League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.413.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...

Prvo sto je taj gudie star preko 200 dana,no po mom misljenju 13+6 armora dosta pomaze.I koga god gledam koristi armor rune na ad carry.Pogledaj njegov gudie za Vayne/Graves i ostali sto su novij na svima korsiti armor rune.No da se vise neprepiremo peace :* <3

da se ne prepiremo nerazumiš se u AD carry-e i živcira me kad pametuješ, u stanju si igrat samo 2 AD carry-a ka šta si i sam reka, a taj armor ti ništa neće pomoć na njemu ako te uvate, zato će ti mana dosta pomoć pri harrasanju ali eto tvrdoglav si i ne prihvačaš tuđa mišljenja pa ti neću više ništa odgovarat u vezi ove teme...

btw lee sin IRL ide wardat barona

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Prvo sto je taj gudie star preko 200 dana,no po mom misljenju 13+6 armora dosta pomaze.I koga god gledam koristi armor rune na ad carry.Pogledaj njegov gudie za Vayne/Graves i ostali sto su novij na svima korsiti armor rune.No da se vise neprepiremo peace :* <3

da se ne prepiremo nerazumiš se u AD carry-e i živcira me kad pametuješ, u stanju si igrat samo 2 AD carry-a ka šta si i sam reka, a taj armor ti ništa neće pomoć na njemu ako te uvate, zato će ti mana dosta pomoć pri harrasanju ali eto tvrdoglav si i ne prihvačaš tuđa mišljenja pa ti neću više ništa odgovarat u vezi ove teme...

btw lee sin IRL ide wardat barona

Uredu morao sam jos ovo reci,postavio sam ti slike da ipak koristi armor rune.I naravno da ti nista nece pomoci ako te uhvate njih 5,ali imati 19 armora na bot laneu protiv njihovoga ad carrya je i vise nego dobro i korisno pa ti pricaj sta hoces. 

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 2:26 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Uredu morao sam jos ovo reci,postavio sam ti slike da ipak koristi armor rune.I naravno da ti nista nece pomoci ako te uhvate njih 5,ali imati 19 armora na bot laneu protiv njihovoga ad carrya je i vise nego dobro i korisno pa ti pricaj sta hoces. 

odgovorija san ti u PP jer san reka da ode više neću, ovo radiš da ljudi misle da si u pravu {#} prekini se pravit najpametniji više i mučit ovaj napaćeni narod

16 godina
League Of Legends

Neka ku*a mi maznula pentu....

I mislim da sam naso ad carrya koji mi pase, animacija, skillovi, sve {#}

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

a sta reci xD pro cait btw add me na westu sam!!!

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 10:35 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Neka ku*a mi maznula pentu....

I mislim da sam naso ad carrya koji mi pase, animacija, skillovi, sve {#}

Ta vayne mi ide na k**** lagano...svaki game koji igram nafeedaju ju i onda kasnije 1-2 shota bilo koga..ja dok igram cait (najdrazi carry <3) ownam bilo kog u botu, neki kazu da su AD runovi losi, da teba armor pen il neki k al meni je ovih 20 AD po runovima+ nez sad kolko 5 il nes po masteries vise nego dovoljno da ownam bilo kojeg drugog ad carrya u botu

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kolko FPS-a imate dok igrate LoL?

Konfa pod moj pc, reza 1280x1024, sve na very high, bez v-sync i fast terrain, premade team, upaljen skype: min 37,avg 40, max 50

Niski su vjerovatne radi grafe, dns cu stavit HD4850 pa se nadam velikim promjenama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NSRkić kaže...

Kolko FPS-a imate dok igrate LoL?

Konfa pod moj pc, reza 1280x1024, sve na very high, bez v-sync i fast terrain, premade team, upaljen skype: min 37,avg 40, max 50

Niski su vjerovatne radi grafe, dns cu stavit HD4850 pa se nadam velikim promjenama.

Konfa pod moj pc, reza 1680x1050, sve na high osim shadows off, bez v-sync i fast terrain. max ~90, avg ~40, min ~30. {#}

Hey now you're an All Star get your game on, go play.
17 godina
League Of Legends

Jučer opet gledo Gman boba... uvijek me dobro nasmije

Predobar izbor glazbe, svaki put čujem neku dobru stvar koju prije nisam čuo i odmah googlam lyricse xD

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 11:31 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni fps neide ni vise ni manje od 60

l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

meni fps ne prelazi 30 ali zna puno puta past do 5, tezak je zivot nas sta igramo na mikrovalnima

e da i sve je na medium/low postavkama 1024/768 rezolucija

Come to the dark side.... we have cookies :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 11:41 (alias_noname).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

opet mi se igra lol. nakon cca 6 mjeseci i sad mi oce skinut zakrpu od 950 mb.. a ja sam na vip sticku trenutno na kojem imam 1 gb dnevno pas mater... shit happens

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Penta s teemom {#}

Btw. kad smo kod vayne, mislim da bi tribalo lvlat Q+E (E+Q) prvo.. W ipak dolazi do izražaja u late gameu. IMO

I da gleda sam Chaoxa jučer on je isto lvlao E+Q.

teemo je najveci ks,njegov poison haman da ukrade bilo koji kill,isto sa ashe,i ona ima prokleto zamrzavanje pa masu puta ukrade kill

16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
MacTheBig kaže...

Penta s teemom {#}

Btw. kad smo kod vayne, mislim da bi tribalo lvlat Q+E (E+Q) prvo.. W ipak dolazi do izražaja u late gameu. IMO

teemo je najveci ks,njegov poison haman da ukrade bilo koji kill,isto sa ashe,i ona ima prokleto zamrzavanje pa masu puta ukrade kill

ks? sto je to?

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
18 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
agent47thehitman kaže...
MacTheBig kaže...

Penta s teemom {#}

ks? sto je to?

kill steal

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
neaktivan

Ja sam prije igrao na max 20 fpsa, celeron 3.06, 2gb ddr1,i grafa koja je i sad.

Moj frend na laptopu ima max 15 fps-a i jako mu steka, al frajer dosta dobro igra...

16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
agent47thehitman kaže...
MacTheBig kaže...

Penta s teemom {#}

ks? sto je to?

Kill Secured!

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
League Of Legends

malo ste previše odužili ovu raspravu oko vayne, ccc -.-'

al se neču u to petljat jer su mi mainovi mid champovi tak da...

kad smo već kod fps-a

na full hd 1920x1080 sve high 60 cijelo vrijeme, al valjda bi išlo i više da nije lockano :D

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto Chaox neigra na svom "main" accountu?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Vjerojatno jer na mainu mora predugo čekat za game.

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:17 (Filip21).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

s obzirom da već duže vremena nisam bio na forumu tek sam sad pročitao zadnjih par stranica pa odlučio da moram komentirat.

Kao prvo zašto tolika svađa što maxati na vayne,pa šta je chaox bog pa ga treba slijediti. Pa isprobajte sami pa ćete vidjeti što vama bolje pristaje. Šta da sad recimo chaox builda 4 phantom dancera na vayne,vi bi ih isto buildali jer tak je chaox rekel...

On nek vam posluži kao primjer jednog od najboljih ad-ova na svijetu i mnogo se može od njega naučiti,al netreba ga se baš u svemu slijediti. Meni su main adovi,imam preko 150 gamova u rankedi sa vayne i uvijek maxam prvo q pa onda w. Neznam zašt chaox po tutorialu maxa e,jer nečeš ljude stalno u zid zakucavat bez obzira na high dmg koje to radi. Vjerujem da on ima svoje razloge al meni se ovako sviđa i tak ću igrat,a vi ostali probajte maxati svaki skill u par gameova pa ćete vidjet što vam najbolje leži.

A za fps tu mi nije jasno gledam hotshotov stream i vidim on ima 170fps sa high quality stremom :D pa to je skoro 3 puta više od mojih lockanih 60. Neznam kak to napravi al svakak predobro :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
puma_vkci kaže...
agent47thehitman kaže...
MacTheBig kaže...

Penta s teemom {#}

ks? sto je to?

Kill Secured!

Exactly!

btw. Evelynn je samo malo underpower, genkovi su joj prejaki, ali ako slucajno izades iz stealtha izmedu dvojice gotov si nema ti pomoci

Jonja kaže...

Kada ga netko prestigne onda ce igrati, sada je trenutno prvi u Americi u solo Q - 2411 ratinga

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:21 (puma_vkci).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kako je teemo los heroj, jednostavno beskoristan, evo bas igram jednu rundu i opce mi se neda igrat, frajer jedva miniona ubije...

Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
protjeran
NSRkić kaže...

kako je teemo los heroj, jednostavno beskoristan, evo bas igram jednu rundu i opce mi se neda igrat, frajer jedva miniona ubije...

teemo je jedan od zabavnijih champova. pogotovo kad pobereš killove na nekome tko zbriše iz fighta na low hp pa kasnije naleti na tvoju gljivu haha

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...
NSRkić kaže...

teemo je jedan od zabavnijih champova. pogotovo kad pobereš killove na nekome tko zbriše iz fighta na low hp pa kasnije naleti na tvoju gljivu haha

Njega svi obožavaju i mrze u isto vrijeme i njegovo rivalstvo s Garenom je neprocjenjivo XD

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
League Of Legends

Hm....pitanje

Ako napustim igru piše neki ban bla bla, šta bude?Jer ono, igro sam co-op protiv botova i dvije su afk i onda je to nemoguće....a vote ne prođe...

I kakav je Alistar za početak...?

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ahahaha garen, jučer ubio garena sa svojim teemo i lik me kasnije pljuje radi mog blind... a ke ću mu ja

doktor: ako ćeš napuštati igru usred matcha, dobit ćeš ban na par dana. ne smiješ to raditi hehe. u pravoj borbi sa igraćima svi te budu uglavnom prijavljivali. možeš izaći iz igre na champ selectu ako ti se nešto ne sviđa. zatvoriš igru potpuno ali za idući match imaš vremensko ograničenje kad možeš pristupiti. obično čekaš 5-10 minuta negdje. no ni to neradi stalno jer ne znam ima li posljedica. na low levelima svi odustaju. ili pvp ili bot game, nema veze. moraš to jednostavno izdržati

ali je ok, ima toss u zrak i možeš nekoga lako raketirati nazad na svoje igraće. a ima i heal koji će ti nekad spasiti dupe i to pogotovo u startu. nisam igrao previše sa njim jer mi tanky klase ne leže nešt posebno. ne volim lupat po nekome više od par puta da ga ubijem

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:46 (skullscar).
15 godina
NSRkić kaže...

stavi 3 phantom dancera pa vidi jel jadan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:42 (KKristijan).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Hm....pitanje

Ako napustim igru piše neki ban bla bla, šta bude?Jer ono, igro sam co-op protiv botova i dvije su afk i onda je to nemoguće....a vote ne prođe...

I kakav je Alistar za početak...?

To ti je da kao nesmiješ livati, sad na početku to ti tolko neće bit važno jer će mnogi ljudi odustajati na početku svoje LoL karijere i neće igrati uopće. Trebat će ti dosta vremena da naučiš osnove. Alistar je po meni pretežak za početak, počni sa Ashe, Master Yijem i sličnim koji su jeftini ( možeš Tristanu dobit free preko facebooka, a Alistara preko youtubea, no on je malo teži za igrat ). I nemoj igrati protiv co-op, pogotovo na intermediate jer nećeš skoro nikad pobijediti, igraj normale i budi uporan jer će na početku sve izgledat zbunjujuće. Na solomid.net i na leaguecraft.com možeš naći dosta dobrih vodiča ne samo za champione, već i za samu igru.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako obozavam kad mi na rankedu krenu "kOkokaodwaoaod adpapwk  oawdkoawok noct low okakoadwodwkoadwowdo oka go tank" 10 minuta poslje " nowaoadojddowadwok noct go dmg " okofkokwafokwowokwdok"

-.- WHY ELO HELL!! WHY

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice