League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.778.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
Ja sam vidio lilka neki dan nastackao je 5onih smeca sto daju gold i ap...onda je kupio force of nature i ryals pa abysall i sunfire i lika niko nije mogao ubit... doslovno nas je trebalo 5 da ga ubijemo :/ lik je bio carry u igri a ne tenk :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo nakon par milijuna godina sam updejtao svoj Xin guide i sad sam ponosan na njega {#}.

http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326

Pa tko hoće,može ga čitati i naravno isprobati!

Nije lose dosta dobar gudie ali ti je do 5 lvl bolje dizati e pa tek onda kasnije q bude manji cd i sa ukljucenim w dobijes opet brzo tako da ce ti tesko ko pobjeci

I buildovi su dosta dobri i ja item tako nesto slicno

Lanterna

Mercury

Youmuu's gohstblade

Phantom Dancer

Black clever

Banshee/Frozen malet

I onda lanternu zamjenim za blood thirster

Ali sve opet zavisi od protivnickoga setupa

LoL-scarface797(EU)
17 godina
Keiichi kaže...
Ja sam vidio lilka neki dan nastackao je 5onih smeca sto daju gold i ap...onda je kupio force of nature i ryals pa abysall i sunfire i lika niko nije mogao ubit... doslovno nas je trebalo 5 da ga ubijemo :/ lik je bio carry u igri a ne tenk :S

Morde mi je jedan od najigranijih heroja, s njim sam ja bio carry za 90% odigranih rundi.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
16 godina
neaktivan
S mordeom treba ic na ap offtank build jer radi ogroman dmg i nemos ga ubit.. Ja ga buildan otprilike ovako: sorc. shoes, rilays, abyssal, hextech, rabbadons i zhonyas hourglass. Dosta armora, mr-a i dovoljno hp-a.1v1 ga je nemoguce ubit, kad te pukne sa q koji radi prevelik dmg a cooldown je oko 3 sec. A zbog pasiva i hextecha ne umire.. Eventualno moze i sunfire umisto zhonye ako ocete bit jos tenkastiji.
15 godina
neaktivan
null kaže...
hari85 kaže...

posto ezov base dmg   je 100 na  lvl  18 trinity ce radit max 150 , s apom iznad   tog broja 

bar meni lichbane> trinity 

ali pogledaj sto ti trinity daje sve a sto lichbane.

da al lategame s 700 ap lichbane proc daje 700 dmg , Trinity force ti je dobar do 30 min nakon toga lichbane je dosta korisniji Lichbane daje isto move speed , magic resist vise ap nego trinity pa se meni cini puno bolji item i trinity rushanje na ezu bar meni nikad nie bilo dobro , brzi bloodthirser plus sheen daje puno vise dmga plus sto sada ides hybrid hextech gunblade daje sve plus slow ka i trinity sto znaci hextech + lichbane > trinity + sta god pravis sa tim prvo .
haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 18:24 (hari85).
17 godina
I onda morde nije op :D ma de bokte uzas :/ uzmi najveceg nukera uigri i s istim itemima kao morde koje si nabrojao i nek pokusa ga ubit :D oce ki*u devinu :D
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
I onda morde nije op :D ma de bokte uzas :/ uzmi najveceg nukera uigri i s istim itemima kao morde koje si nabrojao i nek pokusa ga ubit :D oce ki*u devinu :D

Pa ja znam da je Morde op, zato ga i igram :p  Da idem tenkastiji build onda bi isa nesto ovako:

Sorc. Shoes

Rilays

Sunfire

Force of nature

Hextech 

Abyssal

Sa ovakvim buildom jos nisan izgubia match.. A sa full AP buildon surrendaju cim prije :)

17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Pa naravno kad je nuker squishy, to je sasvim logično. {#}

Offtank vs nuker = offtank WINZ  (ko i u većini 1v1 slučajeva, to je offtenkovima u prirodi? :D)

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
Pa upravi je to i problem jer offtankovi daju prevelik dmg...ok oni to kao mjenjaju posto su i oni to zakljucili ali opet svejedno jos nije to kako spada... ako vec deklariraju nekog kao tank i offtank onda daj mu CC al smanji dmg a ne da jedan offtank moze aceat cijeli tim sto nije rijetko da vidim nekog mudu il mordea :D
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Pa upravi je to i problem jer offtankovi daju prevelik dmg...ok oni to kao mjenjaju posto su i oni to zakljucili ali opet svejedno jos nije to kako spada... ako vec deklariraju nekog kao tank i offtank onda daj mu CC al smanji dmg a ne da jedan offtank moze aceat cijeli tim sto nije rijetko da vidim nekog mudu il mordea :D

Pa zadnji patch je malo nerfao physical offtankove, valjda će sredit i ove koji su AP, bar se nadam. {#}

Jedno pitanje:

Jel Renekton osjetno nerfan il je još dobar?  Razmišljam da ga kupim pa... 

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 19:38 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo nakon par milijuna godina sam updejtao svoj Xin guide i sad sam ponosan na njega {#}.

Nakon zareza ide razmak.

Inace, dobar guide! :)

LoL (EU): Aerendyl
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...
Blizek kaže...

Nakon zareza ide razmak.

Inace, dobar guide! :)

Boze dragi kakve to veze ima,bas ce neko obracati paznju na to.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 19:51 (Aliser).
15 godina
puls4R kaže...
Keiichi kaže...

Pa ja znam da je Morde op, zato ga i igram :p  Da idem tenkastiji build onda bi isa nesto ovako:

Sorc. Shoes

Rilays

Sunfire

Force of nature

Hextech 

Abyssal

Sa ovakvim buildom jos nisan izgubia match.. A sa full AP buildon surrendaju cim prije :)

Možeš li mi dati pune nazive item-a (i ako može njihova uloga npr. movmement speed, attack damage..)? Još sam nubina po tom pitanju, a ne igram tolko puno baš. (lvl 22) {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
LoL nick: Strongtoni
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Keiichi kaže...

Pa zadnji patch je malo nerfao physical offtankove, valjda će sredit i ove koji su AP, bar se nadam. {#}

Jedno pitanje:

Nerfan je ko kura*

al ja imam armor pen runse i ako ga znas igrati bas se i ne osjeti ... Ja ga igram ovako mercury treads>Frozen mallet> onda kupim brutalizer ,sunfire ,dovrsim yoummu ghostblade,Guardian Angeli onda vecinom uzmem onaj narancasti mac sto ti daje dmg i Mr jer ja ga igram tankijastog zbog toga jer dosta dmga imas u spellovima i nikad nisam izgubio ranked ni normal s renektonom :)

LM bro
17 godina
League Of Legends

E jel zna netko koja je ono fora s tim da ne mozes igrat solo neko samo pise ranked :D

ahahah e koji bug :D sad u ranked i ni protivnici ni mi ne mozemo bant nikog :D xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

danas 6 rankeda=6 winova (5 s ez-om i 1 s brandom)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolji tim protiv kojeg sam imao zadovoljstvo igrati (pogledaj ss), ja sam opet Cho Gath.

xD xD
I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Najbolji tim protiv kojeg sam imao zadovoljstvo igrati (pogledaj ss), ja sam opet Cho Gath.

Što su svi lvl 1 ili se trolaju?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
kaiserus kaže...

Što su svi lvl 1 ili se trolaju?

Nešto je bilo u team chatu i onda je Olaf rekao: French are stupid, i tako je počelo fidanje... 4 od 5 ih je lvl 30.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
16 godina

Ja se nadam da su svi dobli report, rade bi predao nego igrao tako...

LoL nick: Strongtoni
17 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
zv'jer2 kaže...

Jedno pitanje:

Nerfan je ko kura*

al ja imam armor pen runse i ako ga znas igrati bas se i ne osjeti ... Ja ga igram ovako mercury treads>Frozen mallet> onda kupim brutalizer ,sunfire ,dovrsim yoummu ghostblade,Guardian Angeli onda vecinom uzmem onaj narancasti mac sto ti daje dmg i Mr jer ja ga igram tankijastog zbog toga jer dosta dmga imas u spellovima i nikad nisam izgubio ranked ni normal s renektonom :)

Znači "nerfan je ko kura*", al se ne osjeti... Daj se odluči. {#}

Imam i ja Arm Pen rune.

LoL EU: Ferinus
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
FiinzE kaže...
zv'jer2 kaže...

Jedno pitanje:

Nerfan je ko kura*

Znači "nerfan je ko kura*", al se ne osjeti... Daj se odluči. {#}

Imam i ja Arm Pen rune.

A cuj bas se i ne osjeti neki kazu da se osjeti po meni ne ...

LM bro
15 godina
neaktivan

"Najbolji tim protiv kojeg sam imao zadovoljstvo igrati (pogledaj ss)"

HAHAHA, jel to namještaljka ?

LoL username: prokletbio (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 10:45 (cut-paste-waste).
16 godina
League Of Legends

Ovi rankedi su totalno pre dobri. Game trajao 66 minuta. U svakoj sekundi sam mislio da smo izgubili. Uvijek su nam bila unistena 2 inhibitora, imali su totalno nafarmanog morde kojeg je trebalo tuci 5 ljudi i pri tome 1-2 umru od thornmail-a, ali nekim cudom smo pobijedili, koji je to bio adrenalin. Sad sam bas pogledao match history, i vidim da imam 8 odigranih s ez-om i 7 pobjeda na rankedu i jedna izgubljena :(

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel igra tko sa poppy?? ako da jel mi moze predlozit neki dobar build..

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Soz4Doube pos!t
Eo moj PRVI game sa poppy! Predobra je kad se AP nabije , treca pa prva moc i neprijatelj je mrtav samo tak!! eo par ssova
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo definitivno najbolja partija u zivotu trajala je oko 60 imali igraca manje oko 15 min ova Caitlyn je cudoviste ubio sam boga u njima samo sam malo puta pogino sto nismo imali tenka

Pogledajte samo dmg dealt a minona sam imao oko 450 :)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 14:09 (scarface797).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...

buildaj je na AD, AP ti je samo burst dmg, u late gameu ne koristi puno

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Luxy2501 kaže...

buildaj je na AD, AP ti je samo burst dmg, u late gameu ne koristi puno

de mi malo pojasni kako ce mi to pomoc :S nisma bas najbolji xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice