League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Na shena totalno 2 heart of golda :D

pa force of nature pa aegis  pa tek onda randuin a drugi ostavis do kasnije :-D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...

Neki dan igram s Karthom imam 4/1 protiv Kennena i dvaput me gankaju jer niko ne kaze ss za Twicha, dva spanjolca odma pocnu sr*t noob, idiot...(Dotad samo na spanjolskom pricaju) i pocneju feedat...

Jel trebam dalje nabrajat?

Primjetio sam da ti cudni spanjolci nonstop spamaju chat na spanjolskom i prave se glupi.

Uglavnom Shen mi se jako dopada kao tenk, pogotovo ulti kad spasim suigraca :-)

16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Da, ali poanta je da ti šifra nije mijenjana ako se možeš ulogirat na službene stranice... pokušaj recover šifre.

nisi ti mene razumija, nemogu se ja ulogirat na njihovu stranicu....

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Vracam se na pitanje s kim igrati na pocetku,po meni bi ti bilo najbolje da uzmes nunua,tristanu ili yia jer su easy i fun2play

Sjecam se moje prve igre na 5v5 kad sam uzeo corkija i neka sivir nas ownala ko kretene.A mi ko kreteni na tower u midu se zaletavali, na kraju se ispostavilo da je sivir imala smurf acc il kako se to vec zove :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hohoho nerf nocturneu :D i wrigle i heart of gold :D i ak sam jos fulao posto samna mobu cuoh svaku prijestupnu rijec xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...
entertainer kaže...

E bok ljudi planiram počet igrat LoL a prosječan sam igrač dote pa me zanima koji su najbolji heroji za početnika i koliko se dota i lol razlikuju u itemima i Str Agi i Int heroesima

Ako si igrao DOTu neces imat previse problema u pocetku. Moze se rec da je STR analogan Attack damage-u (Melee DPS, tank) , Agility  Attack i movement speedu ( Ranged carry) a Inteligence Ability poweru ( casteri, nuke i support). Igraj s Ashe koja je dosta slična Bone Clingzu u doti (ako se tako zove), zatim s nekim tankom poput Shena ili Malphita te sa casterima tipa Annie,Malzahar ili Kassadin.

Pa što nema u DoTI indetična Ashe ( Frost Archer )?

traxex u doti

17 godina
Aliser kaže...

E ti mi trebaš :D

Recimo ti igraš Shena/Nasusa (nekog tenka) a u protivnickom timu imaju 2 ad champa 2 ap champa i tenka.

E sad kako bi ti buildao?

Hmm, ovisi u kojem laneu su AP champi, ak su u mojem, onda nabacim barem MR nikeice, i dalje sa sunfire cape. Solidno hp dobijes a i armora za kasnije.

Magic Resistance je naravno bitan jako, al ja preferiram radije ići na prvo na HP, jer ipak HP su ti koji trpe damage.

Prvo barem Sunfire cape, i onda Force of Nature. 

Al isto ovisi u champu.

Ako sam sa tankom koji ima manu ko rammus ili Malphite, i ak imaju minimalno 2 castera, poslije nikeica sto to daju armora, idem na Banshee's veil, daje mane, hp i  dosta MR. Meni odlican item za pocetak, makar mnogi ga uzimaju prema kraju zbog unique effekta. 

Poslije njega sunfire cape, i onda sto je vec potrebno, ili Warmog's armor, ili još MR.

Najbolje me zivcira kad ja ne uzmem tanka, i onda morde ili rammus idu tankat, pa Morde pocne sa Force of nature, ima samo hp regen, bjezi odmah čim zagusti, ne moze tankat toranj, nista, beskoristan tank.

Ili rammus sa Thormnail pocne ili kak je vec, i opet nista hp, nesto moze odbiti stete od dps, a kad casteri udare krepa u par sekundi.

Opet beskoristan tank.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel tko igra sa twitchom ovdje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Hohoho nerf nocturneu :D i wrigle i heart of gold :D i ak sam jos fulao posto samna mobu cuoh svaku prijestupnu rijec xD

Jel to kazes da ih nerfaju ili si procito da ce nerfati

LoL-scarface797(EU)
16 godina
ploxrain kaže...

ja, tribaš koji savjet? :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dal se zna koji će novi championi sutra biti free?? Ili barem da li se može znati da li će biti Katarina među njima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Legolas kaže...

Dal se zna koji će novi championi sutra biti free?? Ili barem da li se može znati da li će biti Katarina među njima?

Vjerovatno nece jer je bila nedavno.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan

Evo javljam se nakon 2. pvp partije!

1. sam igro sa Ashe i skor je bio 2/2/3

2. sam igro sa Shenom i imo sam skor 4/1/2

Evo dobro mi je krenulo i hvala blizeku na pomoći {#}

Dodajte me Juky844

http://crocraft.com/ When I'm sad I stop being sad and be awesome instead... true story!
15 godina
League Of Legends

Nekad mi je bila uzivancija DPS/Assessin, sad mi je tankanje- uzitak je gledati kad se zaletis medju 2-3 i nemogu te ubit :)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

Nekad mi je bila uzivancija DPS/Assessin, sad mi je tankanje- uzitak je gledati kad se zaletis medju 2-3 i nemogu te ubit :)

Hehe, meni je tankanje užitak od pocetka, zato samo jedva cekam nove tank champe :D 

Kad sa shenovim tauntom ih pokupiš 3,4 dok ih tvoji prikolju i još onda pobjegnes sa ultijem i spasis i sebe i drugoga {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
ploxrain kaže...

da zanima kao ti izgleda rune build, a ovako mogu solidno idigrat s njim vecinom sam prvi po killovima posto sam tek lvl 22 pa bi zelio srediti rune za njega do lvl 30

15 godina
tommy2103 kaže...
null kaže...

Hehe, meni je tankanje užitak od pocetka, zato samo jedva cekam nove tank champe :D 

Kad sa shenovim tauntom ih pokupiš 3,4 dok ih tvoji prikolju i još onda pobjegnes sa ultijem i spasis i sebe i drugoga {#}

lee sin je tank... tak ga ja igram i OWN!

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
ploxrain kaže...
slimyyy kaže...
ploxrain kaže...

da zanima kao ti izgleda rune build, a ovako mogu solidno idigrat s njim vecinom sam prvi po killovima posto sam tek lvl 22 pa bi zelio srediti rune za njega do lvl 30

neman neke posebne za njega, nego za sve AD heroje iman jedan rune page (nema se para trenutno):

crvene - armor pen

quintovi - armor pen

žuti - armor

plave - magic resist

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
ploxrain kaže...
slimyyy kaže...
ploxrain kaže...

neman neke posebne za njega, nego za sve AD heroje iman jedan rune page (nema se para trenutno):

crvene - armor pen

quintovi - armor pen

žuti - armor

plave - magic resist

Za quintove bi mogao uzeti i HP,ali mislim da to više nije vrijedno

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
League Of Legends

Hotshottov  sandwich build je OP 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Blizek samo da znas da te trazio Seven al sam zaboravio zasto

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

Za quintove bi mogao uzeti i HP,ali mislim da to više nije vrijedno

ne za twitcha, triba mu armor pen-a šta više, a moga bi uzet i neke crit rune

16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Blizek samo da znas da te trazio Seven al sam zaboravio zasto

Doma sam u petak,pa nek me tada traži na LoL-u.

Da malo komentiram patch: Riot radi ono što je već neko vrijeme trebao: nerf tanky dps championa koji su bili jednostavno prejaki i najčešće sam ih u zadnje vrijeme igrao ( Xin Zhao, Renekton, WW, Dr.Mundo ). Imali su prejak dmg za prevelik survivability. I konačno TF-a popravljaju,imao je masu bugova,a i ovaj buff plav karte mu neće loše doći!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa dobar je ovaj maokai. Ima ga svugdje. Dobro farma, ima "blink", kb i ulti koji dosta pomaže u team fightovima....

0 0 hvala 0
15 godina
noodle kaže...

Pa dobar je ovaj maokai. Ima ga svugdje. Dobro farma, ima "blink", kb i ulti koji dosta pomaže u team fightovima....

pa kad je free .

14 godina
neaktivan
League Of Legends

EDIT: cini se dosta dobar malo zahtjevan ono meni solidan al ipak je preskup a najverojatnije ce bit 6300

LM bro
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 12:33 (FiinzE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

prva s aniviom <3

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

100% kupujem Branda kad izadje!! piromanijaci su mi cool u igrama! :D

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL &lt;3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

To se samo ja nemogu logirati?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svima je nesto sjebano..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice