- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako tko radi ekipu za sljedeću sezonu za primade 5 vs 5 dodajte me za prijatelja, igram dugo vremena, preko 1.5 odigranih partija, igram šta treba. Nick Rockbull.
Konačno dobio RP.... i refound championa uz to
Sad sam ju upravo skinuo .! Igra je jako dobra (za sada sam samo tutorijal zaigro
)
.! Ko me oce, nek me doda
. Nadimak mie Akuchi kao i ovdje na forumu
.
auuu brate nisam jedini nolifer na forumu :D btw budem te dodao ako trebaš ekipu za igru naleti jednom akd mi budemo igrali pa s nama zajedno na ts-u :D
nisi ja sam bio igro do 5 :D
Jedno pitanje: Kolko ste dugo čekali da vam refundaju champa?
omgggggg igram 3v3 ranked i naravno vodimo mi.... i ode debilni shaco afk bravo konju mutavi -.-
ne kužim kaj ti to znaci "refundaju champa"?
ul tkallee :D
Pa da mi vrate pare, ono kaj svi sad rade, traže da im se vrate ip-i za nekog champa koji im se nije svidio.
Sve je to ok, ali ja nemogu shvatiti čemu trolanje da je xxx otišao afk ili da je leavao? I meni se xx puta dogodilo da je neko livao ili fidao ili afkao pa nisam pisao.
Isto tako na zadnje dvije stranice bar 5 posti su "nakon koliko si dobio refund?" i sl. Ja sam dobio nakon cca 12h, drugi nakon 4h, treči nakon 1 dan. Sve ovisi o o riotu i kad oni pročitaju mail.
Isto kao i kad budem RP dobio. Svaki u drugo vrijeme, nema nekvog pravila.
LP
Pa da mi vrate pare, ono kaj svi sad rade, traže da im se vrate ip-i za nekog champa koji im se nije svidio.
Gdje se to trazi?
Koji vremenski period to moze?
Ja bih pol champa maknuo.
daj kak se to napavi imam pol champa s kojim nikad nisam zaigro :D

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/league-of-legends/45231.aspx?page=338&jumpto=2015390&sort=asc&view=flat
evo ekipa koja nezna, tu vam sve piše za refundanje champova ;)
Ide nerf Irelie - http://twitter.com/RiotGuinsoo/status/85852766144184320
Nisu nepismeni nego ti neznas spanjolski...
jer i vama server busy?
jer i vama server busy?
bio, vise ne, pricekaj na screenu par minuta
jer i vama server busy?
Sacekas malo pa onda e online , pa e 30 min que pa onda server busy .
netko za game, add hRay
netko za game, add hRay
ja bi, al tek kad mi proradi
zasto onda samo pise champions na spanjolski a story od champova i sve drugo je na englsekom ...?
zasto onda samo pise champions na spanjolski a story od champova i sve drugo je na englsekom ...?
to je fail :D
Zamislite da im serveri opet nerade pa da opet dobijemo RP :D
e jel se moze vise puta refunad champovi (znam da mozes maximalno 3) al jel mozes npr. jedanput refundat 1 champa a drugi put ostala 2?
e jel se moze vise puta refunad champovi (znam da mozes maximalno 3) al jel mozes npr. jedanput refundat 1 champa a drugi put ostala 2?
nezz, ali mislim da ne
i da sad mi stoji na loginu, i tam ti piše wait time mi je calculating već skoro 10 min :/
nezz, ali mislim da ne
i da sad mi stoji na loginu, i tam ti piše wait time mi je calculating već skoro 10 min :/
izasi i ponovo uđi, jer ce ti tako i ostati.
nemožeš, tu san se ja zajeba
Pa ovo stvarno više nema smisla.. Odigram u prosjeku jedan meč u dva dana i kad god odlučim da se poigram server busy ili idem na čekanje od sat vremena (i nakon tih sat vremena kad uđem u igru više nemam volje za igrat).
Danas opet ista stvar..kad odlučim da se malo poigram server busy.. Je**m ja njihovu igru..