League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
League Of Legends

zas je server unavablile* kad ce opet bit online

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NoDiggity kaže...

Lijepo ti pise click for more info.. Patchaju servere, doc ce ti oko 10h (na forumu uvijek pise do podne, al dode 1-2h prije) a ako ne dode onda ce 2 dana bit s*anja kao sto se vecinom puta zna desit

IGN: weirdek (EU)
15 godina
protjeran
puls4R kaže...
NoDiggity kaže...

Lijepo ti pise click for more info.. Patchaju servere, doc ce ti oko 10h (na forumu uvijek pise do podne, al dode 1-2h prije) a ako ne dode onda ce 2 dana bit s*anja kao sto se vecinom puta zna desit

aaaaa trebo sam duze spavat :))

edit: di mogu vidjet koje rune i masteriese trebaju za tryndamere-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 9:35 (NoDiggity).
16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
puls4R kaže...
NoDiggity kaže...

aaaaa trebo sam duze spavat :))

edit: di mogu vidjet koje rune i masteriese trebaju za tryndamere-a

U guideovima na mobafire ili leaguecraft pogledaj top rated i po njemu radi build. Inace za tryndu ti preporucam armor pen quintove a rune sve crit. chance. Sa prvim itemom i tim runama ces imat 35% crit. chancea zbog novog pasiva koji ima i 16 armor pen. od runa i masteries.

18 godina
League Of Legends

Evo krenulo je skidat patch blago onima s 4800 IPa {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ocu igraaat jos uvijek je offlineee

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Kaj bu Jarvan kostal isto ko i trundle??

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
15 godina
protjeran
League Of Legends

ok zanci update se skinuo kad ce proradit serveri???

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
D3ViL kaže...

hehe, ja imam 10K+ IP {#}

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj riot je stvarno za*urac. Ne znam zasto ih placaju kad ne rade ono sta bi trebali. Patchanje traje 10 hebenih sati za promijenit par stvari i dodat heroja. U drugim igrama uopce ne postoji server downtime, samo stave patch i moras izac, skinit i igra radi (zamisli cuda)

Ko zna kakav us*ani sistem koristi riot al ne vrijedi ni desetine para koje oni zaraduju.. a zaradili su OGROMNE pare

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
puls4R kaže...

Ovaj riot je stvarno za*urac. Ne znam zasto ih placaju kad ne rade ono sta bi trebali. Patchanje traje 10 hebenih sati za promijenit par stvari i dodat heroja. U drugim igrama uopce ne postoji server downtime, samo stave patch i moras izac, skinit i igra radi (zamisli cuda)

Ko zna kakav us*ani sistem koristi riot al ne vrijedi ni desetine para koje oni zaraduju.. a zaradili su OGROMNE pare

majke mi jel bi serveri trebali proraditi sad u 12???

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 12:01 (NoDiggity).
16 godina
League Of Legends

ulazite njubeci :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ovo do mene il ima jos ljudi...

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Do tebe. Ta poruka ti dođe nekad kada imaš custom skinove, ili ako si bilo šta mijenjao u aplikaciji. Morat ćeš reinstalirat.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ma nikad..

pa koliko ja znan nikad ne rage-an (stariji btw) :)

16 godina
League Of Legends

ev prva s jaranom steta losea zbog " dobrog tima "  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dns sam odigro dvije igre i u obje sam u protivničkom tipu imal Jarvana. I svaki put sam ga pwno sa xinom, a to su mi prva dva puta sa xinom inače, al svejedno mislim da je jarvan žešća ubojica samo treba znat igrat sa njim.

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ma jaran je modificirani xin... slow, dash i knocout :/ samo da drugaciji nacin jel :D anyway vidi se da riotu pomalo nedostaje inspiracije :D jedino jaran izgleda mocnije od xina :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...
Ma jaran je modificirani xin... slow, dash i knocout :/ samo da drugaciji nacin jel :D anyway vidi se da riotu pomalo nedostaje inspiracije :D jedino jaran izgleda mocnije od xina :D

maloprije sam nafidanog xina ubio toliko brzo da nije znao sta ga je palo xD

samo combo i passiv i ode 70 % hp

15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo kak se trundle igra :P

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Time4Die kaže...

evo kak se trundle igra :P

srry faco sa 9 killova i 4 deatha o.O

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 15:05 (NoDiggity).
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

ima i malphite slow, dash i knockup :)

18 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...

ima i malphite slow, dash i knockup :)

Al nije Damacian xD i nije dps xD kolko ja znam {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Gdje mogu vidjeti dobar masteries build ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

ustvari je :) osmišljen je ka dps, samo šta bolje funkcionira ka tank

18 godina
neaktivan
League Of Legends

ma jao xD kupio jarana i ajme feedao sam ko stoga xD j****u meele dpsove xD uzasno igram s njima xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...

ustvari je :) osmišljen je ka dps, samo šta bolje funkcionira ka tank

nebi reka znam jednog lika :D

u rankedu tuce s dps malphom xD ljudi govore WTF dps malph i onda kad carry onda xD

18 godina
League Of Legends

Upravo sam WINao 2vs4 Ja s Urgotom i neki lik sa Swainom protiv Malph, Jana, LeBlanc i Sivir {#} lik ih je RASPORIO ja sam samo pruzao suport posto mi je to 2gi game s urgotom ali 2vs4 hehehe

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Upravo sam WINao 2vs4 Ja s Urgotom i neki lik sa Swainom protiv Malph, Jana, LeBlanc i Sivir {#} lik ih je RASPORIO ja sam samo pruzao suport posto mi je to 2gi game s urgotom ali 2vs4 hehehe

stvar s aurgotom je sto on nije support. kod iskusnijih timova samljet ce te. ono sto sa sigurnoscu znam je da je urgot jedini lik sa kojim moras biti spreman umrijeti za svoj tim. jer je kombinacija assassina i tanka sa ultijem kakav ima, jer ces vecinu puta zavrsavat unutar towera i medju grupom neprijateljskih heroja, medjutim ako nemas dobar team i to ne znaju iskoristiti, jebiga, urgot je bespomocan onda. svi mage likovi nisu dorasli urgotu. dobro item buildan malph je koliko iz mog igranja je najveci problem urgotu, sto znaci da je neki noob igrao sa malphom xD

svi ostali likovi, urgot im nakon 18 lvl uzima po chargu+rocket oko 30-36% healtha. znaci jedva da prezive duze od par sekundi. jedino tankovi su malo problem. protiv tankova se spasavas swapom. iz tog razloga zato urgot ne treba neki poseban armor item i slicno. najvise treba magic resistance ejr ga nakon swapa ne dobije dovoljno dok armora dobijes dovoljno da prezivis. medjutim arch armour sve rijesi.

inace ako ides na health+armour penetration tesko da ces bit support vec postajes fokus drugog tima. odnosno prijetnja jer ces se nalomit kilova cime ce te drugi team stalno pokusat ambushat, ali ako s epojavis sa timom drugi tim ce samo zbog tebe bjezati jer nitko nece htjeti riskirati da bude uhvacen u swap jer znaju da ce umrijeti a ti imas vece sanse da prezivis nakon swapa od njih. drago mi je zbog pobjede. xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 18:16 (Rabenbal).
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Jarvan je neka kombinacija Xina i Malphitea. Ali ulti mu je prilično unikatan i ima strašnu sinergiju sa nunuom. Upravo zato bi on mogao postati vrlo igran,zajedno u timu sa nunuom. Također,Jarvan je zahtjevniji za igrati od obojice ( na prvi pogled mi se tako čini ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice