moze prijedlog za nekog champa od 6300IPa ?
zasad jedino Swaina imam.
btw. karthus, vayne, kog'maw i caitlyn ne dolaze u obzir.
nije bitna uloga ( mage, dps, tank... )
Ezreal
PS.
Malo sam si AD carry
Temmo sa Frozen i red buffom... divota za igrat
A ovaj novi skin od Eza radi svoje :D
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/das.jpg
Po meni ako je neko prejak to je amumu i poppy. Možda čak i nidale ako zna igrati.
amumu owna ;)
malzahar ili anivia
kada bi se ovaj server triba razdilit?
Je busy je zato se moraš prije podne ulogirat i ne izlazit iz lola :)
Prvo busy, pa nakon 20min online pa ekas po ure i udjes
rofl jesam samo sam iziso pa me opet **** -.-''
ja vas ne razumijem....ako su ologiras i ne radis nista nakon nekog vremena ce ti doc pvp net discon i pisat ce ti sesion closed..
jebote queue vise -.- odoh na wowa dok se ovo sredi >.<
btw da se pohvalim - off topic - upisa san http://www.gogss.hr/stranica/graficki-tehnicar-pripreme 7 na listi :)
Ovaj Gankplank je stvarno brutalan. Evo jedno poigravanje s njim.
S kakvim ti to "profićima" igraš.... Ashe 2 SotD-a, a što je sa boots na Caitlyn i Xin-u?....
S kakvim ti to "profićima" igraš.... Ashe 2 SotD-a, a što je sa boots na Caitlyn i Xin-u?....
morde 14/14/5 :S
+ ww ima 29 creppova??? WTF?
ma to ti je nas ww bio afk 20-25 min...a ja sam bio u top lejn protiv pantheona i blitza koi nisu imali sanse protiv mene.
pa valjda ces prije saznat ako pogledas na njihovu stranicu....
Greetings Summoner,
I am sorry for the delay in response, I will process your request within the next 24 hours after I have the necessary information listed below. Do note choose wisely in the three items you wish refunded as this is a one time exception. Which means if you only choose one item, you forfeit the other items that could be refunded. Choose Wisely, and hope to hear from you soon.
We normally do not provide refunds for items purchased such as skins, champions, or runes. However, I will make a one time exception for you and refund up to 3 purchases. I can only provide you with this exception once, so if you have had a refund before I will be unable to provide you with another.
Please provide me with the following information so I can begin the refund process. I need :
- The name of each of the 3 items you would like refunded
- How much IP or RP you spent on each item
I also need the following information:
- Your account name (What you log in to the game with)
- Your summoner name (What other players see in game)
- Which server you play on (North America or European)
Please make sure to include all the information mentioned above, I can't complete the refund process without it.
If you have received a refund before I can't provide you with another exception. I'm sorry for the inconvenience.
Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!
Good Hunting,
Lextonian
Warwick's heal is getting hit with this patch.
Warwick's heal is getting hit with this patch.
Great ... -.-''
kako funkcionira IP boost, won game 73, match game bonus +18, ip boost +143 :S
ma to ti je nas ww bio afk 20-50 min...a ja sam bio u top lejn protiv pantheona i blitza koi nisu imali sanse protiv mene.
build ti i nije neki
po tom sam i radio,pa su mi to poslali...
sta se ovo događa sa annie playerima ?
i zadnjih tjedan dana, od svih partija koju sam igro sa nekom annie, jedan noob veci od drugog O.o
najzesce mi je kad vidim boots of mobility, tears of goddes i spell vamp na annie -.-'
sta se ovo događa sa annie playerima ?
i zadnjih tjedan dana, od svih partija koju sam igro sa nekom annie, jedan noob veci od drugog O.o
najzesce mi je kad vidim boots of mobility, tears of goddes i spell vamp na annie -.-'
A sto fali Tear of goddes na annie?
Taj item je dobar za svakog spellcastera. Annie burna manu kroz svoje spellove brzo poslje lane faze pa je item vise nego dobar.
Ako jos poslje kupis Rod of Aegis i pustis da se bonus AP health i Mana nakupe i Tear of goddes pretvoris u Archangel staff( ptretvara manu u AP) i vise je nego dobar.
Sa time rjesis manu do kraja igre