Evo kupio sam nocturne-a i molim vas da bi predlozite neki dobar item build za njega.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno pitanje, dosad nisam nikog vidio da koristi Smite?
Jedno pitanje, dosad nisam nikog vidio da koristi Smite?
onda si valjda low level, koristi se kad netko ide s nekim champom u šumu(jungle).
@ novi ez- odigrao ga, igrali smo 4v5, napocetku anm livao trynd s 0-3 skorom :-), ali opet smo pobjedili.
ako treba replay kako poceti build, i ostale čarolije, tj. ako nekom treba rado ću staviti.
Svi su uvijek govorili da je Ez sa AD buildom najbolji, sta sad da idem na AP?
mr Rumble fail prvi item btw :D
(OP smece :D , nerf sledeci patch 100 % :D )
Sam ti reko picko jedna smrdljiva :D
mr Rumble fail prvi item btw :D
(OP smece :D , nerf sledeci patch 100 % :D )
Sam ti reko pick* jedna :D
Svi su uvijek govorili da je Ez sa AD buildom najbolji, sta sad da idem na AP?
Hybrid sinko , hybrid :D
Zasto mi uvijek trazi da pokrenem igru kao admin? Mogu li to nekako promijeniti?
Zasto mi uvijek trazi da pokrenem igru kao admin? Mogu li to nekako promijeniti?
a sta ti to smeta -.-
Ne smeta ali eto :)
Evo odigra jako dobru partiju sa nocturne-com. Dva puta sam napravio ace i jednom bio godlike. Na kraju dok je njihov tim jako dobro pushao sredinu nekako sam prateci master yia(ubijao tocnije) usao u njihovu bazu i unistio inhibitor.
Stavi umjesto gunblade yomuus ghostblade,onaj ljubicasti mac za armor pentration,ne vidim razloga za kupovat ablity power
Evo mog builda za jungle noctourna : Lantern(lampa),mercurys ili berserkers,bloodthrister,yomuus ghostblade,banshees veil,infinity
Od runa uzmem ad/as/armor pentration
Summoner spells Ghost,Smite
Masteries: 21/0/9
Probao sam ici na jungle no meni to nekako ne ide ili ide jednostavno sporo pa zato ostanem u nekom lane-u. Cak i sa smitom nekako je tesko na pocetku klati mobove.
Probao sam ici na jungle no meni to nekako ne ide ili ide jednostavno sporo pa zato ostanem u nekom lane-u. Cak i sa smitom nekako je tesko na pocetku klati mobove.
Pa normalno kad nisi lvl 30 i kad nemaš sve rune i masteriese. Nemoj jungle ni pokušavat dok ne dobiješ lvl 30 i sve žute flat armor tier 3 rune.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Pa normalno kad nisi lvl 30 i kad nemaš sve rune i masteriese. Nemoj jungle ni pokušavat dok ne dobiješ lvl 30 i sve žute flat armor tier 3 rune.
Ja junglam WW bez flat armor runa.
Strogo full attack speed, default na lvl 1 je 0,965. Prvi spell Q, i opleti....junglam ko veliki. S tolkim AS na samom startu, ne trebaju ni potioni. Heala se ko lud vučina.
Ja od žutih imam samo Dodge i jungleam odlično i sa Amumuom i sa Yiem i sa WW i sa... ma sa svima koji su ok u džungli.
BTW, obožavam Yi-a u zadnje vrijeme, jungle je za njega savršen, odličan ganker! Dugo igram LoL, ali sam penta kill tek sa njim uspio napravit. (Često je bio Quadra ali sa predugim razmakom do petog da bi bilo penta
)
Ja junglam WW bez flat armor runa.
Strogo full attack speed, default na lvl 1 je 0,965. Prvi spell Q, i opleti....junglam ko veliki. S tolkim AS na samom startu, ne trebaju ni potioni. Heala se ko lud vučina.
Meni su uvijek full AS rune bile bezveze... ja bez problema junglam i sa svojim runama koje su korisnije u late gameu. Ali opet,rune su stvar osobnog izbora.
Ja od žutih imam samo Dodge i jungleam odlično i sa Amumuom i sa Yiem i sa WW i sa... ma sa svima koji su ok u džungli.
BTW, obožavam Yi-a u zadnje vrijeme, jungle je za njega savršen, odličan ganker! Dugo igram LoL, ali sam penta kill tek sa njim uspio napravit. (Često je bio Quadra ali sa predugim razmakom do petog da bi bilo penta
)
Ja imam 4 pente s njim, i da, s njim je najbolja penta kad se stacka dmg i ulti nakon refresha kad ubiješ nekog :D
EDIT: plus adrenalin kad ih počneš ubijat i sa svakim cd-om ponovo uključiš ulti i treći skill i on postaje sve brži i jači!!! 
ko oce igrat moj acc
nick: Cerina14
pass: cher1nalol
)
Ja imam 4 pente s njim, i da, s njim je najbolja penta kad se stacka dmg i ulti nakon refresha kad ubiješ nekog :D
Da, to je bolesno. Kad uletim u pola teamfighta pa me ne fokusiraju kak treba, dmg ogroman i samo raste a imam i lifesteal, ekipi HP pada u trećinama, a squishy padne u 2 udarca.
Još ti nitko ne može ni pobjeć zbog ultia i Q.
Dobar je Yi, prije sam sako s njim u laneu jer sam naviko na manje squishy melee champove pa mi se teško bilo priviknut, al kad sam prvi put otišo u džunglu preporodio sam se. 
ko oce igrat moj acc
Napisi i champove :D da ako mi se nes testa da imam acc :D
ko oce igrat moj acc
Ako oces moj savjet nemoj davat sifre po netu zato jer ce ti netko namjerno feedat i spamat da dobije ban i ako se zazelis lola morat ces ponovo acc napravit
Eto mog savjeta :)
ko oce igrat moj acc
Napisi i champove :D da ako mi se nes testa da imam acc :D
Bannan mu je account do 30. travnja zbog livanja...
ma dobia san ban danas jer sam liva ranked
eto nek stoji tu pass pa ko oce nek igra ja necu vise
trol daje acc koji je banan na par dana, sigurn o nekom treba takav, N1
kupio dns eza..sad il taj radi malo dmg il koji k....imam 350 dmg a sa prvim spellom mi radi 300 dmg..a o ultu da i ne govorim piše 500 dmg plus ad i ap,a na ashe mi napravio 250 dmg wtf?
aj nek mi neko malo objasni
kupio dns eza..sad il taj radi malo dmg il koji k....imam 350 dmg a sa prvim spellom mi radi 300 dmg..a o ultu da i ne govorim piše 500 dmg plus ad i ap,a na ashe mi napravio 250 dmg wtf?
aj nek mi neko malo objasni
Magic resist i armor?
ma da ashe imala samo dmg iteme