League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Luxy2501 kaže...

Kako lik moze imat 147 odigranih normal i lvl 30, i jos 1600 elo? EXPLAIN THAT!

Postoji nesto sto se zove XP boost

16 godina
League Of Legends

Gibe me OP buff please.

Mordekaiser is numer one! hueheuheuheuhe hueheuheuheu

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ferritin kaže...

Gibe me OP buff please.

NENENENE

moras reci

Morde es NUMERO UNO HEUHEUHUHEUHUEHUEHUEHUHEUHEUEHUEHUEHUEHUEHEUHEUHEUHEUHEUHUEHUEHUH

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je najbolji build za garena

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Koji je najbolji build za garena

Sunfire, sunfire, sunfire, sunfire, ie, sunfire

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
League Of Legends

Kad smo vec kod op champova...

Nemogu dobit tolko los tim kolko sam op...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad se preteško priviknuti na taj ulti {#}

16 godina
League Of Legends

Gee he`s back !

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 22:37 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...
Ferritin kaže...

Gibe me OP buff please.

NENENENE

moras reci

Morde es NUMERO UNO HEUHEUHUHEUHUEHUEHUEHUHEUHEUEHUEHUEHUEHUEHEUHEUHEUHEUHEUHUEHUEHUH

I repot you.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Teemo solo bot... Xin otisao zbog ks jer je moj poison ubio sonu, te se vratio nekih 5-10 min prije kraja...

Uglavnom AP teemo ftw

teemach teemach
LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Omg i MM me poceo trollat -.-

Btw: Kreno sam u drugu rundu cekanja...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

što je peh u lol? uletimo shaco i ja među njih 4 na low hp nakon što ih je naš ostatak tima susreo malo ranije, ja uskačem s fiddle i ulti. shaco dobije quadra a ja frišku figu... {#} {#} {#} {#}

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
15 godina
neaktivan
League Of Legends
If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao rundu, teammate je bio Caityln lvl 18, srušio im je sentry-e i cijelu bazu sam on s par shootova{#}.

Igra je trajala 1h.20 min{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 11:22 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

u goldu sam finally :)

valjda se budem i tamo zadržao xD

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Nekontam zašto više nitko neigra jarvana ?

Evo sad sam probo jungle (nakon drugo vremena) i dobro čisti kampove ima dobre gankove (pre 6) samo treba pogodit E+Q, a nakon 6 lvla  većinom je svaki gank kill (ak je ulti up).

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Da, sad je predobro junglati s njim, prelagano čak, dok sam prije ja imao problema počistiti sve kampove,  golemi su bili kritični poslije reda.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

koja slatka mala?

12 Caitlyn
23 Vayne
17 godina
skullscar kaže...

koja slatka mala?

Cait ti je early game carry posto jednostavno outragea svkog i harassa kolko oce dok je Vayne late game heroj i jedan od onih tzv. hyper carry-a

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedno pitanje... Već igram lol 3 mjeseca i još mi se nije dogodilo da smo ja i frend naišli na dosta sumljivog igrača koji ima hax, koji ima dosta dobre dokaze za to lol. Kako je sve bilo, ja i frend smo išli na donji lajn sa twistedom i teemo malo for fun. I onda s nama su bili  Trynda i Leona, kad je moj frend išao u stealth u inbush i stealthao se, trynda i leona su došli u inbush [ nisu ga vidjeli da je ušao u bush] počeli se okretati oko njega, lol wtf? NAakon toga kasnije u igri trynda je počeo na različitim mjestima gdje se frend stealthao počeo bacati abiltiy kao što je E i ostale i ranjavati... Btw nisu imali word za stealth, ne razumijem dali stvarno ima Haxera u LoL i dali u vopće postoji takvo nešto,  također kad smo napadali turret sa 5 miniona odjednom turret je počeo gađati nas[prije toga gađao je miniona] wtf...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 8:44 (ris).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Poruka mora sadržavati tekst!
8 Rammus
14 Gangplank
Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
skullscar kaže...

koja slatka mala?

Cait ti je early game carry posto jednostavno outragea svkog i harassa kolko oce dok je Vayne late game heroj i jedan od onih tzv. hyper carry-a

Vayne je definitivno najjači late i super late game carry, a kod Caitlyn je malo drukčije. Ona je u late gameu ( 4 itema i još nešto malo ) zapravo dosta slaba, a u super late gameu ( full build i potioni ) vrlo jaka. Neznam zašto je to tako, ali takav je osjećaj dobio moj brat kako igra dosta često s njom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
ris kaže...

Imam jedno pitanje... Već igram lol 3 mjeseca i još mi se nije dogodilo da smo ja i frend naišli na dosta sumljivog igrača koji ima hax, koji ima dosta dobre dokaze za to lol. Kako je sve bilo, ja i frend smo išli na donji lajn sa twistedom i teemo malo for fun. I onda s nama su bili  Trynda i Leona, kad je moj frend išao u stealth u inbush i stealthao se, trynda i leona su došli u inbush [ nisu ga vidjeli da je ušao u bush] počeli se okretati oko njega, lol wtf? NAakon toga kasnije u igri trynda je počeo na različitim mjestima gdje se frend stealthao počeo bacati abiltiy kao što je E i ostale i ranjavati... Btw nisu imali word za stealth, ne razumijem dali stvarno ima Haxera u LoL i dali u vopće postoji takvo nešto,  također kad smo napadali turret sa 5 miniona odjednom turret je počeo gađati nas[prije toga gađao je miniona] wtf...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...

ocito su zakljucili da se teemo negdje na tom mjestu stealtho i odlucili napadat. i ja sam sa nekolko teema tako ubio.

a sto se tice towera, to nije nista cudno.

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
ris kaže...

...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...

Pa "metni" onda pa da i mi vidimo {#}{#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 12:23 (AmonZero).
15 godina
protjeran

tryndi njegov w služi kao radar. kad je enemy champ blizu, skill se aktivira i možeš ga koristiti. dok nema nikoga, skill se ne može upaliti. pa ako je teemo clockan, lako shvatiš na kojem se mjestu skriva i kreneš koristiti skillove za koje ne trebaš visual na nekoga. a ako teemo napadne nekoga i dođe blizu towera, cijelo vrijeme dok je njegov poison aktivan tower ga gađa

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 12:18 (skullscar).
15 godina
neaktivan
ris kaže...

Ziva istina! Jednom igrao u midu twitch vs malphite. Pokusao sam sa twitchem ga dokrajcit pored towera ali sam failo pa me usput tower uspio 2 puta pogodit. Oso sam u stealth kad odjednom low hp malphite pocne trcat prema meni, lupi flash i ground slam, a bio sam u stealthu kojih 6-7 sekundi tako da nije mogo pretpostavit gdje sam i tako sigurno flash iskoristit 0.o a on samo sa pocetnim itemima jos ni recallo nije tako da nema teorije da bi postavio ward ili nesto, a također niko iz lanova nije doso wardat. Kunem se da nisam nis pio prije partije

17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
ris kaže...

Ziva istina! Jednom igrao u midu twitch vs malphite. Pokusao sam sa twitchem ga dokrajcit pored towera ali sam failo pa me usput tower uspio 2 puta pogodit. Oso sam u stealth kad odjednom low hp malphite pocne trcat prema meni, lupi flash i ground slam, a bio sam u stealthu kojih 6-7 sekundi tako da nije mogo pretpostavit gdje sam i tako sigurno flash iskoristit 0.o a on samo sa pocetnim itemima jos ni recallo nije tako da nema teorije da bi postavio ward ili nesto, a također niko iz lanova nije doso wardat. Kunem se da nisam nis pio prije partije

Sličan slučaj ja i frend smo se dvili...

vorpen
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

tryndi njegov w služi kao radar. kad je enemy champ blizu, skill se aktivira i možeš ga koristiti. dok nema nikoga, skill se ne može upaliti. pa ako je teemo clockan, lako shvatiš na kojem se mjestu skriva i kreneš koristiti skillove za koje ne trebaš visual na nekoga. a ako teemo napadne nekoga i dođe blizu towera, cijelo vrijeme dok je njegov poison aktivan tower ga gađa

Da, to nam je rekao u četu ali je i Leona također derala po njemu ono dok je bio u stealthu, neznam možda je taj ability možda ne...

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 13:21 (ris).
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
ris kaže...

Pa "metni" onda pa da i mi vidimo {#}{#}

Budem metnuo...

vorpen
16 godina
neaktivan
ris kaže...
AmonZero kaže...
ris kaže...

Pa "metni" onda pa da i mi vidimo  {#}{#}

Budem metnuo...

Kome ćeš metnut?

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice