Nego ssto se tice OP likova slazem se a nekim gore tko je rekao da nije lik OP nego onaj tko zna igrat s njim je OP ... i gle jax i ryze nisu tolko OP ... igram s jaxom i kad mi naleti spellcaster sam nemocan ... al kad on ispali sve ine ubije me e to je duga prica jer ce najxxxt :D i svaki lik je odlican kad je fedan tako da ne treba sad odma govorit da je netko OP a ako igras s idiotima koji stalo failaju jbg nemas srece...
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!

). Isto sam imo puno leavera, pogotovo jedan moj frend neznam kaj me tjera da idem igrat s njim, al sam imo i zescih noobova (ne kazem da sam ja pro!), nego me u zadnje vrijeme bas amumu da ne kazem kaj!. Sam ceka da se svi skupimo i on lijepo uleti i aktivira ultie....., a najbolje od svega je to sto su ovi moji cijelo vrijeme pushali a ja vec vidim amumua na mapi kako ulazi u sumu (twitsted treeline) i zaobilazi ih da ih ulta. Mislim na takve gameove bas poludim + je taj neki Yi iso na AP, neznam za vas al meni se to ne cini za njega bas "prikladno".
),prosla igra 23/2 sa njom,sta da kazem,ide mi s njom ^^