League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
tommy2103 kaže...

Prva sa Gankplankom XD, prezabavan lik za igrat, rasturao sam.

Al evo kak jedan noob shebe cijeli team. Prokleti Garen nije htio pravilno tankati, makar reko da hoce na pocetku, i poslije samo odlazio sam u grmlje gdje su ga uvijek gankali, i ne mozeš progurati 4 vs 5 u late gameu makar sam bio nafeedan.

nie tiamat tuesday LOL WUT ?

Ke? XD

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Pa ima fino opcija koja gasi sve pozadinske zvukove i šumove, a aktivira se samo pri određenoj glasnoći, kak si podesiš.

ne funkcionira to kako bi tribalo, skoro uopće ne pomaže, šta ako je televizija glasnija ili jednako glasna ka i ti? ili bilo koji drugi zvukovi? ne pali to

17 godina
protjeran
slimyyy kaže...
doxy kaže...

Pa ima fino opcija koja gasi sve pozadinske zvukove i šumove, a aktivira se samo pri određenoj glasnoći, kak si podesiš.

ne funkcionira to kako bi tribalo, skoro uopće ne pomaže, šta ako je televizija glasnija ili jednako glasna ka i ti? ili bilo koji drugi zvukovi? ne pali to

Kako meni funcionira?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
hari85 kaže...
Ferritin kaže...

e decki moze pomoc? trebao bi da mi slozite rune koje da kupim za Kennen-a. Level sam 20 (skoro 21) i najvise igram kenena. Pa ako bi mi preporucili neku kombinaciju rune-va za njega bio bih vrlo zahvalan. Za sad imam Samo neki rune koji je bio halloween promo 1.39% speed +

{#} 

pa za castera bez mane bi izgledalo nesto ovako 

flat ap quintovi , cdr glyphovi , mpen markovi , flat ap sealevi ( neznam sta bi drugo xD )

hvala, ali ja to ne razumijem. xD Ako bi mi mogao reci sta je AP, cdr i mpen. Jer ja sam tek 20 lvl i ne igram bas cesto (1 partiju dnevno)

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
tommy2103 kaže...
hari85 kaže...
tommy2103 kaže...

Prva sa Gankplankom XD, prezabavan lik za igrat, rasturao sam.

Al evo kak jedan noob shebe cijeli team. Prokleti Garen nije htio pravilno tankati, makar reko da hoce na pocetku, i poslije samo odlazio sam u grmlje gdje su ga uvijek gankali, i ne mozeš progurati 4 vs 5 u late gameu makar sam bio nafeedan.

nie tiamat tuesday LOL WUT ?

Ke? XD

pa neznas ? 

malady monday, tiamat tuesday ,warmogs wednesday  ,thornmail thursday , ( ne sjecam se friday ) ,( isto za subotu ) , sunfire sunday 

@alkser et ak si  tako interesiran   

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
doxy kaže...

To fukcionira itekako dobro pogotovo u ts3,  ja kad sam na ts-u slušam muziku u pozadini i ostatak ekipe to ne čuje...

samo se potrudi malo proguglat ima dosta tutoriala na netu

LoL Nick (EU) mamatisekurva
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Kako meni funcionira?

vas dvoje mene očito ne slušate, prva stvar reka san nekima, tako da ako tebi funckionira očito nisi jedan od nekih kojima neradi, naprimjer meni to nije pomagalo jer san ima pokvareni ventilator od procesora i to se čulo ka kombajn i bilo je glasnije od mog glasa tako da nikako nisan to moga izolirat, jedino šta san zaboravia reč je da ja ne koristin mikrofon na slušama jer mi ne radi na windows 7 pa moran koristit oni od web camere koji je na monitoru tako da mi ništa ne može pomoć šta se tiče tog izoliranje buke, na to san ja mislia kad san reka da ne pali to jer znan dosta ljudi koji koriste mikrofone od web camere, one na stalku ili neke druge...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Tek sam poceo igrati pa bi htio samo nesto pitati. Dobio sam IPa i kupio dosta runa. E sada vidim da postoje one Tier 1,2,3 rune. Jel bolje skupljati IP za tier 3 ili da uzimam 1 i 2. Da li se naprimjer mogu tier 1 i 2 kasnije prodati ili spojiti recimo dvije rune u jednu većeg tiera? Heh nadam se da će netko razumiti pitanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Tek sam poceo igrati pa bi htio samo nesto pitati. Dobio sam IPa i kupio dosta runa. E sada vidim da postoje one Tier 1,2,3 rune. Jel bolje skupljati IP za tier 3 ili da uzimam 1 i 2. Da li se naprimjer mogu tier 1 i 2 kasnije prodati ili spojiti recimo dvije rune u jednu većeg tiera? Heh nadam se da će netko razumiti pitanje.

ni slučajno kupovat t1 i t2 rune, ili skupljaj za t3 ili kupi nekog heroja

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jaran na tenka ftw, lik je bas super, valjda prvi balansirani kaj je dosel, rune za mana regen i samo spamati prvi skill, ona zastava je isto fora, nesto ko ashin treci samo kraci i manji range, ulti je odlican ako netko bjezi ili oces nekoga izdvojit iz team fighta, 2 skill puno pomaze u bjegu ili u natjeravanju, ma bas je fora champ, nemam bas kilova, al kao tenku mi ni ne treba vise, al radi puno dmg i kao tank, tak da kad bi ga na nekog off tenka isel igrat imal bi pun k killova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
slimyyy kaže...
WindEmperor kaže...

ni slučajno kupovat t1 i t2 rune, ili skupljaj za t3 ili kupi nekog heroja

Zapravo to i nije bas tocno, LoL prakticki nudi "kockarsku" kombinaciju koja se meni na ogromnom uzorku (govorimo o barem 15-ak tisuca spaljenog IP-a), pokazala najisplativijom.

Nazalost na ideju sam dosao tek nakon sta sam skuzio mehaniku LoL-a tj. nakon podosta igranja tako da nisam mogao iskorstit njezin puni potencijal koristeci jeftinije rune od samog pocetka ali svejedno je bila vise nego korisna{#}

Ukratko, da ne drobim previse, sve se svodi na ideju da si iz najjeftinijih(15IP) Tier1 runa uz pomoc rune combinatora strancas random Tier3:

(5x15IP)x5=375IP=random T3

Naravno da je uz ovakav pristup dobitak na manjem uzorku cisto stvar srece jerbo ti moze bacit bilo sta....

Ipak meni je recimo u prosjeku cca. svako cetvro kombiniranje davalo quintessenceT3 a svako trece totalno beskorisnu sekundarnu (recimo mark magic reist) T3 runu.

Napomena:

- nisu sve T3 sekundarne rune smece a bogami nisu sve ni jeftine, ima buildova u kojem odlicno dodju - primjerice trynda sa T3 crit. seal runama

- dvije beskorisne T3 se mogu opet iskoristit za pravljenje nove random T3 rune (da moze past opet beskorisna)

- bez obzira sta je kombiniranje random meni je neke primarne T3 rune baco ipak znatno cesce (osim mozda kod quintessence-a) - recimo za mark je baco najvise cisti dmg i cri dmg, za seal dodge i 0,43/hp reg, dok je za glyph sibo skoro samo CD 0,65%?!?

- ova shema je najisplativa za sve koji u pocetku (prvih par mj.) ne kupuju champove vec na tjednoj bazi mazu samo sa free rotacijom - najbolji nacin za izvjezbat skill, prokuzit mehaniku igre i otkrit kako parirat suparnicima

- kasnije. kad se popuni max iskoristivi broj nekih runa (posebito quintessence) kombiniranje gubi smisao jer se riskira besmisleno gomilanje tj. strasno rusenje isplativosti

Kockari svakako probajte{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 10:47 (dado8).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta je sa serverom? opet..

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo ownanja botova sa jungle fiddesticksom u novom modu,nažalost bezveze potrošio IP boost,ali nema veze. Botovi su nešto bolji nego u practiceu i mogli bi predstavljati izazov početnicima i lošim igračima,a to je i cilj ovog moda.

Co-op VS AI Co-op VS AI
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 11:47 (Blizek).

1 1 hvala 0
18 godina
Blizek kaže...

Malo ownanja botova sa jungle fiddesticksom u novom modu,nažalost bezveze potrošio IP boost,ali nema veze. Botovi su nešto bolji nego u practiceu i mogli bi predstavljati izazov početnicima i lošim igračima,a to je i cilj ovog moda.

Ubij se pao si 2 puta {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Blizek kaže...

Ubij se pao si 2 puta {#}

Ono,delam ulti među Nunua,Shena i Ryzeta sam bez podrške svojih i kako neću umrijet xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Devil sorry za neku noc nestalo interneta nesto im pregorilo u centrali neznam kad cu opet dobiti i jesmo li pobjedili.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
scarface797 kaže...

Devil sorry za neku noc nestalo interneta nesto im pregorilo u centrali neznam kad cu opet dobiti i jesmo li pobjedili.

Pogledaj sam {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce iko veceras igrat?

[url=http://profile.xfire.com/rap1zcod2][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/rap1zcod2.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Zapravo to i nije bas tocno, LoL prakticki nudi "kockarsku" kombinaciju koja se meni na ogromnom uzorku (govorimo o barem 15-ak tisuca spaljenog IP-a), pokazala najisplativijom.

Nazalost na ideju sam dosao tek nakon sta sam skuzio mehaniku LoL-a tj. nakon podosta igranja tako da nisam mogao iskorstit njezin puni potencijal koristeci jeftinije rune od samog pocetka ali svejedno je bila vise nego korisna{#}

Ukratko, da ne drobim previse, sve se svodi na ideju da si iz najjeftinijih(15IP) Tier1 runa uz pomoc rune combinatora strancas random Tier3:

(5x15IP)x5=375IP=random T3

Naravno da je uz ovakav pristup dobitak na manjem uzorku cisto stvar srece jerbo ti moze bacit bilo sta....

Ipak meni je recimo u prosjeku cca. svako cetvro kombiniranje davalo quintessenceT3 a svako trece totalno beskorisnu sekundarnu (recimo mark magic reist) T3 runu.

Napomena:

- nisu sve T3 sekundarne rune smece a bogami nisu sve ni jeftine, ima buildova u kojem odlicno dodju - primjerice trynda sa T3 crit. seal runama

- dvije beskorisne T3 se mogu opet iskoristit za pravljenje nove random T3 rune (da moze past opet beskorisna)

- bez obzira sta je kombiniranje random meni je neke primarne T3 rune baco ipak znatno cesce (osim mozda kod quintessence-a) - recimo za mark je baco najvise cisti dmg i cri dmg, za seal dodge i 0,43/hp reg, dok je za glyph sibo skoro samo CD 0,65%?!?

- ova shema je najisplativa za sve koji u pocetku (prvih par mj.) ne kupuju champove vec na tjednoj bazi mazu samo sa free rotacijom - najbolji nacin za izvjezbat skill, prokuzit mehaniku igre i otkrit kako parirat suparnicima

- kasnije. kad se popuni max iskoristivi broj nekih runa (posebito quintessence) kombiniranje gubi smisao jer se riskira besmisleno gomilanje tj. strasno rusenje isplativosti

Kockari svakako probajte{#}

to je već druga stvar, ako ti se da zaje*avat sa kombiniranjen runa kasnije onda ih kupi ali oću reč da nećeš dobit neki veliki bonus od njih kad ih kupiš, nećeš primjetit neku razliku šta sa druge strane nije slučaj sa T3 runama

EDIT: weirdek ja ću igrat, oko koliko?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 14:17 (slimyyy).
18 godina
League Of Legends

Novi Champion Nocturne  Art Spotlight 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
doxy kaže...

Kako meni funcionira?

vas dvoje mene očito ne slušate, prva stvar reka san nekima, tako da ako tebi funckionira očito nisi jedan od nekih kojima neradi, naprimjer meni to nije pomagalo jer san ima pokvareni ventilator od procesora i to se čulo ka kombajn i bilo je glasnije od mog glasa tako da nikako nisan to moga izolirat, jedino šta san zaboravia reč je da ja ne koristin mikrofon na slušama jer mi ne radi na windows 7 pa moran koristit oni od web camere koji je na monitoru tako da mi ništa ne može pomoć šta se tiče tog izoliranje buke, na to san ja mislia kad san reka da ne pali to jer znan dosta ljudi koji koriste mikrofone od web camere, one na stalku ili neke druge...

nemoj mi se slimyyy zivcirat,kako ces igrat danas,necu da igram ako ces rageat xD

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
scarface797 kaže...

Pogledaj sam {#}

nisi stavio od shacoa score :P,kako smo ih ownali tu partiju xD

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da je ovo moja najduža partija ikad.

najduža IKAD najduža IKAD

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo skilleva IMBA PICA 

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=571648

ULT JE IMBA , od passiva mozda cak i junglet moze plus NOVI ASSASIN I TO AD 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 18:07 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

evo skilleva IMBA PICA 

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=571648

ULT JE IMBA , od passiva mozda cak i junglet moze plus NOVI ASSASIN I TO AD 

Super izgleda nadam se da ce se moci igrati i na AP ali neznam koliko ce to dobro biti zbog passiva i drugog skilla i kakva ce biti skaliranja.I zanima me koliko ce biti cd na ultiu.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 18:32 (scarface797).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma da je bar AD. Sta ce mu ovakvi skillovi ako ce bit AP. U biti volio bi da bude hybrid sa dobrim ratiom, to jos dugo nisam vidio..

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

scar ima na svakom champu nes zamjerit 

ali ovo je cisti ad ja mislim pogotovo ako zamislis combo ultom portas iza leda i maknes im vision i onda ide sjeckanje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ako netko hoće igrati ranked neka me adda nick mi je "stankec".....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo danas išao opet malo s Malzaharom...skoro ga tek sad skužio skroz :P :P ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Blizek kaže...

E vidis ovako se to radi {#} ovaj jedan death me zabio turret {#} quadra kill. . ., rasparanje na sve strane. ., dosta su losi. . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 21:13 (D3ViL).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice