League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.900.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo kupio sam nocturne-a i molim vas da bi predlozite neki dobar item build za njega.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedno pitanje, dosad nisam nikog vidio da koristi Smite?

LOL: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
dmanz kaže...

Jedno pitanje, dosad nisam nikog vidio da koristi Smite?

onda si valjda low level, koristi se kad netko ide s nekim champom u šumu(jungle).

@ novi ez- odigrao ga, igrali smo 4v5, napocetku anm livao trynd s 0-3 skorom :-), ali opet smo pobjedili.

ako treba replay kako poceti build, i ostale čarolije, tj. ako nekom treba rado ću staviti.

novi ez novi ez
LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
League Of Legends

mr Rumble fail prvi item btw  :D

(OP smece :D , nerf sledeci patch 100 % :D ) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 11:17 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Svi su uvijek govorili da je Ez sa AD buildom najbolji, sta sad da idem na AP?

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Sam ti reko picko jedna smrdljiva :D

LM bro
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Sam ti reko pick* jedna :D

LM bro
16 godina
neaktivan
gaggo kaže...

Svi su uvijek govorili da je Ez sa AD buildom najbolji, sta sad da idem na AP?

Hybrid   sinko , hybrid :D  

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto mi uvijek trazi da pokrenem igru kao admin? Mogu li to nekako promijeniti?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Zasto mi uvijek trazi da pokrenem igru kao admin? Mogu li to nekako promijeniti?

a sta ti to smeta -.-

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne smeta ali eto :)

Evo odigra jako dobru partiju sa nocturne-com. Dva puta sam napravio ace i jednom bio godlike. Na kraju dok je njihov tim jako dobro pushao sredinu nekako sam prateci master yia(ubijao tocnije) usao u njihovu bazu i unistio inhibitor.

2 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends

http://www.roarchat.net/

LoL chat room

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ne smeta ali eto :)

Evo odigra jako dobru partiju sa nocturne-com. Dva puta sam napravio ace i jednom bio godlike. Na kraju dok je njihov tim jako dobro pushao sredinu nekako sam prateci master yia(ubijao tocnije) usao u njihovu bazu i unistio inhibitor.

Stavi umjesto gunblade yomuus ghostblade,onaj ljubicasti mac za armor pentration,ne vidim razloga za kupovat ablity power

Evo mog builda za jungle noctourna : Lantern(lampa),mercurys ili berserkers,bloodthrister,yomuus ghostblade,banshees veil,infinity

Od runa uzmem ad/as/armor pentration

Summoner spells Ghost,Smite

Masteries: 21/0/9

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Probao sam ici na jungle no meni to nekako ne ide ili ide jednostavno sporo pa zato ostanem u nekom lane-u. Cak i sa smitom nekako je tesko na pocetku klati mobove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Probao sam ici na jungle no meni to nekako ne ide ili ide jednostavno sporo pa zato ostanem u nekom lane-u. Cak i sa smitom nekako je tesko na pocetku klati mobove.

Pa normalno kad nisi lvl 30 i kad nemaš sve rune i masteriese. Nemoj jungle ni pokušavat dok ne dobiješ lvl 30 i sve žute flat armor tier 3 rune.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Evdntualno bez runa mos s niggersticksom :D sad ne znam kak bi islo nakm ove promjene :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
protjeran
Blizek kaže...
Living.Dead kaže...

Pa normalno kad nisi lvl 30 i kad nemaš sve rune i masteriese. Nemoj jungle ni pokušavat dok ne dobiješ lvl 30 i sve žute flat armor tier 3 rune.

Ja junglam WW bez flat armor runa.

Strogo full attack speed, default na lvl 1 je 0,965. Prvi spell Q, i opleti....junglam ko veliki. S tolkim AS na samom startu, ne trebaju ni potioni. Heala se ko lud vučina.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja od žutih imam samo Dodge i jungleam odlično i sa Amumuom i sa Yiem i sa WW i sa... ma sa svima koji su ok u džungli.

BTW, obožavam Yi-a u zadnje vrijeme, jungle je za njega savršen, odličan ganker! Dugo igram LoL, ali sam penta kill tek sa njim uspio napravit. (Često je bio Quadra ali sa predugim razmakom do petog da bi bilo penta {#})

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
Blizek kaže...
Living.Dead kaže...

Ja junglam WW bez flat armor runa.

Strogo full attack speed, default na lvl 1 je 0,965. Prvi spell Q, i opleti....junglam ko veliki. S tolkim AS na samom startu, ne trebaju ni potioni. Heala se ko lud vučina.

Meni su uvijek full AS rune bile bezveze... ja bez problema junglam i sa svojim runama koje su korisnije u late gameu. Ali opet,rune su stvar osobnog izbora.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
zv'jer2 kaže...

Ja od žutih imam samo Dodge i jungleam odlično i sa Amumuom i sa Yiem i sa WW i sa... ma sa svima koji su ok u džungli.

BTW, obožavam Yi-a u zadnje vrijeme, jungle je za njega savršen, odličan ganker! Dugo igram LoL, ali sam penta kill tek sa njim uspio napravit. (Često je bio Quadra ali sa predugim razmakom do petog da bi bilo penta {#})

Ja imam 4 pente s njim, i da, s njim je najbolja penta kad se stacka dmg i ulti nakon refresha kad ubiješ nekog :D

EDIT: plus adrenalin kad ih počneš ubijat i sa svakim cd-om ponovo uključiš ulti i treći skill i on postaje sve brži i jači!!! {#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:09 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan

ko oce igrat moj acc

nick: Cerina14

pass: cher1nalol

by Cerina
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
zv'jer2 kaže...

Ja imam 4 pente s njim, i da, s njim je najbolja penta kad se stacka dmg i ulti nakon refresha kad ubiješ nekog :D

Da, to je bolesno. Kad uletim u pola teamfighta pa me ne fokusiraju kak treba, dmg ogroman i samo raste a imam i lifesteal, ekipi HP pada u trećinama, a squishy padne u 2 udarca. {#}   Još ti nitko ne može ni pobjeć zbog ultia i Q.

Dobar je Yi, prije sam sako s njim u laneu jer sam naviko na manje squishy melee champove pa mi se teško bilo priviknut, al kad sam prvi put otišo u džunglu preporodio sam se. {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:05 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ko oce igrat moj acc

Napisi i champove :D  da ako mi se nes testa da imam acc :D

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ko oce igrat moj acc

Ako oces moj savjet nemoj davat sifre po netu zato jer ce ti netko namjerno feedat i spamat da dobije ban i ako se zazelis lola morat ces ponovo acc napravit 

Eto mog savjeta :)

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

ko oce igrat moj acc

Napisi i champove :D  da ako mi se nes testa da imam acc :D

Bannan mu je account do 30. travnja zbog livanja...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma dobia san ban danas jer sam liva ranked

eto nek stoji tu pass pa ko oce nek igra ja necu vise

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

trol daje acc koji je banan na par dana, sigurn o nekom treba takav, N1

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kupio dns eza..sad il taj radi malo dmg il koji k....imam 350 dmg a sa prvim spellom mi radi 300 dmg..a o ultu da i ne govorim piše 500 dmg plus ad i ap,a na ashe mi napravio 250 dmg wtf?

aj nek mi neko malo objasni

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
neaktivan
CroDino kaže...

kupio dns eza..sad il taj radi malo dmg il koji k....imam 350 dmg a sa prvim spellom mi radi 300 dmg..a o ultu da i ne govorim piše 500 dmg plus ad i ap,a na ashe mi napravio 250 dmg wtf?

aj nek mi neko malo objasni

Magic resist i armor?

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan

ma da ashe imala samo dmg iteme

LoL nick:CroDino (EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice