League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.416.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Ev nisam igrao s ni dotu ni hon pa cu preskocit taj dio rasprave :D

Nego ssto se tice OP likova slazem se a nekim gore tko je rekao da nije lik OP nego onaj tko zna igrat s njim je OP ... i gle jax i ryze nisu tolko OP ... igram s jaxom i kad mi naleti spellcaster sam nemocan ... al kad on ispali sve ine ubije me e to je duga prica jer ce najxxxt :D i svaki lik je odlican kad je fedan tako da ne treba sad odma govorit da je netko OP a ako igras s idiotima koji stalo failaju jbg nemas srece...
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
17 godina
protjeran
League Of Legends

jucer sam sprobao hemia, lik je stvarno op :) , igrao sam protiv sivir koja mi je jako rusila turrete a uspio sam je dobiti, da je netko poput twitcha teemoa il tak nes zgorel bi za 10 s

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Istina :D al zato ce te bilo koji lik koji ima dmg i dohvati te samog na 1vs1 pojest :D
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
17 godina
protjeran
League Of Legends

da, al drzanje lanea, rijetko tko moze dobit dobrog heimera

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uuuuuuuuuuu jebote kako su me iživcirali,jeba im pas mater leaversku pet puta igram pet puta leavaju

jbt samo gubim vrijeme jer neam šanse da pobjedim....zašto uopče počinju partiju ako ne misle igrat....

17 godina
neaktivan
League Of Legends

dobrodosao u league of legends :)))

Dok ne dodes na 150-200 winova, igrat ces sa liverima i noobovima, poslje tolko winova jedino ce se nestat liveri :)

0 0 hvala 0
16 godina
zagrebchanec kaže...

dobrodosao u league of legends :)))

Dok ne dodes na 150-200 winova, igrat ces sa liverima i noobovima, poslje tolko winova jedino ce se nestat liveri :)

Onda tek dolaze noobare koje neznaju igrat.

16 godina
neaktivan

hehehe

16 godina
neaktivan

fake i zagrebchanec kako su vam nickovi u lol-u

16 godina
League Of Legends

Cro Fake

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CroDino kaže...

uuuuuuuuuuu jebote kako su me iživcirali,jeba im pas mater leaversku pet puta igram pet puta leavaju

jbt samo gubim vrijeme jer neam šanse da pobjedim....zašto uopče počinju partiju ako ne misle igrat....

Znam kako ti je...... Ja sam donedavno imo skoro pa 20 pobjeda vise nego poraza sad imam mislim samo 2 -.- (ne kazem da nisam ja neke od tih s***o Belji se). Isto sam imo puno leavera, pogotovo jedan moj frend neznam kaj me tjera da idem igrat s njim, al sam imo i zescih noobova (ne kazem da sam ja pro!), nego me u zadnje vrijeme bas amumu da ne kazem kaj!. Sam ceka da se svi skupimo i on lijepo uleti i aktivira ultie....., a najbolje od svega je to sto su ovi moji cijelo vrijeme pushali a ja vec vidim amumua na mapi kako ulazi u sumu (twitsted treeline) i zaobilazi ih da ih ulta. Mislim na takve gameove bas poludim + je taj neki Yi iso na AP, neznam za vas al meni se to ne cini za njega bas "prikladno".
Nego ima ko kakve prijedloge kako da buildam Karthusa.
Sad sam ga bas kupio

Nariktam si masteries na 9 offensive da dobim magic penetration i 21 na utility.

Uzmem summonet spells Ghost i Clarity.
Build:

1.Dorans ring (to kasnije prodam i Uzmem Lich bane al neznam ak je to bas za njega Belji se)

2.Sorcerers boots

3.Rod of Ages

4.Archangels Staff

5.Zhonya's Ring

6.Ryles Scepter

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:10 (Lasta).
18 godina
neaktivan
Dodaj u build mejai i eto ti :D
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jučer sam ponovno igrao ( stalno sam online,ali nikad ne igram,samo ponekad practice nešto isprobavam ). Dovoljna mi je bila jedna partija da mi se LoL ponovo zgadi.

http://forum.leaguecraft.com/attachment.php?aid=1213

P.S.Počeli su mi kreteni komentirat Warwick guide,da radim od Warwicka tenka,da Warwicku ne treba magic penetration itd.,a uopće nisu testirali build. Za Warwicka postoje prilično loši buildovi koji traju nekih 30 minuta,a poslije su sranje. Ovaj moj build je zaista neobičan,ali je prilično dobar i provjeren ( ne toliko od mene,koliko od mojih frendova ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 9:58 (Blizek).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

sorry što vas pitam al jbg neznam:što je to AP,OP

i nije mi jasno kako si to rekao uključi ult šta je to,kako se uključi i čemu služi.....il je to ono što s lvl-ima dobivas ono defense offensive i uliti to je to???

17 godina
protjeran
Blizek kaže...

Jučer sam ponovno igrao ( stalno sam online,ali nikad ne igram,samo ponekad practice nešto isprobavam ). Dovoljna mi je bila jedna partija da mi se LoL ponovo zgadi.

http://forum.leaguecraft.com/attachment.php?aid=1213

P.S.Počeli su mi kreteni komentirat Warwick guide,da radim od Warwicka tenka,da Warwicku ne treba magic penetration itd.,a uopće nisu testirali build. Za Warwicka postoje prilično loši buildovi koji traju nekih 30 minuta,a poslije su sranje. Ovaj moj build je zaista neobičan,ali je prilično dobar i provjeren ( ne toliko od mene,koliko od mojih frendova ).

Mora biti dobar guide. ROFL . Aj samo ti ne igraj, nećeš nikome nedostajat u LoL-u vjeruj mi.

www.ddoxy.blogspot.com
17 godina
neaktivan
CroDino kaže...

sorry što vas pitam al jbg neznam:što je to AP,OP

i nije mi jasno kako si to rekao uključi ult šta je to,kako se uključi i čemu služi.....il je to ono što s lvl-ima dobivas ono defense offensive i uliti to je to???

AP-ability power,to ti je ono što pojačava damage od abilitija

OP-overpowered-to ti se kaže kad je neki champion previše jak

Ulti-četvrti ability,tvoj najjači ability

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan

a gdje vidim taj ulti

17 godina
protjeran
Keiichi kaže...

Da i ja sam to mislil :P, al jednostanvo ne dobijem puno killova il assistova (da znam, trebo bi) s njim tak da mi se bas ne isplati smrc.

18 godina
neaktivan
CroDino kaže...

a gdje vidim taj ulti

Jel ti igras LoL uopce? :/

Evo ja sam krenuo na pohod da otkljucam sve 6300ip champione,fale mi kogmaw i karthus :S
Trenutno igram s Katarinom(OP champ al ajd,ko pita Izlanuo se),prosla igra 23/2 sa njom,sta da kazem,ide mi s njom  ^^
Add me: Excessum10

pozdrav

***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 11:21 (Geralt-The Witcher).
16 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...
CroDino kaže...

a gdje vidim taj ulti

Evo ja sam krenuo na pohod da otkljucam sve 6300ip champione,fale mi kogmaw i karthus :S
Trenutno igram s Katarinom(OP champ al ajd,ko pita Izlanuo se),prosla igra 23/2 sa njom,sta da kazem,ide mi s njom  ^^

pozdrav

tek počeo^^

17 godina
neaktivan
CroDino kaže...
Geralt-The Witcher kaže...
CroDino kaže...

a gdje vidim taj ulti

pozdrav

tek počeo^^

evo random slika sa neta, zaokruzio sam ulti od ashe, znaci taj 4. napad je ultimate ili ulti....

16 godina
neaktivan

a to je to...tnx

16 godina
neaktivan
Lasta kaže...

Nego ima ko kakve prijedloge kako da buildam Karthusa.
Sad sam ga bas kupio

Nariktam si masteries na 9 offensive da dobim magic penetration i 21 na utility.

Uzmem summonet spells Ghost i Clarity.
Build:

1.Dorans ring (to kasnije prodam i Uzmem Lich bane al neznam ak je to bas za njega Belji se)

2.Sorcerers boots

3.Rod of Ages

4.Archangels Staff

5.Zhonya's Ring

6.Ryles Scepter

Da trebao bi imati Mejas u buildu jer i sa samo 8 stackova daje punoo AP-a ,a Ryles je suvišan imaš ogromni slow sa Wall of pain.

Ja obično idem sa teleport i cleanse (ofenzivni spelovi mi nisu potrebni)

Optimalni lane bi bio mid.

Na početku uzmem Sapphire Crystal i 2 Health potiona.

Farmaš i haresaš protivnika kolko ti mana dopušta i čekaš priliku za ult.

Dok sakupiš pare (minimalno za Catalys) odeš nazad i ako imaš para kupiš i osnoven šuze.

Portaš se na lane i počinješ agresivno igrat(jer sad imaš dovoljno mane).

Ostatak builda ide:

Mejajs

ROA

Upgrade na šuze(naravno Sorcerers boots)

Archangels Staff

Zhoyas

i Void Staff

two camels in a tiny car
18 godina
neaktivan
Lasta kaže...
Keiichi kaže...

Da i ja sam to mislil :P, al jednostanvo ne dobijem puno killova il assistova (da znam, trebo bi) s njim tak da mi se bas ne isplati smrc.

pa kolko mi je netko rekao kartus je jako tezak za igrat dok se ne naucis :D gledaj kako ce se runda razvijat... ako tvoj tim u pocetku pwna i ako ti mozes drzati lane bez da umires kupi si meji jer i jedan udarac ce ti donjeti stack ako ovaj zamre :D za sad kartus mi je tako iritantan kada igram s jaxom ako mu se priblizim naj***o sam zbog onog slowa i tako uvijek me pwna :D i one bombe bokte mazo -_-" lako ih je izbjec al na prvom lvlu lik mi je picnuo milijardu tih bombi -_-" CD im je presmjesan a predobro je za harasanje meele championa :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 20:53 (Keiichi).
17 godina
protjeran
League Of Legends

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lasta kaže...

Aj drago mi je za Riot,ipak su to zasluzili,mislio sam da nebu igre koju cu igrat 65h na tjedan
osim coda,no eto LoL-a

***Dont mess with the best or die like the rest***
16 godina
neaktivan

ljudi još nisam niti lvl 15 a več mi dosadila:( jednoteisto stalno uđeš u meč i boris se bzv steta sto nema nista drugo,igra bi bila puno zabavnija....jel zna neko kakvu sličnu igricu ili neku koja se isto igra preko neta...ali baš da se igra preko neta da nema single playera

15 godina
neaktivan
trebam tim !!!!! hitno

EDIT:

Evo ovako POD HITNO trebam tim za nadolazeci Riot games event na kojem ce se predstavljati League of legends na WCG promociji.

Sad ce tek poceti kvalifikacije pa bi molio da pozurite jedini uvjet je da ste lvl 19 do 30 i da me dodate na Lol account nick mi je : KHALMERON

Ako ste zainteresirani mozete mi i poslati poruku na 0911648020

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 12:31 (Khalmeron).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: trebam tim !!!!! hitno

lol je mmorpg

16 godina
neaktivan
RE: trebam tim !!!!! hitno
Khalmeron kaže...

EDIT:

Evo ovako POD HITNO trebam tim za nadolazeci Riot games event na kojem ce se predstavljati League of legends na WCG promociji.

Sad ce tek poceti kvalifikacije pa bi molio da pozurite jedini uvjet je da ste lvl 19 do 30 i da me dodate na Lol account nick mi je : KHALMERON

Ako ste zainteresirani mozete mi i poslati poruku na 0911648020

Na kojem serveru mora bit acc?

two camels in a tiny car
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice