- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo me podsjeća na soulstealer-a iz HoN-a
soulstealer iz HON-a ili nevermore iz dotE...
http://eu.leagueoflegends.com/news/new-riot-games-data-center-established
napokon nesto paznje za eu server
e decki moze pomoc? trebao bi da mi slozite rune koje da kupim za Kennen-a. Level sam 20 (skoro 21) i najvise igram kenena. Pa ako bi mi preporucili neku kombinaciju rune-va za njega bio bih vrlo zahvalan. Za sad imam Samo neki rune koji je bio halloween promo 1.39% speed +
e decki moze pomoc? trebao bi da mi slozite rune koje da kupim za Kennen-a. Level sam 20 (skoro 21) i najvise igram kenena. Pa ako bi mi preporucili neku kombinaciju rune-va za njega bio bih vrlo zahvalan. Za sad imam Samo neki rune koji je bio halloween promo 1.39% speed +
pa za castera bez mane bi izgledalo nesto ovako
flat ap quintovi , cdr glyphovi , mpen markovi , flat ap sealevi ( neznam sta bi drugo xD )
Ja si kupia rammassa juce i sad malos njim cu igrat :)
U zadnje vrijeme ne volim ak nisam na midu il u jungli uopce u lanove top i bot ne idem :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
energy
Ima možda koji program da si stavim 1 sumoner skill na space?
Ovaj Swain mi kul lik sa svojim napadima, razmisljam da si ga kupim, il imate neke druge preporuke? Dosad sam igrao sa heimelom i jax-om, ali heimel je preskvishi i ak nemam nekog dobrog suporta onda moze doc do problema... A jax, cini mi se da su ga nesto izmijenilil, nekak mi je drugaciji ili mi jednostavno dosadio. Pa ak imate cool lika za preporucit sam dajte, pa da probam malo neku promjenu nabacit
Nemože space.
Ovaj Swain mi kul lik sa svojim napadima, razmisljam da si ga kupim, il imate neke druge preporuke? Dosad sam igrao sa heimelom i jax-om, ali heimel je preskvishi i ak nemam nekog dobrog suporta onda moze doc do problema... A jax, cini mi se da su ga nesto izmijenilil, nekak mi je drugaciji ili mi jednostavno dosadio. Pa ak imate cool lika za preporucit sam dajte, pa da probam malo neku promjenu nabacit
Blitzcrank je najbolje zabavan po meni. Dosta zabavan je i veigar. Jako dobar je sion s ap buildom. Mundo i rammus su dobri kao tenkovi. shen isto tako. Ovisi koliko IP-a imaš i što preferiraš.
Vidio sam. Uz phanteonov skin di je kao iz doba starog egipta mi je najjači.
Meni je onaj legendary od kog mawa super. Kad bacaš ulti ide zvuk od vatrometa. :)
Eto kad god zavrsite na serveru s pingum preko 120 prebacili su vas na US radi rasterecenja EU servera. . ., to objasnajva sto svi imamo ponekad velike latencije na serveru.
zato šta skype zna ljudima sa slabijon konekcijon zna stvarat probleme jer radi više prometa i više opterećuje vezu i meni najvažnija stvar nema "Push to talk"
btw. weirdek oš igrat večeras?
Eto kad god zavrsite na serveru s pingum preko 120 prebacili su vas na US radi rasterecenja EU servera. . ., to objasnajva sto svi imamo ponekad velike latencije na serveru.
a zato mi je sinoc bio konstantno 300 ping :P
Taj TS me je nes zezao te nije radilo ono za prepoznavanje glasa pa sam morao to push 2 talk da bi ljudi sam umirali jer nisu culi ss koji sam rekao (sam sebi dosuse jer sam zaboravio stisnut tipku) )
Imam na mi u fizicku tipku za mute tako da ja stisnem to kad nezelimda se cuje nest :D
A koliko tra igra ima giga ili megabita
zato šta skype zna ljudima sa slabijon konekcijon zna stvarat probleme jer radi više prometa i više opterećuje vezu i meni najvažnija stvar nema "Push to talk"
btw. weirdek oš igrat večeras?
nisan siguran al vjerojatno ocu tamo oko 8..
Tko je za RANKED poslije 18:00 neka mi se javi na PP da se dogovorimo oko Skype ili TS3.
jungle xin ftw !
Ovo puno asista je od genkova jednostavno genkam solo lane kogic se nafida , a i ja malo od asista i gg bude
edit : dokaz da igra zavisi od tima :P nemozes se izcarryat iz low eloa ak tim sucksa
Prva sa Gankplankom XD, prezabavan lik za igrat, rasturao sam.
Al evo kak jedan noob shebe cijeli team. Prokleti Garen nije htio pravilno tankati, makar reko da hoce na pocetku, i poslije samo odlazio sam u grmlje gdje su ga uvijek gankali, i ne mozeš progurati 4 vs 5 u late gameu makar sam bio nafeedan.
Prva sa Gankplankom XD, prezabavan lik za igrat, rasturao sam.
Al evo kak jedan noob shebe cijeli team. Prokleti Garen nije htio pravilno tankati, makar reko da hoce na pocetku, i poslije samo odlazio sam u grmlje gdje su ga uvijek gankali, i ne mozeš progurati 4 vs 5 u late gameu makar sam bio nafeedan.
nie tiamat tuesday LOL WUT ?
oprosti, nemoj se uvridit al isto to se može reč i za ovu izjavu :)
zamisli da pričaš sa nekin, a u pozadini mu čuješ članove obitelji, pasa, televiziju, traktor, muziku, zvuk kompjutera, odzvanjanje zvučnika ako nema sluše itd.... jednostavno je to vrlo važna stvar koja itekako pomaže
oprosti, nemoj se uvridit al isto to se može reč i za ovu izjavu :)
zamisli da pričaš sa nekin, a u pozadini mu čuješ članove obitelji, pasa, televiziju, traktor, muziku, zvuk kompjutera, odzvanjanje zvučnika ako nema sluše itd.... jednostavno je to vrlo važna stvar koja itekako pomaže
Pa ima fino opcija koja gasi sve pozadinske zvukove i šumove, a aktivira se samo pri određenoj glasnoći, kak si podesiš.