League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.777.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Luxy2501 kaže...

de mi malo pojasni kako ce mi to pomoc :S nisma bas najbolji xD

kad ideš na AP onda ovisiš o spellovima koji nemaju baš mali CD, ako je buildaš na AD imat ćeš stalni dmg sa autoattackon i na nju je obavezan trinity force i kad njega kupiš sa Q radiš ogroman dmg

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Q bi bio broj jedan na gornjim brojevima jeltak?? jel stavio sam si tak lakse je

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...

Q bi bio broj jedan na gornjim brojevima jeltak?? jel stavio sam si tak lakse je

nekužin te baš, Q ti je prvi spell, evo sad san baš odigra jednu sa Poppy da ti pokažen otprilike build :)

ovo san builda Infinity Edge na kraju i možda bi još uzea banshees al nije mi triba ovu partiju

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

nekužin te baš, Q ti je prvi spell, evo sad san baš odigra jednu sa Poppy da ti pokažen otprilike build :)

ovo san builda Infinity Edge na kraju i možda bi još uzea banshees al nije mi triba ovu partiju

ali ja vise igram na abilitye pogotovo 3

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
Luxy2501 kaže...

vidit ćeš kasnije na većin lvlima kako ti to baš neće funkcionirat, E (ili tebi 3) nema baš mali CD i nije pouzdan spell za radit dmg, ovako imaš kontinuirani dmg od auto attacka i još plus Q (1) šta radi ogroman dmg kasnije

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

vidit ćeš kasnije na većin lvlima kako ti to baš neće funkcionirat, E (ili tebi 3) nema baš mali CD i nije pouzdan spell za radit dmg, ovako imaš kontinuirani dmg od auto attacka i još plus Q (1) šta radi ogroman dmg kasnije

ja u biti kad napadam sa trecom moci (3) odmah zasljedim sa prvim i 2  pa tako vecinom pa cak i nunu padne 

16 godina
Luxy2501 kaže...
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

ja u biti kad napadam sa trecom moci (3) odmah zasljedim sa prvim i 2  pa tako vecinom pa cak i nunu padne 

isti ti je skill order kad napadeš i sa AD poppy, znači zaletiš se sa E (3) i odma opališ Q (1) i to je ustvari to (ulti upališ po potribi), provaj na AD, nećeš ništa izgubit :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Super, ulti koristim samo kad npr. nunu ima malo healtha a doleti mi njihov yi pa onda na nunua i leti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...

Super, ulti koristim samo kad npr. nunu ima malo healtha a doleti mi njihov yi pa onda na nunua i leti!

ulti ustvari uvik udreš na tanka (ili onoga ko radi najmanji dmg) u team fightu i dereš po ostalima :D

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

ulti ustvari uvik udreš na tanka (ili onoga ko radi najmanji dmg) u team fightu i dereš po ostalima :D

Ne slusaj nooba, ulti udari na onog ko radi najveci dmg :P

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

Ili na onog ko ima najmanje cca jer ultat mundu nije pametno ...

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
makaweli kaže...

Ne slusaj nooba, ulti udari na onog ko radi najveci dmg :P

daj ne zbunjuj ljude :P

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvi put sa Kog-om i odmah own :P Isuse champ je stvarno brutalan,čim nabavim madreds bloodrazor,s upaljenim w spellom skidam 10 % hp-a + AD :D I još IMBA range sa ultijem za dovršavanje nekoga dok bježi :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Prvi put sa Kog-om i odmah own :P Isuse champ je stvarno brutalan,čim nabavim madreds bloodrazor,s upaljenim w spellom skidam 10 % hp-a + AD :D I još IMBA range sa ultijem za dovršavanje nekoga dok bježi :))

Da al hybrid ti ima najveci dmg   bloodrazor > malady>  black cleaver>  banshee > voidstaff  tenkovi se jednostavno tope  

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
KaMiKaZa kaže...

Da al hybrid ti ima najveci dmg   bloodrazor > malady>  black cleaver>  banshee > voidstaff  tenkovi se jednostavno tope  

Zanimljivo,isprobat ću sutra taj build baš da vidim kak će izgledat :)

15 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
hari85 kaže...
KaMiKaZa kaže...

Obavezno mpen buce  jos da napomenem i radis  onda ogroman dmg  da nije normalno :D

edit : jos neki premade :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 2:51 (hari85).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
KaMiKaZa kaže...
hari85 kaže...
KaMiKaZa kaže...

Obavezno mpen buce  jos da napomenem i radis  onda ogroman dmg  da nije normalno :D

edit : jos neki premade :D

Dakle,popravio ti se net. {#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
E sad ...juce sam tako poludio na nobine da mi je totalni unistilo partiju...

Igram premade (ja ww jungle, shen, karma, kog maw, rumble) i dobijemo protiv sebe trolldamare,kassadin, shen,blitz i cate... likovi su imali 5 teleporta ... dominirali smo rundom po kilovima, ali cim smo krenili pusat njima se trojica portaju i backdoor... jednostavno tako ocajna runda... dok pokusavas spasit jedan turret oni se portaju na drugu stranu i propushaju do necus tureta dok se mi vratimo... doslovno odvratna runda u kojoj team fighta nije ni bilo jer uvijek il ulovimo jednog oni se masovno portaju uniste i pobjegnu...

E poludio sam na tu rundu i divio se kako im se da tako igrat...

Ne znam i da smo ostali u bazi cijelo vrijeme oni bi farmali a kad napadnu turret jedan mi ga branimo uvijek se portaju na onaj suprotan di smo mi...

Daj aj ima netko savijet kako povjedit ovo jer meni ne pada na pamet :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
E sad ...juce sam tako poludio na nobine da mi je totalni unistilo partiju...

Igram premade (ja ww jungle, shen, karma, kog maw, rumble) i dobijemo protiv sebe trolldamare,kassadin, shen,blitz i cate... likovi su imali 5 teleporta ... dominirali smo rundom po kilovima, ali cim smo krenili pusat njima se trojica portaju i backdoor... jednostavno tako ocajna runda... dok pokusavas spasit jedan turret oni se portaju na drugu stranu i propushaju do necus tureta dok se mi vratimo... doslovno odvratna runda u kojoj team fighta nije ni bilo jer uvijek il ulovimo jednog oni se masovno portaju uniste i pobjegnu...

E poludio sam na tu rundu i divio se kako im se da tako igrat...

Ne znam i da smo ostali u bazi cijelo vrijeme oni bi farmali a kad napadnu turret jedan mi ga branimo uvijek se portaju na onaj suprotan di smo mi...

Daj aj ima netko savijet kako povjedit ovo jer meni ne pada na pamet :D

Ako ste bili jači, trebali ste raditi vi push.  Niste uopće trebali spašavati turrete nego ići rušiti jedan lane pa vidjeti ko bi prije popustio,a budući da ste imali prednost u killovima, trebali ste i brže rušiti tornjeve od njih.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
U jednom nasem pushu smo mi izgubili 2 turreta dok su oni propusali do inhiba... tako da je i to palo u vodu :D
17 godina
Te su oni* woops :D
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme meni koji team jbt  ;( . Oni se toliko hilaju da im nis nemozemo samo alistar tuce towere i jedini nacin na koji smo mogli pobjedit je bd bio al nista od toga .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ajme meni koji team jbt  ;( . Oni se toliko hilaju da im nis nemozemo samo alistar tuce towere i jedini nacin na koji smo mogli pobjedit je bd bio al nista od toga .

LOL to je bio neki premade i to malo žešći :D Uff nebih volio igrat protiv takvog tima :P

15 godina
neaktivan
League Of Legends

E, kakve programe koriste ovi šta igraju lol?

Mislim one za chat, live cast, izmjenjivanje windowsa itd.?

LoL username: prokletbio (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo jedne prej3bene runde, tu sam napravio quadra kill i to sam protiv 5 nakon što su pobili sve moje, ostali su na malo više od pola hp-a.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 17:59 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

A da mi probamo tak nes?

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
hari85 kaže...

A da mi probamo tak nes?

Ak vam pofali igrac za full healer team, dodajte me, nick Axmuth. Igram Sonu :)

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
17 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima kakvih razlika u EU i US verzijama igre osim što su serveri postavljeni na drugim mjestima? mislim, jel sama igra drugačija po nečemu?

...I put on my robe and a wizard hat...

0 0 hvala 0
16 godina
pootzko kaže...

jel ima kakvih razlika u EU i US verzijama igre osim što su serveri postavljeni na drugim mjestima? mislim, jel sama igra drugačija po nečemu?

po igračima. Meni je na EU sasvim ok. I ping, na eu imas 47, a kad su natrpani i kad te bace na US servere, onda 120ping. ako si na us verziji imas 200 ping konstantno.

LoL Nick (EU): hRay
17 godina
neaktivan
League Of Legends

thnx. btw, gledam neki live match na own3d.tv i vidim da je komentator u biti 6. igrač.. kakva je to fora? jel tako riješen problem komentatora kao nekakav feature igre ili se stvarno može igrat 6v6 pa su jednog ostavili po strani?

...I put on my robe and a wizard hat...

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice