League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.405.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...

Hm volio bi da Ezreal dode u rotaciju... planiram ga kupit pa cisto da probam, ako netko ima neke savjete vezane za njega...

Ako igras na US-u onda je on bio proslog tjedna,ali AD ez roka,on mi je najbolji,pogotovo kada Q spell nafilas na 5 onda ti je CD negdje 3 sekunde a koristi physical attack :D

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
17 godina
League Of Legends

Igrao sam prvi put protiv novov champion  i mrzim ga, rezistansi su mu nehumani, s nafidanom anni mogu ubiti koga hoću s combom a njega eventualno na 40 % kada dovršim a imam magic penetration iteme i rune i ne može, ono fakat sam bio nafidan, svakog iz njihovog tima ubijem odmah a njega ne mogu.

0 0 hvala 0
18 godina
Gajotres kaže...

Igrao sam prvi put protiv novov champion  i mrzim ga, rezistansi su mu nehumani, s nafidanom anni mogu ubiti koga hoću s combom a njega eventualno na 40 % kada dovršim a imam magic penetration iteme i rune i ne može, ono fakat sam bio nafidan, svakog iz njihovog tima ubijem odmah a njega ne mogu.

Hmm pa to je dobro, a ne loše.  Bilo bi loše kad nebi imao counter heroja, koliko god nafeedan bio...

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
18 godina
neaktivan

On više manje ide na MR jer mu dio odlazi u AP tako da magevi su tu u pašteti

17 godina
League Of Legends

Šalim se ja :) treba stati na kraj ryzeu, anni i suludim damage burstovima. Oba lika nafidana su nehumana a tek ako uhvate mid...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Šalim se ja :) treba stati na kraj ryzeu, anni i suludim damage burstovima. Oba lika nafidana su nehumana a tek ako uhvate mid...

A tko nije nafidan nehuman?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
Gajotres kaže...

Pusti ti ryza on  je odlican,ali on moze samo doci,bacit ulti i pobacat spellove i pokupit se jer ima CD malo duzi i nesmije bit u fightovima,on moze samo nazad bit,ali najveci problem je sto "pametni" neprijatelji napadaju ryza prvog jer im prek pol hp-a uzme u par udaraca.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj Xin Zhao guide konačno je dovršen!!!

http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326

Kao i moj Warwick guide,dosta je dugačak pa se ima što za čitati!

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

forumasi ako neko ima prijatelje koji bi htio igrati lol-a...mogu mu ja dat drugi acc koji ne igram naravno ako mu nebi bio problem da i ja znam lozinku..ja ga nebi igrao ni dirao,a ustvari mozda se da i promijenti lozinka..pa ako neko oce ja mu ga rado dam

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

kako si ti dosadan

nemoj koristit acc i to je to

a ak netko hoce igrat ovu igru naravno da ce si napravit acc(svoj)

xDDD

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ovaj ranked game smanjen na min. lvl. 20. Ja mislim da je prije bilo min. lvl. 30??

Sad sam lvl. 17

Debilno je šta se odma nemože zvat predaja. Odem igrati 3v3 i lik liva nakon 10sec igre. Koji je smisao igrat onda kad ćemo izgubit svakako

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 16:12 (Cerina15).
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jel ovaj ranked game smanjen na min. lvl. 20. Ja mislim da je prije bilo min. lvl. 30??

Sad sam lvl. 17

Debilno je šta se odma nemože zvat predaja. Odem igrati 3v3 i lik liva nakon 10sec igre. Koji je smisao igrat onda kad ćemo izgubit svakako

ne, mozes igrat team ranked sa svojim timom ako si izmedu 20-30 lvla, a solo samo 30 lvl moze igrat

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 17:11 (Pinc).
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

kako si ti dosadan

nemoj koristit acc i to je to

a ak netko hoce igrat ovu igru naravno da ce si napravit acc(svoj)

opet ti jel te neko sta pitao..jedino sta znas na ovom forumu je govirit drugima noob-ovi i govorit dođi igrat samnom da te poterem..ja sam najbolji..ja sam pro to jedino znas

16 godina
protjeran
League Of Legends

buahahahahha

ljubomorne duse mogu da mi puse

noob

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
Evo nakon par rundi s Trymdamereom..
Moram reći da sam još preloš igrač za igranje s njim, jednostavno prebrzo i prelako umirem. (mrzim Ryzea! :D)

Trebam naučit igrat povučenije i opreznije.

Probo sam i 2 3v3 partije s njim i bio je apsolutni ownage, ne znam zašto al 3v3 puno bolje igram.
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ček jel za ranked game moran bit lvl. 20 ili 30? LOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 17:42 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ček jel za ranked game moran bit lvl. 20 ili 30? LOL

ako je arrange team onda od 20 - 30 lvl, a ako je solo onda moras biti lvl 30 :)

Ja sam sad isprobavao veigara i omg sto sam los xD nisam totalno nista radio s njim i samo sam feedao xD sva sreca pa sam imao odlican tim koji je pobijedio i ne tolko piz**o na mene :D I malo prije igram protiv tima s annie i shenom i omg to je prestrasno... dojde annie pukne stun svima i tibersa  i drmne nam svima prebivise hpa ... onda uleti shen i sve nas taunta jer smo svi u grupici i onda kao secer na kraju dojdu AP Yi i ostatak ekipe koje se vise ni ne sjecam i pobije nas ko male majmune -_-" preegrozna runda :(

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Probao danas Annie, super je, probao Kayle, ona mí je tako-tako, još moram naučit kako s njom igrat i probao onog zlatnog golema i osramotio se... :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

AKALI RUlllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 22-5, predobra.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

I ja u zadnje vrijeme igram s njom.. premocna je :D

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Probao danas Annie, super je, probao Kayle, ona mí je tako-tako, još moram naučit kako s njom igrat i probao onog zlatnog golema i osramotio se... :)

Ja mrzim Annie, kad sam god igrao s nekim u timu ko je ima Annie redovito smo gubili i to je bio glavni fider. :)

Ja ownam s Teemo-m

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 19:52 (Cerina15).
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
null kaže...

I ja u zadnje vrijeme igram s njom.. premocna je :D

onda ju kupujem, zaljubio sam se <3.<3

16 godina
Cerina15 kaže...
Šef kaže...

Ja mrzim Annie, kad sam god igrao s nekim u timu ko je ima Annie redovito smo gubili i to je bio glavni fider. :)

Ja ownam s Teemo-m

Igraj Teemo AP,meni je odlican,neunistiv sam pogotovo s mushrom-sima i Q spellom.

facepalm za ovisnike o &quot;zvijezdicama&quot;
17 godina
neaktivan

Kolko si partija igro s njom? Iskreno,ako s Akaliem nemaš dobrog lanepartnera,sjeban si do kraja partije. Inče mi se ona jako sviđa jer s njom squisheri padaju u sekundi.

Osobno mi se jako vidio Heimer,iako ga se jaaako lako može ubit ako nema turrete. U zadnjoj partiji igro sam protiv jednog jako dobrog Eza u midu,na kraju partije imo sam 358 miniona,ali nije to ništa puno jer je taj ezić imo 430 miniona.

For the science!

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Čemu služi taj ability power, ja s Temmo-m samo udaram na attact speed bude oko 2.3-2.5, na početku igre ownam onda kasnije nemogu bez pomoći

I da znam, noob sam Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zato jer nabijes AS a dmg ti je 100 dok je drugima 300 a onda si najebo ;))

17 godina
neaktivan
League Of Legends

ability power povecava snagu spellova, nego kak vi igrate sa akali, probo sam igrat s njom i nemogu dobit kill

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Čemu služi taj ability power, ja s Temmo-m samo udaram na attact speed bude oko 2.3-2.5, na početku igre ownam onda kasnije nemogu bez pomoći

I da znam, noob sam Osmijeh

Ap- ti sluzi, cim ga vise imas, to ti je jači spell (koji ti u opisu ima (+0) i nula mora biti zelena)- to ti znaci da ti ta magija podrzava AP... npr. neka magija ima 0,2 dmg po 1 AP-u, neka 1 dmg po 1AP-u, itd.  to mores vidjet na lol wiki-u kod svakog heroja.

16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

ability power povecava snagu spellova, nego kak vi igrate sa akali, probo sam igrat s njom i nemogu dobit kill

ja igram akali, da prvo kupim obicne bootse i bocu helta, onda kupit recomended bootse, i idem na onaj recomended AP stuff, i onda ide glatko, uglavnom trebas kombinirati spellove, bacas prvo ulty, ima 2 sec cd-a, pa bacas onaj akrug da ga slowas i da dobijes armor i magic resistens, te onda stisne E, i onda Q, pa ulty, i onda kaj ti se opet napuni... tako ja ubijam ko lud...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice