Kako lik moze imat 147 odigranih normal i lvl 30, i jos 1600 elo? EXPLAIN THAT!
Postoji nesto sto se zove XP boost
Kako lik moze imat 147 odigranih normal i lvl 30, i jos 1600 elo? EXPLAIN THAT!
Postoji nesto sto se zove XP boost
Gibe me OP buff please.
Mordekaiser is numer one! hueheuheuheuhe hueheuheuheu
Gibe me OP buff please.
NENENENE
moras reci
Morde es NUMERO UNO HEUHEUHUHEUHUEHUEHUEHUHEUHEUEHUEHUEHUEHUEHEUHEUHEUHEUHEUHUEHUEHUH
Koji je najbolji build za garena
Koji je najbolji build za garena
Sunfire, sunfire, sunfire, sunfire, ie, sunfire
kad se preteško priviknuti na taj ulti 
Gibe me OP buff please.
NENENENE
moras reci
Morde es NUMERO UNO HEUHEUHUHEUHUEHUEHUEHUHEUHEUEHUEHUEHUEHUEHEUHEUHEUHEUHEUHUEHUEHUH
I repot you.
što je peh u lol? uletimo shaco i ja među njih 4 na low hp nakon što ih je naš ostatak tima susreo malo ranije, ja uskačem s fiddle i ulti. shaco dobije quadra a ja frišku figu...

Odigrao rundu, teammate je bio Caityln lvl 18, srušio im je sentry-e i cijelu bazu sam on s par shootova
.
Igra je trajala 1h.20 min
u goldu sam finally :)
valjda se budem i tamo zadržao xD
Nekontam zašto više nitko neigra jarvana ?
Evo sad sam probo jungle (nakon drugo vremena) i dobro čisti kampove ima dobre gankove (pre 6) samo treba pogodit E+Q, a nakon 6 lvla većinom je svaki gank kill (ak je ulti up).
Da, sad je predobro junglati s njim, prelagano čak, dok sam prije ja imao problema počistiti sve kampove, golemi su bili kritični poslije reda.
koja slatka mala?
| 12 | Caitlyn |
|---|---|
| 23 | Vayne |
koja slatka mala?
Cait ti je early game carry posto jednostavno outragea svkog i harassa kolko oce dok je Vayne late game heroj i jedan od onih tzv. hyper carry-a
Imam jedno pitanje... Već igram lol 3 mjeseca i još mi se nije dogodilo da smo ja i frend naišli na dosta sumljivog igrača koji ima hax, koji ima dosta dobre dokaze za to lol. Kako je sve bilo, ja i frend smo išli na donji lajn sa twistedom i teemo malo for fun. I onda s nama su bili Trynda i Leona, kad je moj frend išao u stealth u inbush i stealthao se, trynda i leona su došli u inbush [ nisu ga vidjeli da je ušao u bush] počeli se okretati oko njega, lol wtf? NAakon toga kasnije u igri trynda je počeo na različitim mjestima gdje se frend stealthao počeo bacati abiltiy kao što je E i ostale i ranjavati... Btw nisu imali word za stealth, ne razumijem dali stvarno ima Haxera u LoL i dali u vopće postoji takvo nešto, također kad smo napadali turret sa 5 miniona odjednom turret je počeo gađati nas[prije toga gađao je miniona] wtf...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...
| 8 | Rammus |
|---|---|
| 14 | Gangplank |
koja slatka mala?
Cait ti je early game carry posto jednostavno outragea svkog i harassa kolko oce dok je Vayne late game heroj i jedan od onih tzv. hyper carry-a
Vayne je definitivno najjači late i super late game carry, a kod Caitlyn je malo drukčije. Ona je u late gameu ( 4 itema i još nešto malo ) zapravo dosta slaba, a u super late gameu ( full build i potioni ) vrlo jaka. Neznam zašto je to tako, ali takav je osjećaj dobio moj brat kako igra dosta često s njom.
Imam jedno pitanje... Već igram lol 3 mjeseca i još mi se nije dogodilo da smo ja i frend naišli na dosta sumljivog igrača koji ima hax, koji ima dosta dobre dokaze za to lol. Kako je sve bilo, ja i frend smo išli na donji lajn sa twistedom i teemo malo for fun. I onda s nama su bili Trynda i Leona, kad je moj frend išao u stealth u inbush i stealthao se, trynda i leona su došli u inbush [ nisu ga vidjeli da je ušao u bush] počeli se okretati oko njega, lol wtf? NAakon toga kasnije u igri trynda je počeo na različitim mjestima gdje se frend stealthao počeo bacati abiltiy kao što je E i ostale i ranjavati... Btw nisu imali word za stealth, ne razumijem dali stvarno ima Haxera u LoL i dali u vopće postoji takvo nešto, također kad smo napadali turret sa 5 miniona odjednom turret je počeo gađati nas[prije toga gađao je miniona] wtf...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...
ocito su zakljucili da se teemo negdje na tom mjestu stealtho i odlucili napadat. i ja sam sa nekolko teema tako ubio.
a sto se tice towera, to nije nista cudno.
...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...
Pa "metni" onda pa da i mi vidimo 

tryndi njegov w služi kao radar. kad je enemy champ blizu, skill se aktivira i možeš ga koristiti. dok nema nikoga, skill se ne može upaliti. pa ako je teemo clockan, lako shvatiš na kojem se mjestu skriva i kreneš koristiti skillove za koje ne trebaš visual na nekoga. a ako teemo napadne nekoga i dođe blizu towera, cijelo vrijeme dok je njegov poison aktivan tower ga gađa
Ziva istina! Jednom igrao u midu twitch vs malphite. Pokusao sam sa twitchem ga dokrajcit pored towera ali sam failo pa me usput tower uspio 2 puta pogodit. Oso sam u stealth kad odjednom low hp malphite pocne trcat prema meni, lupi flash i ground slam, a bio sam u stealthu kojih 6-7 sekundi tako da nije mogo pretpostavit gdje sam i tako sigurno flash iskoristit 0.o a on samo sa pocetnim itemima jos ni recallo nije tako da nema teorije da bi postavio ward ili nesto, a također niko iz lanova nije doso wardat. Kunem se da nisam nis pio prije partije
Ziva istina! Jednom igrao u midu twitch vs malphite. Pokusao sam sa twitchem ga dokrajcit pored towera ali sam failo pa me usput tower uspio 2 puta pogodit. Oso sam u stealth kad odjednom low hp malphite pocne trcat prema meni, lupi flash i ground slam, a bio sam u stealthu kojih 6-7 sekundi tako da nije mogo pretpostavit gdje sam i tako sigurno flash iskoristit 0.o a on samo sa pocetnim itemima jos ni recallo nije tako da nema teorije da bi postavio ward ili nesto, a također niko iz lanova nije doso wardat. Kunem se da nisam nis pio prije partije
Sličan slučaj ja i frend smo se dvili...
tryndi njegov w služi kao radar. kad je enemy champ blizu, skill se aktivira i možeš ga koristiti. dok nema nikoga, skill se ne može upaliti. pa ako je teemo clockan, lako shvatiš na kojem se mjestu skriva i kreneš koristiti skillove za koje ne trebaš visual na nekoga. a ako teemo napadne nekoga i dođe blizu towera, cijelo vrijeme dok je njegov poison aktivan tower ga gađa
Da, to nam je rekao u četu ali je i Leona također derala po njemu ono dok je bio u stealthu, neznam možda je taj ability možda ne...

Budem metnuo...

Budem metnuo...
Kome ćeš metnut?