zasto uvjek neki trolleri na rankedu? o.O
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio sam refund :) Kupio gangplanka i jarvana
hoce netko samnom ranked dosta mi je ovih vise idiota koj ifeedaju i je*enih noobova koji samo dodu nakraju i pokupe kilove
EDIT: KAKO IDE TANKY DPS JARVAN PLZ TREBA HITNO
hoce netko samnom ranked dosta mi je ovih vise idiota koj ifeedaju i je*enih noobova koji samo dodu nakraju i pokupe kilove
I meni je dosta livera ka sta si ti :P
omg.... kako si ti tardasto djete... odrasti! gle meni je stara iskljucila struju i sta joj mogu? -.- dok mi je kompa isla uzimat letjela je van iz sobe al ovako nemogu jer struja nije moja -.-
daj oce ko samnom rjesavat referrale ima tolko GLUPIH ljudi da to nisu istine...
daj oce ko samnom rjesavat referrale ima tolko GLUPIH ljudi da to nisu istine...
ja cu sutra oko 8.... jedno 2 napravit pa mozemo skupa ako hoces
moze al navecer oko 8...
Jos SAMO 847 xpa do 30 lvla i rankedaaa
moze al navecer oko 8...
sry nemogu moram ucit ja cu igrat od 8-15 i onda cu se ic ucit
nakon koliko si dobio refund?
izgleda li to da su opet serveri BUSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahhaha ja kupio anivijin skin na saleu za 260 RP a sad idem poslat riotu ovo da mi vrate champve i skinove i napisem da sam skin kupio par dana prije nego sto je dosao na sale i likovi mi daju 520 RP hahah xD
hahhaha ja kupio anivijin skin na saleu za 260 RP a sad idem poslat riotu ovo da mi vrate champve i skinove i napisem da sam skin kupio par dana prije nego sto je dosao na sale i likovi mi daju 520 RP hahah xD
E jel to stvarno ili tek misliš to napravit?
SERVER BUSY!!
Ma stvarno sam napravio sad sam imo 1160 ipa i kupio nurse akali ;)
EDIT: ak vam je server busy samo ostavite lol launcer ukljucen par minuta i doci ce online
Ma stvarno sam napravio sad sam imo 1160 ipa i kupio nurse akali ;)
EDIT: ak vam je server busy samo ostavite lol launcer ukljucen par minuta i doci ce online
Bloodmoon > nurse ;D
legalize > hari ;D xDDD
legalize > hari ;D xDDD
Rushas hextech na akali . To e sve xD
Pa ko to ne radi?? xD
Pa ko to ne radi?? xD
Nubovi xD ona jedva ista dobiva dmg od ad zbog scalinga . Trosak novca :D
omg.... kako si ti tardasto djete... odrasti! gle meni je stara iskljucila struju i sta joj mogu? -.- dok mi je kompa isla uzimat letjela je van iz sobe al ovako nemogu jer struja nije moja -.-
hm, ne znam tko je dijete ako te stara u 1 sat tjera u krevet
hm, ne znam tko je dijete ako te stara u 1 sat tjera u krevet
ma ne tjera me u krevet nego mi neda da ubdem na kompu kao dosta je sto sam cjeli dan i te njezine spike
Sad sam ju upravo skinuo .! Igra je jako dobra (za sada sam samo tutorijal zaigro
)
.! Ko me oce, nek me doda
. Nadimak mie Akuchi kao i ovdje na forumu
.
Sad sam ju upravo skinuo .! Igra je jako dobra (za sada sam samo tutorijal zaigro
)
.
auuu brate nisam jedini nolifer na forumu :D btw budem te dodao ako trebaš ekipu za igru naleti jednom akd mi budemo igrali pa s nama zajedno na ts-u :D
)
.
auuu brate nisam jedini nolifer na forumu :D btw budem te dodao ako trebaš ekipu za igru naleti jednom akd mi budemo igrali pa s nama zajedno na ts-u :D
Hehehe ^^.! Nisam ti ja nolifer xD.! Al kad je ljeto vani mi vruce, pa provodim vrijeme mado na kompu xD.! Aj moze ;D.!
ja cu sutra oko 8.... jedno 2 napravit pa mozemo skupa ako hoces
i ja cu :)
nakon koliko si dobio refund?
Otprilike 5 sati