Zato sam se ja u 11 logo i Amen, nema veze kaj uopce nisam bio doma 2-3 sata xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahahha, sa cekanja za login od 15 minuta doslo mi do 53, koji napredak
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=293759
EPIC
"* We obviously can't speak fluent English "
"Whole Eastern block walks around towns with AK-47's"
hahaahhaah e ovo me bogami nasmijalo
Ček ja sad ne kuzim neke, nisam stigel pratiti novosti u zadnjih par dana, al ke taj split se nije vec trebal dogoditi i rijesiti ovo sranje s cekanjem? Ili se još ceka na taj split pa zate sve u bedu.
preporuka ako zelite igrat:
ustat se prije 12sati, upalit LoL i ne gasit ga do spavanja. :D
btw. NIKAD nemojte testirat champove na vs. AI intermediate osim ako nemate jos nekog za kog znate da dobro igra -.-'
sad isprobavo Swaina malo i tako to, protiv annie dobio mid, 3/0/0 na pocetku odma kad gle kasnije. prvi teamfight ja jedini osto ziv, drugi teamfight, opet -.-'
uvijek me ulti u flash izvuku
na kraju smo izgubili a nismo srusili nijedan turret.
je*eni idioti -.-'
preporuka ako zelite igrat:
ustat se prije 12sati, upalit LoL i ne gasit ga do spavanja. :D
btw. NIKAD nemojte testirat champove na vs. AI intermediate osim ako nemate jos nekog za kog znate da dobro igra -.-'
sad isprobavo Swaina malo i tako to, protiv annie dobio mid, 3/0/0 na pocetku odma kad gle kasnije. prvi teamfight ja jedini osto ziv, drugi teamfight, opet -.-'
uvijek me ulti u flash izvuku
na kraju smo izgubili a nismo srusili nijedan turret.
je*eni idioti -.-'
ja sam mislio da je nemoguce igubit na AI dok danas nisam pokuso na US serveru 0-2 :(
Za vas koji prate streamove, NoS je provalio u LoL i igrao se s imenima i ELO-ima top igrača... hahaha, Saintvicious trenutno ima ELO 9.... Slali su čudne linkove i poruke ljudima, a ovi su slijepo pratili...
I sad Saintvicious igra na tak niskom ELO-u, hahahaha, s najlošijim igračima LoL-a uopće, imal je 18-1 s Trundleom, 25-0 s Yi-om i trenutno owna s Twitchem.... užasno smješno i zabavno koliko su ovi loši...
Koji je zabavniji i bolji za igrat ?
5 | Pantheon |
---|---|
31 | Xin Zhao |
Za vas koji prate streamove, NoS je provalio u LoL i igrao se s imenima i ELO-ima top igrača... hahaha, Saintvicious trenutno ima ELO 9.... Slali su čudne linkove i poruke ljudima, a ovi su slijepo pratili...
I sad Saintvicious igra na tak niskom ELO-u, hahahaha, s najlošijim igračima LoL-a uopće, imal je 18-1 s Trundleom, 25-0 s Yi-om i trenutno owna s Twitchem.... užasno smješno i zabavno koliko su ovi loši...
Daaa, bas sam gledao njegov stream kad se to dogodilo. Svatko tko je prvi banao na rankedu je bio izbacen iz igre i acc mu je bio banan do 30.9 :) i onda je taj nos ostavljao poruke kao sto se pojavi session closed samo sto je tu pisao kome je sve ukrao acc itd. Uzasan tjedan za riot nema sta :)
Zabavniji Pantheon sigurno, sa onim ultijem, pre jeb***. :D Bas se jucer sa Harisom zezao okolo.
Ali ako cemo gledat ko je bolji, tj. korisniji, onda Xin.
Koji je zabavniji i bolji za igrat ?
Po meni pantheon hand down. Xin je sto zabavan, ali to samo provaljas glavom po tipkovnici i bam double kill. Pantheon mi je zabavniji bas zbog nerfa i sto je s njim mal teze od xina.
We made a tiny tool to reconnect to a game, without being logged in to PvP.net! You can end your games now, even if server status is busy.
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=3265327
Ovo će mi dobro doći.
Haha xD Deserved :D
@Thegamemaker joj da sam to juce ima nebi izgubio onaj ranked ;((((((((((((((
Sa obzirom na broj stranica koliko ih ima ova tema pretpostavljam da se radi o ok igri!?
Do sada je nikada nisam zaigrao pa mozete mi reci kakva je igra...da, znam da mogu citati i Googlat, ali me zanima vase misljenje.
Igra je f2p koliko vidim!? Dali se igra kao SP ili kao MP?
Sa obzirom na broj stranica koliko ih ima ova tema pretpostavljam da se radi o ok igri!?
Do sada je nikada nisam zaigrao pa mozete mi reci kakva je igra...da, znam da mogu citati i Googlat, ali me zanima vase misljenje.
Igra je mp, i ako nisi do sad probao, to je MOBA (laicki multiplayer online battle arena) da nekompliciram posjeti youtube i tamo ces naci sve odgovore
Evo jedan score od maloprije :D
Inače, igran tek od subote tako da ovo mi je sad UBER :P
Samo sto steta da si na US jer smo svi ovdi gotovo Eu xD
Preporučavam video :
Ovja Tryndamare mi se cini pre jak , pogotovo za te male pare od 1350 ip ja mu sa xin zhaom na 18 lvl nemogu nis a imamo otprilike isti build
Ovja Tryndamare mi se cini pre jak , pogotovo za te male pare od 1350 ip ja mu sa xin zhaom na 18 lvl nemogu nis a imamo otprilike isti build
pa nemoš mu ništa kad ima glup ulti, ako nemaš champa koji ima stun sigurno si mrtav...
a ovi iz riota ocito ne vide da mu ulti treba nerf, nek mu ulti traje samo da ima vremena pobjec a ne da ima vremena ubit trojicu i još si napunit hp
pa nemoš mu ništa kad ima glup ulti, ako nemaš champa koji ima stun sigurno si mrtav...
a ovi iz riota ocito ne vide da mu ulti treba nerf, nek mu ulti traje samo da ima vremena pobjec a ne da ima vremena ubit trojicu i još si napunit hp
ma tydra se lako rijesi kad imas silence al je prejak kao sto je evelynn bila sad je normalna...
ma tydra se lako rijesi kad imas silence al je prejak kao sto je evelynn bila sad je normalna...
Lol? Eve bila prejaka? Uz 2-3 warda u earlyu eve je gotova, sad je normalna? Kakav je to normalan assassin koje nemre ubit nikog?
Lol? Eve bila prejaka? Uz 2-3 warda u earlyu eve je gotova, sad je normalna? Kakav je to normalan assassin koje nemre ubit nikog?
Eve nije bila prejaka samo se trebalo s njom znat igrat ,ako ti neko baci ward (ili oracle) nemos nista ...
Po meni ako je neko prejak to je amumu i poppy. Možda čak i nidale ako zna igrati.
evo dvje sa Gankplank-om.
Meni je najjaci onaj Rumble treba mu nerf... c(: