeni moze pickati u rankedu

ono sto mi je glupo,al stvarno glupo su custom partije,zasto ja tu nemogu da namjestim pocetni gold? zelio bi da testiram buildove ali moram provesti 10-15 minuta prije nego uopce build dobijem,jako jako glupa stvar

15 godina
neaktivan

Uzmi ireliu,ja sam ju kupio jucer i odlicna je, a nautilusa sam probal i nije mi bas neke 

14 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Ljudi moze malo pomoci? 

Recite mi koja od ova dva champa se vise isplati uzimat! I samo malo objasnite svoj odabir 

Irelia, gledam vec neko duze vrijeme... OP solo top.. nema sta

Nautilus, Koliko god ljudi govore da nevalja! Uvijek je dobar junglerer a i na laneu je izvrstan

ja bi nautilusa,jer kolko sam vidio bolji je tanker,a s obzirom da radi ad i ap,u svakom trenutku se mozes prilagodit igri,a opet ljubitelj sam junglera,pa bi i zbog toga

16 godina
neaktivan
League Of Legends
hahaha xD

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna lipa partija na rankedu{#}:

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

vidi,nebih da smanjim vrijednost tvoje partije,ali sion protiv kojeg ste igrali vam je omogucio to

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio sam fioru,odigra 2 matcha sa njom,prejaka je,sve killove dobivam bez problema,jadan moj tim,a i neprijateljski samnom :D,kad smo zavrsili match ja sam bio na 13k golda a svi ostali na 8,sve sam u 2 hita ubijao osim tanka,njega u 3-4 :D+quadra sa ulti ^^

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Winchester01 kaže...

vidi,nebih da smanjim vrijednost tvoje partije,ali sion protiv kojeg ste igrali vam je omogucio to

Kako me nerviraju takvi postovi, znaci cim neko dobro igra, odmah je kriv onaj koji je feeda?

Pa jesi ikad razmislia da je on ima 1/5 zati sta ga je izowna? A ne svaki post, ovaj te je nafida onaj te je nafida, PA JEBO*E NARAVNO KAD IGRAN KO PRO I UBIJAN SVE PO REDU :D

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Winchester01 kaže...

Da samo sion, vidi tryndu i graves protiv kojeg je bio vjerojatno na lane-u :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se dobije vise IP u ranked mečevima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice